Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Nová fota

(Eva, 4. 3. 2009 17:45)

4.3. - Nové foto v galerii "Koníčky" - od Aničky D
Najdete v dlouhém sloupci na levé straně stránky někde uprostřed.

Je to super

(Dáša M., 4. 3. 2009 14:42)

Náhodou jsem se dostala na stránky paní Evy a přiznám se, že jsem tomu až tolik nevěřila ale chtěla jsem to zkusit i když jsem u žádné diety nevydržela déle než 3 dny, než jsem dostala pořádný hlad.Stravovat se podle jídelníčků paní Evy jsem začala 16. 2. na váze 89,7 kg a dnes po 16 dnech vážím 86,5 kg - jsem mladší o 3 kg!!Je to fakt super a poprvé věřím, že konečně omládnu alespoň o 10 kg.

Nordik wolking

(Olinka, 4. 3. 2009 9:58)

Všem příznivcům nordik walking:

http://www.super.cz/tipy-a-trendy/30378-zkuste-nordic-walking-a-znovu-se-zamilujete.html

Podpora Evičce.

(Iveta,42 let, 4. 3. 2009 0:21)

Prosímtě,když zvládneš nás všechny,tak nějakou kontrolu zmákneš levou zadní.Držím palce,ať vše dobře dopadne.

stepper

(EvaJ., 3. 3. 2009 21:41)

Mám dotaz na děvčata, která doma cvičí na stepperu. Jak dlouho v kuse cvičíte? Chtělo by to asi přes půl hodiny, že?
Já jsem si ho už objednala, zítra by měl dojít, tak se těším, napište někdo! Zkušenosti jsou cenné.

prosbička

(Barča N., 3. 3. 2009 18:54)

Ahojda holky mám prosbičku, nemáte někdo zkušenosti s brigádou doma?

Taky tojde dolů

(Slávka, 3. 3. 2009 14:46)

Tak já hlásím první úbytek, začala jsem 20.2 se 70.8kg a dnes 3.3. mám 67.8kg, takže za 12 dnů o 3 kg méně.Někdy když čtu výsledky některých z Vás tak trochu hudrám, že to jde pomalu, ale zae na druhou stranu, za tuhle dobu 3 kilíčka je super. Pořád si říkám až to bude po 70, až to budepod 69, až to bude pod 68.. a hrozně moc se těším, až budu Vám všem moc napsat, tak jsem na těch svých vytoužených 58 kg. A já teď začínám věřit, že to konečně dokážu. Hlad už nemám, chutě na sladké také ne a dokonce s přehledem odolávám i věcem, kvůli kterým bych jindy vraždila.Jsem vyučená cukrářka a na MD si tímhle přivydělávám, takže poto, co jsem během pátka a soboty napekla 4 dorty a přes 400 koláčků a nevzala do pusinky ani jeden, jsem na sebe značně hrdá. Včerejší oslava narozenin, proběhla o ovocném dnu a žádném hříchu. Tak nějak nechápu, kde se ve mně vzalo to odhodlání, ale jsem za to moc ráda. Takže EVI DÍKY ZA VÁS, JSTE NAŠE NADĚJE V LEPŠÍ ZDARAVÍ , ŠATNÍK, VYŠŠÍ SEBEVĚDOMÍ, A SPOUSTĚ Z NÁS JSTE DAROVALA ZE SEBE HROZNĚ MOC.Já mám jako mnoho z Vás před sebou ještě běh na dlouhou trať, ale přesto prostě vím, že tohle léto budu prostě supéééér.Jen se donutit k více pohybu, a už bych byla fakt dokonalá:)

taky to zkusím

(Dagmar Šildbergerová, 3. 3. 2009 14:45)

Dobrý den,přečetla jsem si dosti chaoticky napsaný (-návod-), který jsem tu ani nenašla, pochopila jsem, že je nutné vás kontaktovat tak to dělám. Mám samozřejmě zájem o radu jak zhubnout a znovu nepřibrat, tak vás prosím o radu.Děkuji za zprávu Dagmar

kontrola

(Eva, 3. 3. 2009 10:31)

Tak my máte už tu kotrolu a do zítra mám ,holky, metrák.Když mi vedoucí kontroly četla všechny paragrafy a vyhlášky a zákony , co kontrolují, dělalo se mi mdlo, vše děláme podle nich, ale když to člověk slyší dohromady, je mu z toho na nic. Snad by mělo být vše v pořádku, ale kdo ví, jsou přece placení, aby něco našli.

Ivetce

(Olinka, 3. 3. 2009 9:45)

Ahojky!
Stres má velký vliv, v pátek jsem neudělala státnice, hned večer jela na hory a včera 1,3kg navíc.Navíc mě z lyžáků otekly nohy..pěkně to bolí, je to nepříjemný. Dnes už to kleslo o 30dkg.Já mám pocit,že po sportu tloustnu :-). Lepší je pomalejší hubnutí, si myslím.Stresu se nikdo nevyhne a tělo to hned pozná.pa

Petra C 28 let

(Petra C, 3. 3. 2009 9:39)


Paní Evo!Začala jsem 20.2. váha 86,9kg. Dnes jsem se ráno vážila a mám 3.3.2009 83,5kg. Hlad vůbec nemám cítím se skvěle! Dokonce nemám chuť ani na
sladké! Chcete posílat váhu od začátku nebo stačí jen jednou týdně vždy
kolik vážím ten den! Mějte se.

všem, co sem chodí za účelem zhubnutí

(Ála, 3. 3. 2009 8:28)

Ahoj všichni, hubnu s Evou 2 měsíce, nejdřív jen podle zásad co jsem tu vyčetla, posléze podle zaslaných jídelníčků a je to super. Nejsem v hubnutí žádný nováček, vím, že při mé dispozici je to řehole na celý život, ale dodržovat to, co se píše tady je tak jednoduché, fungující a akceptovatelné, že nechápu, proč jsem to tak nedělala už dávno. Za ty dva měsíce mám dole 8 kg, 10 cm v pase - no nemá to chybu. Ještě mi zbývá pár kil, ale nemám s tím žádný problém že bych to nezvládla. Kdo ještě váháte, jděte do toho.Za těch pár peněz to určitě stojí a moc důležitá je i ta podpora Evy a ostatních.

Katce

(Jana M., 3. 3. 2009 4:43)

Jéé Katoko, tka to jsme začaly na stejné váze. Teda jestli zhubnu taky na 57kg, tak se radostí asi zblázním :o))) Začala jsem 31.1 na 67,3kg teď mám 61,1kg

Katka P 29 let

(Katka P, 2. 3. 2009 22:47)

1.12.2008 67,5 kg
16.2.2009 57,2 kg
Dobrý den Evičko, zase se omlouvám, že píšu s takovou odmlkou, ale není moc času.
No fotečky bohužel nemám, protože na focení zrovna nejsem a moc jsem tomu zezačátku nevěřila, že zhubnu, ale podařilo se.
Okolí docela reaguje, hlavně rodina. Sestra mi závidí, ale v dobrém slova smyslu. Už i okolí to hodně poznalo. Kolegyně v práci i mé kamarádky. Ze všeho nejvíc mě však chválí manžel, který je přímo nadšený. Tak jsem moc šˇtastná.
Ze všeho nejvíc jsem však ráda já. Takovou postavičku jsem neměla 10 let. Obleču nyní kalhoty, co jsem oblékla před porodem prvního synka, kdy jsem měl 53 kg. Pořád tomu nemůžu uvěřit.
Chtěla bych Vám moc poděkovat a nejraději něco poslat, za ty drahocenné rady a hlavně jídelníčky, které jste mi zaslala.Udělat Vám radost. Tak děkuji, děkuji, děkuji moc.

No a nyní bych tedy potřebovala poradit, jak si váhu udržet, abych se zase nevrátila do toho šeredného těla, které jsem měla. Porce už si ani moc nevážím, už to odhadnu. ˇˇClověk se to docela naučí, kolik toho může sníst. Ale poradit určitě potřebuju. Tak děkuji moc a jsem Vám vážně zavázána, protože to byl můj dávný sen, který se konečně vyplnil. Děkuji moc

Stres

(Eva, 2. 3. 2009 22:11)

To teda dost velký vliv, podívej se do oddílu o stárnutí, má vliv na vše i na zdravéí.Já po té kontrole v práci budu starší asi o sto let.E

Evičce

(Iveta,42 let, 2. 3. 2009 22:02)

Vždyť já už mlčím.Vím,že nesmím být netrpělivá.Může mít stres vliv na váhu?

Ivetě

(Eva, 2. 3. 2009 21:38)

2,4 za 14 dní stačí, raději pomaleji a trvale.E

Olince

(Iveta,42 let, 2. 3. 2009 21:20)

Ahoj Oli.Přečetla jsem si tvojí zprávu a ta mi dodala zase chuť do dslšího boje.V sobotu jsme byli na plese,kde jsem trsala jako ozávod a pochroupávala svůj suchý chlebík se zeleninou.V neděli jsme byli zase na maškaráku s dětma,kde jsem si dala opět do těla a zákusky a věnečky jsem statečně ignorovala.A odměna?20 dkg navíc.A já tam dnes chtěla mít na začátku čistou 80.Dobře tak snad zítra.Psala si o stresu,ten já mám taky,holka mi pořád marodí.Myslíš,že na to má stres vliv?Tak držím palečky do dalšího boje.

Evě

(Jana M., 2. 3. 2009 17:57)

Teda Evi, to je od Vás obrovská lichotka! Děkuji!!!

Janě M

(Eva, 2. 3. 2009 17:51)

Jani, jsi v nich krásná, doufám, že budu mít jednou taky tak pěkné snachy.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »