Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Martě

(Eva, 21. 1. 2009 17:28)

Dnes jsem to poslala znovu.E

Míry

(Eva, 21. 1. 2009 17:14)

Míry najdeš v oddíle "Změnily se vám hubnutím míry?" já mínus 20cm, ale je celkem jedno jetli mám 100 nebo 120, když se zmenšilo vše stejně nejsem jak plošina.E

Odpověď Martě

(Simona, 21. 1. 2009 17:09)

Marta se ptá co poprsí - tak to je holt daň za zhubnutí - krutá!!! Ale já si říkám, raději malá prsa, ale hlavně že je mě dobře a že se cítím dobře, jasné je že i méně pevná a to může člověk cvičit cviky na prsní svaly až do skonání a je to na nic, to vědí i v posilovnách. Podívejte se na kulturistky, buď vypadaj jako chlapy bez prsou nebo mají silikonky.Holky k čemu jsou člověku kozy jako vozy, když má k tomu panděro a velkej zadek.!!! No řekněte ! A když jsme se na to daly tak vydžíme a kozy vem čert!Všem držím palce - jste jedničky, když vidím jak to všem jde, tak je to bomba. Jo, a dobrá podprsenka udělá svojí službu, tak co. Všechny zdravím a držím palce.

Evče K.

(yveta, 21. 1. 2009 13:43)

Evčo Renča má naprostou pravdu, mě se to zdálo hrozitánsky maloučko, dvakrát jsem kousla a bylo všechno ve mně a měla jsem samozřejmě hlad, ale pak jsem četla jak to dělá jedna moje kámoška co taky jí Eviny jídelníčky, nakrájí si i ty malý porce na kousíčky a z jídla si udělá prostě NĚCO, musím říct, že mi to opravdu pomáhá. Začala jsem takto jíst od pondělí a myslím, že to je to ono. Už jsem shodila 1,5 kg. Mám příští týden svý dny, tak to potom spadne určitě o něco víc. Aspoň doufám.

Agátce

(Lenka S., 21. 1. 2009 13:02)

Agátko, to je super, takových kileček pryč, už abych je taky měla dole. Moc gratuluji a přeji ať se nevrátí zpátky. Hrozně se těším ( jak když jsem jako malá běžela o vánocích ke stromečku :-))

dotaz

(marta, 21. 1. 2009 12:23)

ráda bych věděla co na takové hubnutí řeklo vaše poprsí?

Lence S.

(Agáta, 21. 1. 2009 12:02)

Přeju úspěch, vytrvalost, vůli a hlavně kilíčka dolů.Mě se díky Evě podařilo odložit 12 kg (nějaké to deko nechávám na vyprázdnění). Moje pocity jsou:
neměla jsem a nemám hlad, v absolutním klídku, bez stresu a pořád aktivní. Režim se mi dostal ,,pod kůži,, a fakt jsem v maximální poho.

Zítra začínám :-)

(Lenka S., 21. 1. 2009 11:47)

Tak zítra konečně začínám, už se strašně těším. Jak ostatní pokračujete?

Eva od Hanky Š

(Eva, 21. 1. 2009 10:41)

Ahoj Evi, dnes ráno jsem se vážila, úbytek od včera kilo,zdá se mi to až neuvěřitelné, ale opět se potvrdila moje teorie - tu mám teda vyčtenou z různých astrolog.kalendářů a kalendářů paní Žofie Kanyzové, že v době, kdy měsíc Dorůstá - co dáte na sebe a do sebe má dvojnásobný účinek.V době, kdy měsíc Couvá je účinek opačný.Taky teď nemám vůbec hlad a váha dolů přímo letí.

To mě jen tak napadlo, že by mohlo být pro ostatní hubnoucí nějakým záchytným bodem, když to hubnutí nejde tak rychle.
A třeba je to blbost, nevím, ale na mě bych řekla, že to funguje.
A jestli to takto půjde dál, budu jako z kozy duch, pravila moje tchýně.

Zdravím a přeji hezký den. Hanka

ještě jeden průzkum hubnutí jinde

(Eva, 21. 1. 2009 7:19)

Udělala jsem ještě poslední pokus, paní mi posílala zase emaily s bludy a snažila se mne přesvědčit, že jsem tlustá na "buněčné úrovni" a potřebuji pročistit organismus a doplnir microživiny, po deseti emailech už vás asi napadá , které profláknuté preparáty mi vnucovala. Zdravím a přeji pěkný den.

Ještě rada od Marušky Z

(Eva, 21. 1. 2009 7:04)

Když člověk jedl jen třeba dvakrát za den, tak toho zase snědl víc a má trochu vytažený žaludek, Maruška radila všem po jídle si zapít vodou, čjem nebo minerálkou takovou přírodní vlákninu z lékárny LEPICOL, vyzkoušela jsem to a je to teda bomba, jen si neberte celou doporučenou dávku, je to moc. Taky je to dobré si vypozorovat, kdy tě honí mlsná nebo míváš pravidelně hlad a tak tři čtvrti hodiny před tou dobou si kapdle zapít. Chemie to není, ale upozorňuji, že je nutné hodně pít a druhý den se vážit povyprázdnění. Já si to beru jednou za týden, pročistí to střeva.

Evče-jak to mámvyřešený já

(Renča, 20. 1. 2009 23:12)

Evčo zkus si porce nakrájet na co nejmenší kousky a potom každé sousto kousej dýl než si byla zvyklá.Zkus protáhnout jídlo ze 3min na 10-15min.Udělej si z jídla rituál.Pak si myslím,že můžeš pociťovat plnost.Mě to tak zabralo.Jedla jsem taky 2xza den.Když jsem to takhle udělala kolikrát jsem měla pocit,že tu porci ani nesním.Přeji úspěch Renča

Evě K

(Eva, 20. 1. 2009 20:42)

Evičko, Ty tam máš napsáno, co dělat , kdybys měla hlad, nasaď mezijídla po celý den, to se za pár dní upraví, tím nic nepokazíš.

Helena Š

(Helena Š, 20. 1. 2009 20:35)

Tak jsem zdolala 2 měsíce a kousek Vaší diety s ohromným pro mě výsledkem. Zpočátku jsem si dala cíl 10 kg a to se mi s Vaší pomocí podařilo.Posílám celkový výsledek mého snažení. Mockrát děkuji, jste skvělá. Jediná Vy jste mi pomohla a výsledek je pro mě úžasný. Teď mě ale čeká asi to horší a to je váhu si udržet. Budu se snažit, pokud to nepůjde, rátím se opět k jistému a to je Váš jídelníček. Ještě jednou děkuji. Samozřejmě Vás budu pravidelně navštěvovat na Vaší stránce a budu informovat, jak pokračuji.Zítra pošlu rozpis váhy.
Mám na Vás ještě Evičko prosbu, zda se v případě nějakého dotazu, mohu na Vás obrátit.
Děkuji a zdravím Helena

Holky já mám hlad :(

(Evča K, 20. 1. 2009 20:30)

Tak jsem na jídelníčku druhý den a musím říct, že mám bohužel hlad. A to si nemyslím, že jsem tip co toho jedl opravdu hodne, já jedla tak jednou dvakrát denně, ale ne že bych jedla pořád a přecpávala se. A teď ty dva dny mám fakt hlad. Paní Evo prosím poradíte mi? evkak@email.cz

Tak jsem začala

(Eliška, 20. 1. 2009 19:36)

Zdravim všechny hubnouci.Tak mam za sebou prvni den.Nejhorši asi budou ty moje mlsne chutě večer ale přečetla jsem si vaše přispěvky a ta vidina že mi bude oblečeni zase trošku větši je silnějši!Začinam na 85kg.Taky všem držim palce.

Start za dveřmi...

(Pavla H, 20. 1. 2009 13:33)

Zdravím všechny,které už s Evičkou hubnou.Já se připojuji a jen co dořešíme jeden technický problém,začínám!!Na jídelníčky jsem zvědavá a na to,co mi přinesou(nebo spíš odnesou)ještě víc.Tak držím palce všem a brzy ahoj.

Hana Š.

(Hana Š, 20. 1. 2009 9:39)

Mám ze sebe radost a když mě včera večer honila mlsná, tak jsem si představila, kolik budu vážit ráno, když si ten salám nedám a dám. I kolegyně si všimly, že nemám nic pod bradou a špeky na břiše - to potěší ze všeho nejvíc.A kdybych cvičila, šlo by to ještě líp, ale v zimě jsem jak medvěd, zimním spánkem spím.Ale aspoň každodenní úklid a procházka s hafikama se taky počítá.
Ale bych řekla, že ten váhový úbytek není až tak pro mě podstatný, spíš mě těší to, že se mi mění postava.Ty kalhoty z minulého týdne,co jsem koupila o číslo menší už mi zase plandají. A to teda fakt POTĚŠÍ.

Přeji hezký den.Hanka

2.týden úspěšně za sebou

(Renča, 20. 1. 2009 8:58)

Ahoj všem tak dnes mám za sebou 2týden s Eviččinými jídelníčky.Začínala jsem na váze 67,5.K dnešnímu dni mám63,4 což je za 14dní 4,1kg dole.Je to úžasné.Jak si známí začnou všímat,že hubnu určitě jim doporučím tyto stránky paní Evičky,ať je nás co nejvíc spokojených sami se sebou.Přeji všem pevnou vůli v dalším týdnu.Renča

tvaroh

(Katka B, 29 let, 20. 1. 2009 8:26)

Taky už ho mám doma, ale ještě nerozdělaný. Zítra na něj dojde, už se moc těším. Jídelníčky jsou opravdu v pohodě, jsem nadšená od začátku a také všem, co se rozmýšlí, mohu jen a jen doporučit.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »