Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

ach ta váha

(Olina, 7. 1. 2009 17:18)

Dobrý den paní Evo,i já měla zájem o Vaše jídelníčky,mrzí mě,že jste si myslela,že je to legrace,snad to pomůže druhým.Plno spokojených lidiček.Olina

cena

(Lída T., 7. 1. 2009 15:32)

No něco za to chce a co jako, kdo by to dělal zadarmo, takové jídelníčky, já teda ne. Stálo mne to mzdu za moje tři odpracované hodiny a jsem nyní spokojená a všichni mne chválí, jak mi to sluší, našla jsem si nového přítele a cítím se krásně, to mi teda stálo za to.

Rady

(Zlatka, 7. 1. 2009 15:07)

Je fakt, že některé rady na hubnutí si člověk přečte i jinde na stránkách, ale tady jsou dané do souvislostí a pěkně pohromadě, kdo má ten celý ucelený program , tomu to tady slouží jen jako doplnění a kdo ne, tak tu jistě také něco pro sebe najde, já bych se s nikým nehádala, ať si mají své stránky a nás nechají na pokoji, mají stejně jako my právo mít je a debatovat si tam, už se k tomu vůbec nevyjadřujme a pokud nám tu někdo bude nadávat, tak si toho nebudeme všímat. Já jsem byla s tím vším od Evy spokojená a tak jí rozhodně za nic nadávat nebudu a děkuji jí,nakonec komu se tu nelíbí, ať tu není a dá pokoj,je přece milion jiných stránek, kde najde třeba vše podle svého gusta, konec debaty na toto téma.

Pro Evu

(Alena S., 7. 1. 2009 13:46)

Ahoj Evičko, určitě si z nich nic nedělěj, nestojí Ti to za to.My kterým jsi poradila, víme že, nemají pravdu a že Ti chtějí jen uškodit.Asi nemají co na práci.Četla jsem ty jejich stránky.Ten ,kdo je vede je pěkný lhář a ty co mu věří????? Škoda mluvit.Na druhou stranu zamysleme se na tím co píšou.Kdyby to byla pravda, tak jsi Evi hvězda a určitě nic jiného neděláš.No řekni sama, kdybys zvládala psát všechny příspěvky, co tady jsou,NĚKDE sháněla fotky už zhublých holek a pod. To Ti ani nebude den stačit.Já si teda myslím , že máš doooost práce, sem psát JEN články, které nám pomáhají.A jestli je to pro někoho nepřehledné????...v tom případě neumí asi číst, nebo je velice jednoduchý a nebo prostě a jednoduše nesnese konkurenci, která má velice dobré výsledky , proto ať sem ani neleze a neotravuje.My ostatní Ti fandíme a držíme palečky.Alena

Večer

(Eva, 7. 1. 2009 12:06)

Večer budu zakládat další fotogalerii už zhublé paní Lucie, tak se přijďte podívat a pochválit ji.E

Pro Evu

(Marcela, 7. 1. 2009 11:55)

Je mi moc líto, že je Vám vyhrožováno, já určitě stojím za Vámi, protože hubnu dle Vašeho receptu a daří se mi to, což jsem předtím říci nemohla. Takže se držte, ono je to dlouho bavit nebude. A dle mého názoru vyhrožování a pod. je výplodem slaboduchého rozumu, který si není jistý a snaží se Vám vaší práci znechutit, což by byla veliká škoda. Evičko obrňte se trpělivostí a hlavně my všechny(doufám) co hubneme s Vámi víme, že jste nás neošidila a důvěřujeme Vám.

prvy den mam za sebou

(Anka, SR, 6. 1. 2009 22:19)

pekny vecer vam zelam, uz je prvy den za mnou, citim sa fajn, ziaden hlad ma dnes neprenasleduje, tesim sa rano na vahu co ukaze, zajtra vam napisem ak bude mala zmena, caute, PS: jedalnicek na dnes presne dodrzany!

Petra B 26let moje hubnutí

(Petra B, 6. 1. 2009 19:31)

začátek 11.9. - 92kg
6.1.74,1
Rodina.dobrý,líbí se jim to.ale mě až tak o to nešlo.mě jde o to co sama chci.Nedělala jsem to kvůli nikomu,ale kvůli sobě.Samozřejmě dost neúspěšných pokusů bylo.míry.18cm v pase i přes boky.takže dost.Fotky mám asi dvě ještě před hubnutím a teď zatím nemám žádnou.
Snažím se každý den(jedno jestli večer nebo dopoledne)alespoň půl hodiny na rotopedu.nejvíc hodinu a půl.

Upozornění

(Eva, 6. 1. 2009 17:37)

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevyvíravým způsobem vyhrožováno, konkurenci nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr fouká.

Zdravím Evi

(Zlatka, 6. 1. 2009 16:25)

Tak jsem najela také jako děvčata zase na první měsíc, ten se mi líbil nejvíc a budu zase vkládat váhy, děvčata držím všem palečky, vím, všechno záleží na nás samých a naší snaze, ale vzájemná podpora je fajn.

krásná myšlenka od jedné z vás

(Eva, 6. 1. 2009 15:45)

Nebudu jmenovat samozřejmě, ale jedna z vás mi psala něco velice vtipného, že má krásnou výstrahu, nechala se vyfotit ve spodním prádle, je fakt, že člověk se v zrcadle ani tak nevidí, jako na té fotce, já měla na lednici také takvou svoji obludnou fotku, to teda zabírá. Ale jinak víme, že vzhled není vše, no někdy je dobré ovšem se podívat holé pravdě do očí.

Zuzana D už zhublá

(Zuzka D, 6. 1. 2009 14:18)

Ahoj Evi, zdravím Tě v novém roce.Tak jsem svátky ustála docela dobře.Váha mi vylezla nahoru o půl kila a dnes jsem zase najela na zdravé stravování, musím říct, že mi to i chybělo. Začnu asi zase podle jídelníčků,ještě bych něco chtěla shodit.Cítím se moc fajn a když mě ještě někdo pochválí jak mi to sluší, to je nejlepší odměna.Dostala jsem pod stromeček mini sukni ,tu už jsem na sobě neměla kolik let a nové černé kozačky a jsem prý v tom kočka.To mi pak ani nepřipadne, že mám padesátku na krku.Příležitodtně se nechám zase vyfotit a pošlu fotečku.Byla jsem zase na stránkách a fotogalerií děvčat co zhubla je tam už dost.Škoda, že nepošle fotku každá co zhubla.Moc ta proměna všem sluší a pochvala od ostatních potěší. Evi měj se v novén roce krásně a zase napíšu.Ahoj Zuzka

No na moji el. adresu

(Eva, 6. 1. 2009 10:36)

kgdolu@sezanm.cz

dieta

(EVA.D, 6. 1. 2009 10:30)

DEKUJI ZA POCHOPENI A ODPOVED ALE JAK SE MAM OZVAT. NA TEN EMAIL CO JSTE MI POSLALA. DEKUJI EVA.D

Evě

(Eva, 6. 1. 2009 10:20)

Ale to není žádná nadváha, no jestli chcete, ozvěte se na kgdolu@seznam.cz

dieta

(EVA.D, 6. 1. 2009 10:17)

Dobry den chtela jsem se zeptat jestli posilate take jidelnicky na na email. vazim 66 merim 170 chtela bych zhubnout na 60kg. Dekuji za radu. Eva.D

Taky bych chtěla začít

(Marta, 6. 1. 2009 10:01)

Tyto stránky si pročítám už od včerejška je tu moc zajímavého ,spousta pozitiv od dam,které to už dokázaly.

Odivuji Vás, dámy

(Michaela, 6. 1. 2009 9:19)

Čtu Vaše komentáře a smekám. Je mi skoro 36 let a během 4 let jsem z docela normální váhy 60kg(160cm) vystoupala na 72kg! Dnes jsem poslala paní Evě mail s prosbou o jídelníček. Začnu hned jak mi příjde a budu moc ráda, když se tady dočkám podpory od Vás kdo to máte již za sebou.

Obdiv

(Míša, 6. 1. 2009 0:48)

Ahoj. Všem, které jsem zde viděla ve fotoalbu, vzdávám hold. Já se nyní bohužel mohu pochlubit jen tím, že jsem z 55kg ztloustla na 98kg, o vánocích se na váze dokonce probleskla 100kg. Zítra se rozhodne, jestli podstoupím bandáž. Pokud mi to neschválí, ale i když ano, rozhodně se k vám vrátím a zkusím to s vámi bez pomůcek. Příklady táhnou. Šťastný nový rok. Míša 32

Oo 6.1.2009 zacinam znizovat kg!

(Anka D.Slovensko,, 5. 1. 2009 22:16)

Pekny vecer vsetkym zelam zo Ziliny,Slovensko. Uz davnejsie si citam Evkinu stranku, je tu kopec dobrych rad aj vsetky vase prispevky a hlavne vysledky ktore uz s popmocou Evky ste tu dosiahli. Ja zacinam s vahou 81 kg.Dufam,ze mi vydrzi pevna vola a bude mi chutit a hlavne postacovat jedalnicek od Evky.Chcem uz konecne nosit pekne malicke vecicky...38,40...drzim vsetkym palceky, aby kilecka ubudali...napisem Vam ako sa mi bude darit a tak...V roku 2009 zelam pevnu volu...!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »