Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Olince

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 10:39)

No povídej mi něco o rýmě.Ještě mi nestačila zkončit normální a včera na mě skočil nějakej zákeřňák alergickej.Váhu mám po 12 dnech na stejné úrovni a jsem z toho dost otrávená.Jako mby nestačila tarýma.Potřebuju psycho podporu.Nic se mi nechce dělat,nemám náladu.A to se mám jet odp školit.Ach jo.

Dianě.

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 10:36)

Tak jak to jde s jídelníčkem?

Hůlky

(Romča, 21. 4. 2009 9:30)

Hůlky- NORDIC WALKING severská chůze - zdravý, jednoduchý pohyb pro všechny bez rozdílu věku a fyzické zdatnosti, výdej 40% energie, zapojení 90% svalů, odlehčení kloubů kolen a kyčlí, 400-600 kalorií za hodinu,zvyšuje pohyblivost páteře, uvolňuje zádové svalstvo, snižuje zátěž kolen u osob s nadváhou!!!!
Prostě paráda, začala jsem takto chodit s kolegyní z práce, snažíme se 3x týdně, a je to fajn, běháme po lesích, občas si lidi myslí že jsme blázni, ale chytří pochopí, a hlupák se směje!!!Doporučuji kvalitní obuv.
Všem Vám moc fandím,jste fakt SUPER.
Váhy vložím ve čtvrtek.
A Evička by zasloužila METÁL !!! MOC DÍKY!!!

Evičce a Všem 2 měsíce za mnou

(Irena 32 let, 21. 4. 2009 8:12)

Tak jsem skončila s jídelníčkem od Evy.Celkem za 2m dole 11,5kg.Tímto Ti Evo moc,moc děkuji a pokračuji dále.Hubnout jsem začala 2.2.se 105,5 kg.Dnes mám 89kg.Tedy 16,5kg dole.Hurá,hurá,hurá.Jídelníček už si dělám sama.Díky Evičce jsem se to snad naučila.Fota a míry dodám.

Jiřce,Jance M.a všem hubnulkám

(Krista K.52 let , hurá dávno pod sto, 20. 4. 2009 22:28)

Ahoj všechny děvčátka a gratuluji k úbytkům,Jiřko před tebou smekám skoro 28kg to už je výkon!!!!Doufám,že se mi to taky povede,dnes mám - 21,4kg.Chce to odhodlání a pevnou vůli:-)))Všem přeji hodně síl do dalšího hubnutí pa Krista

Hůlky

(Eva, 20. 4. 2009 22:04)

Nemám s tím zkušenost, ale dnes mi je manžel na ten pochod dovezl z města a právě je montuje na moji výšku.

Jiřce i Janě

(Eva, 20. 4. 2009 22:02)

Holky gratuluji, jste fakt dobré.

Jana M z fotogalerie

(Jana M, 20. 4. 2009 21:42)

Váhu mám už od včerejška 55,8kg. To by mě ani ve snu nenapadlo, že to někdy dokážu .

Jiřce

(Olča M., 20. 4. 2009 19:44)

Tý jo, skoro 28 kg. To je síla. A já bojuji zuby nehty s pěti šesti kg. Moc gratuluji a trochu závidím (v dobrém). To asi ti, co vás dlouho neviděli, pěkně čučeli, co? A nebo vás spíš ani nepoznali. Taky se snažím, ale jsem flink a uzobávač, ale je fakt, že s jídelníčkem paní Evy mi to jde zatím nejlíp. A i kdyby to za dva měsíce byly jenom čtyři kg, tak je to fajn. Všem přeji radost z hubnutí a jarní náladu :-)

váha

(Jiřka, 20. 4. 2009 19:24)

Ahoj děvčátka,už nějakou chvíli jsem nepřispěla do povídání,ale i já se musím pochválit.K dnešnímu dni mám dole 27,7kg.Když jsem po dvou měsících s Evičkou končila tak jsem měla myslím 14 kg dole a byla jsem moc ráda.Teď se hlídám sama,jde to pomaleji a spíš jen dávám pozor na množství a zatím nepřibírám(spíš naopak).Tak Vám moc držím palce a vydržte-když se chce tak to jde.

Poděkování Evě

(Dáša, 50 let, 20. 4. 2009 15:58)

Milá Evičko.
Jsem moc ráda, že jsem se úplně náhodou seznámila s Tvými stránkami.
Měla jsem možnost být také mezi těmi, které pod Tvým vedením viditelně zhubly - u mně to bylo za 2 měsíce 7,7 kg . Všem,které ještě váhají, doporučuji, ať jdou do toho. Opravdu to za to stojí, ten pocit, že obleču věci ,které jsem již pár let nenosila, protože mi byly malé, nebo jsem se v nich necítila dobře, protože mě omezovaly v pohybu! O tom , že Tvoje metoda správného stravování je úspěšná, svědčí i příspěvky děvčat, které sem píší. Úbytky váhy po jednotlivých dnech jsem Ti poslala na mailovou adresu. Ještě jednou moc děkuji a děvčatům přeji, ať se drží a nevzdávají to.

jdu do toho

(Kmoška, 20. 4. 2009 10:31)

Ahoj kočky, jinak to nelze nazvat.Všechny vypadáte skvěle. ještě čekám na podklady od p. Evy a vrhám se do toho s Váma.Jsme tak natěšená z vašich úspěchů. že už se nemůžu dočkat. Jen mi vrtá hlavou, jak jste dokázaly. Obávám se, že to nezvládnu. Budu mít hlad? Nebudu? Jak na to, když mne chytne mlsná? A hlavně, ujíždím na sladkém. Jak jste to ošulily?

Hůlky a co udělá rýma?

(Olinka, 20. 4. 2009 8:15)

Ahoj holky,
chůze s hůlkama je mnohem lepší než bez, zatěžují se rovnoměrně všechny svaly a vydá se více energie. My chodily s mamkou přes zimu, teď už je práce na zahradě tak není čas, ale doporučuji!
Jinak jsem v pátek nastydla, od soboty mám rýmu a hned 1,1kg navrch!I bez hřešení, no chápete to?
Pěkný slunečný den všem,papa

Krásné ranko

(Monika 45let, 20. 4. 2009 7:28)

Všem hubnulinkám...mě se ten nápad s výletem také moc zamlouvá,ale taky jsem z druhé strany republiky,ačkoli podívat se do sklípku je můj velký sen..Přeji Všem uspěšný a slunečný den...M.

Neboj

(Lída M, 19. 4. 2009 22:51)

Neboj se , Dianko, něco zhubneš, i kdybys nechtěla.

Od zítra jdu do toho

(Diana, 19. 4. 2009 22:42)

Zdravím všechny hubnoucí a od zítra jdu do toho s vámi,tak jsem zvědavá,jestli to taky zvládnu!Vy jste tady všichni dobrý,všichni jste zhubly!Moc všem blahopřeju:o)

neděle

(kristýna, 19. 4. 2009 21:53)

tak jsem si dala cestu na kole , jen tak před polednem a končili jsme u ségry - 2km , byla to super cesta lesem a bylo nádherně, že a naspět 2 km stále do kopce - zvolila jsem tež. cestu , už jsem jela bez malé a jsem na sebe sakra hdrá , ušlapala a aji udejchala , jakou máte kdo radu na chůzi s hůlkama , u nás to tady nikdo moc neprovozuje , ale asi bych kamarádky zlákala , v čem je to jiné než chůze bez... díky kristýna
jo a míry
začátek pas 91, prsa 103, boky 107,stehna 68 cm
nyní pas 89, prsa 101, boky 106, stehna 66 cm

Náš výlet dnes

(Eva, 19. 4. 2009 17:51)

Šli jsme pěcha ke tchýni 2,5 km po polňačce a zase zpět, velmi příjemný výlet zakončený v restauračním zařízení, po pěti km si snad zasloužím i toho ovocného nanuka a manža pivko.No my příští týden , když bude hezky vyrazíme, doufám, že ukecám kromě rodiny i jednu kámošku z Vysočiny, aby s přidala, nevím kolik toho ujdeme, ale snaha se cení.
Manžel se prvně stavěl na zadní, ale vyměkl do hodiny a co kluci, to se uvidí.
Jen chci upozornit, že posílám poslední zásilky ve čtvrtek ráno, pak jedu na poradu ředitelů do Velkých Karlovic a vrátím se v pátek večer. Co Jirka mezitím připraví, já prokontroluji a pošlu pak až v pondělí další týden, ale kdo poslal vše už tento týden, tak bude určitě odeslaný už nyní po této neděli.

výlet

(květa, 19. 4. 2009 16:02)

Teda Evi s tím nápadem jsi mě dostala, hned bych vyrazila s hůlkama na trasu vinicemi, sice nevím jak by to dopadlo po té ochutnávce.... Škoda, že bydlím na druhé straně republiky.Tady je také krásná krajina,ale po vinicích ani vzdech. Zdravím všechny bojovnice.

Nápad

(Eva, 19. 4. 2009 14:12)

Nyní se chystá tady na Jižní Moravě akce s hůlkami, reklama na ni je v příloze sobotního práva, kratší pochod vinicemi s ochutnávkou vín ve 4 sklípcích.
Jde se kus celty z Hranic na Moravě ke Znojmu, sraz u hotelu " Happy Star" 10.30 , trasa vede kolem čtyř sklípků, kde je možno ochutnávat vína"
1. vinice Šobes
2. Sklípek Staré vinice
3. Malovaný sklep v Šatově
4. Moravský sklípek v Šatově
Co vy na to a co drahé polovičky?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »