Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Diance

(Janča Staromanželka, 29. 1. 2009 13:19)

Ahojky Dianko, můj příběh:mladá holka, odjakživa tlustá. Bylo to zvykem domácího stravování.Všichni doma jsme trochu tlusťoučtí, ale veselí. Není to vina mých rodičů. Moje láska k jídlu přerostla i přes jejich doporučení, že bych to neměla. Nakonec jsem překonala ve váze i moji maminku. Ale bývala jsem spokojená. Jakmile jsem začala s dietama, tak šla váha o to více nahoru. Mému příteli to nevadilo. Zkrátka "dorostla" jsem 102 kg. Zkoušela jsem různé věci a klasika, čím více jsem se snažila, tím více jsem selhávala a věřila, že to už nikdy nedokážu. A jednoho krásného dne, při plánování svatby jsem narazila na Evičku - Kouzelnou babičku (to už jsem měla "JEN" 93,5 kg). Babička mi dala recept. Já se ho držela, občas jsem byla naštvaná, že recept nefunguje podle matematických vzorečků. A co bych řekla na závěr? Zhubla jsem s kouzelnou Evičkou doteď 22,5 kg (nyní 71,0 kg), pokračuji, jsem spokojená, veselá a pohyblivá.
PS: Taky když cvičím, tak váha skoro stojí nebo jde nahoru. Vysvětlit to neumím, na to jsou jiní odborníci. Ale když cvičíš a váha stojí, tak to neznamená, že nehubneš. Držím palce a ať ti vydrží odhodlání.

Evče K

(Eva, 29. 1. 2009 12:19)

Hele já jím v práci co tři hodiny a lidi mi koukají do pusy, nejím moc, ale často a oni říkají, jé vy stále jíte a nejste tlustá.Nestyď se, na lidi kašli, nikdo z nich Ti pak na zdraví nic nepřidá.

martas

(Eva , 29. 1. 2009 12:13)

Hlad netrp, ber si mezijídlo, taky by šlo posunout všechna jídla o půl hodiny k sobě a večer si vzít mezijídlo jako druhou večeři, to musíš vypozorovt sama, co by Ti vyhovovalo.

Dianě

(Evča K, 29. 1. 2009 12:02)

Hele, já jsem tak ráda že jsi to napsala. Je to povzbuzení, že i když to někdy není úplně perfektní má se vydržet a půjde to. Já mám občas problém dodržet jídelníček, hlavně když jedu do školy na zkoušky. Nachystám si dokonce jídlo sebou na celý den, ale pak se stydím si ho vytáhnout a jíst před lidma. Nevím jak to mám překonat, cítím se vždycky trapně a mám pocit, že když začnu jíst , tak si lidi kolem řeknou, podívejte se na ni, je tak tlustá a nevydrží ani chvilku bez jídla ani během té cesty vlakem nevydrží nežrat. Takže pak celý den vozím to jídlo v batohu, celý den nejím a večer ho zase akorát vytáhnu z batohu a sním ho třeba najednou. Pak mám výčitky a v jídelníčku nepokračuju, ale zase začínám od začátku od prvního dne. Nevím co mám dělat, to přece nejde pořád začínat od začátku, s takovou nikam nedojdu. A já už vážně chci shodit, už se na sebe nemůžu ani dívat, pořád si připadám hrozně škaredá a mám strach se i s někým jenom seznámit nebo se sejít po delší době s kamarády, protože si řeknout, že jsem hrozně ztloustla, kde je ta stará Eva.


Takže Di, držím pěsti, musíme to zvládnout, přece nebudeme pořád vypadat takhle, nebudeme se pořád trápit a schovávat se někde v rohu. Já už se chci konečně líbit sama sobě a mít se ráda. A tobě přeju to samé. Tady je kontakt na mě. Mám téměř stejnou váhu jako ty, tak se můžem podporovat. evkak@email.cz

Renče

(Eva, 29. 1. 2009 11:57)

Měl by mít ale větší porce než ty.

Dianě

(martasP, 29. 1. 2009 10:34)

Ještě musím dodat, že třeba včera jsem vůbec necvičila a dnes asi také nebudu, protože mám od včera migrénu a to se prostě nedá. Doženu to později, ale na cvičení jsem já nikdy moc nebyla...polepším se:-)
Martina P.

Dianě

(martasP, 29. 1. 2009 10:32)

Milá diano, netrapte se, ono to půjde...sice jsem najela na Evin jídelníček, ale také mívám hlad a třeba si i vezmu kousek celozrn. chleba, abych se zasytila.Musím se přiznat, že uplně striktně ten jídelníček nedodoržuji, je v něm spousta jídel, které nemusím a tak je nahrazuji jinými.Také porce chleba jsou pro mne strašně malé, asi mi bude chvíli trvat, než si na ně zvyknu, abych neměla hlad:-)Takže vydržte, držím palečky:-)
Martina P.

Už jsem začla :-)

(MartasP, 29. 1. 2009 10:24)

Zdravím všechny, i já jsem už obdržela Evin jídelníček a dnes jsem ve 3. dnu. Začínala jsem na 83 kg a dnes ráno mi váha ukázala 82,3 kg:-)) Takže jsem spokojená a doufám, že to takhle půjde dál! Všem nám držím palečky.
Martina P.

děkuji za podporu!!!

(diana, 29. 1. 2009 10:07)

holky moje zlatý, moc děkuji za podporu:)

začínám mít skoro depku:(
..včera jsem měla takovou radost- PRVNÍ DEN BEZ MEZIJÍDLA! jídelníček dodržen....., ale

no schválně- koukněte:

středa- došly jídelníčky od Evči
čtvrtek- nákup potravin
pátek - 23.1.2009-hmotnost 88,3 kg- ZAČÍNÁM-pohyb 0.

sobota-24.1.2009-87,8 kg- jupíí!!!-pohyb: pilates 1 hod (ve fitku)

neděle-25.1.2009-87,6 kg (taky dobrý:) -pohyb: stepper 30 min + powerjoga 30 min (DVD)

pondělí-26.1.2009-zpět 88,0 kg (proooč?)-powerjoga 1 hod (ve fitku)

úterý-27.1.2009-87,8 kg-pohyb: stepper 45 min

středa-28.1.2009-87,8 kg - pohyb: posilovna 1 hod
(první den bez mezijídla, poprvé NEMÁM HLAD!)

A VÝSLEDEK?:
čtvrtek -29.1.2009-88,0 kg :-(((

A DEPKA:(
-no ale furt si říkám pořád je to -0,3 kg/6 dní dole:) a navíc jsem od neděle nebyla jaksi na té velké straně,
tak dnes zařazuju MIMOŘÁDNÝ DEN a mažu pro čaj do lékárny, uf...


Renče - přítel také hubne :-)

(Lenka S., 29. 1. 2009 9:41)

Ahoj Renatko, jsme na tom stejně. Přítel taky nevydržel a chtěl hubnout se mnou. Tak jsem na základě paní Evičky mu upravila jen množství a opravdu hubne. Strašně se těším na léto. Holky držte se.

manžel nevydržel a hubneme spolu

(Renča, 29. 1. 2009 8:06)

Ahoj všem.Mám za sebou 3týdny hubnutí.Úbytek 4,7kg k dnešnímu dni.Minulý týden jsem se skoro nehla z místa,ale to dělají zřejmě moje otravné dny.Manžel se zájmem pozoruje můj rituál vážení.Na to se těším každé ráno,že skočím na váhu a většinou tam bývá o nějaký gram méně.TO POTĚŠÍ.
Po necelých dvou týdnech nevydržel a že by chtěl jíst jako já.No tak mu dávám porce od oka(sobě poctivě odvažuji) a váha mu jde také dolů.Holky je to bezva mít podporu jak doma tak tady na těch stránkách.TAK SE VŠECHNY DRŽME A VYDRŽME!!!!

Jarmilka P 56 let

(Jarmila P, 28. 1. 2009 17:28)

Ahoj Evičko.
Hlásím se až dneska, dřív to nešlo, ale mám obrovskou radost. Od toho dne,
kdy jsem začala držet dietu s Tebou, až k dnešnímu dni, mám dole úžasných
16,4 kg. Myslím, že to není špatné.
Dva měsíce jsou pryč a já mám obrovskou radost. Vím, že teď už musím sama,
ale určitě budu chodit k tobě na radu a doufám, že mě neodmítneš. Taky bych
se ráda přišla i pochlubit s dalším úspěchem.
Ještě jednou moc děkuji, hodně jsi mi pomohla.
Jarmila

Dianě

(zuzka, 28. 1. 2009 17:26)

Ahoj Dianko, já jsem necvičila VŮBEC a váha šla taky krásně dolů.Zkus to jak píšou děvčata pode mnou to nepřehánět a hlavně nespěchat.Taky jsem byla nedočkavá a nešťastná když mi váha nechtěla lézt dolů, ale půjde to uvidíš. DRŽÍM PALEČKY.Ahoj Zuzka

Dianě

(Jana Be, 28. 1. 2009 17:03)

Ahoj,myslím,že ten pohyb taky nesmíš přehánět.Jako trenérka basketbalu myslím,že tělo musí trochu odpočívat.A jak ti napsala Jana,svaly jsou těžší.Tak vydrž,nemůžeš to strhnout hned první týden,pak bys to vzdala,protože mozek se moc soustředí na to hubnutí,ale podle mé zkušenosti je lepší prožít si svůj denní program klasicky,ale jen s upraveným jídelníčkem.A až zhubneš nějaké to kilčo tak začni pomalu cvičit,přidávej si čas a né,že se utavíš hned :-).Jedu 4 týden takže zatím pohodička,lehce si s holkama zaběhám v tělocvičně a zatím to stačí.Hezký den Jana

Dianě

(Jana Z, 28. 1. 2009 13:30)

Milá Diano,nevzdávej to-tělo prostě stávkuje a čeká,až nevydržíš a uděláš chybu.Hubnutí je i o trpělivosti,neboj,ono to zase půjde dolů.Já to měla zrovna tak.A pokud cvičíš,svaly jsou těžší než tuk-takže vydrž a já držím palce.

Renatě S.

(Lenka S., 28. 1. 2009 11:12)

Renatko, tak moc držím palečky. Já mám skoro týden za sebou a gramy letí dolů.

od zítra začínám

(Renata S., 28. 1. 2009 10:54)

Ahoj, všechny zdravím. Konečně od zítřka začínám s hubnutím podle paní E., dnes ještě dokoupím nějaké potraviny a hurá na to.

martě

(Zuzik, 28. 1. 2009 9:25)

gramáž ovoce ano, ale zeleniny neomezené množství, mezijídla ti psala Evička určitě do emailu a máš i na CD.

balanční desky

(Háňa, 28. 1. 2009 8:51)

Ahojky děvčata....tak už jsem našla to "udělátko" na cvičení....připadá mi to super....docela vážně uvažuju,že si ho pořídim - jsou to balanční desky a prý se u toho zapojí všechny svaly...nechám tu na ně odkaz,kdyby se někdo chtěl juknout....snad to nevadí...http://www.fitham.cz/ostatni-doplnky-aerobic/balancni-desky-/ papa a hezký den

Výzva

(Eva, 27. 1. 2009 22:31)

Na účet mi dorazilo něco od české pošty a není u toho jméno, nevím , čí to je?????????????


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »