Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Brno

(Alena S., 5. 11. 2008 8:55)

Ahoj Evino, já bydlím přímo v Brně.

psycholog

(Alena S., 4. 11. 2008 21:36)

...jestli můžu radit , tak hlavně ne psychologa.Je to malej klučina a potřebuje se otrkat a poznat nový režim ve školce.A že je třeba trochu raubíř...vždyť je to dítě a je odloučený od rodiny.Já mám osobní neblahou zkušenost, vzala jsem dceru před výběrem střední školy do takové té "JAKOBY PORADNY",paní psycholožka ji tak rozhodila, že pomalu chtěla jít na učební obor,vyloženě ji řekla že je podprůměrná a že školu s maturitou nezvládne.Jen tak mimochodem měla na vysvědčení pět dvojek.Problém je ale v tom že má malé sebevědomí a toto ji dokonale sebralo.Dávala se 14 dní dohromady.Takže moje rada je: bránit syna a nenechat se zvykla neschopnou učitelkou.

psycholog

(zdenka, 4. 11. 2008 21:18)

Ani,opravdu naše heslo,nikam bych kluka netahala,měla jsem stejné problémy,když jsem přišla pro syna do školky,tak jsem viděla první učitelku,(která si postěžovala)a potom teprve syna,vyslechla jsem si ji,ze slušnosti a myslela si své,každá mámina to své dítko zná a podle toho jedná,vše v klidu,v dnešní době je synovi 30let,má vysoké postavení,postavil si dům se svou ženou a už čekají potomka,psala jsi,že tě syn poslouchá,není to uspěchané,po prvním dnu,tahat jej k psychologovi?Ale to už nechávám na tobě.

Jitce

(Anna, 4. 11. 2008 20:35)

No to je nejlepší... hned posílat k psychologovi!!! U nás ve Slezsku se říká: "Zapomněla kráva jak byla teletem". Neboj Filípek to zvládne, jen potřebuje čas.

Moc děkuji všem!!!!

(Jitka, 4. 11. 2008 20:12)

Holky všem vám moc děkuji za podporu,máte pravdu.Tohle je školka která funguje nově od září a asi se jim tam sešli zatím samé klidná dítka no a náš Fíla jim tam trochu tu pohodičku přerušil.Ale vzhledem k tomu že v okolí Prahy se školky zavírali a teď jich je těžký nedostatek tak zatím nemám jinou.Snad od pololetí.Musím se obrnit ono to bude asi všude podobné.Navíc když tam s nimi není od počátku ale přišel jim to tam narušit,tak je pozornost hlavně na něm. Ty ostatní už jsou na ten jejich režim zvyklí.Nechci ho omlouvat je to raubíř to je bezesporu.Dohodla jsem se s ředitelkou na 14dnech jestli si zvykne a přizpůsobí a pak kdyžtak navštěvu psychologa.No nevím,zítra tam nejde,půjde až ve čtvrtek tak dám vědět jak to šlo. Ještě jednou díky moooooc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: moje práce jde úplně stranou ikdyž z ní mám taky nervy.No hrůza nějak se to s...!!!!

Brno

(Jana P., 4. 11. 2008 19:55)

Ahoj Evino, bydlím kousek od Brna :-)

Hledám spolubojovnici.

(Evina., 4. 11. 2008 18:03)

Ahojky děvčata, nejste některá z Brna? Moc bych potřebovala nějakou spolubojovnici v blízkosti bydliště.

1. den za sebou

(helena, 4. 11. 2008 17:05)

hezké odpoledne spolubojovatelky.
Dnes jsem se poprvé řídila radami od Evy a pohoda.
Teď si letím zacvičit - stepaerobic - a potom si připravím porcičky na zítra.
Tak si držme palečky společně ať se nám daří a vydržíme.

také od zítřka

(Jana, 4. 11. 2008 16:30)

Tak mě dnes také dorazilo CD, začínám také zítra, doufám, že ještě stihnu nakoupit potřebné množství jídla:-)

začínám zítra

(Markéta Ptáčková, 4. 11. 2008 11:58)

Ahoj všem, zítra začínám s dietkou a tak jsem na sebe zvědavá. Dnes mi Evi přišlo CD, děkuji, jakmile bude problém tak se ozvu a jinak budu hlásit kg. děkuji a všem přeji pevnou vůli, i sobě.

Jitko?

(Daff, 4. 11. 2008 11:33)

Jaké Jitko vydrž??? A co chudák kluk? Pokud je to soukromá školka, tak si ji platíš a určitě ne málo. Tak žádné vydrž Honzo, Jitko, ale paní učitelko, odveďte svou práci za moje peníze. Já požaduji individuální přístup ke svému dítěti a pokud to tak nebude, tak ostatní uslyší o vaši neprofesionalitě.
Já vím, že asi nemáš možnost výběru jiné školky, ale na to nesmí tato školka spoléhat. Už se někde musí něco změnit.
Takže rada zní, Jitko buď nekompromisní ve svých požadavcích. pokud budeš mluvit klidně a bez emocí, tak ony znejistí, kdo že to za Tebou stojí???

pro Jitku...

(Radka, 4. 11. 2008 10:47)

Jituš, neboj se nic, vše se spraví. Nebudu Ti psát, co už Ti napsala děvčata přede mnou (naprosto s nimi souhlasím), ale chci Ti popřát výdrž a pevné nervy. Každé dítě se adaptuje úplně jinak. Já mám 2 děti a každé je úplně jiné (dnes už jsou dospělé) a každé si zvykalo na školkový a školní režim úplně jinak. Na paní učitelky bych já asi reagovala asertivním chováním. Já myslela, že v soukromých institucích pracují pouze nej profesionálové, ale jak vidím, asi jsem se mýlila.

pro Kamču

(Pett, 4. 11. 2008 9:26)

Kamčo tak to začínáme stejně, i já začínám ode dneška - a mám strach jak vydržím - je to ale o vůly a všichni tady mi ji dodávají - když čtu o úspěchu každe z dam, je to inspirace. Takže se drž a hodně štěstí ... o to samozřejmě všem!!!!

pro Jitku...

(Háňa, 4. 11. 2008 8:20)

Ahoj Jitulko,hlavu vzhůru....řekla bych,že to je hlavně o učitelkách....můj syn byl tak takový "živočich" - prostě je nebaví sedět...potřebují individuální přístup a je škoda,že jak se někdo nehodí do "škatulky" tak jsou s tím učitelky hned hotový.Já to poslouchala ve školce a ve škole pořád a co jsem se nabrečela...ale nakonec zjistíš,že na tebe přehazujou jen to co by měli bez problémů zvládat a místo toho aby s tím začaly samy něco dělat tak vlastně obviní rodiče.Já si myslím,že pokud bude z jejich strany trochu vůle - tak se to v pohodě zvládne....hlavně na malýho nekřič...chce to jen trochu času...pa a drž se :o)))

do boje

(kamča, 4. 11. 2008 7:41)

Taky jsem dostala od Evičky včera potřebný materiál,nakoupila jsem si připravila jídlo na dnešek na celý den,dala do misek a popsala.Vzala si do práce .A budu na sebe tvrdá.Ráno se zvážila a poměřila.Akorát se bojím vánoc!Ale kouknu se na výsledky děvčat a doufám ,že i svoje a budu poračovat dál s Váma. Držím palce všem!

a to je soukromá školka..

(Jana Z, 4. 11. 2008 6:48)

Teda nevím,jak to chodí,ale v soukromých školkách by měli brát každého človíčka jako osobnost-asi chybí profesionalita učitelek.Nezoufej,určitě se to zlepší,taky Filípek si musí zvyknout,proč hned něco lámat první den-to je nesmysl.Jana Z

souhlasím s Evičkou

(Alena S., 3. 11. 2008 22:16)

...hodnotit dítě po prvním dnu je neprofesionální, zvlášť u takhle malých dětí. Učitelky by je měly zabavit a upoutat jejich pozornost, malé děti potřebují opravdu více péče a spíš si hrát, než vyrábět něco takhle složitého.Každé potřebuje jinak dlouhou dobu, než si zvykne na kolektiv , všechno je pro něho moc nové.Nezoufej časem si zvykne a všechno bude v pořádku, chce to čas, ale půjde to a určitě není chyba jen v něm.Alena S

Náš Honza

(Eva, 3. 11. 2008 21:58)

To se spraví, je zvyklý z domu, že má pozornost a chtěl ji na sebe strhnout i ve školce, kdyby byly učitelka profesionálky bude jim to jasn é a nebudou dítě hodnotit po jednom dni a stresovat maminku, zvykne si, jen nevím jestli tam jsou fakt odbornice, výroba lampionu je těžká i pro srarší děti.Náš Honza býval také dost živý, až bude strarší přihlásíš ho do nějakých kroužků a sportu a onse tam zklidní.

Nezdárný synátor- prosím poraďte

(Jitka, 3. 11. 2008 21:17)

Ahoj holky,
já sem sice moc nepíšu,ale dnes potřebuju podporu.
Můj syn byl dnes poprvé ve školce,já měla jít poprvé dnes po mateřské do práce,ale mám chřipku tak jdu až ve středu.Jenže jde o to že ten náš Filip tam hrozně zlobil,já s tím trochu počítala,ale toto je školka soukromá,protože do státní nás zatím nevzali a tam mají jiné metody. A on zkrátka neseděl na zadku a neposlouchal pohádku a nevyráběl lampion no a furt rušil ostatní.Takže mi to učitelky vysvětlily místo váš syn je moc šikovný jsem poslouchala jen že ruší, zlobí a neposlouchá.Jsem z toho úplně vynervovaná,já vím že je trochu živější,ale když jsem s ním sama tak mě poslouchá jenže jak je v kolektivu tak je zle. No a já si ted dala gin s tonikem ikdyž bych neměla. Sice jsem cvičila,ale váha ráno bude nemilosrdná. Nemáte někdo radu co s tím klukem?Myslíte k psychologovi?já vím že tu máme rozebírat hubnutí,ale já nevěděla komu napsat.Díky

Tak jsem se dočkala....

(Lucka S., 3. 11. 2008 19:22)

Tak jsem se taky dneska dočkala a už se těším, že od zítřka začnu s vámi. Jste všechny moc šikovné, tak doufám, že s pomocí paní Evičky to taky zvládnu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »