Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Janiny recepty

(Eva, 25. 2. 2009 20:27)

Janička dnes vložila do svých receptů nové kousky.

Jiřko

(Eva, 25. 2. 2009 19:46)

Přečti si oddíl "Co bude po hubnutí a když tak se ozvi na email.E

moje radost

(Jiřka, 25. 2. 2009 19:00)

Ahoj vespolek.I když jsem s Evičkou už skončila,stejně každý den chodím pročítat jak se děvčata(i pánové)držíte.Já skončila po dvou měsících o 14kg lehčí a do dneška mám ještě skoro 10kg dole.Tolik se bojím ,abych nesnědla moc tak pořád hlídám a ještě hubnu.Ale já na to příjdu,kolik mohu a kolik už ne!Tak držím palce a loučím se-Jiřka

Evě dík

(Agáta, 25. 2. 2009 12:13)

Jsem jedna z těch hubnulek, která s Eviččinýma radama dokázala i sama sobě, že to prostě jde. Každý den na stránky ,, lezu,, protože mě vlezly pod kůži, strasně fandím všem, které a kteří (jsou i pánové) se daly(i) na tu správnou cestu stravování. Můj problém byl v pravidelnosti jídla, to jsem se opravdu naučila - den co den mám připravono v krabičkách a úplně samozřejmě po cca 3 hod. jím. Já jsem opravdu moc a moc spkojená , protože od 4. list. 08 jsem se při své výsce 172 cm dostala ze 78,7 na 65- 66 kg. A dnešní příspěvek Evy mě potěšil, protože taky mám rozhoz klíďo i 70 dkg. Jsme prostě jenom lidi, a tak i ,,ženské problémy,, jsou znát.
Všem moc držím palečky a Evy stránky všude chválím (ale ctím čest. prohl.). A jaro v nových hadřících, o hodně čísel menší, bude prostě paráda. Opakuju se - ale Evo - strašně moc díky. Škoda, že moje bydliště je hodně daleko od Vás, osobní dík by si to opravdu zasloužilo. Agáta

Tak po přestávce jedu znovu

(Jana Z, 25. 2. 2009 8:31)

Ahoj všichni, tak po přestávce asi dvouměsíční, kdy jsem váhu udržovala, najíždím znovu tvrdě.Začala jsem 5.9.-132kg a dostala jsem se na 114. Dnes hlásím váhu 111.7kg.Takže to bude ještě dlouhý boj, držte mi palce, já všechny podporuji, ať mají tu váhu, jakou si přejí.Vaše Jana Z

Kolísání váhy při udržování.

(Eva, 25. 2. 2009 8:22)

Však jsem tady, Jani, spala jako dudek a čtu teprve nyní.
Jinak váha při udržování se může podle odborníků pohybovat v rozmezí dvou kg a je to asi tak, Já včera ráno trošku přes 68 a dnes ráno 67,6, tak si prostě lítám.E

Evě

(Jana M., 24. 2. 2009 22:25)

Teda Evi při této pracovní vytíženosti ještě stačit cvičit.....to teda smekám!

Trenažer

(Eva, 24. 2. 2009 22:06)

Tak dnes odpoledne jsem byla u Zdeničky, co zhubnla ze 117 na 100 z fotogalerky, pozdravuje vás a hlásí 98kg, taky jsem u ní stála na tom trenažeru, je to dost nezvyk, měla jsem pocit, že musím každou chvíli padnout na ústa, asi jen otázka zvyku, ale horní partie těla byla fakt zapřažená, no a doma 16 minut spinkolo, infarkt asi 5 minut přestávka a zase deset minut, zátěž jsem střídala po dvou minutách lehčí a těžší.

Chlebové minipizzy pro našeho Honzíka

(Eva, 24. 2. 2009 19:38)

Tak v topikovači udělám z celozrnného chlebíku jenm takové málo vypečené tolinky, naskládám na pečící papír do pekáčku, potřu trochu kečupem a dám vna to směs nakrájených minirajčátek, oregana, červ. kapie a strouhaného eidamu 30%, jde do směsi přidat i trochu tuńáka ve vl. šťávě nebo tomatové omáčce, kdo to má rád, no a zapečemě, potom s díváme, jak se děťátko olizuje, ale tuk tam skoro není, TAKŽE JEDNU MŮŽEME TAKÉ.

Děkuji!

(Olinka, 24. 2. 2009 19:26)

Díky holky, příště jí uděláme jinak, my jí vyndaly z mrazáku a nebylo to ono, byla taková šedá, hnusná i po uvaření na pařáčku!papa

Nový rychlý salát

(Eva, 24. 2. 2009 18:45)

Do oddílu "Saláta hubnoucí ženy"jsem vložila tento rychlý recept:
48. Plná mísa salátu na zítřek

Já vím, že v týdnu není moc času, tak rychle nakrájet půlku barevné papr., kousek červ. zelí, čtvrtku vykostěného gril.kuřete z obchodu, 100 kupovaného zelného salátu, jeden šplíchanec sójovky a půlka pol.lžíce grilovací hořtice, promíchat a je to, šup doledničky do krabiček.
Celý oddíl najdete v dlouhém sloupci na levé straně stránky.

Olince

(Eva, 24. 2. 2009 17:23)

Prostě jste živé, zítra to bude vše jiné, rozptyl do 600g není na takové velké tělo nic, já dávám brokolici do parního hrnce a posypu ji gr. kořením, před doděláním na ni položím plátky uzeného eidamu 30%, je to chutné.Když jsem ten hrnec neměla , vařila jsem ji v hrnci na pařáčku, z vody vyluhovaná mi vůbec nechutná.

Pro E.vinu

(Krista K.52let, 24. 2. 2009 15:45)

Děkují moc za odkaz na míče,hned jsem to dnes využila a zacvičila si 2 sestavy + 1 orientalní taneček.Vřele doporučují moc se mi to líbílo:-))))Všem držím palečky ahojky Krista

Jen tak....

(Olinka, 24. 2. 2009 15:00)

Ahoj holky,
jak vaříte brokolici, aby se potom dala požívat? Moc mě nechutná, tak budu ráda za rady.Díky!
Jinak dnes nic moc, mamka od včera 0,5kg nahoře a já 0,2kg nahoře...nic jsme neporušily, takže nechápu, ale boj nevzdáváme a bojujeme:-).

Měsíc je za mnou

(Lucka Z,32 let, 24. 2. 2009 14:47)

Ahoj spolubojovnice,mám za sebou první měsíc.Začínala jsem na 83kg a teď mám o 6,2kg míň :-))).Jsem hrozně nadšená,nehladovím a jde to...Moc pani Evě děkuju.Za odměnu jsem si objednala stepper,tak uvidím,jak to půjde dál.Zatím jsem vůbec necvičila,ale potřebuju zpevnit :-))Mějte se a držím palečky

Pozdrav všem

(SLÁVKA, 24. 2. 2009 13:45)

Ahoj jsem mezi Vámi nová, i když už tuhle stránku mám uloženou delší dobu a jídelníčky od Evičky poslané taky pěkných pár měsíců. Jen když to tak vezmu na to asi v tom říjnu nebyla vhodná doba. Taky musím říct, že tehdy jsem to hubnutí brala spíše jako HROZNOU nespravedlnost, A proč zrovna já, a jakto že někdo toho zblajzne tolik a nic a já kouknu na hrnec s jídlem a mám pár kilo nahoře a takhle nějak mi celých těch pár dnů, co jsem to vydržela probíhalo myšlení v hlavičce. No děs. Pořád jsem na tom všem hledala nějakou únikovou cestu, jak se pořádně najíst a nepřibrat, takže v podstatě, zase pro mne další neúspěch. Od té doby jsem přibrala další 3 kilíčka a získala trošku víc bolavých kloubů a zad, ale nějak si to přerovnala v hlavě. Držím tyto jídelníčky po rozhovoru s Evou od pátku 20.2 s výchozí váhou 70.8kg.je mi 31let a má váha před dvěmi dětmi byla 58 kg a někam tam mé cíle směřují.Pojala jsem to mé hubnutí zatím asi úplně nejlépe za celou svou hubnoucí kariéru, prostě mě to začalo bavit. je to takový souboj mezi mnou a tou váhou ráno kdo z koho. Zatím vyhrávám já, ale to po 5 dnech je asi zatím malé vítěztví, ale přece. Dnes mám druhý den MD, protože se ta mrška váha trochu škubala jít směrem dolů, tak jsem jí přece jen ukecala.Má ranní váha ukazuje 69.3 a já jsem moc šťastná že jsem pod 70kg.Když se mi druhý den ta váha nechtěla hnout, tak mi nepřepadlo zoufalství a chť toho okamžitě nechat jako jindy, ale naopak jsem hned nasadila MD a na radu Evičky i dnes druhý.Po loňské zkušenosti, kdy jsem na sebe nedostala ani jedny šaty ze skříně a že jich mám požehnaně, jsem si řekla, že nechci strávit další léto v elasťákách a triku. Takže já vlastně kupovat nové oblečení nepotřebuji, stačí když se vlezu do toho co mám, i když pěkným novým hadříkem jistě nepohrdnu.:)Přečetla sem tady rady ohledně crossových trenažerů a slíbila si, že si na něj taky zkusím našetřit. v sobotu jsem byla hopsat 2.5 hodiny na trampolínách, natáhla si tam sval na lýtku, a mám po skákání.Je mi to docela líto, protože se mi to moc líbilo.Tak snad až něco zhodím tak mi to nebude dělat takové problémy.Říkám si, jak je dobře, že jsem se do toho pustila teď v únoru, že do léta ze mne bude pěkná šťabajzna.A věřím, že za pomoci Evičky a Vás všech tady, to jistě tentokrát zvládnu a hlavně že už to tak doufám zůstane.

Olince

(Iveta,42 let, 23. 2. 2009 22:58)

Dík za správičku.Váha mě dnes potěšila,mám o 60 dkg méňě.Tak jsem se vrhla na rotoped,půjčila jsem si ho od mamky,ale po ujetí kilometru,jsem myslela,že je to můj konec.Nejsem zvyklá,cvičit.Odp jsem vyrazila s mrňousem a kočárem na vyjížďku,vybírala jsem si cestu do kopce,tak doufám,že to bude zítra znát.No já byczh ještě pořád hřešila,na ty brambůrky,bych taky vlítla,ale zatím se ovládám.Byla jsem zvyklá nenechávat nic na zmar a tak jsem dnes taky kroužila kolem tatranky,kterou mrňous nedojed.Můžu ti říct,že mě ukecávala fest,ale nevyhrála.Pozdravuj taky mamku a hezký večer.

Evičce

(Iveta,42 let, 23. 2. 2009 22:51)

Evi,dnes se mi na váhu moc nechtělo,ale potěšila mě.Mám velkou radost,opět 60 dkg dole.Dnes jsem dala ten mimořádnej,tak jsem zvědavá,co tam na mě vykoukne zítra.Rýma se na váze neprojevila,tak to je prima.Dík a ať přežiješ kontrolu v pohodě.

Fotky

(Eva, 23. 2. 2009 21:58)

Založila jsem novou fotogalerii paní Olinky.

Ještě k pitnému režimu

(Eva, 23. 2. 2009 21:23)

Abyste pochopili, proč stále říkám dost pij, pokud tělo nedostane jeden den dost tekutin, brání se a šetří, zadržuje je okamžitě následující den na horší časy. Pokud pít začnete trvá mu asi 5 hodin než rozpozná, že sucho už nehrozí a potom začne uvolňovat nahromaděnou vodu z tkání a ještě čůráte, část té vypité. Takže se lítá na Wc častěji. Když to vydržíte dva dny a nahromaděná vody z tkání odejde, nejen , že vážíte méně, ale taky chození na záchod se upraví, jen si to nepokazit a píz ptavidelně a dost.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »