Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Děvčatům

(Eva, 1. 4. 2009 22:23)

Tak holky, zatímco já se tady s vámi bavím, tak můj muž vyžehlil dva koše prádla, přišel za mnou do obýváku a já stála na rotaně, vzala jsem ho kolem krku a cvičila dál, je to mnohem příjemnější než cvičit sám, doporučuji takovou změnu.

Fotogalerie

(Eva, 1. 4. 2009 21:51)

Založila jsem paní Evě H3, moc jí to sluší.

Ještě proti jarní únavě

(Eva, 1. 4. 2009 13:55)

Jezte ryby a „hodné“ tuky

V dostupné literatuře je popsáno, že nenasycené mastné kyseliny omega-3 způsobují v našem těle něco jako malý zázrak. Ke zdrojům nenasycených kyselin omega-3 patří určité druhy ryb. Jezte proto v rozumné míře lososy, herinky, makrely, sardinky a jiné ryby obsahující olej.
Kupte si potravinový doplněk s Omega 3 mastnými kyselinami, kupte si koenzym Q10, CETEBE a zelený čaj.
Svačinku dopoledne dejte 2kiwi a pomeranč, odpoledne ŠŤávu ze zeleniny s pomerančovou, uvidíte, že vám bude lépe než lidem kolem.

Nákup na sobotu

(Sobota navzdory jarní únavě, 1. 4. 2009 13:44)

Vanička kiwi, nějaké dva, tři pomeranče, barevná paprika a mrňavá rajčátka - na Tesku mají slevu, brokolice nebo květák, kuskus - zbyde ještě na milion dávek, jeden nízkotučný bílý a jeden ochucený jogurt, nějaká mrkev a jablíčko a kousek cel.pečiva, kuřecí maso, nebo pangas nebo odvážnější lososí filet, mtažené špenátové listy, ale jde i běžný mražený špenát, salátová okurka, gril. koření a troška mléka.
Uvidíme jaké hostiny z toho vykouzlíme.

Janě M

(Eva, 1. 4. 2009 13:06)

Tak se nech zase vyfotit.hystám supr sobotu, za chvíli napíši nákup.

Konec dvou měsíců :-)

(Jana M., 1. 4. 2009 13:01)

Po dvou měsících mám méně:
Zhubla jsem 10kg
Prsa - 6cm
pas - 13cm
boky - 18cm
stehna 7cm

dnešní míry mám 89 - 71 - 89!!!!

Evičko strašně Vám moc děkuji, že jste mě vždy ochotně poradila a odpověděla na všechny mé otázky (a že jich za ty dva měsíce bylo!!!!!) Jste skvělá, jak vše krásně zvládáte - práce, domácnost, diety,cvičení....Díky patří i synům, kteří Vám tak pomáhají. Určitě sem budu chodit i nadále, jsem na těchto stránkách závislá :o))Moc děkuji!!!!!

I mě potkávají ty potvory :-))

(Vendula, 1. 4. 2009 12:01)

Zdravím Vás spolubojovnice! :-)
Již 20 dnů v tom "lítám" s Vámi a mám dole 3,40kg. Stoprocentně vím, že by to bylo MNOHEM víc...kdybych tak trapně neujížděla o víkendech! Víkendy jsou mým velkým problémem. Já prostě jak vařím...tak ochutnávám... Vím to o sobě a nemůžu si pomoct. Jistě při ochutnávkách sním plnou porci jídla. Bohužel. Stydím se. A jak jsem tak rozjedená...uždibuju celý den, celý víkend. A tak ty úspěšně schozené kilogramy přes víkend nabydu...a v pondělí pak od znovu. Přes týden opravdu problém nemám. Vím, je to všechno o mé hlavě...ale jak to řešíte vy?
Já vloni zhubla 26kg. Od července loňského roku jsem se ale vykrmila o 14 kg zpátky a ty musí dolů. Ta hlava...ta hlava...ta hlava...
Přeji všem krásného APRÍLA ! :-)

Jana V 40 let Jedu dál

(Jana V , 1. 4. 2009 7:01)

Hezký den Evičko,

posílám úbytky do Co je nového.
Měla jsem mimořádku a dnes mám druhou.
Mamce jsem nařídila taky mimořádku....zdá se mi, že se ona už dlouho drží na 77.
Musím jí pro inspiraci ukázat ve fotogalerii Olinčinu maminku8-) ....a taky ostatní holky....jsou úžasné!!!!!!!! Chystám, že je tam do příspěvků pochválím....snad už mi to dnes vyjde
A taky Ti psala naše kolegyně ...ráda by šla taky do toho. Holt....vidí výsledky ...Já už mám dole k dnešním dni celkem 11kg (přesně 11,40 ) a Evča 13. Jů jak jsme šťastné;
A psát nepřestaneme !!!!!!:

Měj moooc hezký den, Evi

Zdravím já i mamča

Děvčatům a Janičce

(Eva, 1. 4. 2009 6:30)

Nyní jsem si teprve pořádně přečetla, co jsi psala a děkuji, nejen za sebe, ale i za ostatní děvčata, Ty právě jsi to vzala jako životní způsob, jako zábavu a jsem ráda , že Ti to dalo jakousi náplň v těžkém životní době a vlastně taky kamarádku. Tím obdobím beznaděje před rozhodnutím s něčím začít si musí projít každý, jinak jeho rozhodnutí není moc pevné. Přeji Tobě i všem pěkné jarní dny.E

Ivetce

(Eva, 1. 4. 2009 6:09)

Ten stres ničí všechny i mne. Nechceš teda vrátit se k prvnímu měsíci?

Evičce

(Iveta,42 let, 31. 3. 2009 23:24)

Evi,ten jarní účes ti moc sluší,já sem byla včera,mám to o dost kratší,ale na váze to znát nebylo,divné,co?Až budu mít poi 2 měsících,tak pošlu fotku s novou váhou i novou hlavou.Chtěla bych k tomu sladit i líčení.A hlavně konečně ty nové hubené rifle.Jenže to bych teď nesměla tak ujíždět,viď?Ani si nestěžuju,že to nejde dolu,když to teda nejde,protože po tom výkendu se to hlo.Až mě bude honit mlsná,zkusím tvoje finty.Jsem ráda,žes to tam napsala,já myslela,že takové věci tě nepotkávaly.Stane se ti to i teď?A mlsneš si nškdy nebo tě mlsná nehoní.A nebo si to prostě občas dovolíš a je to?

Ivetce

(Eva, 31. 3. 2009 23:20)

Tak si vlez do postýlky a taky spi nebo konzumuj večer už před spaním raději nízkotučné bílkoviny.

Jak k tomu přistoupit

(Eva, 31. 3. 2009 23:17)

Nestačí si dát cíl celkový, kdybych si řekla kdysi dávno, že zhubnu 26 kg, asi bych omdlela a nestalo by se nic. První cíl byl menší , asi pětinový, pak byly cíle měsíční, raději menší, není dobré do všeho skočit a očekávat zázrak , navíc norma je 3-5 kg za měsíc, je to rozdílné, každý je jiný, všichni se hýbou, ale každý jinak rychle, nervozita není dobrá a netrpělivost se vymstí stresem.
Když tedy máme stanovený cíl a porovnáváme s dílčími cíly své úspěchy a není vše ok , musíme si nejdříve sami nebo se mnou ujasnit, co změnit, zda hned rozhýbávat nebo nejdříve přidat jen pohyb, hledat odpověď na otázku- proč, zoufalý a nervozní člověk důvod ani východisko většinou nenajde,pohled na realitu se mu zužuje, snad proto jsem si řekla, že ty konzultace pomohou.
Několikrát jsem doporučovala jakési odtažení od svého těla, to že ho budeme brát jako materiál určený ke změně, nás donutí myslet a nepodléhat jeho každé chuti, zbavuje nás emočního jednání a pudového jednání. Emoce jsou krásné i horší, kdo se jimi však nechává unášet moc, většinou nebývá moc úspěšný v ničem, snad na divadle.
Emoční reakce - nechám toho, nechám sportu, je na nic, přiláká reakci pudovou - sním vše, co vidím a třeba i čokoládu. Tím se ovšem negativní emoce stupňují a přichází litování a nevraživost sama na sebe, tělo je ve stresu a přepíná na ukládání.
Proto si člověk potřebuje popovídat, poradit se, sám to třeba všechno ví, ale to, že mu danou věc někdo potvrdí, je pro něj cenné, aby se nestresoval.
Kdo si jen tak lehce hraje s tělem na jídelníček a hýbe se, hubne pěkněji a moc se ani nedotazuje, kdo naopak cítí tlak, píše stále . Hrajte to jako hru, my máme ovládání těla mozkem, měli bychm tedy vyhrát.Pěkný zítřejší jarní, hravý den.

Pavle F

(Iveta,42 let, 31. 3. 2009 23:14)

Dík,žes napsala o té krizi.Když jsem pročítala příspěvky,připadalo mi,že je mám jen já.Prvně jsem neměla ani odvahu se Evičce přiznat,ale pak jsem to udělala.Já měla 5 týdnů klid,ale pak to přišlo.A teď mám MS a je to šílené.Ty píšeš o jedné kostičce čoolády,to si dobrá,já měla dnes 5 esíček.A teď špatné svědomí,že jsem si to pokazila.Nejhorší jsou večery,kdy už všichni spí.Tak ti přeju,ať to příště zvládneš.

Oči

(Eva, 31. 3. 2009 22:35)

No když mne malovali odborníci nic moc,bylo to divné.

Účes

(Celkový dojem, 31. 3. 2009 22:33)

Vlasy super,ale ty stíny už jsou jaksi mimo mísu a to pře i po zhubnutí.Chce to odbornou pomoc.

Účes

(Eva, 31. 3. 2009 21:51)

Také jsem se nechala nedávno jarně sestříhat.Do své fotogalerie dávám foto, je to v té kostkované halence, tak mi napište, jestli mohu mít tak krátké vlasy.

Šaty

(Eva, 31. 3. 2009 21:40)

V tom dlouhém sloupci nalevé straně stránky najdeš odkaz.

ŠATY Z DANONY

(Jana, 31. 3. 2009 21:21)

Prosím, kde je možné koupit šaty z Danony? Moc se mi líbí. Děkuji za odpověď.

Simona H Už dělám jídelníček sama

(Simona H, 31. 3. 2009 20:55)

Dobrý den Evo,zdravím Vás zase po čase.
Stále musím psát jedno a to samé -jsem nad míru spokojená,váhu si udržuju, občas mě to spadne na 66 kg, jím si dle Vašich rad - dodržuju časy mezi jídly a kombinace. Musela jsem obnovit šatník, protože ve většině věcí jsem byla jako hastroš - a to je taková krása když obleču s přehledem velikost 40 -náááááádhera! Dokonce jsem si po letech (25 letech) koupila plesové šatky. Moje poslední byly maturitní a pak svatební - jinak to byly jen sukně a šílené široké halenky - brrrrrr. Jsem opravdu moooc spokojená a přeju všem hubnulkám hodně zdaru, pevné vůle a trpělivosti - stojí to za to!!! Jenom lituju toho, že jsem tyhle rady od Vás neznala už dříve - celé roky jsem byla zakomplexovaná dietářka a teď vidím jak to jde a jak se člověku vylepšil život,když se lépe cítí - má víc sebevědomí - no prostě ten báječnej pocit stojí za to. Není dne, abych se nemrkla na Vaše stránky - to mám jako drogu - v práci při obědě a večer doma - ty úspěchy všech spolubojovnic mě těší a udržujou ve střehu - abych dietně nezvlčila a nezhřešila. A to si teda wobčas po obědě ke kafátku malinkou sušenčičku nebo něco malého dopřeju. Tak zase někdy, přeju Vám další hubnoucí wowečky a ať se Vám daří - Jste JEDNIČKA ! S.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »