Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

končím druhý měsíc

(Alena S., 13. 12. 2008 9:11)

Ahojky Všem, tak já dnes končím druhý měsíc.Určitě ale budu pokračovat dál.Psala jsem Evičce a domluvíme se jak dál.Jsem nyní o necelých 8 kg lehčí.Musím Evičce mooooooc poděkovat.Bez ní by to nešlo.Cítím se skvěle. Dokonce musím navštívit lékaře a poradit se co s léky na tlak. Mám ho podstatně nižší a léky co beru jsou(aspoň si myslím) zbytečně silné, mám po nich ten tlak zase nízký, takže v pondělí jdu na poradu.Všichni mě chválí , jak je to poznat a jak jsme omládla.Takže Evičko, ještě jednou moooooc děkuji. Vám všem držím palečka , ať vydržíte a cítíte se tak skvěle jako já.Alena S

Pro Pett, Mácu ...

(Martina, 10. 12. 2008 10:09)

Ahoj holky, taky jsem byla v soboru na Vánočních trhách a to v Praze- vlastně poprvé. Taky to tam krásně vonělo, měla jsem 2 svařáky a půl grilované klobásy. No prostě úlet, ale chtěla jsem jí ochutnat.Pak mi váha 2 dny stála. Ale teď už se nebojím, když něco poruším, vím jak se to dá spravit.Ke dnešku mám dole 13,4 kg, takže holky vydržte, stojí to zato. Krásné svátky. Martina

stýskající Aničce

(zdenka, 9. 12. 2008 23:46)

Ahoj Aničko,tak to jsi moje skupina,taky se mi stýská,nevím jak to vše popsat,,,,,ale určitě na setkání v Novém roce se moc těším,jak se tu opět všichni sejdem,určitě se ozvi se svou váhou,pokud pošleš fotečku budeme se těšit určitě všichni krásné,pohodové,vánoční přípravy a v tom shonu nezapomeň,jsme tu pro tebe a ty pro nás,,,,,,,tak se pochlub a brzy se ozvi,čeká celá rodina.

stýská se mi...

(Anna, 9. 12. 2008 16:47)

Čau holky! Moc dlouho jsem to bez vás nevydržela. Myslela jsem si, že se ozvu až v lednu, ale stýskalo se mi.Je moc fajn se podporovat a přečíst si stále nové zkušenosti a rady. Dlouho jsem se na stránky nekoukala, protože mám problémy s počítačem(snad vyřeší Ježíšek - chudák) a taky nestíhám.Denně si udělám po práci asi hodinovou svižnou procházku a pak se vrhnu na vánoční úklid a máme večer.Před dietou jsem ani nepomyslela, kolik se toho dá za den stihnout a s dobrou náladou. Ta procházka je pro mne takový relax po půldenním sezení v kanclu,prostě balzám na duši.Tak se opatrujte,nestrhejte se při úklidu, raději se věnujte očistě duše i těla ať se v tom novém roce zase sejdem všechny hezčí,štíhlejší a optimističtější. Všechny Vás moc zdravím,držím palečky a příště se ozvu se svou váhou.Ahoj

jé to je zajímavostí

(Macek, 8. 12. 2008 18:12)

Tedy , paní Evo, já stále čtu, už co jsem začala hubnout, každý den kousek a stále nacházím něco zajímavého, moc se mi Vaše stránky líbí a zdravím děvčata, výsledky jsem dala do Co je nového a jsem ráda, že jsem to tady objevila a snad nebudu časem takový macek.

tak už sem u konce

(Mishiii, 8. 12. 2008 17:37)

ahoj ahoj tak dnes mi končí jidelníčky a musim se pochlubit že jsem zhubla o 7,5 kg...citim se skwele a hrozne moc dekuji pani Evě...a vam všem hrozne držim palce...určite budu pokračovat abych se dostala na swoji idealní váhu....diky jeste jednou

Porušení

(Zlatka, 8. 12. 2008 14:49)

Jo porušovala jsem také, ale ne moc, většinou se to zastavilo nebo se dokonce nestalo nic, ale když se to zastavilo, tak mne to štvalo, pak jsem to už nedělala, možná bude stačit si přes Vánoce váhu držet a potom zase pokračovat.

Začínám

(Hanka, 8. 12. 2008 14:25)

Tak já zítra začínám!! Mám od Evy jídelák, akorát mám strach, že to přes Vánoce poruším, a to určitě poruším.Ale konzultovala jsem s Evou a pravila, že bude lepší začít teď, protože do Vánoc snad něco zhubnu a bude mě to více motivovat nežrat.Máte někdo zkušenost s tím, že začnete a pak to zase narušíte??

První hlášení .....

(Máca, 7. 12. 2008 8:28)

tak poslušně hlásím, že se mi podařilo za první týden odbourat 1,4 kg -bylo by nejlepší když bych mohla napsat tuků, ale to přesně nevím, ale postatné je, že mám MÍŇ, což je pro mne první vítězstí.
Jak jste na tom VY, spolubojovnice, chlubte se, chlubte se, chlubte se....... chci se radovat s vámi :-)

ahoj

(Pett, 5. 12. 2008 9:22)

Marťo tak to ti to jde úplně krásně dolů - to moc gratuluju.je super si tady přečíst kolik se každé z nás podařilo zhubnout. Máca má pravdu je to hnací motor pro všechny. No a já zítra vyrážím u nás na zámek - jsou tam vánoční trhy, prohlídka v dobových kostýmech a budou tam představovat stará řemesla, ukazovat jak se v zámeckých kuchyních peklo cukroví v nádobí z těch dob - tak se moc těším. Bude to tam určitě zase krásně vyzdobené, voněť punčem, kávou, čajíkem a tak ještě aby bylo hezké počasí a nebude to mít chybu:)Takže všem krásný víkend!!!

pro Mácu

(Háňa, 5. 12. 2008 8:11)

Ahojky...
najdeš to levé straně - Recepty hubnoucí ženy 2...

A děvčata mám na Vás velkou prosbu,poraďte kde najdu nějaké recepty do parního hrnce,přinese mi ho Ježíšek a chci mít něco v záloze,protože recepty tam přiložený nejsou...jen doba přípravy...děkuji moc...a hezký den a víkend...a hlavně ať Vás ta předvánoční příprava nesmete....Já jedu zítra do Drážďan na trhy - moc se těším...:o))

pporaďte

(Máca, 5. 12. 2008 7:43)

v posledních dnech na této stránce přobylo :

4.12. - Pozor na vánoční sladkosti a klasická jídla - Kj na porci

4.12. - Třikrát kuřátko na svátečním stole

5.12. - Trochu jiný zelný salát ke kuřátkům

5.12. - Odlehčete bramborový salát

dost mne to zajímá, ale nevím kde to tomám hledat, v jaké složce, poradíte mi kočenky :-)

Martino to je krása, že jo. I já mám za všechny radost, když zde čtu jak se Vám daří, je to totiž pro mne takový hnací motor, tak pište, pište, pište, chci se totiž nabíjet :-)

pro všechny

(Martina, 4. 12. 2008 20:00)

Taky všechny srdečně zdravím a přeju krásné svátky plné pohody. Začala jsem 20.10. a ke dnešku mám o 12,2 kg méně. Chutě celkem v pohodě, nikdy jsem sladné moc nejedla, já radši maso.Příští týden začínám péct cukroví. Akorát co mi vadí je, že jsem si ještě nestihla jít někam zacvičit. Nebo je to výmluva? Držím vám palečky a sobě pěsti, abych to cvičení nějak začala.Aspoň běháním po domě a pořáným vánočním úklidem. Pěkné svátky všem přeje Martina

další pokroky

(Zlatka, 4. 12. 2008 17:01)

Tak mám za sebou další dny, celkem v pohodě, vařila jsem si i něco výměnou za obědy, ale Kj a tuk jsem dodržela. Ten parní hrnec jsem použila na zeleninu a brambory, to je tedy fakt chuťově nesrovnatelné. Mám další dvě kg dole, teda dohromady pět a půl od 1.11..

Lída T.

(Lída T., 4. 12. 2008 0:16)

Jedu už dlouho podle svých jídelníčků , tak se jen připomínám. Jsem na 75 kg , tedy jedno kg od ideálu. Vycházím z původních od Evy a měním je a trochu jsem navýšila Kj na den, stejně mám dole za 14 dní další kg, paráda, prostě se cítím zase jako člověk a ne jako koule.Chodím si sem číst a je mi dobře, občas si něco uvařím podle receptů, zdravím všechny.Aničko, na chutě nemysli, já jak je něco takového, ju něco dělat.

Poděkování

(Anna D, 3. 12. 2008 20:07)

Jsem na konci, mám 2 měsíce za sebou. Nejvíc bych chtěla poděkovat za vznik těchto stránek a inspiraci, kterou vždy získám po přečtení komentářů nás hubnoucích. Mých 8 kg je prý na mě vidět. Je to velmi dobrý pocit. Ale ty různé chutě mi dávají taky velmi zabrat. Nejsou to jen sladké chutě. Snažím se, ale kolikrát jen tak tak.

Je dobré nebýt na nic sám :)))

(Marie, 3. 12. 2008 13:19)

Tak ráda sem mezi Váš všechny chodím,přečítám různé komentáře a je moc dobře,že se tu umíme vzájemně podporovat a dodávat si optimismus...já s Evou začla hubnout před 14 dny,přesně 17.11.2008 s váhou 79,9 kg/163 cm a velkou chutí splnit si svůj sen a shodit aspon 10 kilo s tím,že už by se mi nevracely tak jak to u jiných diet bývá.
Dnes jsem na váze 77,1 kg a mám dobrý pocit z toho,že to jde a vím,že na to nejsem sama,že nás takových je tady víc a bojujem společně.Občas mám co dělat zahnat různé chutě a držím se zuby nechty ))) Máte některá z vás taky takové krušné chvilky???

HANCE

(Pett, 3. 12. 2008 10:38)

Děkuju Hani. Ono to není o tom chlubení, ale mám z toho hroznou radost že sem to zvládla a s vámi se tady o to můžu podělit:o)Já sem vůbec nevěřila že mám takovouhle vůly a tak doufám, že vydržím i dál!!!Abych měla takový úspěchy jako všichni tady!!!!

pro Pett

(Háňa, 3. 12. 2008 10:11)

...téda...jsi šikula...moc gratuluju a ať Ti to jde pořád tak pěkně....drž se...papa :o))

po měsíci

(PETT, 3. 12. 2008 9:41)

Milé spolubojovnice, tak dneska mám za sebou první měsíc dietky a moje váha na začátku byla 93.5 a dnes mám 88.3, takže sem moc ráda:o)Kdyby to takhle každý měsíc kleslo, nebylo by to špatný:o))Tak sem se Vám chtěla pochlubit a zároveň motivace pro nováčky že to opravdu jde!!!!Takže jen tak dál a děkuju všem za podporu, motivaci a rady:o)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »