Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Průzkum

(Zlatka, 16. 1. 2009 11:10)

Na ten průzkum o hubnutí a nabídkách se těším,dobrý nápad, pak sama taky doplním své poznatky, ale nyní nemám čas.

Evě

(Zlatka, 16. 1. 2009 11:09)

Mně taky pár dobráků píše, jsou to duševní ubožáci, sami neúspěšní a blbí, snaží se ubližovat, ale to se jim nepodaří, je to závist a neschopnost překonat vlastní blbost a malost.

Ládínkova žena

(Marie K, 16. 1. 2009 10:19)

Kopie z Co je nového.
Start proběhl v pondělí 12.1. - 90 kg
Zvolila jsem vážení obden.
14.1. - 89,3
16.1. - 89,0
Láďa taky nic nenabízí a nic nechroupá u televize, koupil mi to kolo, co tady má Eva na stránce a trumfuje se se mnou, kdo víc ujede za určitý čas, holky, on mne má asi fakt dost rád.
Tak já mu slibuju svatosvatě, že do léta to umořím aspoň na 80 a ty jeho drobné nepořádky , co dělá po bytě, nebudu tak často kritizovat, nikdy jsem si nemyslela, že mu na mně a mojí postavě a spokojenosti tolik záleží. Všechno způsobila jedna opilecká opička a stránky, co si zřídila Evička, kopii dám i do návštěvní knihy, tam to přece všechno začalo.

Jarmile

(Eva, 16. 1. 2009 6:12)

Jsi dobrá, ale odolat je k nezaplacení, víš tady v mém okolí často někteří lidé zabíjí, pak to opakovaně jedí, střídají paštiky s ovarem a jediná zelenina je cibule na tlačence, potom se diví, kolik váží a ptají se mě, jak jsem zhubla, já se jen usmívám a raději mlčím, to by nepochopili, že mi je vlastní zdraví přednější než uzený podbřušec.Ale Ti rozumní mi fandí a já jim zase ráda pomohu.Bohužel manželova sestra patří zrovna do těch zabijačkových odnoží. E

Všem

(Alena, 16. 1. 2009 5:40)

Vaříváte někdy ty babicovy recepty? Mně se zdají hodně tučné.

Jarmilka P 56 let odolat

(Jarmilka P, 16. 1. 2009 5:34)

Dobrý den Evi.
Ten minulý týden jsem byla na té zabíjačce a bylo to strašné.
Myslela jsem si, že to všechno vzdám, ale nakonec jsem vydržela a je to super. Jenom aby to šlo dolů pořád. Stačí trochu, ale dolů. Je to lepší, než
když to na váze stojí, ale já mám obrovskou radost, že to jde. Tak zase za týden.
26.11.2008 125,5
15.1.2009 111,3
Celý přehled je vložený do Co je nového?
Jarmila.

Anna Č 47 let

(Anna Č, 15. 1. 2009 11:36)

8.1. 89,6 začátek dle jídelníčku
15.1. 87,3
Ahoj Evičko.
Cítím se dobře, hlad nemám, chutě na sladké kupodivu taky ne.
Co se týče pohybu, přes víkend jsem se snažila více, v práci teď dělám přesčasy (výkazy, vyhodnocení,...), tak ten pohyb navíc moc nehrotím, ale nepoužívám už výtah.
Váhové výsledky mě nakoply dál a utvrdila jsem se v tom, že jsem vykročila správnou cestou, která by se dala zvládnout.

Ahoj zase příště.
Anička Č.

Pro Zdenku

(Jana Z, 15. 1. 2009 10:03)

Držim vám i manželovi palce,jste šikovní,že jste už dokázali zhodit dost kil.Já jsem začala na 132kg,přes svátky jsem udržovala tak,aby to nelezlo nahoru a teď opět najíždím podle jídelníčků.Dnes 113,5kg-takže hurá,ať nám to jde.

Dáša N 52 let - pod 100 dávno

(Dáša N, 14. 1. 2009 23:45)

2.12 jsem začala s dietou při váze 103kg
14.1-93.8
Evičko cítim se skvěle,oblečení už mám volnější nic mě prostě už netlačí a neřeže.Mám sice před sebou ještě dlouhou cestu k idealní váze,ale objednala jsem si svetřík a halenku ,samozřejmě v menším čísle tak se na ně těším.Manžel mě podporuje ,sice by také potřeboval něco málo ze sebe shodit,ale jsou to chlapi oni to tak neberou.Jinak se zas ozvu.Tak se mějte Dáša

Pro Zdenku...

(Hána, 14. 1. 2009 22:21)

...teda...jste oba super,já také hubnu s Evičkou a uz mi moc do vytouzené váhy nechybí a dnes jsem jí psala a prý mi poradí i na to,jak má hubnout i manzel....teda ted jsem zjistila,ze mi odchází Z s háčkem....treba zamrzlo...a změna je to i R s háčkem:o))no nic....hlavně kdyZ odejdou i kila....no,jak vidím....některé háčky prostě nejdou....papa

Zdenka hubnu s manželem

(Zdenka , 14. 1. 2009 21:32)

Manžel
začínal na 126
dnes 113,2
on ty jídelníčky moc nedodržuje pokud mu něco nenachystám přímo pod nos, ale změnil způsob stravování a jí podobně jako já, i když mu "miláčkovi" nakládám větší porce.

já jsem začínala na 117kg
pravidelně vážit jsme začali 28.11. a to bylo 112,1 míry prsa 121,pas 108,boky 127 a stehno 78, úbytky jsem průbežně psala do oddělení co je nového
dnes 105,1 a míry prsa 115, pas 102, boky 120, stehno 72
ještě pořád nejsem spokojená a určitě pojedu dál.
Přes Vánoce jsem jídelníčky vypustila, ale jedli jsem celkem opatrně podle Eviných zásad takže jsme zůstali viset na stejné váze kterou jsme měli před svátkama, pořád lepší než přibrat:).
Teď jsem na ně zase najela a už se těším jak to půjde dolů.
Dodám fotky, hned jak se vyfotíme.
Zatím se měj hezky Zdenka

Pro Lídu

(yveta, 14. 1. 2009 14:54)

Lidko já tě přejmenovala na Líbu, ale ty mi to odpustíš viď? Ale ještě k tomu přítelovi když ono je i teď v našem věku krásný poslouchat jak se chlapi snaží a říkaj nám věci který jsme už dlouho neslyšely. Nemysli si, mě můj manža taky neřekne to co mi říkal když jsme spolu chodili. Nojo tak to holt je, ale už hubnu od pondělka mám dole 70dkg. Už se těším až začnu vytahovat taky dceřiny kalhoty a že má samý pěkný. Chachá. To bude príma. A možná se dočkám i nějakýho toho komplimentu od toho svýho.

Překlepy

(Lída T., 14. 1. 2009 13:43)

Promiňte, jsem plašan a dělám překlepy.

Díky

(Lída T., 14. 1. 2009 13:37)

No jsem šťastná už s tím novým přítelem, sice zatím jen randíme, někdyi s dětmi, někdy bez nich, ale i to je fajn, jak jsem psala, seznámila jsem se s ním před Vánocemi v posilce, kdybych zůstala tlustá, styděla bych se , nikdy tam nešlě a ani bysme se nepotkalo. Nic nebudu uspěchávat, chlapi se umí i přetvařovat, ale na moji porozvodovou depku to je paráda. Prostě znáte to, nechci předjímat, jak to dopadne, ale trocha štěstíčka se taky hodí. Jen ať si bývalý tu svoji kuličku užívá.

Simona H 43 let 2 měsíce skoro pryč

(Simona H, 14. 1. 2009 12:21)

Začátek 76,9 kg (20.11.08)
7.týden 71,5 kg
Už jsem zdědila několikatery rifle po mých dvou dcerách, protože moje mě jsou velké a zatím si nechci žádné kupovat, tak jsem na stará kolena oblékla bokovky !!!!

Hana Š. 41let

(Hana Š, 14. 1. 2009 12:09)

9.12. 2008 99,1 - začínám
9.1.2009 96,2
Paní Evo, pozitivní zpráva - zakoupila jsem kalhoty a velikost menší.Velmi milé. Cítím se skvěle.Zdravím Hana

Lídě

(Petra, 14. 1. 2009 7:21)

Lído já se tady úplně bavím - asi si umím představit výraz té jeho nové. Teď mu asi dochází o co přišel. Jsi šikula a tohle pro tebe je pořádná odměna. Tak to ať se ti daří pořád tak dobře hubnout a těch odměn je víc:o)A všem novým spolubojovnicím přeju hodně štěstí - já mám za sebou 2,5 měsíce a dole 10 kg - tak sem šťastná jako blecha:o)

Holky bomba

(yveta, 13. 1. 2009 19:59)

Tak to Ti moc Libuško přeju chlapi jsou zvláštní druh a je třeba s nima občas vyběhnout. AŤ se podívá jaká jseš pěkná ženská a ta jeho ať má vzteka.

Odpověď

(Eva, 13. 1. 2009 17:03)

Ozvěte se mi nas tu adresu, co jste dala jako název.E

rozumkg@seznam.cz

(martina w., 13. 1. 2009 15:48)

dobrý den měla bych zájem o Vaši radu a popřípadě náký jídelníček chtěla bych zhubnout aspon 10kilo.Prosím pomůžete mi


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »