Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

První měsíc jídelníčků je za námi:-)

(Olinka a mamka, 10. 3. 2009 18:11)

Ahojky,
tak jsme dneska začaly s mamkou druhý měsíc jídelníčků.
Váha krásně klesá s menšími odchylkami, ale ty už nás nerozhodí.Všechno oblečení je nám volné, já obléknu džíny, co jsem na sobě neměla 5 let:-)!

Mamka:
28.1.09 93,8
10.3.09 85

Olinka
28.1.09 106
9.3.09 98,1
10.3.09 98,6 leze ne mě angína, není mi dobře a mám dostat ms.....:-(

Však já odpovím

(Eva, 10. 3. 2009 17:59)

Však na všechny otázky odpovím a email Ti také ,mohé , myslím, napověděl.

Vysledky za dva mesiace

(Anka 56r., 10. 3. 2009 14:44)

Cauko! V menu Co je nove, som uviedla moje denné ubytky, moja cesta v zhadzovani..Evke posielam aj nejake foto,uz to trohu vidiet, ale dolezite je, že sa ja lepšie citim.Už mi spadlo moje bruško!! Trochu sa pochvalim.prikladam Evke aj fotografiu mojho kucharskeho umenia, v nedelu som urobila domacu knedlu z celozrnnej muky..chutná, aj ja som si dala ..prikladam aj ovocny šalatik, vitaminova bomba,az ma opusti rychlejsie vyroza.Zdravim a zelam trpezlivost, anka

Příloha k mailu

(Vendula, 10. 3. 2009 11:13)

Evičko...mám takovou radost....
Dnes dorazil od vás doprovodný mail k CD. No jasně, pošta je pomalejší než ta elektronická...ale oznamuji tímto, že mail mám! :-) A jen co dorazí CD - začínám!! :-) Jen...mám tušení...že Vás budu opravdu často atakovat otázkama... :-)
Hezký den!

Můj začátek

(Elis, 10. 3. 2009 10:01)

Začala jse 2.3. s váhou 88kg!!!Hrůza!!!Dnes mám 86,2kg a jsem z toho úplně hotová :D mám radost jak mi to jde :) poslala jsem fotečky abyste mě viděli v celé mé "kráse"

AHojky

(Elis, 10. 3. 2009 9:55)

Ahojky Vám všem :o)
tak tady bojuju s Váma už 9-tý den a zatím se držím skvěle :o) jen ty večerní chutě jsou hrozný:( když si sednu s manžou k telce tak bych si dala mé oblíbené kešu ááááchjo :(

Vsem držím pěsti a dekuju ze jste.)

(Lenička, 9. 3. 2009 22:00)

Ahoj vsem hubnoucim a hlavne Vam Evi.) Tak jsem se konecne vrátila k jídelníčku,tedy dnes mam opet pátý den.vlastní neschopnosti jsem minulé přestala po 14.dnech.váhu ,tzn.-4kg bez problému držím,tedy dnes mam o neco málo zas méně ale beru to s rezervou.mam svoje dny.opet.takze chut na sladky,navic dnes zubař-vytržený zub,depka nevim z čeho, no proste nic moc ale to ze zhubnu a bude mi lip me pomáhá jako tyhle stranky.)dik ze jste vsechny a moc Evicce dekuju za to jaká je.)proste nic neni zadarmo a zmena myšlení chvili zabere.)ale s motivaci a radou a řadou přátel i kdyz jen na netu to jde lip.)dekuju moc ,snad to zas nezvoram.)

Odpovědi

(Eva, 9. 3. 2009 21:34)

Všem , kteří dnes píší na email a večer neodpovím, odpovím ráno, nějak nejde email.E

moje hubnutí

(Krista 57 86kg, 9. 3. 2009 19:07)

Ahoj všichni,taky se jdu pochlubit svým hubnutím.Začala jsem 23.2.s váhou 86kg,nyní po 14 dnech mám 83kg.mám radost i když vím,že to někdy nebude lehké,tak doufám,že vydržím dál a dosáhnu svého cíle.Zdravím všechny a vydržte i když se to občas zastaví.Držte mi palečky ať mně vůle neopustí.Krista

Váha po týdnu hubnutí

(Jiřina Benešová, 9. 3. 2009 18:49)

Začátek hubnutí2.3 váha 80.4.po týdnu je má váha 79.1.jsem velice nadšená .Sice jsem si říkala že to moc není ale pak jsem si řekla že je lepší pomalu než rychle dolu a pak rychle nahoru.

Kalhoty

(Eva, 9. 3. 2009 17:29)

Jo ty kalhoty dostaly i mě, to si člověk ani neuvědomí, jak se změnil.

Simona H Už dělám jídelníček sama

(Simona H, 9. 3. 2009 17:08)

Začátek 20.11.08 Datum 76,9 kg
11.týden 5.2. 69 kg
9.3. - kolísá 67-68 kg
Dobrý den Evi, hlásím se zase po čase, váha mě kolísá 67-68 kg, jsem spokojená, je mě krááááásně, ouuuužasně !!!!!! Už si ani nezapisuju váhu, jen kontroluji tak po třech dnech, jak mě to vyjde. Jídelníček si dělám tak na co mám chuť - ale držím se stále všech základních rad a instrukcí od Vás. Můj manžel mě říká rozverně "špageto" - tak to víte, že předu blahem. Spoutu let jsem takovou váhu neměla.
Jinak není dne, abych nenavštívila tyto stránky a to dokonce někdy i několikrát - je to droga ! Je to super ! Moc Vám děkuju a fandím všem hubnulkám. A ještě musím napsat, že ty Vaše nové fotky v těch starých kaťátkách jsou opravdu bomba !!!!!! Jste kočka a udělala jste obří kus práce a myslím si, že když některá boubelka bude ještě váhat jestli začít nebo ne tak po skouknutí těchto fotek se musí nakopnout chtě nechtě a začít. Tak se mějte hezky a zase se někdy ozvu jak jsem na tom. S.

"taky dneska začínám"

(Milena, 9. 3. 2009 15:52)

Ahoj všechny hubnulky...i já jsem dnes začala s Evičkou hubnout!Pondělí 9.3.-váha 69,3,výška 166cm.Chci dát dolů 10kg!Za týden se zase ohlásím a budu referovat!Objednala jsem si stepper-ve středu dorazí,moc se těším až si na něm "máknu"!Tentokrát jsem pevně rozhodnutá,že to zvládnu a jdu do toho naplno!!(Když jsem se vdávala,měla jsem 58kg-to byla nádhera,po 20letech manželství 10kg nahoře!)Takže všechny moc zdravím!

Odedneska se menim s Evickou i s Vami:)

(Gabi, 9. 3. 2009 14:44)

Zdravim Vas vsechny slecny:) Jen jsem Vam chtela oznamit,ze dnes jsem zacala s Evickou hubnout i ja... Je pondeli 9.3. a moje vaha je 69,9kg... Za tyden Vam pisnu, jak poskocila, tak mi drzte pesti. Jinak vsechny chvalim, jste sikovne:)

Našla jsem to, co jsem potřebovala

(Duli, 9. 3. 2009 12:22)

Jen tak jsem brouzdala po internetu a na Šťastné ženě jsem našla odkaz na vaše stránky.Tak jsem nakoukla,protože od svých 40 let bojuji s váhou.Měla jsem nadváhu i ve 20,ale to jsem díky redukční dietě dala na 15 let dolu a stále jsem se držela až do čtyřicítky.Pak to začlo.Vloni jsem díky jedné lektorce na internetu shodila 10 kilo,ale během roku jsem 4 nabrala zpět.Ale hubla jsem stejným stylem jako vy tady.A letos jsem potřebovala opět nastartovat a díky vaším stránkám,jsem se opět nadchla pro hubnutí,respektive úpravu životního stylu,protože to je o změně životního stylu.Konečně jsem i našla jiné recepty pro obměnu jídelníčku.Takže díky!
/Pro informaci,vloni jsem na začátku ledna vážila 80 kilo a v dubnu jsem měla 10 kilogramů dole./

Holky něco jsem našla

(Jana M., 9. 3. 2009 10:32)

možná vám to usnadní vytvoření jídelníčku, až se budete stravovat podle s sebe

http://www.f-sport.cz/print.php?id=273

Nová soutěž

(Eva, 9. 3. 2009 7:19)

Otevřená druhá soutěž
Najdete v dlouhém sloupci na levé straně této stránky asi uprostřed v oddílu "Soutěže"
2.Soutěž bude trvat od 7.3.2009 do 21.3. do půlnoci.
O co se hraje?
1. cena je souprava náhrdelníku, náramku a naušnic v hodnotě 300Kč
2.cena je souprava náhrdelníku a naušnic v ceně 200Kč
3. cena je náramen v ceně 90Kč
Vše k nahlédnutí ve fotogalerii "Druhá soutěž o bižuterii"

Dík

(Eva, 9. 3. 2009 7:18)

Děkuji za pochvaly, jinak já sama se taky cítím lépe, tak lehčeji a najednou žádný pohyb, žádná práce není problém.
No ale vy jste, děvčata, musela nejdřív přistoupit na můj způsob uvažování o jídle a sobě a to je všechno vaše snaha a vaše úžasné výsledky, hlavně jste musela všechna chtít a já jsem jen našeptávač v pozadí, který časem zmizí, ale to zdravější tělo vám zůstane.

Ljubka 52 let

(Ljubka, 9. 3. 2009 6:59)


Ahoj Evi,jsem tu opět po týdnu,moje tělíčko se perfektně nastavilo na půl kg na týden což je ůplně super.12.1-72,6 ,9.3-66,7 .Sama se chválím že jsem se do toho s tebou pustila a tobě moc děkuji(a to jak čtu sama nejsu) za to žejsi ty stránky udělala apomohla a stále pomáháš neštastnicím v nouzi,člověk opravdu neví někdy jak z bludného kruhu ven a ty jsi opravdu ten záchraný "proutek" co nás tonoucí jednu po druhé pomalu vytahuješ.Ještě nejsem na konci své plavby,ráda bych dala dolů ještě 6-7 kg,tak nějak do poloviny května uvidím jak to pujde.Je to fajn když člověk ví, že na to není sám a taky má"přítele na mejlíku".Měj se moc pěkně i v tom uplakaným počasí,vyhlížejme jaro a věřme "Bude líp!" Pozdrav všem hubnulkám.Ljubka.

POCHVALA

(Vendula, 9. 3. 2009 6:40)

Milá Evičko...já nestačím zírat!
Chtěla jsem "prolítnout" Vaši fotogalerii. Nešlo to. Já se kochala každou Vaší fotkou zvlášť!!!!!
Neuvěřitelně jste omládla a moc, moc Vám to sluší!!!! Ta změna je neskutečná! Moc Vám to přeju!
A ...já chci takýýý... :-) Vašich jídelníčků se nemůžu dočkat! :-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »