Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Ahoj všechny

(Zuzka, 18. 1. 2009 18:13)

Dlouho jsem nic nenapsala,ale chodím sem pravidelně a ráda si počtu děvčata co sem píšete.Já už dietu od začátku prosince nedržím a mám radost že to nahoru neleze.Je pravda že přemýšlím o tom co sním,ale občas zhřeším a nic.Zase ale začnu chtěla bych ještě nějaké kilečko shodit. Teď mám 76,7 kg,začínala jsem s 91 kily.Dostat se na 70 by byl můj sen.Cítím se moc dobře, hubnout s Evičkou je fajn ona je skvělá.Taky jsem vyzkoušela mnoho diet a tohle je nejlepší co může být.Tak ať se vám všem daří kila shazovat a posílejte fotky vašich proměn,pochlubte se jak vám to jde.Ahoj Zuzka(jsem z Hradce Králové, nejste některá hradečačka?)

ahoj

(lenička, 18. 1. 2009 17:25)

dámy dobrý podvečer)seká se mi tato stránka tak to snad napíši celé- začnu s jídelníčkem příští týden , doufám)moc se těším)pokud jste některá z brna tak se mi ozvěte, s tou podporou to není špatný nápad)))čím víc podpory tím líp)asi se sem nevloží mail ale nějak se to udělá, že?uvidíme) držím palečky všem již hubnoucím a děkuji že jste )moc mě to nakoplo, tyhle stránky a jídelníček je taky ok, do léta budu kočka, )jen kdyby ta stránka fungovala líp)přece se to neseká jenom mě že ne? prý je to tím že je nás tu moc ale o to nám všem přece jde))))tak se mějte krásně lena kopečková

Už se moc těším

(Lenka S., 18. 1. 2009 16:58)

Ahoj holky, snad nevadí že s k vám vetřu. Po přečtení všech příspěvků jsem úplně nadšená. Moje váha se nyní pohybuje na 79 kg a můj sen je dostat se tak pod 60. Takhle jsem vážila před užíváním HA. Doma mám soustu krásných oblečení, vč. plesových šatů a hrozně moc bych si přála se do nich obléci. Paní Evičce jsem již psala, jen teď čekáme na převod penízků abychom mohly začít. Holky, není tu některá z okolí Jihlavy? Že bychom se vzájemně podporovaly?

Levý dlouhý sloupec

(Eva, 18. 1. 2009 13:40)

tam jsou seřazeny pod sebou všechny příspěvky a oddíly, dnes tam přidávám test: Jak je na tom vaše tělo?

Nová Čína

(Eva, 18. 1. 2009 12:46)

500g kuřecích prsíček, 200g uzeného lososa, sójová omáčka, sůl dle chuti, ale skoro není třeba a na celou pánev jedna hrst arašídů.
na pánev jsem dala jednu pol. lžíci ol.oleje, nadrobno nakrájená kuř prsícka, pokapat sójovou omáčkou a trošku soli, ani nemusí být.
po rár minutách jsem přidala lososa na malé kousky a přilila půl malé klenky vody, ještě jsem to upravovala 5 minut, vonělo to nádherně a chutnalo úžasně. podávala jsm to na trošce rýže.

fritéza

(Jana Z, 18. 1. 2009 11:41)

Koukla jsem na tu fritézu-je to zajímavé,dokonce maso se tam dělá bez použití oleje.Dají se tam dělat i omáčky,zelenina ryby a pod.Pro větší rodinu ideální.

Zajímavost

(Eva, 18. 1. 2009 9:43)

Včera jsem byla u známé a ukazovala něco moc zajímavého, fritézu , kde se frituje skoro bez tuku, vynikající nápad, podívejte se:
http://fritezy.elektromedia.cz/tefal-fz700038/

Janě Be

(Jana Z, 18. 1. 2009 9:22)

Jani,vaše volba byla určitě správná.Taky jsem hubla podle "kytiček"a"zvířátek" a docela mi to šlo a vím,co a jak kombinovat-ale jezte tak celý život,to přece nejde!Jednou porušíte a vrátíte se ke svému zažitému stravování a to,co bylo dole je nahoře i s kilama navíc.Takže držím palečky v hubnutí.

Pro ty ,které ještě váhají

(Jana Be , 18. 1. 2009 9:01)

Ahoj všem které ,,bojují" s nějakým kilčem navíc,ale i těm které váhají.S objednáváním diet po internetu jsem byla vždy opatrná,už jen proto,že můj manžel pracuje mnoho let u policie a pořád říká,že se ty lidi nepoučí.Takže jsem objednání CD u paní Evy podnikla jaksi tajně,ale už z první odpovědi bylo jasné,že můj výběr bude 100%.Takže kdo váháte,nebojte a jděte do toho.
Jsem vedoucí v prodejně potravin a dobrůtky mám na očích téměř 9 hodin denně,takže si nosím svačinky a jídlo připravené z domova.Pak nemám potřebu po něčem sáhnout do regálu,když mám hlad.Takže to chce trochu zodpovědnosti hlavně z mé strany,držela jsem i dietu Kořínkové,ale byla jsem v takovém napětí,když jsem pořád přemýšlela co s čím dohromady.Mějte se fajn,hezký den Jana :-)

Ire

(Eva, 18. 1. 2009 8:03)

Ahoj, držím palce a hlavně se mnou komunikuj, někdo dělá třeba tu chybu, že se pokles váhy zastaví a on se neozve do dvou dnů, jak mu píši v instrukcích, ale za týden, jak se to usadí, rozhýbává se to mnohem hůře.Kdyby něco, piš na email , já ti poradím , co dělat, aby to zase jelo.E

evě

(ira, 18. 1. 2009 0:28)

zdravim,tak konečne dneska jsem začala.po 1 dni dobri,hlad nemam,tak uvidime.zase se ozvu.ira

Průzkum část pátá

(Eva, 17. 1. 2009 23:08)

9. pokus

Inzerce na velmi známých stránkách, slibuje klidné zhubnutí, materiály za 300. Dobře bude to klidné v pohodě, 300 se dají přežít. rozhoduji se pro.

Paní mi odpoví a slibuje vše krásné a navždy, jsem nadšena.

V obálce přichází několik listů o dělené stravě, tyto zásady mám doma v knihovně u Lenky Kořínkové a sice zabraly, ale do roka bylo vše zpět, protože se nechci do smrti stravovat děleně. takže zase nic moc.

Pokračování zítra.

Průzkum část čtvrtá

(Eva, 17. 1. 2009 10:48)

8. pokus
pán od pověděl na moji adresu el. , jterou jsem musela na jeho stránkách nechat, aby se mnou navázal někdo kontakt. Na tuto stránku směřuje mnoho odkazů v reklamách, jsou různé, ale vedou na jedinou stránku. Neprve mi poslal asi tři emaily o tom , co všechno asi dělám špatně a potom mne kontaktoval osobně telefonem. Ptal se mne kolik za den utratím za jídlo, no tak jo, střelila jsem to od boku a řekla 80Kč. To ho zaujalo, řekl, že bych jistě chtěla udělat něco pro svoje zdraví, pročistit si organismus a následně zhubnout, na to jsem kývla.
Zatím to bylo docela dobré.
Tak pán mi vypoičítal, že mi mlůže za cenu 60 Kč na den dodat program na měsíc, který použiji k normální stravě a pročistím si organismus, byl to čaj a nějaký lakto koktejl, cena tedy 60 krát 30 - 1800 Kč a k tomu nějaká částka za jeho práci se mnou , tedy konzultaci, kdbych něco chtěla, suma sumárum něco přes dva tisíce na měsíc, to se mi zdálo moc, ale zeprtala jsem se , co by následovalo po tomto měsíci, ve kterém bych tedy nezhubla nic a pročistila si organismus.
nabídl mi, že k běžné stravě mohu konzumovat od něj další bylinné přípravky a vlákninu a kargitin v ceně kolem třech a půl tisíce, to mi teda stačilo, protože , kdybych tohle všechno chtěla ve Vitalandu bych to pořídila za tisícovku také.
pánovi jsem poděkovala a už jsem se mu neozvala. Tomu říkám teda dobrý obchod a jídelníček jsem zase neměla.

Mrkněte na to

(Eva, 17. 1. 2009 9:41)

Když so nakopírujete do horního okénka jako http://
, tak uvidíte italskou verzi stránek!!:
http://translate.google.it/translate?hl=it&sl=cs&u=https://kgdolu.estranky.cz

Překvapení?

(Jana Z, 17. 1. 2009 6:52)

Ahoj Evi,tos musela být překvapená,co?No,taky mám takové zkušenosti.Rady,co v jídle vynechat-ale stejně je to blbina,protože se to celý život vynechávat nedá a pak jojo efekt.Teď už víme,že stravovat se a myslet,co jíme je důležité.Takže všem držím palce v hubnutí.

Zítra pokračování

(Eva, 16. 1. 2009 21:53)

Nezlobte se, jdu spát, tak zítra to dotáhnu do konce, snad dobrého, co myslíte?

Průzkum část třetí

(Eva, 16. 1. 2009 21:50)

7. pokus
Stránky na první pohled dost podobné těm mým, abych se tam mohla účastnit musím se zaregistrovat a zaplatit tentokrát částku kolem 200Kč. pRÝ MI PŘIJDE EMAILEM JÍDELNÍČEK S CELÝM PROGRAMEM NA HUBNUTÍ A BUDU SE PODLE NĚHO STRAVOVAT A BUDU ŠTÍHLÁ.Tak jo. Částku jsem zaplatila a čekala. Na stránkách debatovalo několik žen a já si myslela, že poznám i jiné věci a nějak se poučím.
Překvapení!!!!!
Hádejte , co mi přišlo na email? Ty materiály za které jsem v předešlém pokusu dostala poštou, bomba, š stránky nesmyslných textů pravdivých tak z jedné čtvrtiny a 133 receprů , které si můžu najít na netu, jsem šťastná , že to mám dvakrát a paní J.H. upřímně děkuji.

Průzkum druhá část

(Eva, 16. 1. 2009 21:40)

6.pokus
Nabídka na jednom aukčním nejmenovaném, ale všeobecně známých a hojně navštěvovaných stránkách, běžné sportovní zboží jsem zde po dohodě s majiteli vždy v pořádku převzala a zaplatila,tak proč ne nyní. Slibná nabídka mne prý zbaví nadváhy lehce a bez odříkání, částka kolem sta korum byla lákavá, není to zadarmo, tak to bude snad něco lepšího než minule.
Částku jsem uhradila a natěšeně čas čekala a jednou, ne hned a ne až úplně za dlouho jsem měla na poště obálku.
1)Tak jíst po dvou hodinách, to by šlo, ale na trávení vím, že je-li to možné je lepší 2,ř až 3 hodiny.
2) Nemám už nikdy jíst nic z mouky, nikdy chleba, nikdy těstoviny nikdy ani kousek pizzy a dokonce si ta paní myslela, že i hamburgery jsou z mouky, no tak to zhubnu, ale běda začít jíst něco se sacharidy jinými než z ovoce, přiberu ještě víc.
A největší ptákovina měla teprve přijít.
3) Cituji:" Opakujte si stále, že jste straktivní a hezká a nastane u Vás "osvobození mysli" a vy začnete ubývat na váze, Choďte i se svými kg s hlavou vztyčenou, jako byste byla jediná......!"
4) rada byla celkem dobrá, zelenina se jíst může dost.
5) Rada byla ale zase bomba. nejezte a nyní byla vyjmenovaná některá kalorická jídla a mezi ně se nedopatřením zapletlo také pomazánkové máslo, všechny ovocné jogurty bez ohledu na tuk v nich, všechny salámy, takže ani kolečko drůbeží šunky do konce života, co mne ale šokovalo nejvíc , že mi tato odbornice radila, abych nejedla ani žádné light výrobky.To tredy podle mne nemůže jako racionální formu stravování na delší dobu radit normální člověk, který rozumí výživě, to bych si připadala jako v koncentráku a určitě to dlouho nevydržela a zadělala si na jojoefekt jako blesk.

Průzkum část první

(Eva, 16. 1. 2009 21:13)

Nejdůležitější korespondenci jsem snad všechnu vyřídila a chvilku jdu sem a potom budu pokračovat. přišla jsem dnes pozdě domů a ti chlapi chtěli samozřejmě jíst, snad jsou tak líní, snad jim to ode mne jinak chutná, no zvládlo se to a já tedy píši.
když jsem si užila tolik všelijakých divných emailů a dalších radostí života, rozhodla jsem se hodit sondu a dělat jednu z vás, nakonec donedávna jsem taky měla nadváhu, tak vím , jak se chovat.Navíc jsem se rozhodla, že budu taková vláčná paní, která nechá prodejce vypovídat a bude klást další dotazy, abych z něj dostala co nejvíc informací, ale budu samozřejmě slušná.
Kontaktovala jsem asi deset nabídek.
1. - 5. pokus
Zpočátku jsem se dozvěděla asi v pěti případech, co dělám špatně a dostala se na jedny a ty stejné stránky, kde jsem vyplnila email s tím, že mi budou bezplatně zasílat dietní plán. Dušička jásala, že kapsa zůstane plná a já čekala. Začaly mi chodit z různých stran kupodivu ze všech pěti nabídek úplně identické emaily, které mi nedávaly dietní plán, ale snůšku obecných věcí,pomalu se k hubnutí ani nevztahujících. Stále bylo zdůrazňováno až neskutečné množství neperlivé vody, kterou bych měla za den vypít a k tomu prý užívat 100% účinné přírodní preparáty, už asi tušíte prodejci které značky to byli. Jejich zázrak v ČR už vyzkoušelo dost lidí, zhubli, znovu přibrali, někteří i více než vážili dřív a nejde jim to dnes moc prodávat. Když jsem s díkem odmítla nátlak pokračoval dalších 14 dní a chtělo to ode mne dost asertivní chování , abych to uťala.

Doma + dopisy

(Eva, 16. 1. 2009 19:56)

Nyní jsem před chvílí dorazila domů, během hodiny a půl vyřídím veškerou korespondenci a pak napíši ten průzkum, prosím o trpělivost.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »