Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Taky

(Zuzka, 28. 2. 2009 17:16)

jdu Evi dnes na maškarní.Jdu za šaška, manžel říkal, že se ani nemusím moc maskovat,že jsem šašek i tak dost velký.V úterý mě to čeká ještě v práci.Tak hezkou zábavu.Včera jsem byla na našem ,,pohádkovém,, plese do tří do rána,tak jsem zvědavá jak dlouho vydržím.

maškarní

(Eva, 28. 2. 2009 17:06)

Večer jdeme na maškarní ples, tak potom vložím fotky.E

Nový člen

(Lucka Z,32 let, 28. 2. 2009 16:14)

Dobrý den,dala jsem sestře na vás kontakt(ctím čestné prohlášení)chtěla by patřit k těm šťastným a něco se sebou podniknout,s pozdravem Lucka Z

Martina K 39 let

(Martina K, 28. 2. 2009 13:16)

Zdravím paní Evo.Takže malé shrnutí.Od 26,1 do 26,2 jsem shodila 4,5kg= nádhera.Pokračuji dle vaší rady .Už se to zase hnulo.Dnes jsem měla 71,6kg. A stále nekouřím!!! a cítím se skvěle.Takže zatím díky.V pondělí pošlu tabulku.Sluníčkové dny a pa pa

Katka B 29 let

(Katka B, 28. 2. 2009 13:01)

12.1. 66,6
27.2. 59,5
Jinak dneska zase 59,6, takže mimořádné dny nastaly, tak uvidíme. Jinak okolí si všímá, míry taky dobrý, už oblíkám oblečení dávno schované ve skříni, včera jsem dělala módní přehlídku mojí skoro tříleté dceři a hned chtěla taky převlíkat.
Původní míry: nynější míry:
prsa 95 89
pas 85 79
boky 107,5 102
stehno 58 54

Poděkování

(Dáša.O.36let, 28. 2. 2009 9:52)

Krásný,i když trochu zamračený den,zdravím všechny spoluhubnulky,dnes je to desátý den,co jsem se k vám připojila a mám 4kg dole,úžasný pocit a za to děkuji Evičce,nevěřila bych,že budu schopná řídit se pokyny a hlavně je dodržet,neporušit,tím jsem chtěla říct,že každá z nás je jedinečná bojovnice,plná síly a odhodlání.Kilům dolů "ZDAR"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sobota - předjaří

(Eva, 28. 2. 2009 9:31)

Na svačiny se nastrouhají 2 mrkve a dvě jablka a zakapou pomerančovou šťávou.
snídaně Množství Energie
Kefírové mléko nízkotučné 200g 340kJ
Chléb celozrnný 60g 442kJ
Rajčata 60g 62kJ
dopolední svačinka Množství Energie
Jablka 150g 383kJ
Mrkev 150g 282kJ
oběd Množství Energie
Sýr Jihočeský Eidam 30% 100g 1 100kJ
Vejce 50g 361kJ
Lečo ze skleničky 200g 272kJ
Okurky salátové 300g 201kJ
Brambory vařené 70g 211kJ
okurka vydlabaná vnitřek smíchaný s lečem a vajíčkem, naplníme do okurky, posypeme sýrem a pečeme
odpolední svačinka Množství Energie
Mrkev 150g 282kJ
Jablka 200g 510kJ
Snědeno - večeře Množství Energie
Chléb celozrnný fit 40g 295kJ
Kefírové mléko nízkotučné 300g 510kJ
Paprika červená 300g 363kJ
Celkem 5 614kJ
No a už se blíží jaro!!!!
Otevřete skříň a proberte starší kousky, co se ještě nosí, moc toho nedržte zbytečně, onosit a vyhodit a pořídit raději vždy méně věcí a častěji, jen tak se Vám nebude toho doma moc povalovat a budete trochu s dobou. Také si sepište, co by se mělo pro oživení šatníku dokoupit, co je psáno, je před očima a připíchněte si to do kuchyně, abyste ještě mohla doplňovat další nápady. Také si udělejte plán na jarní úklid, co který víkend udělat, ab jaro bylo v pohodě.

Krista K 2 23 let

(Krista K, 28. 2. 2009 6:54)

Dobrý den,
27.1.2009 85,0
25.2.2009 80,5

Co se týče mír, tak se změnily takto:
pas: z 95 na 89 cm;
boky: z 116 na 110 cm;
prsa: z 99 na 94 cm.

Cítím se samozřejmě lehčí a podstatně lépe ..... ale to k tomu patří. Dokonce se mi o něco zvedlo i sebevědomí. Abych to shrnula, tak mi to velmi pomohlo.

Doufám, že to ke komentáři stačí! :)

S pozdravem

Kristýna K

omluva za nečinnost

(Eva, 27. 2. 2009 21:52)

Odeslala jsem jídelníčky, co byly hotové a zítra k nim pošlu plány, ale byla jsem odpoledne na cestách a nyní jsem už jednou nožkou v posteli, tak ráno, slibuji, že hned napíši další sobotní rozjímání a jídelníček a taky odpovím na všechny emaily.E

Evě

(Jana M., 27. 2. 2009 20:38)

Tak o tom, že jsem zhubla už si šuškají i venku :o) A tak se kamarádka ptá, jestli by mohla také držet takovou dietku, když kojí.
Evi dnes jsem si vybírala ty šaty. Zatím jsem nic nevybrala, ale mám o čem přemýšlet :-) Emailem Ti pošlu fotky, jak jsem Ti slíbila. Jinak mám od včerejška 0,9kg dole a tak mám radost, že se to opět trošku pohnulo :o)

Zprávy ode mě

(Irena, 27. 2. 2009 12:23)

Dobrý den Evo,
Tak dneska je to 6tý den co baštím podle vašeho jídelníčku a váha je o 2,4kg lehčí.Občas něco změním,když to zrovna doma nemám,ale snažím se aby to bylo stejně kalorické.Dávám si pořád do těla,co se sportu týče a už mě to vše baví:))Takže moje původní váha když jsem se rozhodla bojovat byla 105,5,při 100,5 jsem začala s jídelníčkem a dneska je to 97,6.Díky moc s pozdravem Irena

Přišla jsem se podívat

(Zuzka, 27. 2. 2009 7:29)

Ahoj Evi,zase jsem po týdnu na stránkách a přibylo tu spousta informací a foteček.No prostě super,to jsem si početla.PH je skvělá věcička.Kluci si poručili roštěnky,dala jsem je dělat přes noc za hoďku budou,no voní to po celém bytě.Našla jsem nějaké recepty na netu,ale roštěnky dělám podle sebe tak doufám,že to rodince bude chutnat.Těším se na nějaké nové osvědčené receptíky to ovocné kuře je moc dobré.Příště vyzkouším s broskví.Chystám se zase razantně najet na jídelníčky to udržování mám zmáknuté na jedničku.Ani deko nahoru.Ještě bych chtěla na 70,ale nemohu se nějak rozhoupat a jet podle jídelníčků bez porušování.Můžu Ti říct je to o moc těžší než když bylo 15 kilo nahoře.To byla silná motivace.Dnes jdu na náš,, pohádkový,, ples od práce nechala jsem si upravit oblečení,viselo to na mně jak na strašákovi.Vyfotím se a pošlu.Měj se hezky a celé hubnoucí rodince přeji mnoho úspěchů.Zuzka

Nápad na zvýšení vádeje Kj

(Eva, 27. 2. 2009 6:40)

Jestli jste koulali so oddílu" Sportovní pomůcky", tak tam jsou žátěžové pásy, dají se koupit asi od půl kg do 2 kg, připnou se na nohy nebo ruce dle potřeby a zefektivňují cvičení, ale já jsem už dva dny dělala to, zda mají vliv na výdej energie i v běžném životě, asi jo, připnula jsem si je po příchodu domů, chdila s nimi, vyběhla schody do prvního poslchodí co hodinu a prostě nožky byly více namáhané a za ty dva dny mám o kg míň, to jen takový nápad, že i při úklidu nebo hraní s dítětem jde vydat ještě víc energie.

Jedna z mých motivací

(Eva, 27. 2. 2009 6:35)

Jak už jsem psala, motivace je důležitá a to u všeho, někdy nestačí milion racionálních důvodů, aby člověk něco realizoval, ba aby to vůbec chtěl vidět. Ta poslední kapka musí být, poslední kapka , abych zkusila ten poslední postup kombinace jídel a pohybu, byla fotka v novinách a hrozící zdravotní komplikace, ale musí být někde ještě první chvíle, kdy jsme si uvědomili, že vůbec by se mělo něco změnit. Přemýšlela jsem ráno, nad tím, kde se něco takového stalo, že jsem vůbec začala usilovat o nějké zhubnutí, o nějaký jiný způsob života a myšlení. Paradoxem zůstává, že když mi to říkala moje matka, zlobila jsem se na ni v duchu, že na mně stále něco má. Já přece jsem v pořádku, nechtěla jsem si přiznat, že bych se mohla cítit lépe. No a pak jsme jeli na dovolenou a tam ve vedlejším aprtmánu byli lidé, které jsme nikdy neviděli a spřátelili jsme se, slovo dalo slovo a my strávili nejeden vlahý večer při vínku.Vedli jsme dlouhé debaty o životě, o jeho radostech a strastech. Z úst cizích člověk někdy opravdu teprve slyší , co před tím nechápal. Pán s mnohými životními zkušenosti mi tam tehdy řekl větu, kterou si pamatuji už šest let:" Hele , proč si tak omežuješ pohyb i celkově životní možnosti a prostě trochu nezhubneš, budeš mnohem pěknější holka a budeš mít víc radosti ze života?" No a já , matka dvou dorůstajících synů, zvyklá dělat do úmoru doma i v práci, jsem najednou začala přemýšlet nad tím, že nemusí být vše hotové hned a moje pocity, zdraví a radost ze života jsou také důležité. Čím víc jsem na to myslela, tím víc se měnil můj pohled na svět, nebylo to jenom o postavě, ale o konečnosti života, že nakonec prožité pěkné chvíle při pohybu s rodinou a celkově pozotivní životní naladění nám jen tak někdo nesebere a že všechny problém jsou snesitelnější, když je v hloubi duše člověk spokojený. Vlastně z toho možná vzniklo i moje přesvědčení, že štěstím není se pudově naládovat a koupit i hodně konzumních věcí, že životní rovnováha a radost je někde jinde. Tak přeji příjemný pracovní den i následující víkend.

Janiny recepty

(Eva, 26. 2. 2009 17:16)

Janička tam také dala nějaké nové recepty na těstoviny, ale tady pozor na Kj.

Nový recept

(Eva, 26. 2. 2009 16:30)

V oddíle "Zhubneme do jara - odlehčené receptíky a další rady" je nový recept
č. 24. BAREVNÉ KUŘE

Haně

(Eva, 26. 2. 2009 10:17)

Hani, zdravím a přeji, abys váhu držela, kdyby byla komplikace, ozvi se a budeme to řešit raději v zárodku, kdybys se odhodlala poslat fota, uvítali by to myslím i ostatní.E

Hana Z 51 let konec hubnutí

(Hana Z, 26. 2. 2009 9:35)

Dobrý den paní Evo,

Dnes ráno jsem navážila 68,8 kg z původních 27.12.2008 79,5 kg. Rozhodla jsem se, že hubnutí zatím ukončím a uvidím jak to budu dál zvládat.

Chtěla jsem Vám ještě moc poděkovat, protože bez Vás bych to nikdy nedokázala. Ani ve snu mě nenapadlo, že bych mohla dosáhnout tuto krásnou váhu.Cítím se velice dobře.Móóóc děkuju - jste bezvadná ženská, která se snaží všem pomoct.

Všem holkám držím pěsti, aby se jim také dařilo.
Přeji příjemný den.

Hana Z

Jen tak

(Eva, 25. 2. 2009 22:07)

Tak dalších deset minut na vyšší zátěž a jdu dopočítat jednu paní a spát, pa, pa

Zdravím hubnoucí i udržovatelky,

(Eva, 25. 2. 2009 21:42)

Mám právě infarktovou pauzu po 15 minutách spinkola a posílám jeden plán, tak pěkný večer.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »