Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Hubnutí

(JIŘINA, 7. 2. 2009 18:24)

Nejsem nijak obézní,ale stejně bych potřebovala něco zhubnout,poradíte mi?

Jídlo dnes - udržovačka

(Eva, 7. 2. 2009 18:20)

Snídaně - 40g cel. pečiva a 50g tvarohu s jogurtovou kulturou a dva plátky kuř.šunky a půlka papriky
Nákup.
Svačina - pomeranč+ kiwi
příprava oběda a vybalování nákupu
Oběd - 150g brambora jedna velká, čtvrtka kuřete asi 270g, 100g dušená zelenina v parním hrnci
Mytí a úklid auta a po příchodu domů žehlení až do zmrtvění
Svačina - nízkotučný jogurt a kiwi
Zase žehlení a domácí úklid a příprava večeře.
Večeře - všeho půl - to je moje kredo, půl brambory vařené, půl růžice brokolice dušené , půl balíčku krabích tyčinek, vše v miskách pro každého, kdo doma chtěl, zapečené s uzeným sýrem 30% tuku v sušině, no a nyní budu počítat a leze na mne asi rýma, kterou jsem chytila v práci.

Evě

(Lída T, 7. 2. 2009 16:48)

To jídlo večer napiš.

ahoj

(lenička, 7. 2. 2009 12:28)

dobré poledne dámy ))) snad se mi zas neskne pc)ráda bych si s někým psala nejen o tom jak nám jde hubnutí i když to především a protože mi nefunguje tato stránka jak by mohla tak prosím o pokec na mém mailu, Eva vám jej pošle pokud máte zájem, psla jsem jí o tom)omlouvám se za hrubky apod, nemůžu najít chybu proč mi to takhle dělá pouze tahle stránka(jinka mám během 16dnů dole 4,1 kg, tak jsem ráda)na to že necvičím to je tuk jak vyšitý)podle chytré váhy ubývá především tuk)napište mi prosím některá at si mám s kým sdělovat radosti)))lenička kopečková brno jo a sraz určitě ok)

Udržení váhy

(Eva, 7. 2. 2009 9:15)

Já už dávno váhu udržuji a nehubnu, tak sem pro inspiraci napíši večer, co jsem jedla, chcete?

Aničce

(Eva, 7. 2. 2009 8:29)

Gratulace, kdyby Ti to šlo druhý měsíc o dost pomaleji, napiš, protože druhý měsíc je trochu jinak sestavovaný, moc zdravím.E

dnes je 1 mes., -5,10kg , užasné!!!

(Anka, 56r., 6. 2. 2009 23:42)

Zdravim.Začala som 6.1.od rana sa vytesujem od radosti, ze moja vaha je 76,3 kg.Hodne dlho mi vaha neukazala take cislo.Moja uprimna vdaka patri Evke a scaste.Samozrejme,som pysna aj na seba,ze som trpezliva.Tiez som mala zle dni,zizala som na vahu co to vidim, ved grami idu nahor a nie na dol...Ale dolezite je zachovat klidek a presne sa drzat pokynov od Evicky.Neda mi vsak zdoraznit,ze kto zacne chudnut s Evkou uz vopred moze byt isty, ze k svojmu cielu pride,tu vahu ktoru si urci ako konecnu dosiahne.Este mam pred sebou trasu...ale smelo si idem vpred.Iste budete so mnou vsetky suhlasit,ze Evka je uzasna osobka s velkym srdieckom! Zelam vela gramov dole!!V co je nove uvadzam denny pokles. pa Anka

Káva

(Eva, 6. 2. 2009 20:46)

Je to na Tobě, je to jednoduchý cukr, ukládá se rychle a vyvolává následný hlad, já kávu nesladiola, nevím , možná se nic moc nestane, musíš to vyzkoušet.Musíš počkat, až budeš zdravá, pak se Ti bude začínat lépe.E

Cukr, káva

(Pavča, 6. 2. 2009 20:40)

Dobrý večer paní Evo, již týden mám jídelníčky, ale válcuje mě chřipka, ze které se nemohu dostat, takže jsem ještě nezačala. Ale už se to lepší a tak bych ráda v pondělí začala. Prosím vás nebo některou dobrou dušičku ještě o radu. Mám velmi ráda kávu s mlékem a ačkoliv nesladím čaj, nepiji žádné sladké limonády tak kávu sladím. S cukerýnem mi nechutná, to si jí raději nedám. Chci se zeptat jestli tedy jedna slazená káva s mlékem hodně vadí. Všem upřímně gratuluji ke každému shozenému deku! Moc ráda si zde čtu, jen mi je líto, že mám přístup k netu jen o víkendu. Předem děkuji páček

sraz

(Háňa, 6. 2. 2009 13:42)

Ahojky...já bych na sraz jela moc ráda...ale mám obavy aby to nebylo tak trochu z ruky....
Zatím papa přeji hezký víkend a ať se nám všem daří...:o))

úspěšný 1,měsíc

(Renča, 6. 2. 2009 13:29)

Zdravím všechny.Dnes mám za sebou celý 1měsíc.Mám velkou radost protože úbytky jsou pěkné.Začínala jsem 6.1.na váze 67,5 dnes-61,3 úbytek=6,2kg
obvod pasu-85cm dnes 79cm
obvod hrudi-104cm dnes 100,5cm
obvod boků-101cm dnes 98cm
je to úžasné děkuji Evičce a na sebe jsem pyšná,že jsem to dokázala.Ale ještě není konec jedeme dál.Všechny se držte a mějme radost z každého deka,který nám ubyde.Pěkný den všem Renča

Nová fota

(Eva, 6. 2. 2009 11:27)

Do fotogalerie " Dietní nápady dám fotky z vaření v téhle fritéze s minimem oleje, obrázek fritézy je
http://fritezy.elektromedia.cz/tefal-fz700038/
Poslala Zdenka.

Výkyv

(Eva, 6. 2. 2009 9:45)

Ješte jednou o výkyvu váhy
nejsme stroje, první důvod, nejste vyprázdněná,
druhý důvod málo jste pila,
třetí důvod máte před ms, čtvrtý důvod něco na vás leze nebo jste nachlazená.
To vše může udělat i kg a půl navrch, po odeznění důvodu, to vždy rychle přejde.

Alče S

(Eva, 5. 2. 2009 21:49)

Já myslela sraz pro všechny bojovnice, které jsem nakazila péčí o své tělo, docela bych je ráda někdy viděla a podala jim ruku.
Alčo, někdy napiš, já na svoje ovečky nezapomínám.

Ještě pomalý hrnec

(Eva, 5. 2. 2009 21:47)

Pomalý hrnec BIONAIRE 4,7 l Rival

- objem: 4,7 l
- vhodný pro 4 osoby
- úspora času při vaření - jídlo se vaří včetně přísad společně
- jídlo se vaří pomalu a stejnoměrně (na I. stupni 6-8 hodin, na II. stupni 4-5 hodin), nepřipálí se
ani „ neuteče“ a nemusí se míchat jako u běžného vaření
- zdravé vaření bez tuků, s malým množstvím soli a koření - vhodné i pro diety
- úsporný provoz – příkon max. 200 W
- nová nádoba vyrobená z ETC kameniny, která je odolná extrémním změnám teplot
- umožňuje kombinovat vaření v Pomalém hrnci s pečením a zapékáním v troubě nebo na sporáku
a tak lze v Pomalém hrnci připravit řadu dalších nových jídel
- kameninová nádoba se používá i samostatně na vaření a pečení na sporáku (elektrický s běžnými
plotýnkami nebo varnou deskou) nebo na pečení v troubě (elektrické, plynové i mikrovlnné)
- jednoduchá údržba kameninové nádoby - mytí v myčce nádobí, plášť hrnce se otře vlhkou
utěrkou.
- servírování v kameninové nádobě
- ukládání potravin v kameninové nádobě do ledničky
- rozměry – průměr 310 mm, výška 185 mm
- hmotnost 4,9 kg
- přepínač výkonu – 3 stupně (2 stupně vaření, 1 stupeň ohřívání)
- napětí: 230 V/50 Hz

Pomalý hrnec - specialista na přípravu jídel z „jednoho hrnce“ a na pečení masa vcelku
Pomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů. Pomalým vařením jídla získávají nové výraznější chutě, přestože se připravují pouze s malým množstvím koření, soli a bez tuku. Takto připravená jídla jsou vhodná i pro různé druhy diet. Přímo ideální jsou pro všechny, kteří chtějí hubnout a přitom se příliš neomezovat v jídle. Největší výhodou vaření v Elektrickém Pomalém hrnci je úspora času při vaření a nízká spotřeba elektrické energie. Pomalý hrnec je velkým pomocníkem nejen pro zaměstnané ženy, ale i muže, pro maminky s malými dětmi, pro ženy v domácnosti. Vaření v Pomalém hrnci ocení také chataři a chalupáři.

Jak vypadá a jak pracuje
Pomalý hrnec je elektrický hrnec s vnitřní vyjímatelnou univerzální kameninovou nádobou, ve které se jídlo připravuje. Vnější povrch hrnce tvoří kovový plášť s držadly a ovládacím panelem. Vyjímatelná kameninová nádoba je vyrobena ze speciální ETC kameniny. Kameninová nádoba se používá i samostatně pro vaření na sporáku (elektrický s běžnými plotýnkami nebo s varnou deskou, plynový) nebo na pečení v troubě (elektrická, plynová i mikrovlnná). Kameninová nádoba udrží potraviny dlouho teplé. Používá se pro servírování jídla na stůl. Jídlo se v ní může uchovávat i v ledničce.
Kameninová nádoba i poklice se myje běžným způsobem teplou vodou s přípravkem na nádobí nebo v myčce nádobí. Připečené jídlo se nechá odmočit a odstraní gumovou špachtlí. Vodní mapy v kameninové nádobě se odstraní octem. Vnější kovový plášť hrnce stačí otřít vlhkou utěrkou. Pomalý hrnec má odpojitelnou přívodní šňůru. Lépe se s ním manipuluje a lépe se skladuje.

Pomalý hrnec

(Eva, 5. 2. 2009 21:45)

Tak já mám SRCI500-I z keramiky ETC, jeho fotku jsem vložila do fotogalerie v levém sloupci uprostřed " Dietní nápady".E

pro Evičku

(Alena S., 5. 2. 2009 19:11)

Ahoj Evi, už jsem se dlouho neozvala, jsme trochu hříšnice, ale máme te´d tady doma trochu frmol, tak nestíhám.Dietu popravdě teď nedržím, ale pořád si udržuji těch 9 kg co jsem dala dolů, takže jsem moc spokojená.Naučila jsem se jinak jíst a jde to, a navíc mám teď víc pohybu.S tím srazem je to dobrý nápad, sice už s tebou nehubnu, ale jestli bych mohla, tak bych se určitě přidala.Všem co tady začaly , nebo začínají držím palečky ať se jim daří.Alena S

Věrka P

(Věrka P, 5. 2. 2009 17:29)

Dobrý den Evi, konečně jsem se dostala k počítači. Tak tedy doplňuji ještě moje míry:
Věk 36let míry 112-88-113 váha 88kg
a nyní mám míry 110-81-103. Je to úžasné, hodně mi zhubli nohy a ruce, ale předtím jsem si je neměřila, takže nemám srovnání. Okolí si už hodně všímá a mě to dělá velikou radost. Je to fakt skvělé. Už se těším na jaro, až budu moct chodit venku jen v tričku a nebudu schovaná v bundě. Děkuji Věrka P

Mléko

(Eva, 5. 2. 2009 15:57)

No mléko není pití, ale je to potraviny, je to navíc, neublíží, nesmí být tučné, ale jsou to Kj navíc.Může zpomalit.

Mléko??

(Lenka S., 5. 2. 2009 14:27)

Dobré odpoledne, mám takový malý dotaz. Když mám hlad třeba večer, tak mi pomáhá hrnek teplého mléka. Ale nevím jak moc často ho mohu pít. Děkuji za radu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »