Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Katce

(Zdeňka, 11. 1. 2009 19:07)

Katuš,moc ti přeji ať se daří a držím palečky,nebude dlouho trvat a budeme obdivovat i tebe,půjde to uvidíš Zdeňka.

ahoj

(Katka B, 11. 1. 2009 17:20)

Ahoj,
tak zítra začínám taky, všem vám držím palce a obdivuji vás, snad to u mě taky půjde.

Ahoj děvčata

(Marta Š. 51 let, 11. 1. 2009 14:34)

Na stránky paní Evy jsem se dostala přes Dokonalé ženy. Stránky a hlavně fotky mě přímo fascinovaly. Nažhavila jsem dráty a již s paní Evou spolupracuji.Čekám jen na poslání jídelníčku a DVD. Jsem 4.roky po onkologické operaci. Vždycky mě tloušťka provázela, ale měla jsem ji docela pod kontrolou. Pak po onemocnění nastal zlom a já se v tom plácám no hrůza. Z původních 62 kg jsem najednou měla 90 kg. Při mé postavě 158 cm no hrůza. Chtěla bych to dokázat jako děvčata, které jsem si prohlédla ve fotogalerii. Takže doufám, že i já se budu moci brzo prezentovat jako další důkaz, že to opravdu jde. Sama to určitě nedokážu, ale velice věřím paní Evě, že s ní to půjde, tak jako vám. Všem, které se odhodlaly udělat něco pro sebe, a hlavně pro své zdraví přeji, aby to všechny zvládly. Držme se a bojujme. Všem přeji v novém roce hodně zdraví a hlavně spokojenosti. Marta

Anna D.56 let

(Anna D, 11. 1. 2009 13:32)

Dobry den Evicka,
Hned na uvod ti musim napisat, ze som mimoriadne spokojna!!!!
Ja sa drzim tvojich jedalnickov, moc mi to vyhovuje, konecne som sa dockala pohody! Mam dobru pohodicku, nicim sa nezatazujem, nerozmyslam, len si odvazim na digitalnej vahe jedlo, ktore idem jest.Výsledky vkládám do Co je nového..

Udržování váhy

(Dája C, 11. 1. 2009 13:12)

Milá paní Evičko,
začala jsem hodnotit svoje hubnutí bez dozoru.Ten samostatný měsíc byl udržovací nežli cokoli jiného.Začala jsem jídelníčkem 1.měsíce,ale pak jsem onemocněla a nemohla chodit do města na nákupy,mám to 3 km.Začala jsem tedy jíst s rodinou,jen menší porce a ty největší kalorické bomby jsem vynechala úplně.Váha se mi pohupovala sem a tam ale jen v malém rozmezí.Teď mám o 0,5 kg méně než když jsem skončila 2. měsíc, ale hlavně, že jsem nepřibrala.Kdybych nezačala hubnout s Vámi, tak už bych měla určitě 80 kg a sotva bych lezla.Moc Vám za to děkuji. Od pátku zase jedu podle jídelníčků na 1.měsíc. Už nepotřebuji žádné velké úbytky, sice mám ještě nadváhu, ale cítím se opravdu výborně.Hlavně už nechci přibrat a pokud mi půjdou kila alespoň trochu dolů budu šťastná.Za tu dobu, co hubnu jsem se naučila snídat, jíst pravidelně , rozmazlovat se v jídle a myslet nejen na potřeby ostatních, ale i na ty svoje.Přeji Vám hodně úspěchů v další práci, myslím, že jste velká výhra pro řadu z nás,které bychom to bez Vás nedokázaly a dál bychom si platily drahé nesmysly v klamné naději,že se nám jednou podaří zhubnout.Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně štěstí a zdraví v tomto roce. Dája.C.

Vydržet!!!

(Valda, 11. 1. 2009 8:25)

NEDEJTE SE,NEDEJTE SE,NEDEJTE SE A NIC SI Z TOHO NEDĚLJTE!!! TO TOTIŽ ZNAMENÁ JEN JEDNO!! ŽE TO DĚLÁTE DOBŘE! DRŽÍM PALCE V.M.

Janě Z

(Marie K, 10. 1. 2009 19:51)

Jsem ráda, že se to řeší a nehledal jinde, asi mne má i po letech rád.

Ládínkové ženě-Marii

(Jana Z, 10. 1. 2009 19:35)

Ahoj Marie,držím ti palce a taky se omlouvám tvému muži,je fajn,že ti pomáhá a drží slovo.Uvidíš,výsledky se brzy dostaví a budeš spokojená a manžel na tebe hrdý.Tak do boje!!

Dojmy

(Helča, 10. 1. 2009 18:46)

Fotku před zhubnutím mám jednu původní, ani né záměrnou, fotila mě starší dcerka na dětském plaváné zezadu...i to byl jeden spouštěcí mechanismus k tomu, abych se do toho pustila. A vyfotit novou není problém.Mamka mne dnes vyfotí a zítra obě pošlu.
Ve středu jsem zažila krásný okamžik, kdy jsem naprosto v pohodě oblékla džíny, které jsem měla než jsem podruhé otěhotněla. Bomba pocit. Za týden mám sraz ze základky, tak jsem moc ráda, že jsem se do toho pustila a že to jde.

Helče

(Eva , 10. 1. 2009 18:05)

Helčo, přidej pravidelnš dvě až tři mezijídla, co to udělá.Když se to zpomalí, zůstane to tak, když ne, tak procentuelně navýším porce dle rozpisu Tvého hubnutí.E

Evě

(Helča, 10. 1. 2009 17:44)

Zdravím,
hubnu příliš rychle, co s tím.
Díky za odpověď.

Helča

Ládínkova žena

(Marie K, 10. 1. 2009 17:31)

Tak holky držte palce, v pondělí začínám na devadesátce, Láďa se mnou fakt chodí ven a plavat jsme už taky byli.

lákavé

(Irča, 10. 1. 2009 11:21)

Narazila jsem na tyhle stránky na Šťastné ženě a můžu říct, že je to až příliš lákavé. Při své výšce 153cm mám momentálně 70 kg, ale jěště před 4 lety to bylo celých 75. Ta jsem shodila asi spíš díky práci na tři směny a v tempu ( já říkám, že v práci tancuji čaču na místě). Vlastně ještě před dvěma měsíci to bylo 67 kg, ale pak jsem marodila s kolenama a k tomu vánoce... Někdy mi pomůžou i obrázky narvaného stolu z pořadu Jste to, jíte. To se mi málem vyvalí oči. Když dovolíte, budu nakukovat a snad se podaří ještě nějaké to kilo shodit.

Lence

(Macek, 10. 1. 2009 10:12)

Lenko, popojeď nahoru na stránce , je tam el.adresa na Evu.

Janě Z

(Macek, 10. 1. 2009 10:11)

Janičko, děkuju za pochvalu, moc mne to potěšilo.

dotaz

(Lenka , 10. 1. 2009 9:54)

Dobrý den měla bych zájem o vaši alternativu hubnuti prosim mužete mi poslat jidekllníček moc děkuji Lenka

Macku,jsi skvělá!!

(Jana Z, 10. 1. 2009 9:44)

Ahoj Macku,moc ti fandím a kup si pěkné kalhoty,ať jsi kočka.Já jsem přes svátky váhu držela na místě 114kg a už najíždím znovu-mám kus cesty před sebou.Ale jsem ráda,že jsem nenabrala.Takže kila dolů ať letí všem,kteří na sobě pracují a ať se všichni cítíme skvěle.Držím palce!!!Jana Z

Aničce a Janě Z

(Macek, 10. 1. 2009 9:36)

Děvčátka, jsem ráda, že jsem začala, zezačátku jsem taky používala ta mezijídla a dorážela se zeleninkou, ale nyní to potřebuju jen někdy, mílokdy. Hlad zmizel v nenávratnu při dodržení pravidel z toho posledního dopisu a dalších rad tady na stránce, je to na nás, já vím, ale podpora a rady jak na to jsou dobré.
Janičko Z, psala jsi tu někde o těch nových kalhotách, tak i já si půjdu v pondělí koupit nové, ty moje už svlékám nerozepnuté a padají mi. Asi víš, jak je mi fajn, když jsem se před tím musela vždy nadechnout, abych je zapnula, držím palečky všem a budu váhy vkládat dál.
29.11. - 110
10.1. - 101 rovných
Doufám, že do konce ledna budu pod sto.

Anka -Slovensko

(moj 4 den, 9. 1. 2009 23:09)

ahojte dievcatka, moj čtvrty den je vo velkej pohode, schudla som dve kg, vobec necitim hlad, jedalnicky su supeeer!Evka je zachrana nas papacov... wau , tesim sa na dalsie dni a moj ciel ...pa

Drž se

(Lída T., 9. 1. 2009 21:29)

Moc bych Ti to přála, bylo to normální jídlo, docela běžné a já mám pocit, že mi to zhubnutí změnilo celý svět.Teď sem chodím kvůli receptům , radám a abych udržela kontakt.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »