Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Dotaz na určité potraviny

(Eva, 14. 4. 2009 22:28)

Proč tam nedáváte vepřové maso, ale spíš drůbež a ryby?
v jednom kg vepřového masa je skryté, když je libové až 300 G TUKU.
V kuřecím mase potom na jedno kg je od 9 do 50 g skrytého tuku, v ryně na jedno kg kolem 30g. To je velký rozdíl, proto vepřové dávám jen někdy pro oživení jídelníčku.

No jo, ale bylo by to fajn

(Eva, 14. 4. 2009 21:37)

Nejsi sama, hele já třeba píši každému, aby se změřil a vyfotil, aŤ má potom na co vzpomínat , no a věršinou slyším, to nebude tak horké, možná ani nezhubnu, no a potom se lituje, že to neudělali.

míry Evě

(Dana 33, 14. 4. 2009 20:55)

Musím se přiznat, že jsem se na začátku hubnutí nezměřila. A teď nemám doma metr, děti mi ho někde ztratily, byl použit jako názorný příklad jednoho druhu metrů do prvouky a už se mi ze školy nevrátil. Hned zítra půjdu koupit nový a míry pošlu. S fotem je to tak, že jako asi většina jsem se nerada fotila a moc toho na výběr nemám, ale slibuji, že něco vyberu a pošlu hned jak bude někdo ochotný mě vyfotit, protože ke vší smůle máme ještě pokažený foťák.

Stehna

(Eva, 14. 4. 2009 20:40)

Záleží, zda se jedná o tukovou tkáň , pak cviky se zátěžovými pásy na nohou a kolo pomohou, pokud je to svalová hmota, buďte rád, muži s tenkými nožkami nejsou nic moc.

Pavlovi

(Eva, 14. 4. 2009 20:37)

Musíte vyzkoušet, co na Vás zabírá, já po cvičení mívám šílenou chuť na bílkoviny, pokud by to pomohlo, bylo by konzumování nízkotučných bílkovin bezva,napomáhá tvorbě svalové tkáně místo tuku, pokud by se jednalo o únavu formou až tělesné slabosti, třeba i s třesem, mívejte u sebe malou Bebe oplatku s cereáliemi nebo nějakou dietné Musli tyčinku a snězte ji , byla by to slabost způsobená prudkým poklesem gl. v krvi, to se někdy u omezení stravy může po námaze stát a mohlo by to končit omdlením, takže kousek sacharidů s sebou.

Začátky

(Pavel, 14. 4. 2009 20:32)

Zdravím všechny hubnoucí. Jsem asi vyjímka, ale dle jména je to tak. Jsem chlap a chci trochu shodit. 13.4 začal můj 4.týden hubnutí s výsledkem, že během těch 3týdnů jsem dal dolů 4kg. Stravuji se běžným způsobem a snažím se jíst mírně a pravidelně. Sladkosti, brambůrky, cukroví jsem omezil skoro na 100%. Jako sport mám kolo(koníček) a chůzi. Jen se chci zeptat na 1 věc. Při větší fyzické námaze pociťuji dřívější únavu, čím je to způsobeno? Dřívě jsem takový problém neměl. Dále bych chtěl poradit jak trochu cm ubrat na stehnech. Pomůžou Vámi zmiňované cviky?

Děkuji za odpověď netradiční hubnoucí osobě.
Přeji hezký den a ostatním nějaké to KG DOLŮ.

všem na fotkách

(Petra Ř., 14. 4. 2009 18:56)

ahoj, všechny Vás moc zdravím. Já podle jídelníčků Evičky už taky nějakou dobu hubnu a teď po dlouhé době jsem sem zase nakoukla a musím Vám všem na fotkách blahopřát - to jsou úplně super proměny a všem Vám to moc drží. Jo úžasný co jste dokázaly. Já sem teď nějaké to kilo nabrala a mám z toho depky - ne že bych hřešila - ale já sem se dostala do nemocnice - operace kole a prostě tam to dodržovat nešlo - no a taky nemám teď žádný pohyb. Ale Evička mě povzbudila, že to potom půjde. Tak dál jedu podle jídelníčků a už mám i berle se kterýma můžu na procházky - no a je to s nima pěknej záhul:o)Ale stejně mě mrzí jak ta snaha je částečně pryč - doufám, že to zase zvládnu dát dolů!!!

Aleně

(Eva, 14. 4. 2009 18:09)

Přečtěte si oddíl "Co bude po zhubnutí", kdybyste se chtěla ještě poradit, napište mi na některou z emailových adres.E

Daně

(Eva, 14. 4. 2009 18:08)

Také moc gratuluji a ptám se rovnou na míry a fotky, nechcete , Dano, poslat aspoń jedno?
Jen opatrně při sportu, přece jenom klouby jsou trochu uvolněné, když už nemusejí nosit takovou tíhu, abyste si nepohnula třeba kolenem. Jen tak zlehka navyšovat a poskoky moc ještě ne.

daně

(kristýna, 14. 4. 2009 16:31)

strašně gratuluji , šikulka

20 kg dole

(Dana 33, 14. 4. 2009 16:14)

Zdravím všechny bojovnice, mám za sebou 3 měsíce hubnutí podle jídelníčků. No teď se musím přiznat, že už si jídelníčky tvořím sama a jde to!!! základ jsem dostala od Evičky, a teď už se jen snažím dodržovat porce a tak nějak si to počítám sama. Musím se Vám všem pochválit, mám po třech měsících 20 kg dole. Hurááá. Tím jsem se dostala pod stovku na 97,5 kg. Se shozenými kily už mám i více chuti do sportu. Obden chodím s kamarádkou na brusle. A dnes jdu zkusit aerobik po devíti letech. Tak uvidím. Dnes jsem se byla odměnit a koupila jsem si krásnou letní halenku ve velikosti 46. Pro mě ještě před 3 měsíci nepředstavitelné. Na velikonoce jsem sice zhřešila, ale co by to byl za život bez nějakého malilinkatého hříchu. Důležité je se vrátit zpět a vidět před sebou tu krásnou štíhlou postavu co mě teprve čeká.

udržovací fáze

(alena, 14. 4. 2009 14:18)

Dobrý den,shodila jsem 7 kg od ledna 2009,ale převážně tím,že nejím přílohy.Ráda bych si tuto váhu udržela.Mohla bych se s Vámi skontaktovat?

úterý jak má být

(kristýna, 14. 4. 2009 10:28)

tak kopřivy dáváme asi tak tři menší , přeliju to vroucí vodou - tři deci a pět min. nechám přecedím a pochutnám si a jako špenát je kopřiva nekompromisně super... jinak dneska v práci už při oblíkání modelů z min. léta je mi všechno super volný.. mám dneska zelenino-chlebový den , váha se mi sekla , tak jsem si ráno složila a rozložila pár kočárku , místo razcvičky /dělám v obchodě s dět. zbožím/ a v poledne solárko, nějak se sobě víc líbím trochu opálená, bílá velryba nic moc, já nevím , ale zase kolem sebe podkáám ty kočky hubený a krásný a tajně si zoufám, ale cítíme se dobře , ne??? tak jdu taky na ty čajíky , moc zdravím kristýna

Ila A.

(ZOO, 14. 4. 2009 8:33)

I já sledovala tu přehlídku jarních modelů a účesů, možná víc jak zvířata. A udivovala jsem nad tím, kolik obézních lidí je. Ale nemyslím trošku při těle, ale těch nad "sto". Je to neuvěřitelné.
Když jsem to viděla, tak i zmrzlinu jsem koupila všem, jen né sobě!!
A ještě prosím o radu!!!
Chtěla jsem si uvařit čaj z těch krásných mladých kopřiv co teď všude rostou. Poradí mi někdo, jak na to??

Ještě k té ZOO

(Eva, 13. 4. 2009 23:08)

Byla to přehlídka nejen zvířat, ale i jarních modelů a účesů. Docela inspirativní, já jsem ujetá , když jsem viděla některé dámy s obvodem pasu nad sto dvacet, jak pořádají bramrůrky při chůzi nebo místo oběda si dávají hranolky s tatarkou a zapíjejí to kofolou, říkala jsem si, kam se chtějí až zvětšovat.
No ale zmrzku jsem měla i já, místo svačiny.

takový nápad na tento týden

(Eva, 13. 4. 2009 22:56)

Všichni si jistě o Velikonocích dopřáli více masa než jindy, třeba dietní, ale v těle se drží dost dlouho a pěkně si leží ve střevech a já bych chtěla něco navrhnout.
Tak vás tady oficielně vyzývám k porušení jídelníčku na čtyři dny, abychom si všechny zbytky odstranili ze sebe pryč.
Navrhuji snídat Activii bílou a jedním kusem ovoce a hrstičkou celozrn. cereálií, odpoledne na sváču vypít nízkotučné kefírové mléko a přikousnout kousek cel.pečiva a večer si dát zelný salát vždy jinak, s pomerančem, s mrkví, s jinou zeleninou nebo jen obyčejný s kouskem cel.pečiva - jen malým. Do toho salátu můžete přidat zelí všech barev a třeba i kousek kapusty.
Proč?
Bílkoviny a probiotika v zakysaných mléčných výrobcích zlepšují funkci střev a navozují dlouhodobý pocit sytosti, zelí a kapusta má mnoho C vitamínu a vlákniny, zrychují práci střev a čistí je, aby nám tam nic nehnilo.
Pijte kopřivový čaj, heřmánkový a do toho občas šálek projímacího, budete se cítit skvěle a možná i pleť bude po této kůře hezčí.
Pěkný týden přeje Eva.
Pak napište také ohlasy, recepty na saláty najdete v oddílu "Saláty hubnoucí ženy" - vlevo v dlouhém sloupci

ZOO

(Eva, 13. 4. 2009 22:42)

Velká fronta byla, ale uběhla rychle a potom pěkný den, fotky vkládám do "Moje hubnutí" a "Moje hubnutí 2".

Kristýně

(Iveta,42 let, 13. 4. 2009 22:18)

No přesně jako ten můj,taky si libuje a nechce,abych je schodila.Ale oni se snima tahat nemusí a gravitace působí.Já mám taky 85D a ty B by mi vyhovovaly.Ještě,že ty velikonoce nebývají častěji.A je pravda,jakmile se ráno ujede,veze se to celý den.Ráno ochutnávka bochánek,beránek,oběd sice zapečený květák s bramborem,ale pak nanuk,ale ten jsem si dovolila a ta grilovačka.Ale opět dietně,kuřátko,zeleninka,ale pak jsem si zase uždíbla perníček.

Lence

(Iveta,42 let, 13. 4. 2009 22:12)

No,tak máčš mě na svědomí.Tys to tak hezky napsala,že když zhřešíme nemáme si to vyčítat a tak já se toho dnes držela a vesele hřešila s čistým svědomím.HAHA,je to prima,když je to na koho svést.Ale moc dobře vím,že je to jen a jen moje slabost.No uvidíme na váze zítra ráno,jestli budu muset dát hned MD.

hříchy

(kristýna, 13. 4. 2009 21:54)

tak jaké byly velikonoce... u nás dobrý - zhřešila jsem ani né sladký , ale 2 chlébíčky a tak už jsem večeřele jen duš. zeleninu a zítra pořádně zamakat , kusila jsem dnes asi po 5 letech a dvou porodech sedy lehy a dost jsem se nasmála - sakra to bylo ubohý , jak to tělo chátra-pomalu ,ale jistě
a téma poprsí já mám 85D a těším se tak na pěkný B, ale asi nepřijdou , jen kdyby ta gravitace po kojení nebyla tak vidět... a znát, ale manžel nic nenamítá a jen si libuje , tak snad to opravdu tak vnímáme jen my.. tak se mějte moc pěkně a z dětma se držte , když to dám já dohromady se ségrou cca5 vypadáme jako školka , ale vydáme mnohem víc volume... ještě že je teplo a dá se sněma i ven..


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »