Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Pro Klárku

(Zuzka, 25. 10. 2008 13:39)

Ahoj Klárko,dieta paní Evičky je skvělá,uvidíš sama.Funguje to na 100%,já hubnu od 13.9.2008 a mám dole ke dnešnímu dni 9,5 kg.Hlad vůbec nemám jenom občas mě přepadne chuť na sladké teď asi 14 dní s tím bojuji.Včera jsem nevydržela,koupila jsem v Lidlu manželovi mandle v čokoládě a vypadaly tak skvěle , že jsem neodolala a 3 snědla.Pak jsem ještě spráskla celé bebečka a ráno jsem s hrůzou stoupala na váhu.Říkala jsem si že se váha zbláznila, ukázala mi o 0,6 kg méně než včera.To bylo PŘEKVÁPKO!!I když jsem zhřešila tak se nic neuložilo.Budeš určitě s dietou spokojená,držím ti palce,aby se ti podařilo zhubnout jak si přeješ.Ahoj Zuzka

Už také čekám

(Klára, 25. 10. 2008 8:29)

Už také čekám, jsem odhodlaná tentokrát uspět, ať to leze jenom třeba třičtvti kg za týden, ale já chci na 80, myslete na mne, jestli mi to přijde, začnu od příštího pátku.

Tak jsem taky napsala

(Jana, 24. 10. 2008 13:24)

Ahojky, zdravím budoucí spolubojovnice.
Včera jsem paní Evě také napsala a nyní jsem ve stádiu čekání na CD, tak jen co dorazí, začínám taky.
Janča

Tak jsem se Evě ozvala.

(Klára, 24. 10. 2008 12:15)

Byla jsem docela překvapená tou kreativitou, že bych mohla chodit i do restaurace, mám někdy pracovní obědy, dieta pro mne vždy byla jenom zelenina a té jsem měla za chvíli plné zuby, tady se může kromě vyloženě nezdravých a tučných věcí skoro vše, to teda zírám, tak časem dám vědět, že začínám.Jestli to bude účinkovat, tak se asi zblázním, co já snědla bobulí na zhubnutí a těch koktejlů.Nebudu tedy čekat na 100, ale začnu při 99kg.Zdravím Vás ,holky jedny, Vy jste mne teda nahlodaly, víte co ty moje špeky stály peněz?

Pro Jiřinu

(Jana Z, 24. 10. 2008 12:06)

Jiřinko,nedělej si hlavu,protože nikdo není dokonalý a na jiné stravování si holt musíme zvyknout,pokud chceme hubnout.Taky jsem porušila,ale nestojí to zato,protože,když sním tatranku,mám hned navíc o kilo.Raději si vemu bebe susšnku,když mě to chytne.Držím ti palce a nejen tobě,ale nám všem,které bojujeme s kilogramy Jana Z

Pro Kláru

(Marcela, 24. 10. 2008 9:25)

Měla jsem hlad jen první dva dny, vyřešil to kousek chleba, pak už si tělo zvyklo. Hlavně jsem přestala myslet na to, že držím dietu, to mi dost pomohlo, protože představa, že už si v životě nedám řízek s bramborovým salátem byla pro mně dost stresující, ale všechno se dá vyřešit.

Pro Jiřinu

(Marcela, 24. 10. 2008 9:20)

Taky jsem měla takový stav, ale naštěstí jsem se udržela, stačilo mi si jen kousnout kousíček na ochutnání. Nic si z toho nedělej, nikdo není dokonalý.

pro Kláru

(Alena S., 23. 10. 2008 21:29)

tak já jsem pociťovala trochu hlad asi tak první tři dny, ale nic co by se nadalo vydržet a navíc Ti Evička v materiálech co posílá poradí i s tímto problémem.Napíše Ti co si můžeš dát mezi jídlem, aby to neohrozilo hubnutí.

Budu muset něco dělat

(Klára, 23. 10. 2008 21:20)

Jisté je, že něco podniknu, docela mne to láká, nikdo nepíše, že by jídelníček nedostal, já jsem schopná dodržet ho, když tam nebudu mít moc hlad, jsem už na tu svoji váhu dost naštvaná, chtěla bych zase nosit pásky kolem pasu a být pro své okolí trochu hezká.

dodatek

(Alena S., 23. 10. 2008 20:27)

...ten nevěřící je manžel

ještě pro kláru

(Alena S., 23. 10. 2008 20:26)

jestli můžu radit neváhej. Byla jsem na tom stejně jako ty,nevěděla jsem jestli do toho jít nebo ne.V dnešní době která je plná podvodníků se není co divit.Evička mezi ně ale nepatří .Teď skoro po třech týdnech jsem ráda že jsem do toho šla.Cítím se líp a začíná to být vidět, i můj nevěřící to vidí.

den blbec

(Jiřina, 23. 10. 2008 19:10)

ahoj holky, i když se mi zatím podařilo zhubnout 4 kg, tak dneska jsem se prostě neudržela a doslova sem sežrala všechno možné...taková žravá mě ještě nechytla. Takže jsem dneska dost ujela.Chjo. Doufám že mi pomůže mimořádný den. Měly ste během diety taky žravou???

Pro Kláru

(Věra, 23. 10. 2008 18:53)

Jako ty uvažuji i já. Taky se bojím že to nedokážu. Vyzkoušela jsem toho hodně. Někdy s úspěchem, ale po čase se váha vrátila. Děvčata, co sem píší, mi dodávají odvahu a tak jsem se Evičce taky ozvala a teď čekám, až mi přijdou instrukce.

Špatně jsem tě pochopila

(Lída T., 23. 10. 2008 14:58)

no tak já jsem dodržovala úplně první měsíc, občas použila mim.den - 2 za sebou, v druhém měsíci jsem měnila dost, podle tabulek, abych nepřešvihla tuk a Kj na den, někdy jsem se ptala někdy né. No a šlo to pomaleji, jak se mi bude chtít přepíšu svůj druhý měsíc a dám ho sem. jsem na to trochu líná. Jsem na 78,3 kg a začala jsem od včerejška jakoby první měsíc znova s vlastními obměnami, když dolezu na 74, nechám toho. Já jsem ráda, že to šlo, před tím jsem půl roku furt něco zkoušela a bylo to na nic. Čokoládu moc ráda nemám, ale oplatky bebe, co jsou v dietě tedy požírám dopoledne docela dost, asposń jedno balení za den.

Váha

(Klára, 23. 10. 2008 14:25)

Mám už 99 a uvažuju, že jestli překročím stovku, tak musím prostě něco dělat, léky a chemii teda nechci a dělenou jsem kdysi zkoušela a všechno jsem měla do roka zpět a ještě trošku víc, dělit do konce života se mi nechce.

budu se ještě dívat

(Klára, 23. 10. 2008 14:22)

Když to vidím, uvažuji o tom také, ale jsem takový váhavý střelec, láká mne, že bych svoje drobné strasti a strachy mohla s někým probrat, většinou mi chybí vytrvalost a taková známá na el.poště by nebyla k zahození.

Ahojky...

(Háňa, 23. 10. 2008 14:12)

Moc všechny zdravím,včera mi přišlo CD,tak se těším až budu také moct psát úbytky....dnes to doma nastuduju a jdu na to....Zatím pa a ať nám to hezky leze dolu... :o))

Prohlášení

(Lída T., 23. 10. 2008 13:28)

Já jsem podepsala, že nic z toho nebudu psát na net a do tisku, tak to nechci porušit, Eva směrem ke mně plní konzultace už dlouho a já jí nechci ublížit, nedíváme se sem jenom my, ale i konkurence.

pro daff

(koralina, 23. 10. 2008 13:02)

tak se zeptej paní Evičky jestli to tady můžem sdělovat já to nevím a nechci tady pro nezůčastněné rozhazovat nějaký rady který jsem nevymyslela.Evička možná taky ne možná to někde vyčetla ale já jsem ráda za každou její nebo i někoho jinéh radu hlavně aby se to zase začalo hýbat a je mi jedno kdo mi to řekne.taky bych souhlasila s tím tady psát své zkušenosti.tak uvidíme já mám problém z váhou tak od 13 let a je mi 26 tak ty boje znám vyzkoušela jsem kde co od herbalifu až po nekonečné trápení hlady a le stačí si třeba v úvodu přečíst princip této stravy není to dieta ale aby člověk pochopil jak správně jít aby tělo nestrádalo je to na pořád si myslím.ctěla bych příští rok miminko tak bych ráda se sebou něco udělala s 99 kg co jsem měla na začátku by to mohlo jít špatně.

nezlobte se

(daff, 23. 10. 2008 11:57)

Nezlobte se na mě, možná tady působím jako rejpal, ale nechápu, proč všechny rady směřujete jen na Evu? Proč když Martina dostala nějakou radu, ji nemůže napsat a Jitka se rozhodne jestli to je její případ nebo ne?
Nejdřív jsme byla těmito stránkami nadšená, ale k čemu slouží návštěvní kniha? jen abych se podepsala, že jsem tu byla???
Já čekala radu pomoc, zkušenosti. Podporu stejně "nemocných" lidí.
Přece na jednu nemoc může být mnohem víc způsobů léčby, ne jen jeden, který uvádí jeden doktor.
Pokud se mýlím, tak mi to napište a já tady přestanu číst a psát.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »