Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

spoluhubnulkám

(Ila A., 13. 4. 2009 20:09)

Tak jak bylo v ZOO? Já tam byla s rodinou taky. Jeli jsme hned v 8 ráno. A bylo to super. Ale jak jsme odcházeli, tak bych v těch řadách co jsem viděla u pokladen nechtěla stát. Byl to mazec!!!Hezké Velikonoce a lehké hubnutí všem!!

nové foto

(Eva, 13. 4. 2009 20:09)

Do fotogalerie Olinky, kterou najdete na boku vlevo v tom dlouhém sloupci asi uprostřed, jsem přidala fotku z dneška, tam má už dole celkem: -12,1kg

Pavla F

(Jana M., 13. 4. 2009 19:21)

Pavlo já měla po porodu 75H a i to mě bylo malé!!! Když už jsem nekojila, tak mě zůstaly 75G. A teď díky hubnutí mám 70E - DD. No není to paráda :o)))

Ivetce

(Pavla F, 13. 4. 2009 18:00)

No děkuji moc za podporu.. ono je to sice jen "pár" kilogramů.. ale i ty potěší.. zítra začínám odznova první měsíc... a uvidíme.. snad se to pohne.. a jak píšou kolegiňky o těch prsách.. Já teda mám 90dd a ted když kojím mrně..někdy když se to nalije.. tak i 90e, f.. nejhorší je když malinká jedno vypije a druhé zůstane plné... to pak jsou hrozné skoky.. já jsem z toho neštastná ale můj přítel je nadšen že má dolly bastr doma.. to víš.. plné mlíka je to jak přírodní silikony...

Olince a ostatním

(Věra C., 13. 4. 2009 11:51)

Váhové úbytky jsou důležité, ale právě pohyb vám vytváří svaly, které jsou těžší než tuk.Takže by se hubnutí mělo posuzovat komplexně- spolu s váhou i zmenšování objemů prsou, pasu a boků.Je zde rubrika Změnily se vám hubnutím míry?. Tam uvidíte ty rozdíly a právě podle nich poznáte dobře sestavenou dietu. Protože jakmile vám začnou ubývat i svaly, nastane jo-jo efekt.My, co se ještě nemůžeme moc hýbat a cvičit, alespoň choďme, nejméně 1/2 hodiny denně.

Ivetce a všem

(Olinka, 13. 4. 2009 10:37)

Ahojky holky!Tak u nás zatím nikdo nebyl na pomlázku, to jsem ráda:-). Já mám od včera nahoře 40dkg, byli jsme s přítelem na procházce cca 2,5km a večer jsem si dala asi 5 lentilek, tak mě váha potrestala. Ale mě to nerozhází!Jinak mazanec obcházíme obloukem a nehřešíme...Venku je tak krásně, paráda...

Všem mamkám,

(Věra C., 13. 4. 2009 10:19)

co si dělají výčitky, že by si chtěly trochu odpočinout od dětí.Stará židovská anekdota praví:Život začíná ve chvíli, kdy chcípne pes a děti odejdou z domu. Taky mi po odchodu dcer bylo trochu teskno, ale teď si o to víc užívám vnoučat, hlavně těch malých.(2,5 a 1 rok). Mám ještě vnučku 15 let, ale ta o babičku už moc nestojí.Vím, jak malé děti dovedou dát matce zabrat a také vím, jak ona touží občas dělat něco jiného, než je přebalování, krmení nebo krocení jejich temperamentu.Jsem tady nová, začala jsem před pár dny, ale doufám, že vydržím. Je bezva, že mám nad sebou dozor, pak mi i ty chutě přejdou, protože bych se styděla, že nedodržuji režim.Jinak si stále pročítám vaše povídání a to mi dodává sílu k hubnutí.Nemám totiž nijak silnou vůli a miluji sladké (to teď nejím).Tak mi ,prosím, držte palce snad něco zhubnu. Mám obrovskou nadváhu(70kg) a už také věk (61) , i když si to snažím nepřipouštět.Podpora vás všech mě stimuluje.Hezký den všem a spolubojovnicím s kily zvlášť.

Taky krásné ráno,

(Eva, 13. 4. 2009 9:25)

já se pokusím nakteslit si před zrcadlem nějaký veselý obličej a jedeme do ZOO, děti už někde řádí a mrskačkami, no děti, habáni, dostali přednášku, aby nepili alkohol a pěkný den všem, emaily vyřídím večer.

Všem hubnulkám

(Iveta,42 let, 13. 4. 2009 8:42)

Halo stávat,prošvihnete krásné velikonoční pondělní ráno.Jsem úplně hotová.Ponocovala jsem a ráno mě zbudil mrňous v 6.Sice on pak zabral,ale já ne.Cítím se jak po flámu.Tak dnes končím 2 měsíc.Váha mínus 9,2kg to je nádhera.A míry pas -12cm,boky-14cm,prsa-2cm.Prsa bych brala víc,ale i tak je to parádaaaaaaa!Dnes jsem měla váhu už 3 den opět stejnou,ale prdím na to.Radost mi to neskazí.A budu rozhodně pokračovat,ještě chci aspoň 5kg.A hlavně splnit předsevzetí,začít cvičit břicho.Ráno jsem zhřešila,dala jsem si kousek mazance a beránka.Večer bude grilovačka,mám vyndané kuřecí maso.A od zítřka zase jídelníček.Hezký den,mám oma taťku,tak si budu užívat.Nevařím,mám ze včera a i na úklid prdím.Jo a doufám,že máte něco nového,aby vás nepokakal ten beránek.

Ivetce

(Eva, 13. 4. 2009 8:37)

No děti se musí zaměstnat, já měla ty dva kluky a taky chtěli stále zlobit, zezačátku jsem si s nimi musela hrát se stavebnicemi a učit je to, pak zase s maňásky, malovali jsme a měli doma Zoo ze zvířátek a opravnu s garážemi na auta, bylo to někdy teda dost náročné, ještě si vzpomínám, že když jsem potrřebovala něco udělat pracně jsem vymýšlela finty, jak je zabavit, aby nezbořili dům, když pak povyrostli, pomohly kola, kopačák a pes, potřebují vydat energii, byli stále v pohybu. Ale všehno přejde, dneska kují plány spolu a hádky zcela vymizely, neboj taky se toho dožiješ, tím si musí projít každá máma.

Evičce

(Iveta,42 let, 13. 4. 2009 0:16)

Tak si to hezky užijte,pozdravuj opice a medvědy.Já vím,že to asi bude znít hnusně,ale po dnešku bych taky vyrazila někam bez dětí.A nebo do té ZOO bych je vzala s sebou,ale nechala bych je tam,určitě by se tam ztratily,protože se dnes jako zvěř chovali.Já si budu taky zítra taťku užívat.Aby nemusel do práce i zítra,vyrazil na noc,aby mohl být s náma zítra.Sice dopoledne prospí,ale odpoledne si to užijem.Grilovačka,možná vyjížďka na kole.

Pěkné pondělí

(Eva, 12. 4. 2009 23:58)

Právě jsem dodělala jídelníčky na úterý a pádím spát, my zítra jedeme do ZOO.Asi bez dětí, v 18 a 20 letech už chtějí být bez mámy, ale my s mužem si to užijeme, jsme takoví blázni zamilovaní už asi pět let od veselky, tak pěkné pondělí a pozor na tvrdý alkohol, ten ne!!!!!!!!!Jen vínečko bíléééééé.

další den bez nehod

(kristýna, 12. 4. 2009 23:47)

moc zdravím , právě se chystám ulehnou, máme taky všechno jakž takž , ale vajíčka se moc nepovedly , nic moc pevný skořápky , jinak jsme dnes večer grilovali a ten salát co jsem si udělala zbodla i ségra a máma , tak asi umím vařit...haha , jo a chtěla jsem napsat byla jsem dneska v kině -dámská jízda na -LÍBÁŠ JAKO BŮH a holky můžu jen doporučit a byla tam i kámoška co mě neviděla asi 2 měsíce a pak za hoďku mi volala a strašně mě chválila , jak mi to sluší , že na to myslela celý film , ale bylo jí to blbí , ale musela mi to zavolat , já údivem málem snědla mobil , ale potěšilo mě to jak malou holku, tak si ten pondělek pořádně užijeme , ne??? zdravím

Ivetě

(Milena, 12. 4. 2009 23:25)

Ahojky Ivet!Jestli Ti "přebývají" prsa,ráda si je od Tebe vezmu-cha,cha!Já tam toho moc nemám....Dneska jsem taky makala jako fretka,mám toho docela dost!Čekám,až se starší synátor vycachtí,abych se taky mohla jít vykoupat!Všechno jsem na zítra nachystala-dětem výslužky a sladkosti a ovoce pro malé koledníčky!Pro ty větší je to ve zkapalněném stavu v lednici!A na depku se vyprdni a pošli ji na někoho jiného...Já dneska odpolko bulela,protože máme nemocného pejska!Je mu už 14let a tak to s ním vypadá bledě.Doktor říkal,že při tomhle věku už toho moc nenadělá.Dal mu dávku ATB(ta je na dva dny) a když prý se nezlepší,tak dostane "poslední" injekci!U toho já ale rozhodně nebudu,to nevydržím!!!Jo,jo,i ty němé tváře s námi stárnou!Tak hezké velikonoce a at´Tě chlapi pořádně vyšlehají!!!

Zlatce

(Iveta,42 let, 12. 4. 2009 22:10)

Musela jsem se smát,jak si Evču sprdla.kolik tě stála.Ale musím s tebou souhlasit.Máš pravdu a už se na to těším,až budu měnit šatník.Já vyměnila zatím jen trička,teda vlastně volné pytle za trička,ale sako si pořád ne a ne koupit,přes prsa mám pořád stejně a žádné nemůžu zapnout a to mě zlobí.A jelikož jsem se pořád nedokopala začít posilovat břicho,ani menší kalhoty pořád ještě neobleču.Já teď nosila všechno na gumu.Ale bejt číča za ty prachy stojí,co?

Ahoj Leni

(Iveta,42 let, 12. 4. 2009 21:47)

Teda řeknu,ti to co si napsala se moc krásně četlo.Hlavně,to že nemáme mít výčitky,když zhřešíme.Já ze sebe dnes měla takovou radost,že jsem zvládla oběd,odolala sladkému a pak mi stačilo to,že mě děti vytočily a ten malej kousek řezíku mě zase ukecal.A je pravda,že jeden malej kousek mě načne a to ovládání je pak o hodně těžší.S tím pitím jsem to nějak nezkoumala,ale něco na tom bude.Měj se hezky,užívej si krásného počasí.

Pro Evičku.

(Iveta,42 let, 12. 4. 2009 21:29)

Hele to ujetá to bylo dobrý.Zrovna dnes jsem si říkala,že už jsem taky docel chycená.Byli jsme na té huse a já si říkala,jak si to ty lidi můžou všechno tak mastit.Ale na reklamu na čokoládu se ráda podívám a co víc,ráda bych si jí dala.Čokoláda je moje slabost,ale důležité je,že dokážu odolat.Ale po dobu,co tohle píšu dost slintám.Tak ještě nejsem úplně ujetá.Měj se fajn.

Pavle F

(Iveta,42 let, 12. 4. 2009 21:24)

Teda to je síla,viď?Co dokáží udělat 4,5 kg.Já mám spíš opak.Dole mám za dva měsíce 9 kg,ale kalhoty co nemají gumu,jsou mi pořád fest.Mám totiž dost břicho poi dětech,vypadám pořád jak v 5 měsíci.A to bych potřebovala dostat dolů.Já vím,že bych potřebovala začít cvičit,jiná možnost není.Zkoušela jsem si v obchodě sako,ale opět ho nezapla přes prsa,ty mi taky nejdou dolů.Jedno číslo bych rozhodně brala.

Mileně

(Iveta,42 let, 12. 4. 2009 21:13)

Už jsem tady.Je to prima,že někomu chybím.Ale taky makám na zahradě,i když se tam vždycky zničím,tak na zahradě je mi prima,psychicky si tam odpočinu.Byla jsem včera na lupu ve starém baráku pro kytičky.Mám jich tam kvantum,jenže to nemám jak odvážet,do auta se toho do kufru nevejde.Jenže ty velké 10 leté stromky stejně nejdou vyndat a v novém to nemám kam dát.Počasí je nádherné,je to moc prima,jsme hodně venku,ale děti šíleně zlobí,taťka v práci a u mě depka.Zítra snad bude líp.

Ahoj všichni

(Iveta,42 let, 12. 4. 2009 21:06)

Taky se musím pochválit.Ráno sice váha stejná a to i po ovocném dni,ale to to moje nachlazení,ale pak oběd u babi ato přímo velokonoční husa.Naštěstí tam bylo i kuře,dala jsem si k tomu jeden knedlík a kopici zelí.A sledkému jsem odolala.Zítra končím 2 měsíc,tak jsem zvědavá,kolik to bude.Já si moc pohody neužívala,taťka musel odpoledne do práce a děti zřejmě někdo naočkoval steklinou nebo něčím podobným.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »