Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

obhajoba

(Lucka Z,32 let, 16. 3. 2009 19:35)

No neni to tak,že manžel s ničím nepomáhá,ale dělá v práci dvanáctky,tak někdy je to frmol.Ale musím mu poděkovat,pomáhá jak to jenom jde-neměnila bych!

Za příšerku

(Lucka Z,32 let, 16. 3. 2009 19:15)

Ráno jsem odvedla dítko do školy,nakoupila a hurá domů.Manžel byl v práci,tak jsem si řekla že vyzkouším ten panthenol co mě zbyl od léta.Napatlala jsem se(hrozně příjemně to šimrá)umyla nádobí,uklidila binec doma.Na pleti mě nic nezůstalo,všechno se to vsáklo.Tak teď pověsit prádlo,trošku se nalíčit a hurá do práce.Večer zkontrolovat úkoly,nachystat večeřu a uložit dítko ke spánku spravedlivých.Prostě normálka,ještě si zacvičit a jít hajat :-)))Všechny zdravím

Prosím o podporu

(Olča, 34, 16. 3. 2009 19:14)

Zdravím všechny hubnulky. Prosím o odpověď, jestli se Vám některé stalo, že se váha po prvním týdnu ani nehnula. Já po prvním týdnu - 0,20 kg a Gabi skoro 2 kg. Ztrácím naději a motivaci. Pomoc !!!

Teda už jsem z toho jara úplně uštvaná

(Eva, 16. 3. 2009 18:32)

Jak to děláte , stíháte, co si naplánujete, dámy, jsem asi, neschopná, tak po práci jsem byla něco vyřídit, pak jsem umyla a vysála auto vevniř, pak jsem zase umyla jedno okno a udělala jeden truhlík, pak jsem odpověděla na emaily, pak dala mýt nádobí a prát prádlo, vytřela podlahy, umyla záchod a dala jíst dětem a psovi, nyní jdu cvičit a pak budu dopočítávat dvě paní a na žehlení mi tedy čas nezbývá. Mám pocit, že nikdy nestihnu za den, co bych chtěla.

Krista - Kristýnce

(Krista K.52 let, 16. 3. 2009 18:24)

Ahoj jsem už skoro u konce 1 etapy,a vřele doporučuji se zapojit.Já sama mám dole 15kg.Je pravda,že později váha už nejde tak snadno dolu,ale s pevnou vůli, podporou Evičky a ostatních děvčat se hubne líp:-))).Můžeš mi věřít skoušela jsem to už mnoho krát,s nevalným výsledkem.Ovšem rozhodnutí je pouze na tobě pa Krista

Kristýnce

(Petra Ř, 16. 3. 2009 18:00)

Přidej se určitě k nám a napiš paní Evičce, pokud chceš opravdu schodit nějaké to kilíčko - je úžasné jak se tady podporujem, můžeš si tady číst a povídat si s náma o hubnutí a o všem a to je velikánská podpora. No a Evička hlavně opravdu vždycky odpoví a poradí když budeš mít nějaký dotaz!!!Kdybych jí nekontaktoval tak nikdy nezhubnu - tak neváhej a udělej to taky, určitě budeš spokojená:o)NO a já jdu na rotoped:o)

Dík

(Eva, 16. 3. 2009 17:57)

Ale jsem jen hlas , našeptávač, hlavní zásluhy jsou vaše chtění.

pochvala Evičce

(Petra Ř, 16. 3. 2009 17:55)

Evi klobouk dolů - hrozně moc Vám to sluší!!!projela sem úplně všechny Vaše fotky a jste opravdu báječná jak jste se proměnila a omládla!!!!A díky tomu že nejste sobecká a radíte a věnujete se nám všem- tak nás bude krásných a hubených víc!!!!

Kristýnce

(Háňa, 16. 3. 2009 16:18)

...promiň-napsala jsem ti blbě jméno....:o(((

pro Kristínku....

(Háňa, 16. 3. 2009 16:16)

Ahojky....já myslím,že pokud budeš chtít tak to půjde...napiš Evičce - ona posílá i ukázky jídelníčku,tak sama uvidíš...:o)))Já do toho šla a jsem spokojená teď se teda snažím už sama a zatím to zvládám....no prostě je to jen na tobě-ale myslím,že když se podíváš na fotky děvčat je to dost silná motivace...tak papa

Kristýně

(Lída T., 16. 3. 2009 13:27)

Hele, stačí se mrknout do galerií, no všechno chce své, ale já se díky tomu zhubnutí budu v létě vdávat, seznámila jsem se v posilce s přítelem.

Zadání soutěže je v oddílu "Soutěže"

(Eva, 16. 3. 2009 13:09)

Oddíl najdete v dlouhém sloupci na levé straně stránky uprostřed.
2.Soutěž bude trvat od 7.3.2009 do 21.3. do půlnoci.

O co se hraje?

1. cena je souprava náhrdelníku, náramku a naušnic v hodnotě 300Kč

2.cena je souprava náhrdelníku a naušnic v ceně 200Kč

3. cena je náramen v ceně 90Kč

Vše k nahlédnutí ve fotogalerii "Druhá soutěž o bižuterii"

Miluška M 56 let

(Miluška M, 16. 3. 2009 10:47)

23.2.2009 90,0
16.3.2009 85,8
Ahoj,
tak jedu jako fretka a jsem přímo blažená, myslím, že ten první měsíc byl hodně úspěšný - taky se snažím - a zcela kopíruji to tvoje papání ( přesně podle rozkazu !!), až na nějaké malé nepodstatné vyjímky. Tak vzhůru do posledního týdne prvního měsíce ( to to utíká..) Hlad fakt není a tak jsem ráda, že jsem překročila konečně vlastní stín.
Hlavně vydržať!!! Pa

Pozdravení

(Vendula, 16. 3. 2009 7:29)

Zdravím Vás všechny při pondělku!
Nedá mě to než napsat - Jani V. ta změna je fakt úžasná!!!! :-) Moc chválím a moc Vám to přeju! Kéž bych i já vydržela a změna byla až takhle znát! Jinak se cítím skvěle...Evi...za 4 dny kilo dole..Jupííí!!! Vím, že ze začátku je to rychlejší..ale o to víc to člověka nabudí - a to dokonce i k dalším aktivitám!
Hezký den všem!

Nebylo to nijak těžké

(Eva, 16. 3. 2009 5:53)

Díky, tedy ani to nebylo nijak složité, já jsem podstatou docela pohodlná, ale když jsem viděla, že se daří, tak mne to bavilo.

Evi

(Jana V., 15. 3. 2009 22:50)

dívala jsem se na Tvou novou fotogalerii (po cvičení) a smekám !!!! fakt super!!!!!

Kristýně

(Jana V., 15. 3. 2009 22:42)

Určitě požádej Evču o pomoc....a jak říkáš "zaregistruj se".....vážně to stojí za to! Já jsem se tolikrát sama snažila a bez úspěchu. Teď mám dole 9 kg a pokračuju dál. Jsem nadšená a spokojená. Jedeme v tom spolu s kolegyní a mou mamčou a jsme rády (a určitě všechna děvčata),že Evičku máme. Držím palce!!! Jana

Jana V 40 let

(Jana V konec 2 měsíců, 15. 3. 2009 22:03)

19.1.2009 78,4
14.3.2009 69,2
Evičko....moc moc za všechno děkuju8-) ;-) ....určitě budu psát a zůstanu v kontaktu....nesnáším loučení a už jsi pro mě a mojí kolegyni Evču taková naše součást....několikrát denně padne Tvoje jméno....např. to kdyby Evča viděla....ta by nás pochválila.....apod. nebo když vidíme nějakou rozměrnější baculku, tak si hned říkáme - ta by potřebovala Evču:-)) .

A děkuju za radu....od pondělí tedy najedu na 1.den prvního měsíce (zítra ten ovocný). Vyberu něco vhodného na focení (i když se nerada fotím, tentokrát si to užiju a budem si s mýma holkama "hrát na modelky". Dnes jsem oblékla kostým, který jsem měla před 4 rokama bráchovi na svatbě (tenkrát mě docela tlačil), "zdědila" jsem plno věcí po starší dceři:-)) ...a některé mi jsou i trochu volné....a taky jsem se dnes oblíkla do riflové minisukně mojí Janči..Prostě paráda....užívám si to.

Takže pro dnešek dobrou noc a zítra se ozvu

Jana

poraďte

(kristýna, 15. 3. 2009 21:46)

holky prosím blastní názor, omlouvám se předem koho to nakrkne , ale asi měsíc běhám na dom. šlapadle , asi jako ten křeček v kruhu a snažím se nežrát a po 18 nejím jen piju , mám dole 6 kg, ale teď si nejsem jistá zda něco nedělám blbě a zda se zaregistrovat , napište názory , už dva dny brouzdám po těhle stránkách a jsem fakt nadšená, jde to vyřešit na chutě a jste zde někdo od boskovic ?? děkuji , poraďte ..

poraďte

(kristýna, 15. 3. 2009 21:45)

holky prosím blastní názor, omlouvám se předem koho to nakrkne , ale asi měsíc běhám na dom. šlapadle , asi jako ten křeček v kruhu a snažím se nežrát a po 18 nejím jen piju , mám dole 6 kg, ale teď si nejsem jistá zda něco nedělám blbě a zda se zaregistrovat , napište názory , už dva dny brouzdám ppo těhle stránkách a jsem fakt nadšená, jde to vyřešit na chutě a jste zde někdo od boskovic ?? děkuji , poraďte ..


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »