Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

cvičení

(Eva, 6. 11. 2008 20:44)

Byla jsem v tom cvičení pro starší dámy, jak jsem některým už psala, nejsem moc šikovná, někdy mám úplně šílenou koordinaci pohybů, ale nestydíme se tam před sebou, každá má nějaký nedostatek, příjemná paní cvičitelka, příjemná hudba, přestávku si děláme, kdy chceme, děvčata od mladých až po padesátnice, moc pěkné, ptala jsem se na ty cviky na pas, tak něco mám, no snad to zabere, "raďte baby", víc hlav, víc ví.My se tam vždy zahřejeme a potom se posilují v sériích nohy, ruce, záda, břicho, zadek, uvolnit a znova, domů přijdete napuštěné energií a dobrou náladou. Když jsem měla tu nadváhu, tak jsem cvičit přestala na několik let, tak si to nyní užívám.

jak na pas

(Eva, 6. 11. 2008 14:14)

Chtěla bych se vás také na něco zeptat, v prsou a bocích jsem na mírách před druhým dítětem, ale v pase mi 6 až 7 cm přebývá, poraďte, třeba cvičím nějak blbě.

TEŠÍM SE NA VÁS

(ALENA, 6. 11. 2008 13:55)

Ahojte všichni, tak já teprve začnu, něco mi přijde poštou...jsem z Vás ale úplně nadšená, všem Vám držím palce, vím jaký je to nepopsatelný pocit když jdou kila dolů, ale bohužel i nahoru. Tak proto jsem tady. TAK
HOLKY VŠECHNY JSTE SUPER. Alena

Je to pravda

(Lída T., 6. 11. 2008 10:14)

Stres není dobrý u ničeho , ani tady, prostě čas hraje pro nás, hlavně jsem získala takové celkem dobré myšlení, že se nebojím už ničeho, protože to mám přece ve svých rukou a ve své hlavě.

pro Háňu

(pett, 6. 11. 2008 9:48)

Hani všichni tady mají pravdu. Držím sice teprv pár dní - ale opravdu nezoufej. Evička varovala že se to občas zastaví - no a co jsem tady četla, tak se to zastavilo skoro každému. Věřím že to není hezký pocit, když se člověk těší, že stoupne na váhu a ona je stejná - asi to moc nálady nepřidá - ale vydrž, užij si oslavu - pak si dáš mimořádný den a uvidíš že se to zase rozjede:o)Ale hlavně nemysli na to že to oslavou pokazíš - protože jinak si ji nebudeš moct ani užít a nebudeš se moct tak dobře bavit když na to budeš myslet. Takže Hani hlavu vzhůru a ono to určitě nebude tak strašný - ZVLÁDNEŠ TO!!!!!

moc děkuju....

(Háňa, 6. 11. 2008 9:46)

....fakt moc děkuju za podporu,seknout s tím rozhodně nechci....moc a moc dík....hned mám lepší náladu,jste super..jestě jednou dík....pa

Kamče

(pett, 6. 11. 2008 9:45)

No tak to je opravdu úspěch za tři dny - to je odměna že jsi odolala sladkýmu, tak tě váha dneska pochválila:o) Já mám když sem začínala tak sem měla 93.3 - no a dneska je to třetí den a mám 93 - ale bylo jasný že to nepůjde rychle - takže se teď jenom vážím abych to zaznamenávala a budu se radovat až bude větší úspěch:o)Ale káždá máme radost z každýho deka - žejo holky.o)))Jši šikulka Kamčo:o)

pro Háňu

(Alena S., 6. 11. 2008 9:35)

nezoufej, váha se Ti zase rozjede, občas to tak trochu kolísá každé, jak tady některá psala nehubneme na čas. Všechno půjde.Mě taky čeká o víkendu celkem dost velká oslava. Napřed jsem se toho bála, ale je to hloupost. Jen si tím pokazíme dobrou náladu. Nemá cenu o tom moc přemýšlet. Evička mně napsala ,ať si s tím nelámu hlavu a po oslavě nasadím mim. den. To stejné radím tobě. Když se s tím vyrovnáš , nebudeš se tolik trápit a uvidíš že to ani nebude nebude taková katastrofa. Takže si užij a nezoufej, zase bude dobře.Alena S

Ještě něco

(Janča, 6. 11. 2008 9:29)

Holky holky. Hubnout jsem začala na 93,5 kg. Nyní jsem na 79,2 kg a pořád mám nutkání říkat na začátku tu devítku. Nevím, jak se toho bavit. :D Jsem to ale trubka. Každopádně je to pocit přenádherný. Samozřejmě pokračuji a hubnu dále. Jsem moc spokojená. Mějte se.

Háňo

(Janča, 6. 11. 2008 9:24)

Ahojky Háňo, vůbec se tím netrap. Pokud ti váha stojí, tak to prostě je. Já jsem během 2,5 měsíců stála dvakrát a i přesto mám dole 14,3 kg. Když to nejde, tak to nelámej přes koleno. Prostě buď v klidu. Vím že je to těžké a stresovat se budeš stejně, ale já bych to udělala tak, že bych baštila podle jídelníčku nebo si dej pro lepší pocit mimořádný den. Oslavu si užij (já měla taky svatbu a strach). Ano, přibylo mi po svatbě kilo. Víš co je ale na tom to nejlepší? Že jakmile jsem se vrátila zase do režimu a dostala se do pohody, tak jsem se zase rozhýbala a jdu dolů. Nevěš hlavu. Však nehoří, na hubnutí máš čas. Pokud s tím nechceš seknout, tak neměj výčitky. Jsi určitě skvělá a zvládneš to! Držím palce.

promiňte

(markéta, 6. 11. 2008 9:17)

našla jsem tu receptíky, já je přehlídla. :-)

Nálada

(Lída T., 6. 11. 2008 8:57)

Já si doma občas zacvičím to tvarování těla, třeba jenom půl hodinky , když už se mi nechce cvičit, jen si tančím na pěknou hudbu a utírám u toho prach a hned pookřeju, zabírá to i když prší.

Pro Pett

(kamča, 6. 11. 2008 8:48)

Ahojky dneska jsem už v pohodě.Sladkýmu jsem odolala.Konečně jsem se dostala pod 100 kg.Třetí den a 1 kg dole.Takže 99 kg.Jedu dál.A začínám cvičit ale opatrně ,aby klouby vydržely.Pa

Kamče

(Pett, 5. 11. 2008 19:14)

Držím se zatím v pohodě,vůbec nemám hlad, mslná mě nehoní - zrovna dneska jsem si říkala, že kdyby to šlo takhle pořád bylo by to super:o)Takže Kamčo odolávej sladkýmu a ať se i dál daří a to všem

Janě P

(Eva, 5. 11. 2008 15:36)

Evině jsem číslo na Tebe také poslala.E

Alče S

(Eva, 5. 11. 2008 15:34)

Tu adresu jsem Evině poslala el.poštou.E

Pro Alenu S.

(Evina., 5. 11. 2008 14:16)

To je super, napiště mně mailovou adresu a já se ozvu, ve dvou se to lépe táhne.

pro Radku...

(Háňa, 5. 11. 2008 13:33)

Ahoj Radunko...je super každý kilko,který z nás spadne....moc gratuluju...je to úplně úžasný,když člověk vidí výsledky a navíc se u toho ani nemusí moc trápit a ještě k tomu tahle "banda" stejně nadšených lidiček...no prostě - to se musíš pochlubit!Tak se drž...papa

pro Radku

(Pett, 5. 11. 2008 9:38)

Radko moc gratuluji a jen tak dál. Jsi šikulka a za chvilku si určitě někdo všimne - teď už budeš slavit jenom úspěchy a ikdyž si nikdo nevšimnul, ty na sebe máš být za co pyšná. já začínám a hrozně moc mě pomáhá jak tady píšete jak se Vám daří. Takže i tvoje kila dole jsou promě motivace. Díky paní Evičce a pevný vůly budem krásný ženský:o)Takže Ráďo jen tak dál!!!!

Chlouba

(Radka, 5. 11. 2008 9:00)

Ahoj holky, chtěla bych se Vám dneska pochlubit se svým hubnutím. Dnes začínám 11.den diety a ráno při vážení jsem dospěla k výsledku : 3kg dole. Mám z toho obrovskou radost a jenom mi to utvrdilo v tom, jak dietka Evičky super funguje. Zatím jsem neměla žádné vážné krize, jen včera večer trochu chutě, ale vydržela jsem. Vydržte, je to fakt skvělý. Zatím si toho nikdo nevšiml a tak se chlubím Vám.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »