Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Vedlejší účinky mého hubnutí

(Lída T., 31. 12. 2008 13:11)

Tak holky mně je 26, vážím dnes 74,5 z původních 91, což mne moc těší, zhubla jsem hodně, no a s kámoškou jsme začaly chodit do posilky, teda víc tam kecáme na baru, ale dva namakaní chlapci nám už několikrát radili, jak pracovat na strojích, radili, radili i na večeři a nyní jedeme i dětmi s nimi na chatu oslavovat, tak na nás myslete, třeba zhubneme na lyžích ještě víc, zdravím Evičku, po rozvodu jsem se cítila strašně a ještě jsem byla tlustá a dnes bych nejraději létala.

všem

(Anna, 31. 12. 2008 11:45)

Hezkého Silvestra a v Novém roce hodně zdraví, štěstí a pevné vůle přeji všem v hubnoucí rodince.Ahoj v příštím roce

Hezký Silvestr

(Eva, 31. 12. 2008 11:42)

Dnes nemám moc času, zdravím všechna děvčata, díky za vaši trpělivost se mnou, doufám, že jsem vám trochu přispěla k lepšímu vstupu do roku 2009, kdo chtěl začínat po Silvestru a vše jsem od něj měla, je posláno, ráno jsem ještě letěla na poštu.začátek někomu pošlu i emailem, abych ho nezdržovala, jinak budu samozřejmě dále vkládat příspěvky, vždy budou ve sloupci na levé straně stránky, rozčlením ty recepty a další nápady na úpravy stránek mi klidně napište, ať je to přehlednější. Užijte si pěkného Silnestra, nakrájejte zeleninku a ovoce a nízkotučný sýr , napíchejte do toho párátka, pijte suché vínečko a minerálku, procházejte se a tančete, však není poslední den, do jara daleko a nějaké půlkg přibrané o svátcích a dnes zmizí rychle. Mnoho zdraví a dobré nálady do roku 2009.E

Darje

(Zlatka, 30. 12. 2008 20:58)

To souhlasím, já těch blbostí vyzloušela moc a vyházela za to peněz, to není k ničemu. Je nás , myslím, takových víc, co nás paní Eva naučila , jak si rozumět s vlastním tělem i bez hloupostí podobného typu.

Marcela J.38let

(Marcela J, 30. 12. 2008 19:31)

Končím také druhý měsíc.
ut 4.11.2008 75,00

ne 28.12.2008 68,50 6,5

Dolu celkem 68,50 6,5

No to je fakt

(Darja, 30. 12. 2008 18:24)

To věřím, že když tady propaguje hubnutí na základě vyváženého jídelníčku, šlápla na kšefty dost podvodníkům a různými blbostmi koktejly počínaje a náplastmi konče. Ale to roztřídění receptů a tabulek bude dobré.

Admin, estranky

(Ivoš, 30. 12. 2008 17:48)

To já jsem smazal ty nadávky paní Evě od nějaké neznámé dámy, v seznamu přispěvatelek ji nemám,nehubne s děvčaty tady, no a komu se to tady nelíbí, no tak se mrkne, odejde a zařídí se podle svého,je to všechno konkurence a čirá závist. Když si stránky někdo platí, nemusí si tohle nechat od cizích lidí z konkurence líbit.

Petra Ř

(Petra Ř, 30. 12. 2008 17:08)

Ukončila jsem dva měsíce, úbytek 7,6 kg.Určitě bych chtěla pokračovat - když to tak pěkně jde. Sama jste dokázala ujít v hubnutí velikanánský kus cesty a tak určitě víte, jak se teď cítím a jakou mám radost když to jde. Takže chci pokračovat dál a chtěla bych schodit abych neměla nadváhu - což je ještě opravdu hodně přede mnou. Víte co je ale nejlepší. Je to poprvé co mě baví dieta - já to ani jako dietu neberu - mám radost když si pro sebe nakupuju, Takže se vrhnu znovu na jídelníček od začátku, protože bych chtěla dál hubnout.
Je to mnohem lepší - nazadýchávám se tolik do schodů, míň se potím a nestydím se tolik chodit mezi cizí lidi - asi se mi zlepšilo sebevědomí - no a to se člověk taky hnedka mnohem líp cítí.No a s tím sebevědomí se mi i líp pracuje v práci - protože jednám s lidma - tak nemusím tolik myslet na to že nevypadám zrovna moc k světu. Došla sem si před vánocema ke kadeřnici, změnila účes - dala si červený a fialkový melíry, ke kamarádce sem začla chodit na nehtíky a víc o sebe dbám - no je to krásná změna:o)A kdybych hubla dál - tak bych snad v létě i vlezla do plavek:o)Doufám, že mi to vydrží!!!!

Pett

(Renča, 30. 12. 2008 11:54)

díky za podporu pomotala jsem jména:))

Lídě T a Háně

(Renča, 30. 12. 2008 11:51)

Děkuji za podporu už se moc těším.

přání

(Háňa, 30. 12. 2008 10:28)

Ahojky - chci Vám Všem popřát hodně štěstí,zdraví a úspěchu v Novém roce a hlavně ať si nás ta váha konečně váží....:o)))
Mě to teda jde docela pomalu,ale hlavně,že to vůbec jde a proto jsem spokojená i s tím málem....
Tak papa,berušky a držte se.....

Renče

(Pett, 30. 12. 2008 9:20)

Ahojd Renčo - vítám Tě mezi námi všemy a vůbec se neboj. Já když sem začínala, tak sem si tak sem si říkala jestli mám dost pevnou vůli abych to vydržela - ale opravdu se jí tak často, že mi ani nepřijde že bych se nějak omezovala:o)Určitě to zvládneš - když je nejhůř jdu si sem pro podporu - holky mě všdycky povzbuděj a je to zase dobrý:o)Takže se jenom těš až budeš moct začít.o)

Neboj Renčo

(Lída T., 30. 12. 2008 8:53)

Určitě si při troše dobré vůle na vše zvykneš a až uvidíš, že váha po týdnech klesá, budeš také ráda, budou tam ale výkyvy jako u každé z nás, stačí pitomé nachlazení nebo ms a máš kg na těle,je to jen voda, naštěstí to zase rychle sjede, když jsi zdravá a bez ms.

Jsem tu nová

(Renča, 30. 12. 2008 8:00)

Ahoj všem.Chtěla bych Všem ač zatím neznámým popřát vše nejlepší v novém roce,mnoho hubnoucích úspěchů a prostě pohodový celý rok 2009.Po shlédnutí stránek paní Evy jsem si řekla,že se pokusím hubnout s Vámi.Je tu od Vás cítit ohromná podpora a to je při hubnutí hrozně důležité.Doufám,že se mi to povede.Dnes jsem odeslala čestné prohlášení.Teď budu čekat a pak se hned do toho pustím.Mějte se fajn Renča

Janě

(Macek, 29. 12. 2008 15:41)

No já dnes mám moc práce, tak jen krátce zdravím, zítra se vážím a vložím , Jani, váhu do Co je nového?, jinak si přečti i ty recepty hubnoucí ženy bez čísla, jsou dobré, mnoho jsem jich už vyzkoušela, chodila jsem sem na stránku už asi měsíc před hubnutím jen tak.

Čtu si

(Janička, 29. 12. 2008 14:33)

Já si tu zase čtu a píši hned i odpověď. Jasně ,Macíčku, budeme se podporovat, chtěla bych do léta trochu zkrásnět. Čtu si tady rady a recepty a sílí ve mně přesvědčení, že to pomalu dokážu.
Zlatuš, gratuluji, to potěší.

Tak se podržte

(Zlatka, 29. 12. 2008 14:04)

Tak se , holky, podržte, dal mi ještě pár úkolů, co bych měla dělat v příštím roce, nic co bych nezvládla, pochválil moji práci tento rok, přidal mi tři tisícovky na platě a řekl, že jsem nějak omládla a jsem taková důraznější ve vystupování k zákazníkům, prý mu i pár zákazníků řeklo, že ta hlavní účetní nějak prokoukla. Tak dík, Evi, potvrdilo se, že ani starší ženská nemusí být nedoceněná, tlustá obluda, cítím se skvěle.

Šéf

(Zlatka, 29. 12. 2008 9:40)

Jé , šéf jde NEČEKANĚ do práce, tak jdu hodem imitovat důležité papíry.Zdar

silvestr

(pett, 29. 12. 2008 9:35)

Já jsem to pročítala také - a jak je tam ta pomazánka z mrkve a celeru - tak ta je opravdu moc dobrá. Teď o víkend jsme byli na návštěvě u známých a kamarádka jí dělala na chlebíčky - no a bylo to opravdu moc dobré.A na celozrné bagetce - no prostě paráda:o)

Fotogalerie

(Zlatka, 29. 12. 2008 9:22)

Také jsem prohlížela ty fotogalerie, holky moc vám gratuluji, jste jedna hezčí než druhá.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »