Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Evě

(Irena 32 let, 20. 3. 2009 12:27)

Určitě vložím,nejspíš večer.Teď jsem docvičila a čekám až se mi dodělá obídek:))Zítra máme karneval,tak odpo jdeme připravovat sál a ještě musím hledat kocoura.Od úterka není doma:((
No okolí jak kdo si všimne.Pořád mám značnou nadváhu,tak si to asi neuvědomují.Ale cm jdou krásně dolů.Od začátku mám ruce o 6cm,břicho 12cm,boky 10cm,stehna 5cm.
Pořád dost cvičím.Začala jsem ke všemu dělat fit box,který mě teda opravdu nadchnul.No a musela jsem prodat spodek šatníku.Jsem o jednu velikost menší.Díky,váhy dodám.
Všem přeji hezký víkend.Pa

Irče

(Eva, 20. 3. 2009 11:43)

Gratuluji a mohla bys váhy aspoň po týdnech vložit do " Co je nového?", no a co okolí a co šatstvo? Taky míry se určitě změnily, ne? Prostě pro všechny je každý úspěch inspirující a já mám vždycky taky radost, joko kdybych zhubla zase sama.

začátek

(Andrea, 20. 3. 2009 11:39)

Ahoj všichni
Hlásím se do Vašich řad. Budu od pondělka teprve na začátku ale už teď jsem díky Vašim komentářům tak nastartovaná,že mě nic ale vůbec nic nemůže zastavit. Prostě si připadám jak rozjetej buldozer a doufám, že mi to vydřží po celou dobu :-))). Tak za týden se Vám ozvu a snad i pochlubím úspěchy.
Držím palce všem Andrea

Zprávy ode mě

(Irena, 20. 3. 2009 10:50)

Dobrý den!
Tak se hlásím opět po 14 dnech.
5.3. 96,6
20.3.94,2 Trochu se to tedy zpomalilo,ale hlavně,že jde váha dolů:))Dost se mi stává,že zůstávám třeba 3dny na stejné váze,aniž bych jídelníček porušila.Tak pak nasazuji MD.
Celkově mám tedy za 7 týdnů(bez 3 dnů)dole 11,5kg.Cítím se skvěle.Hezký den všem.Irena

Jde to dál

(Anička Č z fotogalerie, 20. 3. 2009 9:32)

1.1. 91,2
20.3. 79,0
Ahoj Evi,
hlásím se opět po týdnu. Jde už zase pomalu dolů. Začala jsem jídelníčky z 1.měsíce. Stále se přesvědčuji o tom, jak je důležitý pitný režim. Některý den to prostě nezvládám a druhý den jsou deka navíc.
Jinak jsem už v pohodě. Děvčata jsou super, podle výsledků je vidět, že to opravdu funguje.
Mimo jiné - díky za inspirativní soboty, je to skvělý nápad.

Přeji krásné vykročení do zasněženého jara.

Ahoj Anička Č.

Nákup na sobotu

(Eva, 20. 3. 2009 6:33)

Taková očistná a posilující sobota navzdory sněhu.
Kopřivový čaj, projímací čaj,heřmánkový nebo nějaký , co máme rády.
Malá hlávečka zelí, 6 mrkví, 6 jablek, malý celer, kiwi vanička, pomeranče 3 kusy, kousek kuřecích nebo krůtích prsíček nebo nožka z králíka, dvě brambůrky, aktivie Fit s příchutí a jedna bílá.
Jídelníček vložím zase ráno.Nějaké celozrnné lupínky, jsou i kukuřičné, jen ne sladné.

Děkuji

(Olča, 34, 19. 3. 2009 19:28)

Díky všem za podporu. Váha se už malinko hnula, tak se pokusím zatnou zuby a vydržet. Když to půjde po 0,5 kg týdně, tak to do léta dám dolů. Taky by se mi líbilo - 16 cm přes boky jako MM. Je to pro mně ale tvrdé. Pořád mám hrozné chutě, hlavně když vařím pro děti a manžela a když jsem u mamky. Trochu jsem se donutila hýbat, tak si budu držet palce a vám všem taky. Pa Olča

začínám a připojuji se k vám

(Michaela, 19. 3. 2009 14:19)

Dobrý den všem,
před týdnem jsem se po té, co jsem po roce vlezla na váhu (mimochodem po velice bouřlivém roce, kdy jsem se rozváděla, odcházela od muže, 2x stěhovala, zamilovala, znovu se vdala, opět onemocněla depresemi a začala se léčit ....... zkrátka kdy toho bylo trochu moc), dala do hubnutí. Tomu co jsem na té váze uviděla jsem zprvu nemohla ani uvěřit. 94,4 kg. Měřím 162 cm. Nikdy jsem tolik nevážila, a to ani v těhotenstvích.
Koupila jsem si novou přesnou váhu, která měří tuk a vodu v těle, Udělala jednoduchou tabulku do diářku, který jsem pečlivě uschovala pod oblečení, aby se k němu nikdo nedostal a šla na to.
Po týdnu omezování se a jedení podle nějakého rozpisu ( příklad: v 7 ráno 100g tvarohu, 10 h 100g ovoce, 13 h 100g zeleniny, 16 h 100g kuřecího masa ..) jsem sice o 5 kg lehčí, ale také pološílená hlady. A tak jsem si řekla, že na to půjdu komplexně a začala projíždět internet. Našla jsem kde co a závěr:
Objednala jsem se na obezitologii.
Narazila jsem na tyto stránky, které podle mě mají obrovskou cenu. Podrobně si je prostuduju a už teď vím, že jdu s vámi se všemi do toho.
Takže se ještě "uvidíme" !!
Mišela

M 40 let

( M M, 19. 3. 2009 10:15)

začala jsem
3.12. 80,0 kg
končím
dnes 18.3. 66,0
Takže jsem se dostala na svých vysněných 67 kg. Teď se snažím je udržovat a mírně ještě klesat. Jsem velmi ráda, že mé zdraví nebude tolik trpět.
Přes boky mi ubylo 16 cm, prsa - 8 cm, pas -8 cm.
Stránky budu stále sledovat, protože je to velké povzbuzení. Fotečky jsou zatím stále problém.
Jinak Vám fandím a za vše mockrát děkuji.
Vaše vděčná
M

Ještě výměny

(Eva, 19. 3. 2009 8:40)

-zelenina za zeleninu a během dne možno porce navýšit a 2ú3 proti jídelníčku
-ovoce za ovoce , ale množství zachovat
bílé maso za bílé maso nebo nízkotučný sýr, sójové maso -nebo šmakoun/ množství dodržet/
-bílkovina za jinou nízkotučnou bílkovinu / nízkotučný tvaroh za nízkotučný jogurt nebo sýr/

Ještě něco , Moni

(Eva, 18. 3. 2009 21:17)

Když sem napíšeš třídu, místo, křestní jméno a takové věci o sobě, to je dost nebezpěčné pro dítě se takhle odhalovat na netu.

Monice)

(Lenička, 18. 3. 2009 20:47)

ahoj Moni,myslím, že to tu opravdu není pro tebe) nic ve zlém, mám stejně starou neteř a taky mi bylo kdysi 14 let.vím že jsou pro vás v dnešní době hrozně obtížný určitý věci ale setkala jsem se za život s několika děvčaty s touto nemocí a vždy byla chyba někde v jejich hlavinkách a v rodině, okolí...drž se a něčti stránky , které tobě osobně nic nedají. já mám nadváhu dlouho a můžu ti říct, že mě to vadí ale kdybych věděla , že mi to leze na mozek) tak radši budu tlustá a spokojená než nemocná.jenže v době vychrtlých modelek se mladý holky jen těžko brání ...pochopíš až budeš starší,ale tuhle větu jsi už slyšela a myslím, že to není to cos slyšet chtěla) paní Evě jsme všechny mooc vděčné, je skvělá ženská a pomáhá spoustě lidem.zkus prostě pochopit, že jsou i jiný lidi s opačným problémem-obezitou, která v extrému dokáže zabít stejně jako ta tvá nemoc.bud silná a držím ti pěsti at se ti daří se s tím porvat a dosáhnout normálního života se všemi radostmi a starostmi)

Monice

(Eva, 18. 3. 2009 19:49)

Moni, za Tvé problémy nemůže nikdo jiný, než Ty a Tvá rodina, někde se asi stala chyba, tady fakt nemáš co dělat, spíš si najdi nějakého odborníka, který to s Tebou vyřeší, tady máme nebo jsme měly všechny nadváhu a ta přichází na většinu žen po porodech a s věkem, to asi nemůžeš ještě pochopit.Ta Tvá nemoc je něco jako deprese a chce prostě léčit, nikdo z děvčat nezhubnul moc, že by byl zase vyhublý. No a taky nikdy nejednám s nezletilými lidmi.E

....děvče,děvče....

(Milena K., 18. 3. 2009 19:22)

Milá Moniko,myslím,že až Ti bude přes 40,budeš mít 3 děti a spoustu starostí,tak budeš mluvit jinak!Je to taky o zdravém rozumu-když si v 8.B. vtloukáš do hlavy,že jsi tlustá-k tomu není co dodat!!!Tak budˇráda,že "žiješ" a užívej si mládí,ještě Tě spousta starostí teprve čeká!Chápu,že anorexie je hrozná nemoc-mám kamarádku(dnes 42let),která si také pořád ve škole říkala,jak je tlustá-přitom vůbec nebyla(bylo to jen v její hlavě a vrtalo jí to v ní jako červotoč) a dnes je z ní troska,nemá děti a manželství nanic!Vzchop se a začni myslet zdravě!!!

Chce se mi z vás brečet!!!!!!!!!!!

(Monika z 8.B ZŠ Morkovice, 18. 3. 2009 18:48)

Tyto blogy nenávidím!!!Přesně na to jsme doplatila. Je mi 14 let a 3krát jsme se léčila s anorexií.Chce se mi brečet.To slovo nesnáším,ale teď ho musím 2krát napsat.Před necelýna 14 dni mě propustily z PL s 50kg. a už mám 48.5kg.Vím vy si asi myslíte že jsem na tom s váhou normálně což je pravda,ale uvnitř ne....připadám si tlustá a vím že když zhubnu 2kg. jsem zpátky v PL,ale to nejde.Tak bych prosila majitelku blogu(mojí paní ředitelku)ať sem dá i následky jako je bulimie a anorexie.My kteří "to" máme hlídáme každý drobek který sníme,každý pohyb,naší váhu...prostě všechno.To chcete?!Asi jo že!!!Tak do toho co vám v tom brání. Já jako jedna z mála mám to štěstí že žiju třičtvrtě dívek na "to"umírá.Lituju toho že jsem se narodila,ale jsem ráda že žiju.Nashledanou :'(

všem hubnulkám)

(Lenička, 18. 3. 2009 17:15)

ahoj všem šikulkám) moc gratuluji k úspěchů, já mám po dvou dnech opět stejnou váhu, jenže jsem ted prostě zapomínala pít( což je u mě docela blbost, protože jinak jsem pila třeba i 3 litry a ani mi nepřišlo že piju) nevím , co zas je) asi na mě leze jaro a skleróza) tedy ve 31.letech dost brzo...líbí se mi jak se to tu rozjelo, já zas ráno říkam zrcadlu- tě neznám, ale umeju tě)a ono ejhle občas se vyloupnu do krásna, občas se nevede a nevede) znáte to) ale make-up to zachrání vždy)no a jarní úklid? klííííd, však ono to neuteče a lepší mít trochu neuklizeno a být ok, než krásně čisto doma a uhoněná jak blázen.tedy můj názor) kupte si sluníčko(třeba keramický nebo jiný) a rozvěste po bytě a ono to jaro přijde o chvilinku dřív)prostě budtě v pohodě všechny a Evi píšu na mail o radu(

všem

(Katka B, 29 let, 18. 3. 2009 14:14)

Holky, to je super to tady o všech číst, jste šikulky, já už jedu 10. týden, jde to sice pomalejc, ale stále to jde. Oblecení už taky plandá, ještě se dalo něco nosit, ale přesto jsem si v pondělí udělala radost a koupila kalhoty a plavky. Je to fakt super se na sebe dívat do zrcadla, jak je všechno hned volnější. Teda rano je to fakt horší, ale pak to jde. Všem gratuluju a jen tak dál.

Olinka a maminka

(Olinka25 let a maminka , 18. 3. 2009 12:59)

Do "Co je nového" jsem už psala úbytky a oblečení mi padá. No slovo padá je hodně slabé...kalhoty, které jsem nosila po Vánocích nelze nosit, druhé ve kterých jsem byla narvaná jako prase ze mě padají, ale dají se nosit výjimečně...tak ted nosím džíny, co jsem si kupovala před pěti lety a už mi jsou také volné....jinak bundy, trika, svetry vše krásně volné...
já mám přes prsa -6cm, pas -4cm, boky -6,5cm

mamka: zimní 3/4 z ní spadnou a mě už jsou taky strašně velký v pase, jedny kalhoty 7/8 jsou jí zatím dobře (ale po Vánocích je ani nezapla), ostatní kalhoty vše velké..je ted hodně na sukních, má jich diost do gumy nebo na zip zapne ty, co třeba 6 let měla ve skříni....prostě paráda!!!!

mamka se ještě neměřila teď....

super super!!!!

Děvčatům

(Eva, 18. 3. 2009 12:01)

Ivetko nemáš za co, do léta s tím stejně ještě hneš.
No a ty , Lucko, nečervenej se, pochvalu určitě zasloužíš.

Iveta B

(Iveta B, 18. 3. 2009 12:00)

25.1-80.4
15.3-75.2
Reakce okolí je.Chválí mně že jsem šikovná.Samozřejmně mi to dělá dobře. Obleču věci, které mi byly těsné, a ty co jsem neoblekla, tak je můžu zase nosit. Mám problém s kalhotama jsou mi dost volné. Nejvíc jsem shodila stehna a zadek. Takže v nejbližší době si budu muset koupit nové. Postava moje současná je chudé nohy,zadek splasklý a větší hrudník ale menší prsa.Ale jsu spokojená. Moc dík Iveta.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »