Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

sacharidy

(Eva, 6. 3. 2009 20:06)

Obecně by se nemělo přesáhnout 150 na den, jde taky o jejich rozložení ve dni a jaký druh dietního dne to je , E

Narozky

(Eva, 6. 3. 2009 20:04)

To je dopředu , mám je až 21.5., ale díky.E

Všechno nejlepší

(Monika J., 6. 3. 2009 19:57)

k narozeninám, Evi. Hlavně hodně zdraví, spokojenosti a lásky. Také přeji spokojené ovečky v Tvém hubnoucím "stádečku".

Sacharidy

(Jana, 6. 3. 2009 19:53)

Dobrý den paní Evo,
dietní jídelníček si zatím sestavuji sama,ale zajímalo by mne když dodržím 4200kj za den tak se mi stává,že místo doporučených 90g sacharidů sním za den i 140g.Myslíte že je to při dietě hodně?Zatím hubnu tak půl kg týdně.Děkuji za Odpověď Jana

stepper

(Milena, 6. 3. 2009 13:01)

Ahojky Evi! Jaký ten stepper jsi si kupovala-drahý z fit.obchodu,nebo ten levnější přes aukro?!Tuhle jsem koukala na net,a v tom fit-obchodě mají akci,takže by vyšel jen asi o 300,-víc,to by šlo!Nemůžu si v tomto moc vyskakovat,ale moc toužím si ho pořídit!Zdraví Milena

Tak jse se parádně vyspala

(Eva, 6. 3. 2009 5:53)

Tak jse se parádně vyspala a v pase mám o cenŤÁK MÉNĚ, TAK se mi z těch dedmi navíc už dva podařilo vycvičit,váha stále 68, přeji všem pěkný den a víkend plný hezkých zážitků.

Cvičení

(Eva, 5. 3. 2009 21:58)

dneska jsem byla na cvičení, snažila se celkem dost, no a po příchodu domů jsem úplně vytuhla a usnula, tak nyní jen píši, že většině děvčat jsem to dnes poslala a zítra k tomu pošlu emailem plány a výměny potravin, synovi odpadly nějaké přednášky, tak mi pomohl a já jdu do postele, zítra mám důležité jednání, tak ať nejsem jak zámora. Něco rozešlu z těch emailů ráno a něco odpoledne, dobrou kočky,
Ten steeper je dobrý,tuk ze stehen a zadku sjel a byla jsem úzká , jen na spinkolo bacha, já na něm dost jezdím, zpevnil se mi zadek, není svěšený a má v kalhotách lepší tvar, ale přes stehna mi rifle začaly šponovat a pas zase kloktá, to vše při stále 68 kg, takže všeho s mírou.
Jinak dneska mi přišel ten ekliptikal, manžel jej sestavil a já jsem tak unavené, že to vyzkouším zítra, je hodný, stále jsem se nemohla rozkývat a koupit si ho, až mi ho koupil on k narozkám, které budu zjara mít.

stepper

(Milena, 5. 3. 2009 20:27)

Zdravím všechny hubnulky,hlavně Evičku!Taky uvažuji o koupi stepperu,prý je to hlavně dobré na boky,stehna,zadek....ale abych neměla zas svaly jako Rambo!Napište někdo,jestli s tím máte zkušenost!Zatím ahojky Milena

Kytičky a Zviřátka

(Krista K.52 let, 5. 3. 2009 18:48)

Ahoj všem ,jo to znám taky.Držela jsem ji asi 5x.Po prve jsem zhubla asi 14kg,ale za rok jsem to měla zpátky a ještě něco navíc.Další pokusy dopadlý podobně.Poslední pokus asi 5kg,pokračovala jsem asi
rok a nezhubla už nic.To byla moje poslední skušenost s dietami.Zařekla jsem se ,že už nikdy více!!!!!!!Jak vidíte zase hubnu,ale myslím že už naposledy.V mládi jsem važílá 58kg,postupem času jsem se dopracovala nevhodnými dietami na 104kg.Ale jídelníčky od Evičky,to je bomba!!!!Po 6 týdnech mám 13kg dole,cítím se výborně okolí reaguje pozitivně,jsou i takovi kteří se tvaří,že nevídí.Ale takový je život.Všem děvčátům držím palečky aby dosáhly na svou vytouženou váhu a zase někdy ahojky Krista.

Souhlas

(Dáša.O.36let, 5. 3. 2009 16:12)

Zdravím všechny hubnulky,musím s Evičkou souhlasit,sama mám dlouholeté zkušenosti s dělenou stravou,víc než dost.Podařilo se mi zhubnout 20kg,ale jakmile se strava přestala dělit,šup, bylo vše zpátky a mohla jsem začít nanovo.Není nad to,jíst vše,ale s mírou!!!!!

Plánuj jídlo , máš hlavu

(Eva, 5. 3. 2009 16:10)

Kromě pojídání zeleniny si naplánujte i další jídla během dne. Bez plánu nejde záměr realizovat dlouhodobě a vydržet. Doma se nasnídejte, a pokud nechodíte na obědy, vezměte si s sebou jídlo do krabičky, rychlé občerstvení ani housku s majonézovým salátem během hubnutí vážně jíst nemůžete.
Chodíte-li do restaurace, tak si k obědu vybírejte zeleninu s masem nebo velký salát například s tuňákem. V poledne si můžete dát třeba i těstoviny, ale rozhodně ne porci, kterou vám běžně přinesou v pizzerii nebo naloží v čínském bistru. Musíte se rozdělit s kolegou nebo si dát polovinu jídla do ledničky.
Ale večer ji nedojídejte. Sáhněte opět po zelenině a kvalitní bílkovině - sýru, libovém masu či šunce.
Nezapomínejte na svačinky a kousky sacharidů.

Já nemám vůli=nechci dlouho žít

(Eva, 5. 3. 2009 16:07)

Se správnou motivací však změna životosprávy půjde snáz. Řekněte si: opravdu chci posledních deset let života strávit po nemocnicích? Chci se bát operace srdce? Chci mít cukrovku a být odkázán na inzulin? Nebo budu lépe jíst a občas se hýbat?

Dělená strava? To ne!

(Eva, 5. 3. 2009 16:04)

Obvykle slýcháte, že sacharidy a bílkoviny se spolu nesnášejí, což vede k zažívacím potížím a následně k přibírání na váze. Avšak jen velmi málo jídel jsou čisté sacharidy nebo čisté bílkoviny, většinou jde to mix obou. Různé druhy jídel promyšleně pojídané dohromady vašemu zažívání spíše pomoci. Například kuře nebo hovězí je lépe vstřebáváno, když je zapijete pomerančovým džusem, který obsahuje vitamin C, ale také sacharidy. Váš zažívací systém obsahuje velmi šikovné enzymy, které jsou perfektně schopné zvládnout všechno jídlo, co sníte. Dietám založeným na dělení stravy proto nevěřte, naopak se snažte o pestrost své stravy.Rychle zhubnete, ale do roka a do dne je vše zpět a ještě víc.

Anna Č 48 let konec dvou měsíců

(Anna Č, 5. 3. 2009 12:31)

Ahoj Evi,
posílám v tabulce do " Co je nového" váhové úbytky za dve měsíce. Je to krásné, od 1.1. mám 10,8kg dolů. Teď to jde pomaleji, zdrav.problémy mi to fakt rozhodily, ale už je to asi zase v normálu. Začala jsem jídelníčky z 2.měsíce, které jsem musela vynechat. Ráda bych ještě celý březen pokračovala podle tvých jídelníčků. Mám si je různě kombinovat nebo mi nějaké doporučíš? Nejedná se o udržovací období.
Jinak se cítím dobře, cvičení kombinuji 10mim. rotoped, pak 10.min.orbitrek, rotana, posilování, míč, na závěr ještě 10min, rotoped.
Každý druhý den se snažím 45 min., jiné dny třeba jenom 10 min. Je to skvělý, tělo si na to zvyklo.

míry po 2 měsících: pas -9cm, boky -10cm, prsa - 8cm, hrudník -9cm

Ráda bych se dostala na váhu 75 kg a po pauze pokračovala pod 70, ale to může být do konce roku.
Okolí mi lichotí, všimli si už všichni známí, kalhoty jsem všechny zúžila, až příjde jaro, koupím nové(chce to ještě pár kil).

Stránky sleduji pravidelně a holkám to moc sluší. Brzy pošlu foto i já.

Evi, děkuji za vše, ale ještě nekončím.
Anička Č.

Už se těším

(Vendula, 5. 3. 2009 12:01)

Evo, úplně s vámi souhlasím!
Je to o počítání, vážení... Zázraky jsou nesmysl...
Už se moooooc těším na jídelníček od Vás! :-)
Já sama jsem si dnes opět koupila ten sladký loupák, ach jo.... :-( Nevím, proč mám v hlavě nastaveno, že se vše změní příchodem jídelníčku... Upínám se na to... :-( Vím, vím, je to vše o psychice...

Potraviny

(Eva, 5. 3. 2009 11:35)

Můj postup byl ten, že jsem věděla kolik čeho chci za den do těla dostat a spasovala jsem to na normální potraviny, také co nejjednodušší, aby to mohl využít i pracující člověk, tak zvláštnosti nečekejte, vše je podle normálních receptů jen s omezením tuku a vše se dá také koupit v normálních obchodech.

Ještě něco k "dietě".

(Eva, 5. 3. 2009 11:11)

Ještě něco k "dietě".
Ráda bych se vrátila k podstatě věci, protože se mi stalo, že si třeba někdo nepřečte zásady , které jsem dodržovala při její tvorbě a taky si skoro nepřečte ten email, který je o výměnách potravin a je doplňkem k CD.
Jedná se návrat k podstatě člověka, pokud tělo nemá dost bílkovin, stravuje po několika dnech své svalové tkáně, pokud nemá dost minerálů, vitamínů a vlákniny, onemocní , pokud nemá pravidelný alespoň minimální přísun sacharidů , ukládá zásoby jako o závod.
Výměny potravin jsou možné v té řadě, že bílkovina s nízkým obsahem tuku se dá vyměnit za jinou podobnou, třeba šunka za libové bílé maso, nízkotučný sýr, odtučněný tvaroh nebo šmakouna nebo vařené bílky, jde ne o tu konkrétní šunku, ale o bílkoviny.
Zelenina jde navyšovat během dne až na trojnásobek dávky v jídelníčku, ovoce se mění jen za jiné ovoce.
U pečiva jde o dodržení množství a celozrnnosti, konkrétní druh není podstatný, jen nesmí být to tukové a sladké - loupák atd.
Píši to proto, že mi napsala jedna klientka, že se nebude cpát pečivem a šunkou, ale o tom to přece není, volba je, jen myslet a zeptat se.

Jarní barvy a nápady

(Eva, 4. 3. 2009 22:54)

Za jarní nápady senemusí utratit tisíce.
Stačí si koupit za pár korum pestrou tenší šálku u trhovců, třeba oranžovou nebo žlutou, zelenou nebo modrou jako nebe. provléknete si ji do kabárku nebo do pasu riflí jako pásek a hned máme jiný model. Taky jde si koupit dvě identické, jednu si dát kolem krku a druhou jako doplněk kolem pasu.
I starší halenku oživí dobžře volené korálky v ladící barvě.
Pokud jste mladé, viděla jsem tuhle také dobrý nápad, slečna byla celá v četném a na černém vršku s dlouhým rukávem, měla navlečený krátký vrch jenom pod prsa s krátkým rukávem v červené barvě, spodní část červeného byla stažena do jemné gumky, aby neodstávala a kopírovala prsa, působila v tom moc pěkně a štíhle. Vizuelně byl zdůrazněn vrch těla.

Po kontrole

(Eva, 4. 3. 2009 19:57)

Tak je to za mnou, , pár menších chyb bylo, měla jsem víc kontrolovat podřízené, no tak to budu dělat, nic závažného, takové všechny , co neovlivňují chod organizace, prostě jsem si myslela, že vše dělám na 100%- to jsem neměla a je to asi 90%, tak to musím napravit a pohlídat lidi víc a víc je kontrolovat. Společně s nimi to zvládneme. Padla na mne dnes taková únava a pocit vyhoření, zítra to bude dobré, tak už jsem zase činná naplno a budu vkládat zajímavosti a počítat.E

Už mám za sebou týden

(Petra, 4. 3. 2009 19:35)

Ahoj všichni,tak už mám dnes za sebou osmý den hubnutí dle jídelnícků paní Evy a nedá mi to, abych se tu taky nepochlubila. Začala jsem 26.2. na 91 kg a dnes ráno váha ukazovala 88 kg. Cítím se úplně úžasně, jsem nesmírně vitální, po nějakém hladu, chutích na sladké nebo jarní únavě ani vidu ani slechu. Tak jen doufám, že pokračování bude alespoň z poloviny tak úspěšné jako první týden. Holky, přeju nám všem,ať to fakt dáme!!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »