Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Pro Janu Z.

(Martina, 3. 11. 2008 18:47)

Je to super,jste šikulka. Doufám, že to taky vydržím aspoň do té 10.Začínám 3.týden a už mi to nejde tak rychle jako ten 1.

začínám

(PETT, 3. 11. 2008 17:51)

Zdravím všechny spolubojovnice, dnes mi dorazilo vše potřebné od paní Evičky, a tak si to tu pročítám a vyrazím na nákup abych mohla hned od zítra začít, dokud jsem plná odhodlání.Snad budu mít tak pevnou vůly jako vy, kterým se to již podařilo nebo daří .....takže do boje s přebytečnými kilogrami!!!!!!

Radosť

(Alena K, 3. 11. 2008 9:18)

Musím povedať, ze nie je deň, kedy by som nepozrela na dikusiu a veľmi mi to pomáha vo vytrvalosti.Utvrdzujem sa v tom, že spôsob stravovania podľa pani Evičky funguje u všetkých, ktorí majú pevnú vôlu a odvahu popasovať sa s nadbytočnými kilami.
Moja dcéra a ja sa tešíme s ubúdajúcich kilogramov. Dnes ,sú dva týždne čo sme začali. Ja mám dole 5,2 kg a dcéra 3,8 kg. Dcéra má vrodenú metabolickú chybu, tak to ide pomalšie, ale základ je, že to vôbec ide.
Držím všetkým palce prajem veľa pevnej vôle pri zhadzovaní kilogramov. Musím povedať, ze nie je deň, kedy by som nepozrela na dikusiu a veľmi mi to pomáha
Alena

Pro Janu Z.

(EVA N., 3. 11. 2008 9:12)

Hluboce smekám!!! Je to obdivuhodné! Sama vím, co práce a sebezapření dá každé to pracně vybudované kilíčko odstranit. Držím palce !!!!

Velmi děkuji všem za podporu

(Jana Z, 3. 11. 2008 8:04)

Podpora-to je to,co všichni potřebujeme.Všem děkuji za podporu při zhazování kil,je moc důležité vědět,že existují lidé,kteří fandí.Taky je to pro mě zavazující,abych hezky dodržovala jídelníček a nedělala prohřešky.Všem vám moc děkuji a taky všem držím palečky,ať dosáhneme hmotnosti,kterou chceme.Ze začátku to jde rychle a přijdou dny,kdy váha stojí nebo vyleze nahoru-nesmime to vzdávat.Moc vytrvalosti všem-vaše Jana Z

SOS

(Eva, 2. 11. 2008 17:11)

Už jsem napsala.E

SOS

(Široká, 2. 11. 2008 16:38)

Přečetla jsem vaš inzerát a ráda bych se s Vámi spojila něco jsem přečetla a moc mě to zajímá.Bohužel jsem začínající žák počítače tak snad se spojíme
zdravím

Výlet

(Zuzka, 1. 11. 2008 9:19)

Ahoj děvčata,včera jsem podnikla výlet do skříně s menšími oblečky,které mi bylo líto vyhodit.Už jsem ani nedoufala že je kdy na sebe obleču.A SVĚTE DIV SE!!!Některé kousky už nosit nemohu jsou mi velké,prošvihla jsem to správné kilové období pro ně.Ale to vůbec nevadí,ještě jich pár zůstalo.Stejně se půjdu odměnit a koupím si něco pěkného na sebe.Myslím,že si to za tu dřinu zasloužím.Tak ahoj držte se a všem přeji úspěchy v hubnutí.Zuzka

Dopisy

(Eva, 31. 10. 2008 21:32)

Děvčata poslala jsem dnes pár dopotučených dopisů, zítra se dotyčným ozvu a ještě něco pošlu, dnes večer se omlouvám , jsem nějaká za celý týden utahaná, tak mi to už nemyslí, jdu spát.
Jinak to se zvládne s tím nábytkem, ale znáte to, když se doma něco rozvrtá, je to maso.

Také netrpělivá čekatelka :o)

(Lucka S., 31. 10. 2008 19:32)

Holky, to je skvělé, jak se tady podporujete a hlavně že všechny tak krásně hubnete. Já taky čekám na pokyny od paní Evičky a už se moc těším, že se k vám přidám. Všem vám držím palečky!

Tchýně

(Monika, 31. 10. 2008 19:17)

Už jsme si jednou na toto téma psaly, a myslím si, že je dobře, že se řídíš srdcem. Držím pěsti, jo a přestěhovat nábytek není nikdy na škodu.

tchýně

(zdenka, 31. 10. 2008 14:44)

Evi nevím,zda ti pomůžu,ale bude důležité hned na začátku ujasnit si různá přání,kdy jak co je dovoleno a taky je důležité,aby jste měli vy i ona svoje soukromí,pak není důvod,aby docházelo k neshodám,každý problém je řešitelný.Zdenka

pro Martinu a ostatní

(jarka (barča), 31. 10. 2008 12:11)

Na mě taky nikdo nepoznal 4-5kg úbytek váhy,ale už další kila když šla dolů tak ano a nebylo to jen o kilech.Centimetry řeknou hodně,já jezdila a jezdím na rotopedu,chodím do schodů jen jak to jde pěšky a přes boky a stehna šlo pěkných pár cm dolů.Nic si s toho nedělej Martiny o to větší to bude šok až si všimnou a pro tebe velká radost.

již také netrpělivě čekám

(Jana, 31. 10. 2008 11:35)

Děvčata, když to tu tak čtu, jsem čím dál nedočkavější. Mě už snad příští týden také dorazí materiály od paní Evy a budu se moci připojit. Potřebuju dál dolů tak 25 kg....

Hubne s vámi - námi i chlap :o)

(Anna, 31. 10. 2008 11:23)

Dobrý den paní Evě i všem děvčatům,
konečně jsem se i já dostala ke zpracování našich prvních úspěchů.Na její stránky jsem zabrousila tzv.čirou náhodou a vzhledem ke skutečnosti,že jsem - že jsme,začali především kvůli příteli,po prvních shozených „dkg“ věříme, že konečně po všech, spíše hladových dietách, to zvládneme.Naše drobné úspěchy jsem již vložila do sekce:Co je nového...
Držím palce všem, kteří se do toho již také pustili.

Marii

(Eva, 31. 10. 2008 9:40)

DOBRÝ DEN, PŘEČTĚTE SI, PROSÍM, ÚVOD O DIETĚ, JÁ BYLA UŽ Z TĚCH DIET A OPAKOVANÉHO PŘIBÍRÁNÍ ÚPLNĚ ZDECIMOVANÁ, PROTO JSEM SE VŮBEC VÝŽIVOU A TRVALÝM UDRŽENÍM TĚLA POD KONTROLOU ZAČALA ZABÝVAT.E

funguje i po dietách

(Marie, 31. 10. 2008 9:25)

již několik dní zde čtu Vaše úspěchy a tak trošku i závidím. Chtěla bych se Vás zeptat, zda tento "režim" funguje i na lidi, kteří mají rozhozený metabolismus? já stále držim nějaké ty diety ,snažím se jíst pravidelně,po 2 hod. a váha si mne neváží, nebo spíš mi stále váží hodně moc. Jem již před důchodem a asi proto to nejde. Uvítám Vaše názory.

Janče

(Pett, 31. 10. 2008 8:35)

Jani tak to gratuluju - tohle je největší pochvala za úspěch viď:o)To že si člověk může obléknout co na sebe přetím ani nesehnal- tak jen tak dál a přeji další úspěchy - a všem samozřejmě.Já už čekám na materiál a připojím se - tak doufám, že budu mít taky úspěch ...hezký víkend všem

Nové oblečení

(Janča, 31. 10. 2008 8:20)

Ahojky Holky. Svých 80 kg (a 13,5 kg dole) jsem oslavila nakupováním. Vždycky jsem chtěla nosit "mladistvé" oblečení, ale díky mé tloušťce jsem si to nemohla dovolit, protože jsem se do toho nevlezla. Než jsem začala hubnout s Evičkou, tak jsem si koupila vestu, takovou nic moc obyčejnou. Protože na mne žádná jiná nebyla. Nebo mi nabízely pánské!!!! Ve středu jsem si zkoušela takovou krásnou vestu s kapucí a kožešinkou na ní. Nemám ještě svou míru v oku, tak jsem čekala, že ji neobleču. Ale oblekla!!!Oblekla bych i menší, ale tchýňka měla problém, že pod ni už nic nedám. Dala bych pod ní ještě mikinu, ale bojovat jsem s ní nechtěla, tak jsem si koupila větší, ale hlavní je to, že mi sedí a sluší!!!! Holky, je to kráááásnéééé!!!!
DO BOJE!!!!!

pro Martinu

(Háňa, 31. 10. 2008 7:45)

Móóóc gratuluju,jsi fakt šikulka.... :o)))
Já začala toto pondělí a taky už mám trošku dole...je to jen pár dní a pár deka,ale i tak se to hnulo...přitom je úplně super,že skoro pořád jím...
Tak jen tak dál a hezký den a víkend....:o)))


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »