Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Alče S

(Jana Z, 27. 11. 2008 2:20)

Alenko,vydržte,mě váha taky nešla dolů 14 dnů,spíše o málo nahoru a najednou je dole o 2 kg.Važte se ráno s radostí a nestresujte se,že to zrovna nejde-ono se to zase pustí.Držím palečky.Jana Z

vydržím

(Alena S., 26. 11. 2008 22:45)

Ahoj holky, moc Vám děkuji za podporu, určitě to nevzdám mám dole 7 kg a cítím se výborně, určitě stojí za to vydžet, ono jen občas pomůže to slyšet od druhých, jak tady čtu , tak to občas potká každou...takže bojujeme!!!!!!!

Alče S

(Eva, 26. 11. 2008 22:36)

Alčo, nenech se zlomit, asi máš ve střevech víc vlákniny, dej si keště ovocný, potom se vrať do jídelníčku a jeď tři dny a uvidíš, kdyby nic , tak mi napiš.E

Pro Alenku

(Zuzka, 26. 11. 2008 21:00)

Alenko nezoufej,taky se mi to občas stalo,že váha ne a ne dolů stála mi taky třeba týden,ale chce to vydržet a nezoufat.Ono se ti to zase hne uvidíš.Taky jsem propadala panice,ale teď zpětně vím, že to bylo zbytečné se nervovat.Buď v pohodě a půjde to.Držím ti palečky ahoj Zuzka

tak trochu závidím

(Alena S., 26. 11. 2008 20:23)

mně ta váha posledních 14 dnů stávkuje,začínám být trochu zoufalá, teď jsme měla 2 mim. dny , ráno vlezu na váhu a půl kila nahoru...nechápu, nic jsem neporušila,snad se to zase posune směrem dolů...rozhodně vydržím a budu bojovat, všem nám mooooc držím palečky.Alena S

Radost

(Zuzka, 26. 11. 2008 19:58)

Ahoj holky, i já se s vámi musím podělit o radost kterou mám z hubnutí.I mě se stávají podobné věci, zrovna včera mě v práci navštívila bývalá paní ředitelka a moc mě chválila, jak jsem zhubla a že mi to sluší a jak jsem omládla.To je paráda tohle slyšet.To mám hned ještě větší chuť nějaká kila shodit.Mám od 13.září dole 13 kilo,nejde to teď tak rychle jako podle jídelníčků od Evičky, ale i tak to pomalu leze dolů.Sestavuji si jídelníčky sama ,ale i některý den si dám podle jídelníčku abych nemusela vymýšlet co si dám abych to nepřehnala.Chci se dopracovat taky jako Janča na 65 -7O kilo tak mě čeká ještě kus cesty.Jenom trochu strachu mám z vánoc,jak to ustojím.Někdy je to pokušení dát si s rodinou něco dobrého,ale zatím odolávám docela dobře.Jen občas ujedu na mroži.Tak holky všem vám přeji úspěchy v hubnutí,být štíhlá je prostě super.Zuzka

Janče

(Jana Z, 26. 11. 2008 18:29)

Jančo,tak včera se mi stalo něco podobného,jako tobě.Na ulici mě zastavila paní a říkala mi-vy jste zhodila!Já na to,že něco ano.A ona-no něco pořádně!Moc mě to potěšilo a dodalo ještě větší elán.Zatím mám dole 16kg.Samozřejmě,mám stále velikou nadváhu-ale nevzdávám se.Všem hodně síly a energie do sundávání závaží.Jana Z

Ještě pár slov

(Lída T., 26. 11. 2008 13:49)

Holky, umíte si představit ten pocit,konečně když jdu a mám halenku strčenou v kalhotech, pásek, nejsem jako bečka, ale štíhlá, můžu kroutit zadkem, jen tak pro radost, prostě paráda.

Janče

(Háňa, 26. 11. 2008 11:23)

Ahoj Jančo....opravdu strašně moc a upřimně gratuluju....mám z Tebe takovou radost...:o))asi to bude taky tím,že to tady všechny tak prožíváme a jsme taková hubnoucí banda...
Tak si to užívej - jsi prostě skvělá....

šmakoun

(Pett, 26. 11. 2008 11:13)

Prosím Vás co je to ten šmakoun co se objevuje v receptech???

Jančo

(Máca, 26. 11. 2008 10:12)

moc velká GRATULACE , jsi prostě SKVĚLÁ, snad i já časem dojdu tak daleko jako Ty :-)
Dnes mi přišla CD od Evičky, odpoledne je prostuduji, vytvořím seznam na nákup a od 1.12.2008 jdu do přelejzání 3,5 hor /jedna hora = 5 kg sádla/M.

rady

(Mirka, 26. 11. 2008 8:26)

I já jsem náhodou objevila tyto stránky a všem Vám tiše závidím. Tak bych se chtěla také připojit.

povzbuzení

(Janča, 26. 11. 2008 7:45)

Ahojky Holky, k dnešnímu dni mám dole 16,4 kg. Nyní to jde pomalu, protože se snažím jíst podle sebe a jde to třeba jen 0,5 - 1 kg týdně, hlavní je, že to jde a že na to mám recept. To hlavní, co jsem ale chtěla napsat bylo to, že jsem dnes jela výtahem a jedním klučinou, který chodí občas na kuřárnu. Tak jsme čekali na ten výtah a on mi říká: "vy se úplně ztrácíte před očima." A já: "no, trochu." :) (přece neřeknu, že jsem dobrá a že jsem moooc zhubla) :D No a on na mě zase: "ale ne trochu, moc jste zhubla." Holky, to mě tak potěšilo. Po včerejšku se mi nějak daří. Byla jsem podruhé cvičit s Evičkou, tak mě to nabilo energií. :) Dnes tohle. Jsem spokojený člověk. Nyní už se pomalu belhám k mým vysněným 65 - 70 kg. Zatím mám 77,1, ale už teď jsem šťastný člověk. Hubnutí zdar a sílu do boje.

Máce

(Zlatka, 25. 11. 2008 13:53)

Hele, já byla také na srazu, dala jsem si prsíčka na roštu, poloviční vařený brambor, velkou oblohu, potom kafe, minerálku a 6 decek bílého vína a ráno jen 30dkg navrchu , za dva dny jsem měla váhu, jako kdybych nikde nebyla, tak uvidíš, půjde to, čtu to tady a jde to každému trochu jinak, jsme holt "veliké" originály.

Zlatko

(Máca, 25. 11. 2008 11:37)

Já se Tě budu držet jako klíště :-) když jsi tak úspěšná, já to rozjedu až od neděle či pondělí, neb mám v sobotu sraz a to bych neustála, chci jet na 100% dle rozpisu. Evička mi dnes bude posílat materiály, do té doby vše nastuduji,prostuduji, nakoupím a pak přijde řada na vyhánění tuků z těla. Měj se.M

Máce

(Zlatka, 24. 11. 2008 18:32)

Už jsem pomalu neměla naději a nyní začínám mít zase chuť do života.Zdravím a budu se zde ozývat od nynějška častěji.

Vydržte stojí to zato!

(Martina, 24. 11. 2008 15:10)

Já jsem začínala 20.10. a dneska jsem o 10kg lehčí.Už to jde pomaleji,ale je to senzace. Vytáhla jsem dvoje kalhoty, které jsem neměla 3roky na sobě. Chystám se jít si koupit nové rifle, ale stále to odkládám, protože co kdybych si mohla koupit ještě ty menší a menší....Zatím jsem z 37 na velikosti 35. Tak hodně zdaru všem. M.

Zlatka

(Máca, 24. 11. 2008 15:03)

tedy Zlatuš, to je skvělé, za 3 týdny-skvělý výsledek. Mně je taky přes pade, je mi 55, ale pokud se daří Tobě, věřím, že i já budu úspěšná.M

Zlatka

(Zlatka, 24. 11. 2008 14:09)

Tak já jsem začala od 1.11., jsem v klidu, párkrát jsem si vzala to slavné mezijídlo, ale nepotřebuji ho, hlavní u mne je nesedět u telky a nějak se zaměstnat, tak žehlím, uklidila jsem si kuchyňskou linku a občas i vařím dopředu, televize hraje, ale já nesedím. Jak jsem psala jsem starší - 52let, takže 4kg dole za tři a půl týdne je dobrý výsledek, Občas mi to kolísá, tak dám dva mimořádné dny a je to v cajku. Vždycky jsem si spojovala dietu s nějakým utrpením, ale jsem spokojená, mám ze sebe pěkný pocit a doma vše udělané.

za týden začínám .....

(Máca, 24. 11. 2008 10:52)

Tak i já jsem se konečně rozhoupala a u Evičky si objednala její veleúspěšný, hubnoucí program. Toto jsem brala jako první krok, ale ten druhý krok byl pro mne mnohem složitější. Druhý krok spočíval v tom, podívat se pravdě do očí a zvážit se. Odvahu jsem v sobě sbírala několik dní, přesto jsem byla v šoku ……. Váha ukázala 95,7 kg – hrůůůza. Nejhorší je, že jsem si až tak tlustá nepřipadala /měřím 179 cm/, ale ta realita je prostě strašná. Takže s Evičkou jsem dohodnutá začít od 1.12.08. Jo myslím že i ten prosinec je pro mne o.k. budu na sebe přísná a nic mne nezdolá. Na jaře se nám vdává dcera a tak chci ještě vypadat „k světu“ /no upřímně i dnes nevypadám k zahození, ale to je jen a jen můj pohled, třeba mne ostatní vidí jinak, ale to je mi už dnes fuk, /. Proč ? včera jsem po několika letech byla v kině a to na MAMMA MIA. Moc vám ten film doporučuji, fakt stojí za to jej vidět a mne, mne pomohl vidět se jinak, uvažovat jinak a tak trochu jsem i přehodnotila svůj život. Takže doporučuji.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »