Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

parní hrnec

(Dáša, 20. 5. 2009 14:10)

Ahoj dámy , zažádala jsem si o jídelníček a tak jsem moc zvědavá co mi Evča vymyslí. Chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenosti s parním hrncem a vaří si v něm

Debatujeme už v návštěvní knize 2

(Lída M, 10. 5. 2009 18:46)

najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky

Ráda bych zhubla

(Jiťa, 10. 5. 2009 18:24)

Ahoj všichni, zcela náhodou jsem narazila na tyto stránky. Koukám, jak všichni hubnete, je to paráda. Tak poraďte a hlavně jak to udělat s pevnou vůlí, která mi stále chybí. :-)

Návštěvní kniha 2

(Eva, 9. 5. 2009 18:33)

Založila jsem Návštěvní knihu 2, pište už do ní, najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky, Díky.E

hlásím se do spolku :-)

(Radka, 9. 5. 2009 10:44)

Ahoj všem ,
také jsem začala s hubnutím u Evičky. Je to 2 týdny a mám 2 kg dole, takže přesně tak , jak Evička psala.
Je pravda, že mi to občas zakolísalo (mám i nějaké zdravotní potíže),takže to se pak vždycky bojím, aby se to nezastavilo..., ale po přečtení příspěvků vidím, že se to nestává jen mě , tak snad to půjde :-)
Začala se mnou i mamka, takže se navzájem trošku kontrolujeme , abysme v tom nebyly sami :-)
Koupila jsem si Eliptical , abych měla nějaký pohyb , protože vv kombinaci s prací stíhám docházet na cvičení do fitka jen 1x týdně. Můžu doporučit, podle mě je to daleko lepší než rotoped.
Chtěla bych dolů 10 kg , tak doufám, že to dokážu.
V červnu mám svatbu, což už je za chvilku, takže to bohužel celé nepůjde ,ale ještě kousek by dolů popolézt měl.Škoda , že jsem Evičku neobjevila dřív, mohla jsem být ve svatebních šatech zase jako proutek :-(

Tak se zatím mějte krásně a přeji všem pevné nervy a železnou vůli !

RAdka

Hubnutí s radostí ...

(Eva, 3. 5. 2009 12:47)

Dobrý den,
jmenuji se Eva a moc ráda bych se s Vámi, kteří čtete tyto řádky, podělila o pár postřehů z posledních třech měsíců. Téměř na konci ledna jsem poznala paní Evičku a ta " může za to ", že jsem dnes o 18 kilogramů lehčí.
Povedlo se jí něco, co ještě nikdy nikomu.Dokázala z obyčejné redukční diety udělat hru a zábavu.Způsob, jakým vede celý tento projekt, musí nutně v každém, kdo opravdu touží s nadbytečnými kilogramy zatočit, probudit zdravou závislost. Závislost v tom dobrém slova smyslu, neboť to je cesta k zaručenému úspěchu.
Všichni, kteří jsme dostali tuto možnost víme, že nám paní Evička pomáhá s obrovským nadšením a podporou a že každý náš úspěch je zároveň i úspěchem jejím a vždy jej s námi prožívá.
Jen opravdový nadšenec, jako je paní Evička, tohle dokáže.
A kdo by si snad troufal jen pomyslet, že jde o peníze, pak ho nejspíš zklamu, jelikož z vlastní zkušenosti vím, že jako podnikatelka v této oblasti by, při vší úctě k ní,už dávno zkrachovala.
A že by na tom mohla trhnout balík ? Tomu bez váhání věřím, myslím, že není třeba další komentář - fotografie nelžou.
Přeji nám všem pozitivní mysl a víc takových Eviček.
Mějte se všichni moc krásně, Eva.

Nové oddíly

(Eva, 30. 4. 2009 22:36)

V Co je nového? bylo už moc příspěvků, je založeno Co je nového?2 Hubnutí 2
Najdete v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed.Tam zase můžete vkládat výsledky s datumy.
Taky zakládám Novou návštěvní knihu 2, je už taky plná, najdete tam stejně.

Hanule

(Iveta,42 let, 28. 4. 2009 22:18)

Prima,zítra se pokusím ozvat,nějak nestíhám.

Ivetce

(Hanule, 28. 4. 2009 14:13)

Ahoj Ivetko,
moc Tě zdravím a děkuji za uznání. Holky, Vy umíte tak potěšit! Jak zvládám děti, bych Ti určitě ráda napsala, ale myslím, že by to bylo vhodnější na e-mail, ať to tu Evce celé nezaberem, když s hubnutím to nemá nic společného. Pokud s tím souhlasíš pošli mi meilík na h.smela@post.cz a měj se co nejlíp. Krize zase přejde. Však víš, že když je zataženo, tak to sluníčko je tam stále. Až mraky odtáhnou bude fajn!Pa

všem hubnulkám

(Iveta,42 let, 28. 4. 2009 14:02)

Tak se mi ta moje rozežraná huba nevyplatila.1,ě kg nahoře.Mám na sebe ztek,ale nedokázala jsem si pomoct.Teď to bude makačka dostat dolů.Ale aspoň mám teď jasno,vím,že rozhodně nechci,aby to šlo nahoru.Tak se držte

Všem

(Iveta,42 let, 28. 4. 2009 13:58)

Je vidět,jak jsme ukecané,když Evča musela založit novou návštěvní knihu.Ale je to moc prima,jak psala Hanule,všem to pomáhá

Hanule

(Iveta,42 let, 28. 4. 2009 13:55)

Ahoj,tak to jsme na tom stejně,já mám taky 4 děti,3 holky a kluka.A kdyz si zvládla je,tak nějaká dieta pro tebe bude sranda.Já mám krizi po 2 měsících a jsem zralá na odstřel.Hele,jak si zvládala děti?Občas se mi zdá,že jsou nad moje síly.Jo a Milenka umí podpořit,vím to z vlastní zkušenosti.Je to moje krevní skupina a jsem ráda,že jí mám.

Nové oddíly

(Eva, 28. 4. 2009 13:40)

V Co je nového? bylo už moc příspěvků, je založeno Co je nového?2 Hubnutí 2
Najdete v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed.Tam zase můžete vkládat výsledky s datumy.
Taky zakládám Novou návštěvní knihu 2, je už taky plná, najdete tam stejně.

Pro Milenku

(Hanule, 28. 4. 2009 8:12)

Ahoj Mili,
ještě jednou Ti děkuji za podporu. Nějak se mi ten začátek zadrhl a nedokážu pochopit proč. Ale dnes už je to lepší. Jsem plná odhodlání a komunikace s Tebou a Evkou mi pomohla. Večer jsem znovu pročítala celé CD, co mi Evka poslala a doufám, že to snad zvládnu.
Jsem z Frenštátu pod Radhoštěm, je mi za pár dní 47 a mám čtyři děti (25,22,16,10)dva kluky a dvě holky.Měj se moc hezky a pokud Ti vyjde čas, tak mi pošli pár řádku. Pa Hanule

Věra M 48 let

(Věra M, 27. 4. 2009 23:11)

Jsem moc nadšená, okolí si už všímá a chválí. Jedna perlička: dvě kolegyně mne pochválily, že mám dobrou kadeřnici a sestřih, že vypadám dost hubenější. Ale po pár dnech zjistily, že jsem hubenější celkově. Začínám zápasit s oblečením, než jsem začala hubnout s Vámi, podařilo se mi za měsíc zhubnout 2 kg, takže mám dole celkově 10 kg a nemám si co obléknout. Ale na přechodnou dobu něco málo pořídím, protože chci zhubnout ještě alespoň jednou 10 kg, nebudu nákupy moc přehánět.

pro Hanulu

(Milena(42let,z fotog.), 27. 4. 2009 21:56)

Já už mám teď 64 kg,ale chci dát ještě 4 dolů....jde to pomalu,ale ubývají cm a to je myslím prima!Odkud jsi Hanule a kolik je Ti roků,jestli to není tajný....

Haně

(Eva, 27. 4. 2009 21:47)

Jídla jsou moje, co jsem jedla já, gramáž je na tu určitou hmotu těla dané ženy,také podle náročnosti jejích běžných činností, když se jí zdá, že potřebuje přidat, tak si dohodneme průběžně změny, proto ty konzultace.
Když chodíte na obědy mohu vyhodnotit jídla z jídelníčku, poslat kolik sníst, dobře si přečtěte pravidla výměn, ty jídelníčky z jídelen a restaurací běžně dělám.
Protože každý nejí to co já, musela jsem dát dohromady pravidla , jak se dá jídlo vyměnit.
Pravidla výměn posílám s CD v obálce, někdy i emailem.
Jedná se návrat k podstatě člověka, pokud tělo nemá dost bílkovin, stravuje po několika dnech své svalové tkáně, pokud nemá dost minerálů, vitamínů a vlákniny, onemocní , pokud nemá pravidelný alespoň minimální přísun sacharidů , ukládá zásoby jako o závod.
Výměny potravin jsou možné v té řadě, že bílkovina s nízkým obsahem tuku se dá vyměnit za jinou podobnou, třeba šunka za libové bílé maso, nízkotučný sýr, odtučněný tvaroh nebo šmakouna nebo vařené bílky, jde ne o tu konkrétní šunku, ale o bílkoviny.
Zelenina jde navyšovat během dne v jídelníčku je její nejnižší potřebná hranice, ovoce se mění jen za jiné ovoce, gramáž se zachovává.
U pečiva jde o dodržení množství a celozrnnosti, konkrétní druh není podstatný, jen nesmí být to tukové a sladké - loupák atd.
Můj postup byl ten, že jsem věděla kolik čeho chci za den do těla dostat a spasovala jsem to na normální potraviny, také co nejjednodušší, aby to mohl využít i pracující člověk, tak zvláštnosti nečekejte, vše je podle normálních receptů jen s omezením tuku a vše se dá také koupit v normálních obchodech.

Milence

(Hanule, 27. 4. 2009 21:16)

Mili, děkuji ti moc za odpověď a podporu. Nevím netuším, proč jsem taková zmatená a tak jsem ji opravdu móoc potřebovala. Jak jsem psala, už jsem to zkoušela mockrát a možná z toho pramení moje obavy. Zase se budu trápit a výsledek nula nula nic... Koukla jsem na tebe i na "Mazlíčka". Začínám téměř na stejné váze. Tak mi drž palce. Měj se moc fajn.*

pro Hanulu

(Milena(42let,z fotog.), 27. 4. 2009 20:58)

Ahojky Hanule,jsme všichni na jedné lodi a s vydatnou pomocí Evičky to zvládáme.....takže se neboj a kilíčka těšte se!!!!

Ahoj holky

(Hanule, 27. 4. 2009 20:29)

Všechny vás moc zdravím. Rozhodla jsem se přidat se k vám a hubnout. No, po pravdě už jsem se rozhodla mnohokrát a něco zhubla, ale pak to pomalounku šlo zase nahoru. Pak jsem zase nejedla a zhubla, ale výsledek stejný. Evčin jídelníček je snad moje poslední naděje!
Když pročítám vaše komentáře tiše vám závidím. Musím se taky začít více snažit. Můj nejstarší syn mi onehdy řekl:"Mami mužům se líbí jen štíhlé ženy". Docela mi to bylo líto. Řekla jsem mu, že až dožehlím tu tunu prádla, půjdu si zaběhat, ale hned mi šlo hlavou, že mě samotnou to vlastně štve. Tak mi holky držte palce ať to dokážu a já budu myslet na vás.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »