Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Eva CH 48 let

(Eva CH - to je tedy jízda dolů!!!, 25. 4. 2009 20:03)

Dobrý večer Evi !

Dnes se musím pochlubit a zároveň Vám poděkovat za pomoc a za čas,který mi věnujete. Byla jsem u obvodního lékaře na kontrole s babičkou a dostala jsem od něj pochvalu, jak moc mi to sluší když jsem zhubla a udělala něco pro svoje zdraví. Pochvalu ale dostávám i od manžela a dcer, kteří mi moc fandí a podporují. Dokonce mě zastavují i lidé, které znám jen od vidění a ptají se kolik jsem zhubla, že jsem tak štíhlá. To člověka potěší, zvlášť když jsem si dřív při své výšce připadala jak tlačenka na nožičkách.
V současné době mám problém s oblečením, všechno je mi moc velké a tak jsem si musela pořídit menší oblečení. Jásala jsem, když jsem zjistila, že místo velikosti 50 se vejdu do velikosti 42. To je úplná paráda. Dlouho jsem odolávala, než jsem Vás poprosila o pomoc a teď jsem šťastná, že jsem to udělala. Cítím se velmi dobře, stouplo mi sebevědomí a moc mě těší pochvaly celého okolí.
Začínala jsem 9. února s váhou 82,6 kg a moje míry byly OH - 113cm, OP - 97 cm, OB - 115 cm. Dnes 23.4. vážím 70,4 kg a moje míry jsou OH - 104cm, OP - 87cm, OB- 105cm. To znamená, že mám méně na obvod u OH - 9cm, OP - 10 cm, OB - 10 cm.
Jsem zhruba v polovině druhého dietního měsíce a doufám, že se mi podaří zhubnout pod 70kg a pak se chci naučit váhu si udržet. Protože dříve se mi to nikdy nepovedlo, ale věřím, že s Vaší pomocí to dokážu. Hlavně to chci dokázat a už nikdy se nevrátit na původní váhu.
Přeji příjemný večer Eva Ch.

Mejlovka pro Kristýnku

(Iveta, 25. 4. 2009 20:02)

ivetamaruskova@seznam.cz.Tak jestli chceš,tak napiš,Evča neví kterou mám na mysli,prý má 4.Budu se těšit

Děvčatům

(Eva, 25. 4. 2009 16:30)

Dočítám emaily a jdu ven, ale moc všem děkuji za krásná slova a přeji optimistické pokračování jara, venku je nádherně a my , i když nikdo léta neodpáře, se můžeme cítit šťastně a plné elánu a tyhle zprávy čtu od vás každý den. Ivetko, taky se podívej do slunce, na svých devět kg , která zmizela, a svět bude báječný. Každý má starosti a drobné bolístky, ale musíme se naučit je trochu vytěsnit A NETRÁPIT SE TOLIK. Drobná nachlazení a alergie, nakonec i pochroumaná noha jsou jen malé nemůcky, které přejdou a pokud se budeme ke svému tělu slušně chovat, trochu sportovat a zdravě jíst, ty opravdové nemoci a hrůzy přijdou mnohem, mnohem později a o to nám jde, mít aktivní a příjemný život, co nejdéle. To všechno je jen relativní, zdraví rodiny, naše a pocit spokojenosti převálcuje drobné nemoci i stesky. Život je krásný a plný možnostzí.

Janině

(Diana, 25. 4. 2009 14:31)

Jani,já to mám stejně jako ty,dnes držím dietu 6den a za 4dny jsem měla dole 4kila,taky se mi to zdálo rychlý,ale včera ouvej a kilo nahoře,ale ráno jsem měla už zase půl kila dole:o)Musíme vytrvat!

Těm, co stojí

(Eva, 25. 4. 2009 12:34)

U mne vždy pomohl přímo zázračně ten rybí týden, jestli jíte rybky, tak ho vyzkoušejte, je to bomba, na jednu porci 200 - 250g rybího masa- u oběda.
Tak vypíšu si , jaké výrobky z ryb jím, já : zavináč, uzenáč, sleďové špuntíky v rajčatové omáčce, tuňáka ve vl. šťávě a v rajčatové omáčce, pečený pangas, restovaný pangas, grilovaný pangas, ražniči z lodosa nebo tresky a tyto dvě ryby i pečené, uzený nebo pečený kapr, tak k snídani rybu nastudeno a kousek sacharidů celozrn., k obědu tepelně upravenou rybu a malinkou přílohu, večeře zelný salátek s mrkví a s rybou zbylou od oběda , svačiny zelenina a kousek sacharidů celozrn.Každý kombinuje dle svých chutí, ale ryby nesmí být v oleji.

Jeně

(Eva, 25. 4. 2009 12:32)

Ano, dobře, Jani zpočátku to může jít rychleji, ale pak se to ustálí na kg za týden.

Otázka

(Jana ,36let, 25. 4. 2009 12:10)

Ahojky Evčo,
hlasím se v 5-tý den mojí diety. Všechno je super, ani jsem nevěřila, že to tak půjde. Jen se chci zeptat, jestli to shazování není u mě moc rychlé. Proto píšu po dnech váhu.

21.4.2009 97,9 22.4.2009 97,2 23.4.2009 96,3 24.4.2009 95,5
25.4.2009 95,2

Jo, ještě něco, jak jsem s tebou mluvila po telefonu...máme dnes s manželem tu večeři k 10-tému výročí svatby. Jsem pozvaná do restaurace. Dle tvé rady si dám něco lehkého...bílé maso na roštu, zeleninu, max. skleničku bílého k přípitku. Jen nevím /protože se v tom teprve začínám orientovat/.....zítra proto nebudu pokračovat v klasické dietě,ale dám si 1.mimořádný den. říkám to dobře? Děkuji za radu a ahojky.
Jana D.

Ještě Šárka Z

(Eva, 25. 4. 2009 10:22)

poslala další foto, rozdíly v jejích velikostech riflí.E

Taková odlehčená slunečná sobota

(Eva, 25. 4. 2009 10:20)

snídaně - avtiviia bílá a dvě lžíce velké názkotučného jogurtu - asi 600Kj
svačinka - Paprika červená 200g 240kJ
Kefírové mléko nízkotučné 200g 340kJ
Dohromady - 580 Kj
Oběd - Kuřecí maso na špízu 250g 1 700kJ
Salát zelný s pomerančem 250g 420kJ
Dohromady - 2120 Kj
Svašina - Kefírové mléko nízkotučné 200g 340kJ
Rajčata 200g 200kJ
Dohromady - 540 KJ
Večeře - avtiviia bílá a jedna lžíce velká názkotučného jogurtu - asi 400Kj
Okurky salátové 200g 135kJ
Celkem celý den - 4375 KJ
Tak už asi víte všechny, co za den jsem si po školení naordinovala, hezkou sobotu a pohybu zdar.

Já se taky nevnucuju

(Eva , 25. 4. 2009 9:59)

Na tom školení byly dámy v mém věku , asi čtyři byly akorát, jedna pěkná v obličeji a zbytek docela hrůza, nechápu, jak mohou inteligentní ženy tak rezignovat na své tělo, taky srava byla různá, my s jinou paní ředitelkou, Věruškou, jsme snídaly ovoce a jogutr a některé dámy s těmi velkými těly i dvě volská oka a černou opékanou klobásu, holky, srovnávejte každou středu zase se středou, to vážení je jen, abyste měly přehled o tom , jak tělo reaguje, mějte vždy na paměti, že zhubnete určitě, jen trpělivost a vše , co děláte , je zdravé, nezařadila jsem do jídelníčků žádnou nezdravou věc a žádný postup , který by tělo nějak poškozoval, to mi můžete přece samy potvrdit.
Hodně mne na té konferenci svrběl jazyk , některým dámám něco říct, ale spolkla jsem to, není dobré někomu něco vnucovat, na to musí každý přijít sám, tak tomu dej , Irenko, čas, třeba se Tě někdy sama zeptá.

Depka

(Irena 32 let, 24. 4. 2009 23:17)

Ahoj lidičky.
Tak dnes se hlásím s depkou já.Je mi bídně.Ne teda kvůli mému hubnutí.Ale moje netová kamarádka minulou sobotu zkolabovala,má nějakou virózu.Ona taky hubne.Spíš,že trochu sportuje a od odpoledne jí jenom ovoce a zeleninu.No a teď jak jí není dobře,tak jí manžel nakázal,že má jíst normálně.Takže když jsem se jí zeptala jak pokračuje hubnutí,odpověděla mi,že teď nehubne,manžel jí nakázal to co jsem napsala...A hned jak jí bude dobře,tak zase začne.Už to trvá týden.Tak jsem se jí snažila poradit,co dělá špatně,když jí odpo jenom zeleninu a ovoce a lehce jí upozornila na jo-jo efekt.No a ta se do mě pustila, ve smyslu jestli po ní hodím kamene,že si klidně dá s klukem buřta,nebo zmrzlinu.
(Ostatně to já občas taky)
Tak nevím,byla jsem ta špatná já?Dost mě to teda mrzí.Už si svoje(teda spíš Evičky) rady nechám pro sebe.Mě je jedno jestli je někdo tlustý,nebo hubený.Já jen vím,jakou měla radost,že se dostává na svojí původní váhu.
Pardon,momentálně nemám,kde si jinde k tomuto tématu ulevit.

Nové foto

(Eva, 24. 4. 2009 21:43)

Šárka Z poslala další foto před bubnutím, vložila jsem jej do její fotogalerie, ani bych nevěřila, že je to ta jemná Šárka z nynějších fotek.

Eva

(Ivetce, 24. 4. 2009 21:40)

Dej sem svůj email, to bude jednodušší a až se Ti děvčata ozvou, napiš a já ho vymaži.E

Hance R

(Iveta,42 let, 24. 4. 2009 21:38)

Hani dík za zprávičku.Vidím,že jsme na tom stejně.Taky trpím na alergickou rýmu.Moc mi pomohla biorezonance,ale pořád je něco,co mi vadí a mi to nemůžeme zjistit,co to je.Píšeš to samé,co cítím já.Taky to špatně snáším,potřebuju vidět výsledky,když nejsou,pak hřeším.A jakmile zobnu jednou,už se to se mnou veze.Hani,nechtěla by sis dopisovat na mejlík?Eva by nám je dala.

Tak jsem doma

(Eva, 24. 4. 2009 21:17)

Právě jsem dorazila a hned se hlásím, holky krize jsem měla i já, zítra si dejte den se zelným salátem a nízkotučným jogurtem a k obědu bílé masíčko, ono to udělá výkyv v příjmu některých látek a bude dobře a dejte pohyb na sluníčku.
Během víkendu poctivě odpovím na všechny emaily a syn už počítá jídelníčky podle innstrukcí pro holky, co poslaly do pátku vše potřebné, v pondělí to odešlu, ty dva dny nebudou zase takové zdržení, pěkný víkend přeje Eva po služebce.

Leničce

(Diana, 24. 4. 2009 17:03)

Leni,nic si z toho nedělej,já ráno stoupla na váhu a měla jsem celý den po náladě-taky mám kilo nahoře:o(!
Nevím,čím to je,co se děje?!!!Uvidíme,jak zítra ráno!ach jo,proč nejsem hubená a mohla bych jíst aspon všechno!To je nespravedlivý :o(a to máme zítra sraz od školy,nevím,co tam budu jíst teda,že bych si vzala sebou ty krabičky s jídlem co nosím do práce ha ha ha:o)to by koukali!!!

Ivetě

(Hanka R. ,41, 24. 4. 2009 10:40)

Ahoj Ivetko,moc držím palce, abys vydržela a přeji to i ostatním. Já sama jsem taky právě trošku v depce, protože poslední dva týdny mi váha hodně málo klesá, spíše stojí. Ale přičítám to zhoršení alergie - rýma, kašel, slzení očí. Tak doufám, že až odkvetou všechny ty stromy, tak zas bude lépe. Ale přiznám se, že to dost špatně snáším, když to pořád šlo tak hezky. Do toho jsem v pondělí měla narozky, takže jsem poprvé "zhřešila" - jeden malý větrníček a dva čok. bombóny. A ještě k tomu mám před ms tak jsem nervózní jak pes :-) Ale vydržíme!!!! Díky Evičce už mám za sebou 3 měsíce, které byly v pohodě, je možné, že tělo už je zvyklé na menší přísun a stávkuje. Přemýšlím o 14 denní pauze a pak možná znovu najedu. Tak Ivetko, hlavu vzhůru, nenecháme se převálcovat vlastním mozkem :-) A samozřejmě i všem ostatním děvčatům přeji dobrou náladu a chuť do dalšího hubnutí. Máme přece krásné jaro a v létě už budeme štíhlé do plavek.! Tak vydržme! :-)

ahoj

(Lenička, 24. 4. 2009 9:46)

čau všechny hubnulky)já už tu váhu taky překecávat nebudu, at si ukazuje co chce) mám tedy od včera pár dek dole jenže ve středu jsem měla ráno 73,2 a včera 74,4! chápete to, já neee( dnes tedy mám 74,0 ale vím já proč to tak skáče? tedy nachlazená jsem furt takže to moc řešit ano nechci, taky jsem přestala kojit, jelikož malá nechce tak to nechávám osudu. samo že mě mrzí , že se nechce tulíkovat a pít ale co nadělám, je velká holka) zítra 18měsíců)utíká to)uvidíme co váha bude ukazovat dál)já ji dám, stávkovat!se člověk snaží dělat co má ona mu to takhle znepříjemnuje) jí asi něco od plic řeknu brzo)ještě že není živá, nemůže mi odporovat hlasitě)váha jedna hnusná)a to jsem chtěla schválně digi aby bylo vidět co hubnu,zatím to byl tuk a ten mi tam ted právě přibývá, jinak voda a svaly jsou stejný)mám dnes druhý mim.den tak se to snad hne jetšě dolů,musí) chci se dostat na svou vysněnou váhu- aspon 65 kilo, to jsem měla naposled v 25, tz, před šesti lety)nejnižší váha v dospělosti je 62-63 , uvidíme co to dá)neopouští mne optimismus, občas bych ale potřebovala víc podpory od mynžela , jenže tomu není vůbec blbý vzít si v 20.hod gulášov.polívku s rohlíkama a pak po deváté ještě salámek, rajčátka, chlebíky a prostě se cpe a cpe a nic)ještě mi kupuje ke zlosti polomáčený oplatky co miluju a nechává je na lince dokud je neuklidím, znáte to kolik přemáhání občas stojí vzít takovou věc a jen ji někam uklidit, nesníst)?tak dost vylívání si srdíčka, každej máme svoje depky)Ivi drž se a kdyby něco napiš mailík, se podržíme a vydržíme)krásný den všem, o víkendu tu nebudem tak si všechny užijte sluníčka)krás všeho venku a budte v pohodě) pa lenička

Renči

(Jana Z, 24. 4. 2009 9:39)

Ahoj Reni, děkuji ti za odpověď do komentáře-jak jsem hubla. Držím moc palce, ať se ti daří a jsi spokojená. Já už dlouhou dobu jsem stále tam, kde jsem zhubla. V zimě jsem si dala pauzu, potom jsem chtěla pokračovat, ale stále byly potíže se zdravím syna a nakonec jsem onemocněla i já. Teď se léčím a snad budu už brzy fit a naberu energii do dalšího boje, protože chci pokračovat. Všechny zdravím, holky držte se.

Hurá do toho

(Eva 45let, 24. 4. 2009 8:41)

Tak mam za sebou první měsic.
Moje váha 23.3. 115kg
23.4. 106kg
míry prsa -4
boky -9
pas -7
Jsem moc rada že to tak pěkně jde.Snažím se cvičit a dělám dlouhé procházky. Držím všem pěsti .Moc mi pomáha číst si tyto stránky,protože vím že v tom nejsem sama.Dík Evičce i Vám.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »