Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

rybí týden

(Lída T., 29. 1. 2009 21:58)

Není to součást diety, tak mi Evka dovolila to sem napsat, navrhla mi něco, co dělá sama, má to podmínku, že máte rýdy ryby. Jí se třeba ráno tuňák v tomatě - troška na cel.pečivu, pk zeleninka, nebo ovoce s trochou cel. peč. , v poledne ryba jakékoli úpravy 250g a vařená příloha 120g, odpoledne nějaké bílkovinky, nízkotučný tvaroh nebo jogurtek a jen jedna Bebe, večer pak zase rybička, buď ve vlastní šťávě nebo zbytek od oběda a cel.pečivo a zeleninka. ryby se střídají v různých úpravách jen nesmí být smažené a v oleji, zeleninka se také střídá a jogurty také, Evča říkala, že si ho vždy po měsíci dá a pěkně tím drží váhu.

Vaha

(majtinkla17, 29. 1. 2009 20:06)

Už sem jí psala a nevis za jak dlouho treba odepise?

majtinka17

(Jana M., 29. 1. 2009 20:04)

To přeci nejde jen tak přeposlat :o)))) Napiš paní Evě na jeden z výše uvedených emailů a dozvíš se více. Stačí si jen přečíst o co jde :-)

Vaha

(majtinka17, 29. 1. 2009 19:50)

Luci a ty mas uz nijakej jidelnicek nebo neco? jestli jo tak mi to prosim preposli na mejla : majtinka17@seznam.cz

Ples

(Lucka Z, 29. 1. 2009 19:24)

ještě jsem zapoměla,jdeme na ples-to bude zkouška mojí vůle,všude samá dobrůtka...

začátek

(Lucka Z, 29. 1. 2009 19:20)

Ahoj všichni,tak mám za sebou první 3 dny a docela to jde.MAJTINCE-jsem na tom stejně jako ty,váha 84 a doufám,že do léta budu o 10-15kg lehčí.Panebože,to bude něco,jestli to zvládnu!!!Slíbila jsem si,že si pak koupím něco fajnýho na sebe,tak to "musí"jít :-)Manžel mě moc fandí,taky se těší na výsledek,tak se zatím mějte...

martasP

(Jana M., 29. 1. 2009 19:16)

Tak já měla před 8.lety 52kg! To byla moje normální váha - než jsem otěhotněla a přibrala 24kg!!! V porodnici jsem nechala jen 3,5kg a to i přesto, že dcera vážila 4kg!!!! Mívala jsem míry 85 - 59 - 86. A i přesto jsem se styděla v plavkách za své tělo....No já byla pitomá!!!!:o)))

Renatě S.

(Jana M., 29. 1. 2009 19:11)

Tak držím palečky, ať jsme obě pěkné do šatů :-)

pomozte

(majtinka17, 29. 1. 2009 18:41)

Dobry den potřebovala bych zhubnout aspon 15kg a cetla sem ze to de i skoro za 3mesice vazim 84kg a driv jsem vazila 60kg ale strasne moc sem stloustla po praskach a jinych vecech. takze by sme potrebovala pomoc tak abych zhubla vase stranky sou velice dobre tak doufam ze to zvladnu ozvete se mi prosim na mejla : majtinka17@seznam.cz
Predevsim dekuji moc

Hlavně žádný stres :-)

(Jana Be, 29. 1. 2009 18:31)

Ahoj všem,dnes tady některé píšete jak máte depku z toho ,že ta váha padá pomalu.Fakt myslím,že to musí být úplně přirozené,toho jídla je dost,já si musela dokonce ze začátku nařizovat upomínku na jídlo.A teď se hlad ozve téměř vždy sám v dobu kdy mám jíst.
Evčo K.,ty se nabašti kdy máš a ať ti každý vleze na záda.Víš já vždycky koukala na to co řeknou ostatní a abych se nestrapňovala a tak..Když byly mé dceři dva roky,byla VELMI vážně nemocná se slinivkou,lékaři jí nedávali naději,protože toto onemocnění je nebezpečné i pro dospělého,ona to zvládla a já přehodnotila úplně všecho v mém životě.Když si vždy přejem hodně zdraví,tak to berem všichni téměř jako frázi či slušnost,ale uvědomíme si tu sílu těch slov až když se něco děje.Myslet si můžou,že jsi tlustá a co třebaže jo,ale jen ty víš,že za nějaký týden to bude úplně jinak.TAK DRŽÍM PALCE VŠEM.ahoj Jana

Taky bych to chtěla vědět

(Zuzka, 29. 1. 2009 17:53)

Ahojky, taky nevím co je rybí týden.Napište,mám ráda ryby zkusila bych to.Díky Zuzka

Rybí týden

(Jiřka, 29. 1. 2009 16:49)

Ahojky vespolek,Jak jsem na počítači-vždy se zajdu kouknout co je nového a asi mě něco uteklo.Co je rybí týden?Já to čtu prvně.

Janě M.

(martasP, 29. 1. 2009 16:30)

Jani, co já bych dala za 66 kg!!! :-)
Ty jsem měla asi před 15 lety!!

Konec a udržování

(Lída T., 29. 1. 2009 16:11)

Tak já jsem dnes na 68, měřím 167, cítím se bezva a víc už ne, jen budu udržovat, nyní dám ten rybí týden od Evky a potom budeme pomalu , pomaloučku zvyšovat příjem Kj a sledovat váhu.zdravím , holky, ať se daří, já našla velkou lásku při hubnutí v posilce, rozvod přebolel a asi se taky budu koncem prázdnin vdávat, Evka mi rozproudila život, už nejsem nešťastná, doma zalezlá kulička.
Původní - 26.let, 167cm, 91kg
Nyní - 27.let, 167cm, 68kg
Je to pro mne jako zázrak, jako vysvobození z toho porozvodového pekla.

Janě M.

(Renata S., 29. 1. 2009 16:02)

Ahoj Jano, tak ať to zvládneš. Já mám skoro za sebou teprve první den - taky se budu v létě vdávat a doufám, že také něco zhubnu.

Začínám

(Jana M., 29. 1. 2009 15:39)

Ahoj holky, brzy se zařadím mezi Vás:-) Už čekám jen na jídelníček od paní Evy. Je úžasné, jak tu všichni hubnete. Já si třeba vůbec nepřipouštím to, že bych nezhubla, ale na druhou stranu si ani neumím představit, že bych dala dolů 5kg! :-) V létě se budu vdávat a strašně bych si přála být o nějaké to kilčo lehčí. Budu začínat s váhou 66kg. Tak mě držte pěstičky.....

Začínám

(Zdenka, 29. 1. 2009 15:23)

Rozhodla jsem se. Dalo mi to práci, protože těch pokusů a hlavně "omylů" už bylo fakt dost. Po přečtení Vašich příspěvků jsem si řekla, že není možné, abych to taky nedokázala. Stydím se to říct, ale chci zhubnout,tak ať je to venku. Dostala jsem se na neskutečných 127 kg. FUJ!Ani nevíte, jak se těším, jestli se mi podaří dostat pod 100...Já vím, nepředbíhat. Špeky, těšte se!!!

Dianě

(Agáta, 29. 1. 2009 13:56)

Přeju hezký den Diano,
jen na úvod chci poznamenat, že pokud chcete něco se sebou udělat, je to na Vás. Já jsem s paní Evou, jen po stránkách na netu, ,,odložila 12 (a už možná i o nějaké deko víc) kg. Při svoji výšce 172 cm mám dnes 65 kg, jsem maximálně spokojená a pořád plná elánu. Když jsem začínala (4. listopadu 08 při váze 78,7 kg)), věděla jsem co chci. Něco se sebou udělat, do jara být lepší a pak do plavek být úplně v pohodě. Určitě to chce dodržovat to, co p. Eva v jídelníčku určila. A ze své zkušenosti musím říct, že je to skvělé ( a jsem z těch, kteří neradi lichotí). Musíte být přesvědčená sama, že chcete vypadat líp, a nejen vypadat... všechno je spojeno se vším. Přeju pevnou vůli, pohodové okolí a nechte si celý ,,režim,, vlézt pod kůži, pak to jde samo. A ještě jednou vééélíkánské díky Evě.

první den

(Renata S., 29. 1. 2009 13:51)

Tak jsem dnes začala dietu podle Evičky, včera jsem šla nakupovat potraviny - nejdřív jsem měla obavy jestli ten jídelníček zvládnu dodržovat a jestli nepřijdou chutě na sladký ale kupodivu se zatím držím. Už jsem si pořídila i novou váhu, abych mohla sledovat úbytky - snad nějaké budou:)

jíst před lidmi - nestydět se

(Janča staromanželka, 29. 1. 2009 13:30)

Jak jsem četla příspěvek o tom, jak se stydíme jíst před lidmi, i když máme svačinky nachystané, tak jsem si úplně vzpomněla na sebe. Taky jsem se styděla jíst před lidmi, protože mi přišlo, že jím pořád. Hlavně se mi vždycky honilo v hlavě, že se ti lidé na mne dívají a říkají si: "Zase žere, pak se nedivme, že je tak tlustá". Řešila jsem to tak, že jsem si svačinky jídávala třeba na WC nebo v nějakých koutcích, kde nikdo nebyl. Jednou jsem měla někde celodenní jednání a pozorování (já jsem pozorovala práci druhých). Vytáhla jsem si svačinku a řekla jsem obézní paní, u které jsem byla, že si musím sníst svačinu, že jsem v dietě. To jste měli vidět ten její pohled, jako cože? Dieta a jídlo? To bylo k smíchu trochu i mě, ten její pohled. Překonala jsem to. Nyní, když mám super váhu a pár faldíků, tak si v klidu vytáhnu jídlo vždy a všude. Dokonce když jdu na autobus domů, tak mi to vychází v době, kdy mám svačit, tak si vytáhnu třebas banán. Jdu, koukám se na sebe do výloh a baštím banán a cítím se báječně a lidi jsou mi ukradení. Dokonce i ti, co semnou jen jezdili busem a neznali mě, tak mi gratulují, že jsem krásná a hodně jsem zhubla. Nechci znít namyšleně, jako že řeknu, že jsem krásná. Myslím to tak, že 22 kg je fakt hodně poznat a z člověka to doopravdy udělá někoho hezčího. Komu sedí oblečení, může si koupit normální velikost. Spíše bych tato slova chtěla jako motivaci dalším, kteří mají tento program. Snad jsem vás moz neznudila. Tak držím palce do boje. I mě ještě pár kilo čeká.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »