Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Dobrá zpráva

(Eva, 8. 11. 2008 12:55)

Doslechla jsem se náhodou od známých, že jeden můj vzdálený příbuzný má nakladatelství, tak se s ním spojím a doufám, že to vydání knížky fakt příští rok do konce léta proběhne a možná ještě za příznivějších podmínek, hned, jak budu mít za sebou ty domácí rošády se stěhováním pokojů, se o to začnu starat.

Kamčo

(Pett, 8. 11. 2008 12:34)

Jsi Kamčo moc dobrá a myslím si že když víš v čem je problém že to překonáš. Je to hodně o tom co je v hlavně a byla jsi zvyklá jíst hlavně když se přišlo z práce a tak teď má hlavinka asi trochu šok - ale držíš se podle toho co píšeš - takže ti držím palečky ať to jde takhle dál. A přiznám se že sem taky vždycky nejvíc jedla večer a je to prasečinka viď:o)Hezký víkend!!!

Ještě jednou připomínám,

(Eva, 8. 11. 2008 12:19)

při hladu se netrapte a používejte mezijídla, aŤ JE VÁM FAJN.

včerejší oslava

(Jana, 8. 11. 2008 10:53)

Tak včera večer byla oslava narozenin mé kamarádky, podařilo se mi úspěšně vyhnout pochutinám (stláskala jsem zeleninový salát s kousky kuřecího masa), ale měla jsem jeden kousek dortíku s kopečkem vanilkové zmrzliny.
Myslela jsem, že váha půjde nahoru, ale světe div se, ráno jsem měla o 0,4 kg méně než včera. Nemohu tomu uvěřit.

začala jsem

(hana, 8. 11. 2008 10:29)

tak jsem taky tento týden začala,když jsem viděla ty váhy u jídla,tak jsem si říkala,to snad ne to nic není, a ono to úplně nádherně stačí, protože člověk za chvíli de fakto jí znova a není vůbec hlad.včera jsem jela k doktorce na kotrolu se štítnou žílou,a jelikož jsem nevěděla jestli to stihnu do oběda,tak jsem si vzala kousek bílé ředkve,a když jsem přišla domů ,tak jsem se naobědvala a aspon udržela ty hodiny mezi jídly,je to fajn.. a opravdu každý den .hubnu o nějaká deka, a od pondělí je to asi 1,5, je to bezva....džím nám Všem palce......

ach ty kila . ..

(lenullah02, 7. 11. 2008 23:08)

Ahoj děvčata, zrovna jsem narazila na tyto stránky, pročítám příspěvky a ohlasy a fakt jsem docela nadšená. Napsala jsem si o jídelníček a přidávám se k Vám. V partě jde všechno líp a Vy všechny se tu umíte krásně podržet a povzbudit. Ráda se přidám a změny poctivě nahlásím. Takže než mě přejde počáteční euforie, jdu si do sklepa pro stepper a začínám. Krásný víkend všem. Lenka

Dobré

(Eva, 7. 11. 2008 18:17)

To vyčištění zubů a napití se vody s citrónem je dost důležité, čtěte ty sobecké rady.

Janě

(Jana Z, 7. 11. 2008 18:11)

Milá Jani,moc ti držím palce a všem,co hubnou-musíme to společně zvládnout.Já milovala čokoládu a abych se přiznala i nutelu 400g jsem zvládla na posezení-FUJ!Já si nesmím vzít sladké,mě se vždy chutě rozjedou a pak mi trvá minimálně 5dnů než se vrátím váhově před mlsáním.Pomáhá mi bebe čokoládové-vezmu 2ks a jdu si umýt zuby,ať to v puse necítím.Už ani moc chutě na sladké nemívám-je to určitě tou pravidelnou 3hod.stravou.Držím všem palce,ať hubnou a mají chutě pod kontrolou.Jana Z

Zase jedna přerušila nebo ukončila

(Eva, 7. 11. 2008 18:09)

Tentokrát ze smutného důvodu, při nehodě jízahynul partner a zranil se syn, tak se drž a ať se aspoň syn uzdraví brzy a bez následků.Eva

Re nové kalhoty

(Jana, 7. 11. 2008 16:19)

Ahoj Jani Z, moc velké gratulace. Já doufám také že zhubnu alespoň 20 kg, současně mám stejnou váhu, tedy 117 kg (vlastně díky Evičce už 116,1:-))
Držím palečky ať zvládneš to pokračování
Jana

nové kalhoty

(Jana Z, 7. 11. 2008 15:54)

Chtěla bych se s vámi podělit o mou radost-včera jsem si koupila manžestrové kalhoty.Protože jsem měla původní váhu 132kg-musela jsem kupovat takové neforemné kalhoty částečně do gumy.A teď 117.7kg a já konečně mám NORMÁLNÍ kalhoty s normálním pasem.Ano,ještě jsem stále dost silná,ale pokračuji.Měla jsem radost jako malé dítě a tak se s vámi o ni dělím.Všem držím zároveň moc palečky v hubnutí.Jana Z

Re bebe

(Jana, 7. 11. 2008 15:18)

když já na sušenky nejsem, mě nechutnají, tam jde o ten pocit tý čokolády :-)
ale právě baštím svou odpolední porci svačinky, takže krize překonána, dnes už to bude dobrý.

Bebe

(Eva, 7. 11. 2008 14:36)

Dejte si místo čokolády raději to jedno malé balení s cereáliemi - 4 oplatky.

chuť na sladké

(Jana, 7. 11. 2008 14:28)

Kamčo,
já bojuji už třetí den a u mě se pravidelně mezi 2 a 3 odpoledne ozve příšerná chuť na sladké. První den jsem zbašila jeden čtvereček hořké čokolády, včera jsem odolala, dnes zatím odolávám, snad to přejde.
Je to o psychice, já byla zvyklá jíst denně právě v tuto dobu klidně i tabulku čokolády, takže moje hlava nemůže pochopit, že čokoládu už neee.
U tebe s tím hladem to bude asi podobné, jestli si byla zvyklá hodně jíst.
Jinak musím říct, že i když jsou Eviny porce třetinové toho, co jsem byla zvyklá jíst, NEMÁM VŮBEC HLAD. To je super.
Za ty 3 dny mám dole asi 0,9 kg, tak snad vydržím tu strašnou chuť na čokoládu....

pro Pett

(Kamča, 7. 11. 2008 13:56)

Ten hlad kolem večera možná teď mám jen v hlavě.Kdykoliv jsem přijela z práce tak jsem jen jedla.Ráno nic jen káva,pak rychlý oběd a pak ta moje ládovačka,ale co jsem dokázala spořádat,kyselý ,tučný ,sladký a když jsem šla spát nemohla jsem ani usnout.Až když se mi stalo ,že mě tak tlačil žaludek ,že jsem se nemohla ani narovnat na posteli tak potom jsem se rozhodla. A je pravda ,že teď se hlavně cítím lépe.Pa

Hlad ne

(Eva, 7. 11. 2008 12:30)

Hlad netrp, drj si mezijídla.E

Kamče

(pett, 7. 11. 2008 10:52)

Ahojda Kamčo, tak jak pokračuješ???Máme tu patek, takže zkouška bude víkend. To jezdím vždycky na cely vikend k příteli - no tak tam bude asi boj s jeho maminkou - vždycky nadává když držím dietu:o)Ale jí se to mluví ona se s těma kilama tahat nemusí:o)

To jsem ráda...

(Lucka S., 7. 11. 2008 10:19)

Jsem moc ráda, že se Vám to cvičení líbí. Já stránky navštěvuju velmi často a pokaždé si můžu vybrat jiné sestavy cviků a podle nálady je měnit. Někdy jenom protahovací, jindy posilovací. Jinak gratuluji k úbytku. Já bojuju zatím jenom tři dny, tak snad budu taky úspěšná jako vy. Přeju pěkný den.

po 3 týdnech

(e.vina, 7. 11. 2008 8:39)

Ahoj děvčata, já už se snažím 3.týden, začala jsem 20.10. a k dnešnímu dni mám dole 3kg! A to jsem víkendy měla celkem náročné - výlov rybníka, grilování prasete. Tento víkend mám "volny" tak snad zas nepřiberu! :o)
Jinak to cvičení S Hankou Kynychovou je opravdu super, je tam i cvičení na míči, to se mi moc líbí. Přeji všem ať jdou kila pěkně dolů a už tam zůstanou!!! Eva

Pro Evičku :o)

(Lucka S., 6. 11. 2008 21:35)

Ahoj Evi, já jsem si po dvou dětech skvěle zpevnila břišní svaly cviky, které má Hanka Kynychová na své on-line televizi na internetu na stránce: http://www.hejbejse.tv/on-line-televize
Takže se tam zkuste mrknout, je tam sekce posilování vahou vlastního těla a jsou tam skvělé cviky. Většinou sestavy po 10 minutkách a opravdu to funguje :o)
Pro nás maminy, co se s malýma dětma nikam nedostaneme, je to cvičení v pohodlí domova docela fajn.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »