Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

pro Evičku

(Háňa, 12. 2. 2009 12:56)

....děkuji moc....jsi zlatá...no,budu to zkoušet,snad budu úspěšnější než včera...asi začnu zeleninkou a budu se dál vypracovávat...:o)))
Koupila jsem ten hrnec na www.prozdravi.cz v akci a tu rýži jsem tam podle návodu dělala 50min.!a stejně byla tvrdá....

Rýže

(Eva, 12. 2. 2009 12:29)

Rýže v parním hrnci

- 200 g rýže - 300 ml vody - sůl
Propláchněte rýži. Vložte rýži, vodu a sůl do rýžové misky. Vařte 20 minut v pařníku. Proto, aby se rýže nelepila, smíchejte ji s kouskem másla. Servírujte. Na konci přípravy můžete přidat kousek parmezánu nebo Gruyére nebo krájené šunky.
Před přípravou můžete přidat do vody různá ochucovadla nebo koření: šafrán, kari, bylinky.

Háně

(Eva, 12. 2. 2009 12:27)

Něco jsem k tomu našla:
Kuře v celku o hmotnosti 1 kg připravíte v parním hrnci přibližně za 50 minut. Plátky masa společně se zeleninou a brambory uvaříte během 30 minut. Rybí filety budou křehké a hotové během 20 minut i méně. Rýže a těstoviny připravíte za 30 minut (hodně záleží na kvalitě těstovin). V parním hrnci lze mimo to uvařit i vajíčka. K tomu slouží speciální část základny, kam vajíčka vložíme. Vajíčka jsou hotová během 15 - 20 minut.
á jsem ještě nezkoušela rýži a těstoviny. Ale mnohem častěji teď používám zeleninu - z té páry opravdu nemá chybu, klidně si udělám třeba jen mrkev jen tak pro sebe. To samé ryba - má úžasnou chuť. A nejlepší je, že nic nemusíš hlídat - natáhneš časový spínač a pak to zacinká. Žádné míchání, můžeš klidně dělat něco jiného.
Také jsem nedávno uvařila květák v parním hrnci, zůstal nádherně bílý a skvělá chuť.
Recept pro parní hrnec: Kuřecí maso na česneku
Tohle jsem taky dělala.
Suroviny: kuřecí prsíčka nebo stehenní steaky (jsou šťavnatější), sůl, pepř, majoránka brambory, zelenina dle chuti (mrkev, brokolice, květák…)


Kuřecí maso potřeme prolisovaným česnekem, opepříme, okořeníme majoránkou a posolíme. Vzhledem k tomu, že se během vaření v páře maso „potí“ a sůl vylučuje, solíme trošku více, než jsme zvyklí. Ideálně necháme maso odležet přes noc, aby všechny ingredience správně „natáhlo“.

Do parní nádoby dáme maximální množství vody (až po rysku) a na první patro parního hrnce položíme okořeněné maso. Druhé patro zaplníme osolenými, na tenké plátky nakrájenými brambory. Zapneme časovač na 20 minut a po dokončení programu přidáme osolenou zeleninu (mrkev, květák, brokolici). Nastavíme dalších 20 minut a po dokončení programu necháme ještě 15 minut.

Takto připravené maso je šťavnaté, zelenina má nádhernou barvu a česnek, použitý na maso má nezaměnitelnou chuť i vůni.

Nezapomeňte kontrolovat množství vody, je možné, že před přidáváním zeleniny ji bude nutné doplnit !!!!
No a tady je recept na rýži z mojí brožury k tomu hrnci.

Parní hrnec

(Háňa, 12. 2. 2009 12:04)

Ahoj Evi....tak jsem včera zkoušela v hrnci rýži...no-co ti budu vykládat,nakonec jsem jí vařila v kastrolu....Já jsem asi úplně neschopná - udělala jsem to podle návodu a rýže pořád jak beton!tak nevím kde je chyba.... :o((
A ty soutěže - super nápad!

Fotka

(Eva, 12. 2. 2009 11:51)

Ta fotka mne dostala, tohle byly mé nejhorší představy, když jsem měla těch 94, že to nedokážu zastavit a budu zakhle za pět let vypadat, prostě to je na motivaci. Raději začít zavčasu, než to nechat rozjet.

Evičce a Martičce

(Krista K. 52, 12. 2. 2009 11:46)

No Evi, co ta fotka!Tys nas chtela vyděsít co?Přejí všem aby jsme se už nikdy nemuselý stydět za to jak vypadáme!!!!Martičce přeju brzké uzdravení !!!!!:-))))))))))Ahojky Krista

Soutěže

(Eva, 12. 2. 2009 10:47)

Odpoledne , milé dámy, spustím první soutěž o zajímavé ceny do kuchyně!!!!!!!!!!!!!

Martě

(Eva, 12. 2. 2009 10:30)

Martičko, ale na břicho cvič.E

reakce na rýmu:-)

(martasP, 12. 2. 2009 10:27)

Tak Evi, jak už jsem Vám psala do mailu, tak Vy máte teď rýmu a já mám sádru na noze, páč neumím chodit:-)Včera jsem si naivně myslela, že mi jí sundají, vždyť mám jen vyvrknutý kotník...a kila mi rázem slezou dolů, ale oni mi to naopak dotočili, takže moje váha kvůli tomu ukazuje zase o něco víc:-( Navíc i mě dostihla ms, takže teď vůbec nemám šajn, jak na tom s váhou jsem. Samozřejmě pokračuji s dietou dál, jen mi ta kila s tou sádrou rostou, než aby padala. Zase ale možná budu za 14 dní překvapená, až mi jí sundají:-)Tak se tu zatím všechny mějte a držte se a choďte opatrně, ne jako já! :-)

Nový recept

(Eva, 12. 2. 2009 7:36)

V oddíle "Zhubneme do jara - odlehčené receptíky a další rady" je nový recept:
22. Pečená treska nebo pangasius, zelenina nebo fazolky v tomatě
Oddíl najdete v levém dlouhém sloupci.

Co udělá jedna rýma

(Eva, 12. 2. 2009 6:26)

Jsem v práci mezi lidmi, tedy podobné radosti mám dost často. Před rýmou jsem vážila v sobotu 67,4 a byla v pohodě, jenže v neděli to propuklo a v pondělí ráno jsem, měla 68,9, tedy skok, no vím své, že to opadne, že bych stejně do týdne zase zhubla, kdybych chtěla, ale neklid to vyvolalo. No a dnes mi hlava odpuchla a ráno byla váha 66,7. To jen abyste viděli, co udělá s váhou taková hloupost jako pořádná rýma.

Fotky

(Eva, 11. 2. 2009 21:07)

V galerii " Dietní nápady" jsem vložila fozku rychlého salátku + kuřecí číny s dušenou zeleninou a doetního tvarohu, co jsem o něm psala. Také jsem tam dala fotku té fritézy, kde se smaží skoro bez tuku.
Vše najdete v levém dlouhém sloupci ve fotogalerii
" Dietní nápady".

Saláty

(Eva, 11. 2. 2009 17:53)

V "Salátech hubnoucí ženy" v levém dlouhém sloupci je nový recept:
45. Rychlý salátek co dům dal

Určitě si dej

(Eva, 11. 2. 2009 17:42)

Jeden mim.stačí, možná ovocný, abys nedostala chřipku, pak se vrať, no a sleduj, kdyby stála, piš na email.E

Ahoj

(Lenička, 11. 2. 2009 17:33)

Ahoj vsechny .)ja ted nebyla neplánované nekolik dnu doma takze jsem bohuzel jídelníček nedržela,taky se ale opravdu necpu.)jenze mam svy dny takze zitrejsi váhu beru uz předem nepříliš vážně.)snad jsem moc nenarušila systém.)navic manžel nemocný,ja začínám taky a malá(16.měsíců)je taky nejaka přetažená.(no snad nas to neskoli.) Jak se mate dámy?vecer se budu snazit z počítače odepsat na maily od vas,co jste mi psaly,zatim jen zkouším mobil.)nemuzu bez stránek paní Evy byt.)je to uzasné.)Drzim palce vsem.)a zdravim Evicku.)chci se také zeptat zda myslíte Evi-mam najet na mimořádne dny nebo pokračovat...jsem dnes na 20dnu 1.měsíc,váha sla urcite nahoru diky dnům.( Lenička kopečk.

Soutěže

(Eva, 11. 2. 2009 15:38)

Také mne napadlo, že by se tady daly pořádat pro návštěvnice soutěže, co vy na to?

Hejbejse.cz

(Jana M., 11. 2. 2009 15:08)

Evi děkuji za odkaz na cvičení. Dala jsem si hned 15minut aerobiku a pěkně jse mse zapotila.Asi na mě leze chřipka, tak to nebudu přehánět...

Lucka Z.

(Jana M., 11. 2. 2009 15:04)

Já mám Kettler Verso 100. Je to sice velký, ale kvalitní stroj - lepší, než rotoped. Nezatěžuje klouby a může na něm cvičit prakticky kdokoliv i po operacích....
http://obchod.ronnie.cz/s-610-crossovy-trenazer-verso-100.html

pomalý hrnec

(e.vina, 11. 2. 2009 14:39)


Ahoj všem, spoustu receptů na vaření v pomalém hrnci najdete na těchto stránkách: http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=5745

Já sama ho teda nemám, ale může to být určitě zajímavé vaření. Hodně úspěchů v hubnutí a málo práce s vařením všem přeje Eva

Reakce

(Eva, 11. 2. 2009 14:19)

Jana Z to myslela na jeden příspěvek u Helči ve fotogalerii , však se tam mrkni.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »