Jdi na obsah Jdi na menu
 


Když už je rodinka nakrmená, buď spí nebo si relaxuje po svém, zbývá čas i na nás, unavené bojovnice s problémy běžných dnů. To může vyčerpávat dost a dost. Co kdybyste si takový večer pro sebe udělala? Stačí 40 minut a uvolníte se, ráno budete mít mnohem více energie a budete se cítit svěží i v chladném počasí, které nás pomalu už zase čeká.

Napusťte si do vany vodu tak 38 stupňů , aby Vám byla příjemná a při tom pěkně hřála. Do ní přidejte koupelovou sůl, není to žádný luxus, v každé drogerii ji dostanete za pár korun. vyberte si vůni, která je pro Vás příjemná, klidně si ji v obchodě rozšroujte v čichněte si. ve vaně zůstaňte deset minut odpočívat a potom se teprve umyjte a utřete trochu drsným ručníkem, aby se kůže promasírovala. Nejlepší se po koupeli natřít lehce vstřebatelným mlékem, velice příjemné je s kakaovým máslem.

Kůže celého těla se koupelí prokrvila a je připravená vstřebávat živiny, na obličej si buď dejte kupovanou výživnou masku, pokud se Vám chce smíchejte med s trochou ol.oleje, kolem očí dejte oční krém, uvelebte se pohodlně a začtěte se do něčeho pro Vás příjemného.

Po 15 minutách opatrně masku odstraňte, lehce obličej i krk nakrémujte nočním krémem a dejte si hrníček meduňkového čaje , no a dobou noc. Pac a pusu.

Přidejte i Vy své typy na uvolnění a relaxaci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

koupel

(Jarka, 29. 1. 2015 19:59)

Když jsem někdy hodně unavená a promrzlá z práce tak si dám taky vanu s voňavou pěnou a když chci mít "pěknou kůžičku" tak dám do vody 1-2 lžíce kokosového oleje, zhasnu světlo a nechám jenom zapálené voňavé čajovky. Je to luxusní

koupel

(Eva Urb., 11. 4. 2012 19:38)

zrovna dnes se chystám na soukromou párty v koupelně. Dcera je po nemoci, tak jsem moc klidnu poslední dny neměla. Už se na to těším. Vždycky jsem si ke koupeli dávala skleničku vína, ale dnes se spokojím se s redukčním čajem.:-)

Maska

(Eva, 29. 10. 2008 21:57)

na obličej medovou masku, mňam.

relax

(Anna, 29. 10. 2008 21:32)

Relaxačni atmosféru při koupeli si mužete zpřijemnit svíčkama a tichou hudbou.Nebo vonnou tyčinkou.

Do postýlky

(Eva, 25. 9. 2008 20:32)

Tam si sebou vezměte knížku nebo časopis,uvařte si voňavý ajíček a sladce se začtěte, jak se klíží oči, zhasněte, nic neprotahujte a ráno budete zase o kousek lehčí.

Ještě jedna rada

(Eva, 17. 9. 2008 16:35)

Když si půl hoďky před koupelí zašlapete na spinkole nebo stepperu aspoň 15 minut, budete spát jako miminka.
Žádná nejvyšší zátěž, jen tak lehce, aby se člověk úplně nezničil, však se tím také něco spálí.