Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Všem odhodlaným šikulkám.

(Lida, 13. 3. 2009 12:23)

Já jsem začala hubnout s pomocí paní Evy 9.3.,už mám o 2kg míň,určitě se to trochu zpomalí,ale start to byl dobrý.Protože jsem čerstvě nezaměstnaná,tak jsem to vzala jako nové zaměstnání-udělat něco se svým tělem a zároveň se svým sebevědomím.Ve 52 letech se už těžko něco hledá a tak se aspoň dám dohromady fyzicky.Pročítání těchto stránek mě velice pomáhá,je to jajn,když člověk ví že na to není sám.Držím palce všem co se rozhodli udělat něco se svojí váhou!Pa,pa.

Mám chuť hubnout

( Irena Kubaščíková, 13. 3. 2009 11:24)

Dobrý den, dostala jsem od kamarádky odkaz na Vaše stránky a moc se mě líbí. Mám problémy sváhou a během čtení jsem dostala chuť ty nehezký kyla odbourat. Moc Vás chválím, jak Vám to sluší po zhubnutí. Ráda bych si od Vás nechala sestavit jídelníček. Děkuji Irena

Jaru vstříc

(Eva, 13. 3. 2009 8:32)

Až půjdete nakupovat, kupte si zvětšovací zrcátko, slupovací masku a stahující a jednu v sáčku od Lorealu medovou nebo výživnou.
No a jedeme, pokud Vám u takových operací manžel nevadí, tak ho nechte doma a pokud ano, někdy o víkendu ho někam i s mládeží vypravte.
Tak jako se špiní oblečení, aniž bychom se vědomě ušpinili, tak i naše pleť odhalená zevním vlivům se zanáší. Komu se nechce ke kosmetičce, může si ji ošetřit i doma.
První krok - očistíme ji a jemně můžeme i pomnout měkkým kartáčkem na zuby, okolí očí se samozřejmě vyhýbáme, opláchneme.
Druhý krok - Kolem očí naneseme tu masku ze sáčku - medovou nebo výživnou.
Třetí krok - Na obličej naneseme tu slupovací a lehneme si a čteme, když maska zatuhne.
Čtvrtý krok - Sloupneme a póry jsou uvolněné, pomocí vyžehleného kapesníku si opatrně vyčistíme póry na nose, čele a bradě a dle potřeby i na zbytku obličeje, pak tato místa ošetříme pleťovou vodou s trochou alkoholu.
Pátý krok - naneseme stahující masku a dočteme si v klidu rozečtený časopis.
Póry se uzavřou, natřeme se po smytí masky nějakou lehkou emulzí a kolem očí výživným krémem. Dělejte to navečer, abyste se už nemusely líčit. Mátový nebo meduńkový čaj při ležení s maskou klid ještě umocní, čistá pleť je základem každého hezkého líčení.

Včera mi nešel večer net

(Eva, 13. 3. 2009 7:25)

Včera mi nešel večer net a před tím jsem se na něj u rodičů dostala jen omezeně, ale za to jsem počítala a posílám dnes další lidi.E

Litomyšl

(Eva, 12. 3. 2009 20:45)

Tam my jezdíváme s mojí mamkou, kdysi tam studovala Vyššé pedagogickou školu a moc romanticky na ta léta vzpomíná, jedeme tam, projdeme zámek a zahradu, v klášteře mamka byslívala, tam byl internát, pak si sedneme tam venku, dáme si nedietní zmrzlinu a vídeňskou kávu a potom hurá do podloubí a obchůdků, prostě sem pořádáme každé léto dámskou jízdu a v roce 2008 jsme dokonce ve městě potkaly jednu její stařičkou paní profesorku, 80 bych jí rozhodně nehádala.

Klášterní zahrady

(Monika J., 12. 3. 2009 19:31)

Zdravím Evi, dnes jsem si všimla, že jsi byla v létě navštívit náš kraj. Máme to s mužem v Litomyšli moc rádi a jezdíme tam pocourat i několikrát za měsíc. Snad se ti tam taky líbilo, a ten "vzor" byl doufám jen legrace. Jo a my jsme byli loni zase v Kroměříži a okolí, nádhera. Měj se hezky, M.

Jarní nálada s předstihem.

(Eva, 12. 3. 2009 17:25)

No a já jsem viděla venku sluníčku a udělala po příjezdu první velikonoční výzdobu, mám najednou chuť doma vše přeházet a inovovat, no začala jsem u sebe, zelené tepláky a žluté tričko jsou veselejší, napadá mne trochu žlutooranžových dolňků do bytu může přinést jarní náladu a kdo jste odvážnější, nemusíte malovat celý pokoj, stačí teple oranžová nebo žlutá na jednu stěnu a jaro a teplo je na dosah.

Pánev

(Olinka, 12. 3. 2009 15:42)

Tak mám doma vyhranou pánvičku, je moc pěkná, už se těším až si v ní s mamkou něco dobrého uvaříme.Jinak je mi lépe, ale mohlo by být ještě líp!

dieta

(lenka, 12. 3. 2009 14:32)

Tohle jsou supr stránky ,je vidět ,že Evička tomu věnuje hodně času,mám taky nějaký kilo navíc,ale když je tady víc děvčatr při těle jestli by jste napsaly jestli někdo nemáte zkušenosti s 90 denní rozlišovací dietou.

Švagrová

(Jiřinka, 12. 3. 2009 12:31)

Tak pojď snámi do toho,já také od zítřka začínám.Jsem sama na sebe zvědavá,ale je to s podporou Evičky a jídelníčkem(měnit je lehčí než sestavit a to je volný prostor pro kreativce a labužníky :-))
Díky za tu možnost co nám Evička nabízí,ono věnovat se tolika lidem každý den není opravdu sranda.

pečení

(zuz.sla., 12. 3. 2009 10:44)

Dobrý den , jednou jsem tady našla recept na bramborový koláč s ořechy, bohužel jsem si ho neopsala a teď ho nemohu najít. Poradí mi někdo kde ho mám hledat . Děkuji

Ke té švagrové

(Eva, 12. 3. 2009 9:14)

Já jsem mu tenkrát před rokem odpověděla, že se to nedá říct v jedné větě, jak čekal, ale od té doby jsem o Tobě mluvila víckrát s Tvojí matkou, ale ani ta nevěřila, že chceš něco změnit, tak mne pak napadlo tu fotku tam dát, bez obličeje, mne taky vyburcovalo k hubnutí, když jsem se viděla. jdu ji smazat, třeba Ti to časem docvakne, že je škoda se tahat s tím tělem, když jsi jinak pěkná ženská.

první dojem

(Hanka, 12. 3. 2009 8:58)

Dobrýden,
moc Vás zdravím a jsem nadšená, že se mi podařilo objevit Vaše stránky. Jsou velice zajímavé a hlavně "lidské". Vše co jsem doposud nacházela byly samé reklamy a preparáty na hubnutí. Nejsem příznivcem tohoto stylu hubnutí a nechápu lidi, který si myslí, že si vezmou pilulku a pak už stačí jenom čekat. Ráda sportuju a to denně a tak chci i ráda zhubnout. O víkendu jsem byla s kamarádkama na cvičícím víkendu a tam jsem se na Bodystatu dozvěděla, že mám špadné spalování a proto to hubnutí jde pomalu. Tak teď pro to něco dělám. A pomalu začínám vidět výsledky. Ty výsledky, ze kterých můžu mít upřímnou radost, které jsou po právu zasloužené. I když závidím ženám, co mají spalování, že můžou jíst cokoli, kdykoli. To já už si dovolit nemůžu, hlavně při sedavém zaměstnání. Tak jdu pokračovat ve čtení vašich stránek. Moc mě to baví a držím palce všem, co se také snaží zhubnout. Pa pa.

Re.:švagrová

(Moje úvaha, 12. 3. 2009 8:46)

Všechny,co se tu snažíme hubnout či se jen již udržovat,víme kolik si Evička tzv.řekla...myslím si,že hlavně se všem věnuje a co si budeme nalhávat,nic není zadarmo.Obecně si každý může hubnout sám,konkrétně tyhle stránky(www.f-sport.cz)jsou super,důležité je si počítat,počítat a zase počítat.Taky mě úplně nesedí jídelníčky (velké množství rybiček v tomatě :o( tvaroh atd.,ale měním si sama a o tom to je,naučit se přemýšlet,co jíme a hlavně normální potraviny,ne jakékoliv přípravky na hubnutí!Neznám Evičku ani její švagrovou,takže nemůžu posoudit,jaké mají vztahy i když ani já bych nebyla ráda,pokud bych někde objevila svojí tzv.tlustou fotku bez mého souhlasu :o(

Všem tady

(Olinka, 12. 3. 2009 8:44)

Děkuji všem za zprávičku,zatím je mi stále bídně, ale váha nestoupá,díky bohu.Takže si jdu opět užívat ležení v pelechu,nejradši bych něco dělala.
Martině: Do bazénu bych chodila kdykoliv a kašlala na lidi.
Ivetce:Děkuji za pozdrav!

moje fotografie na tvém vebu

(švagrová, 12. 3. 2009 7:59)

Drahá Evičko,
dala jsi moji fotografii na svou stránku, bez mého vědomí a ten komentář! Tak ať jsou všichni v obraze, když se tě můj manžel zeptal jak jsi to udělala že jsi zhubla tak tvá odpověď byla "to nesmím povědět"! Jak je o mě známé zásadně se nevnucuji, když slyším záporou odpověď, nebo ses bála že po tobě budeme chtít něco zadarmo?

Všem.

(Iveta,42 let, 11. 3. 2009 23:25)

Ahoj,pár ní jsem se nekoukla a je tu zase plno nových,tak vás všechny zdravím.Patřila jsem k těm pesimistkám a často si říkala,proč zrovna já.Váha mi stála i 3 dny a to po ovocném dni a mimořádném.ještě mi nezkončil ani 4 týden a budu mít dole 5 kg.Je to bomba,už věřím tomu,že těch deset kilo dolů dostanu.Chybí mi deset deka do 5 kili dole,to mám slíbenou odměnu,tak se těším.Jenže jsem chtěla červené lodičky na vysokém podpadku k těm sexy riflím a upnutému tričku,tak mě štve to hnusné počasí.V rádiu říkali,že se zima už nevrátí a teď tohle.No nevadí,budu je nosit klidně i doma.Takže,věřte tomu,že to dokážete určitě všechny,ale chce to vydržet.A ty Olinko,brzo se uzdrav,myslím na tebe.

Ještě jeden dotaz

(Eva, 11. 3. 2009 22:40)

Proč mám jíst při dietě i pečivo, není to na škodu?
Porce by měla být kombinovaná a to z tohoto důvodu. Sacharidy do krve přecházejí rychleji, bílkoviny do tří hodin tělo využije, navozují pocit sytosti na delší dobu, tuky tělo využije po třech až pěti hodinách, takže kombinovaná porce je pro tělo postupným zdrojem energie a živin a to je pro něj nejzdravější.

Všem

(Olča, 11. 3. 2009 21:32)

Milé hubnulky, přidala jsem se k vám 9.3. a začínám bojovat - s hladem, leností, pochybnostmi. Ale pak se začtu do vašich zpráviček a vím, že to jde a že jsou jiní, co mají větší problémy než já. Takže díky za podporu a paní Evě za snahu nezištně pomoci zoufajícím. Jo a Martinko, kašli na to, jestli na tebe někdo blbě kouká, dělej to co tě baví, vždyť plavání je tak skvělé, tak proč se toho vzdávat kvůli ostatním. Já jsem začala jezdit na kolečkových bruslích, i když na tom vypadám jak pojízdný tučňák :-)

Ilona A

(Ilona A, 11. 3. 2009 21:27)

Dobrý den, uvažuji o koupi Orbitreku. Mám doma rotoped, není to podobný stroj, které posilují stejné svaly?? Doporučily byste jste mi ho?? Děkuji za odpověď.
Jinak váha se mi nějak zastavila. Ale mám menstraci, tak to bude tím. Pak to půjde opět dolů. Jinak od 16.2. mám 5,9 kg dole. Moc děkuji, cítím se líp.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »