Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Dietní pohoštění pro návštěvu

(Eva, 10. 4. 2009 23:51)

Rajčátka jsou velmi lahodným zdrojem vitamínů a vlákniny. Jenže co si budeme povídat jako hlavní chod nás samotná zasytit nemusí. Tak je tedy plňme a čím jiným než dobře ochuceným kuřátkem.

Ingredience:
1 kg rajčat
150 g vařeného kuřecího masa
100 g vařené rýže
20g mrkve
20g celeru
sůl
pepř
citronová šťáva
petrželka

Nadrobno pokrájené kuřecí maso smícháme s vařenou rýží, nakrájenou vařenou mrkví a
celerem, solí, pepřem, citronovou šťávou.

Rajčatům uřízneme vršky, vydlabeme dužninu a naplníme je směsí.
Dáme krátce zapéct (předtím můžeme posypat strouhaným sýrem). Stejně naplníme i papriky nebo vajíčka.

Dotazy na zeleninu v dietě

(Eva, 10. 4. 2009 23:35)

Vsad'te na bílou ředkev
Bílé ředkve je zdravá a obsahuje látky, které eliminují nadbytečný tuk!
Kysané zelí vychytává z krve jednoduché sachaaridy.

Odpověď na dotaz

(Eva, 10. 4. 2009 23:31)

Jak odolat sladkému?
Zbraň č. 1 - správné stravování
Chuť na sladké je častější, pokud se nespravujeme správně. Jakmile poklesne hladina cukru v krvi, začne nás honit mlsná. Poklesu lze zabránit tak, že budeme jíst často a pravidelně a že zařadíme do jídelníčku potraviny s nízkým glykemickým indexem (celozrnné potraviny, zelenina, některé druhy ovoce). Hladinu krevního cukru kromě těchto potravin stabilizují také bílkoviny.

Zbraň č. 2 - náhrady za sladké
Sladkosti můžete nahradit sušeným ovocem a Activií Fit s příchutí.

Zbraň č. 3 - sladké pryč z očí
Nenakupujte sladkosti do zásoby a nemějte zbytečně nic lákavého po ruce. K zahnání chutě na sladké mějte vždy u sebe nějakou jeho zdravější náhradu.

Zbraň č. 4 - odbourání stresu
Máte největší chuť na sladké právě v období stresu? Pak si zakažte sáhnout po čokoládě a místo toho si běžte zaběhat nebo zaplavat. Na svou chuť tak zapomenete a stres odbouráte mnohem účinněji.

Zbraň č. 5 - chrom
Tento stopový prvek pomáhá udržovat hladinu krevního cukru a tím je účinný proti chuti na sladké.

Zbraň č. 6 - když neodoláte..
Pokud sladké milujete a záměrně si jej odpíráte, dostáváte se zbytečně do stresu. Jestliže tedy skutečně odolat nedokážete, snažte se alespoň jíst sladké v malém množství a v takové kvalitě, aby vám uškodilo co možná nejméně. Při výběru sladkostí si dávejte pozor především na jejich složení. Ze sladkostí se netloustne jen kvůli cukru, ale také kvůli vysokému obsahu tuku. Nekupujte příliš levné čokolády, které jsou obvykle příliš slazené a tuk v nich obsažených není vždy nejkvalitnější. Vybírejte si raději tmavší čokolády, které mají uveden podíl obsažené kakaa a čokolády s ořechy či ovocem, které obsahují zdravou vlákninu.
Nejideálnější Bebe dobré ráno s cereáliemi. Jezte sladké raději v první polovině dne. Můžete také zkusit dát si po kostičce čokolády špetku koření. Chuť na další kostičku tak údajně zmizí.

Odpověď na dotaz

(Eva, 10. 4. 2009 23:28)

Mohu vynechávat Vámi daná jídla?
Vynechávání jídel pomáhá?
Toto je krok do pekel. Vynechávání jídel je pro organizmus nejen škodlivé, ale ve výsledku vás nakonec přinutí přijmout více potravy, než kdybyste ji do sebe vpravovali v menších dávkách a pravidelně. Dobrý pocit z toho, že jste celý den vydrželi bez jídla a večer si dáte jediné, jen o něco větší, rozhodně není oprávněný.

Je jasně prokázáno, že lépe a rychleji hubnou lidé, kteří si ráno dají pořádnou snídani a celý den pak jí v menších dávkách než ti, kteří si dají jen jedno dvě pořádná jídla za den. Hladovějící tělo navíc ukládá přijímané tuky takříkajíc do rezervy - krátkodobý efekt je tedy přesně opačný a spoustu lidí od diety odradí.

Velikonoce

(Eva, 10. 4. 2009 22:53)

* Jezte pouze malé porce a vícekrát z den
* Nejezte uzeniny a smažené pokrmy
* Vejce jezte omezeně, nejlépe bez žloutků
* Velikonoční mazanec a beránka pouze ochutnejte (250 g mazance až 4 000 kJ)
* Omezte konzumaci alkoholu, pijet jen bílé suché vínko
* Zařaďte do jídelníčku jarní zeleninové pokrmy, polévky a saláty
* Dodržujte pitný režim
* Naplánujte si pěší či cyklistický výlet, nebo si vyberte nějaký jiný sport, který Vás těší , návštěvy trochu omezte.

výlety

(kristýna, 10. 4. 2009 22:09)

tak jsem sui taky pěkně šlápla do pedálů a co mě nebolelo z běhu , mě bolí od sedátka , jsem jako bych měla obrnu... zítra valíme zae , moje 5 letá dcerka Sárka se mnou projezdí světa kraj - a sakra si se mnou užije a menší 1a 1,2 roku si vozí zadek a máma šlape, ale máma to přeci potřebuje , už se těším až ze mě taky budou padat další kaťata , manželovi jsem to už řekla a prý na tohle už ukládá do kasičky... aby mě pěkně ohák... chudák malej

recept na kuskus s tofu
kuskus 1 dcl-naboptná tak na 4 porce -pozor kdo pořebuje dosolí
tofu uzené na nudličky a na cibulce
zelenina směs mraž. podusit trochu másla a osolit
super zasytí , trochu hmota ,ale chutná , k tomu jsem udělala čer. zeleninový salát a ještě dneska jsem to dojídala

dneska jsem byla na sklence s kamarádkama a daly si hranolky s tatarkou a jsem moc na sebe hrdá , že jsem odolala-lae komu by se chtělo to z toho zadku zhazovat, že ... krásnej večer kristýna
na konec jsem dala jemně kečupu

Evě

(Věra, 10. 4. 2009 22:09)

Paní Evičko, já mám za sebou moc příjemný večer, četla jsem si tady u Vás jako v knížce celý večer a ráno se ozvu na email, jste zajímavý člověk, zhubnout snad umí dost lidí, ale nabídnout to ostatním a nevnucovat prášky a nápoje , to jsem zaznamenala poprvé, se vším souhlasím , co tu píšete, léta pracuji ve zdravotnictví a mohu to posoudit.

Odpověď na dotaz

(Eva, 10. 4. 2009 21:51)

Jak to dělám před ms já?
Snažím se tři dny asi před držet svých bývalých jídelníčků cvičit a potom tři mim. a pak zase normál podle mne už , pak nenaberu nic,dnes zrovna první den a mám 67,3 , což je OK.

Zlatce

(Eva, 10. 4. 2009 21:49)

Hele nerej do mne, tak jsi měla být dál taková . jaká před tím.

Evě

(Zlatka, 10. 4. 2009 21:33)

Hele manžel mi to tady v rychlosti spočítal, tak jsi mne stála dost, ne Ty osobně, ale ty nové šaty v menší velikosti, dvoje nové kalhoty , pět halenek, čtyři trička, jedno sako a jeden svetr, dvoje tepláky a dvoje letní šaty, to je jen začátek, to je daň za to zhubnutí, chechtá se a prohlašuje, že jsem měla zůstat tlustá, ale večer mívá opačný názor a tulí se jako divý.

Evě

(Zlatka, 10. 4. 2009 21:26)

Hele, taky mi je z minulého léta vše velké a dala jsem si šít dvoje šaty na léto. Ty opice, to jsi zavinila Ty. Díky za to.

Fotogalerie

(Zlatka, 10. 4. 2009 21:24)

Prohlédla jsem všechny nové, jste šikulky a chválím všechny, prostě pěkné ženské, nádhera.

Ještě čtu

(Zlatka, 10. 4. 2009 21:21)

Ahooooj, no už píši na email a na tu slávu budu mít šaty velikosti L , hečč. Napiš mi pak , co děcka a co bývalý a co ta jeho a co ten Tvůj , prostě všechno, už se s psaním polepším.

Zlatce

(Lída T, 10. 4. 2009 21:18)

Zlatuško, Ty žiješ? Holka, napiš na email, veselka se mi blíží a já bych Tě chtěla pozvat, taky váhu držím, ty naše emaily mne tenkrát držely nad vodou. Jinak pozdravuji všechny hubnulky, jsem šťastně zamilovaná a našla jsem ho v posilce před Vánocemi,když jsem si myslela , že po rozvodu umřu, holky život je krásný a plný slunce, když jsem zhubla otevřel se mi doširoka.

Evici

(Zlatka, 10. 4. 2009 21:04)

Hele neštvi mne s tím úklidem, já mám pak černé svědomí, ale s tou vlečkou to není špatný nápad.

Všechny vás zdravím

(Zlatka, 10. 4. 2009 21:01)

Dlouho jsem tu nebyla a jdu honem číst, abych věděla všechny novinky , Tebe Evi zdravím, váhu držím +- jedno kg, to je v pohodě a manžel je stále v pozoru jako hlídací pes a já šťastná, jak kolem mne mlsně krouží.Zlatuše

Lucce

(Jana M., 10. 4. 2009 20:03)

Lucko moc Ti děkuji za komentář! Tak to máme stejný problém...Před dětmi jsem vážila 52kg a během prvního těhotenství jse mnabrala 24kg!!! Řekněte si Evičce o email a můžete mě tam napsat. Teď vážím 65,5kg

Odkaz na tu fritézu

(Eva, 10. 4. 2009 18:56)

http://www.elektro-uno.cz/actifry-friteza-fz700038-tefal/

Vlečka

(Eva, 10. 4. 2009 17:50)

Tak je to odvezené, nedala jsem nákup na sobotu, ale bude jen lehká, před svátky a v pěkném počasí se nebudeme zatěžovat těžkými jídly, ráno ji vložím. Je potřeba zase nějaká zelenina, ovoce, mléčný výrobek a libové maso,sýt, však to znáte.

Evičce

(Olinka, 10. 4. 2009 14:54)

Teda, Evi, to bychom doma taky potřebovali..máme tady cajků, hrůza a děs!Pěkný víkend!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »