Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Dianě

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 22:34)

Prosímtě,co budeš s těma penězma pak dělat?Hahahaha.Kdybys náhodou nevěděla,ozvi se.Jak to,že jdeš takhle za sebou?To bych asi nepřežila,jsem ráda,že tu mlsnou klapačku,zaspím

Kristě

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 22:31)

Dík za podporu,ale bohužel mě dohnala.Ani bych to neměla přiznávat,ale najednou dostanu ránu kladivem a neumím se ovládnout.Tak jsem pak jela 3x kus s mrňousem na kole,půl hoďky cvičila,šlapala na steptru a na točně.Tak snad jsem to vyhnala.

Květa V 55 let

(Květa - konec Evi, 21. 4. 2009 22:30)

Dobrý den paní Evo,
tak včera jsem dokončila druhý měsíc diety. Dnes ráno jsem měla 57 kg - - zhubla jsem celkem 7 kg. Počínaje dnešním dnem se budu snažit sama. Hlavně teď přes léto budeme zase jezdit na kole a budu mít více pohybu. Pokud se mi podaří ještě neco shodit budu ráda, ale teď se cítím dobře. V práci si některé kolegyně rýply, proč hubnu, ale ani se jim to nesnažím vysvětlovat. Pro mě je důležité, že jsem z velikosti 42 šla dolů zpět na 40 a některé věci jsou i velikosti 38. To na co jsem byla dříve zvyklá.Květa

Lídě-díky

(Diana, 21. 4. 2009 21:03)

Liduško,díky moc za podporu,je fajn,když je takova komunikace a podpora,hned je to lepší:o)Díky všem

Zatím to jde

(Ivetce, 21. 4. 2009 20:56)

Děkuji moc za podporu!Zatím to jde dobře.Přišla jsem dnes ve 14hod.z práce a ted jdu ve 22hod.znova do6hod.doufám,že nebudu mít v noci hlad,když budu vzhůru :o)a snad tam neusnu:o)

Ještě gratulace

(Eva, 21. 4. 2009 17:51)

Gratuluji své "staré gardě" k úbytkům a jsem ráda, že váhu pěkně držíte, holt zdraví a svěžest nade vše. Jsem ráda, že jsem vás tím hubnutím nakazila, třeba prožijete spokojenější a méně upocené léto.

Chlebíčky Raciola

(Eva, 21. 4. 2009 17:10)

Dá se jimi občas nahradit pečivo nebo zobnout mezi jídly, ale všeho moc škodí.

Petra C 28 let

(Petra C, 21. 4. 2009 15:17)

Dobrý den paní Evo!



Za 7Dní budu končit druhý měsíc. Úbytek je 9,6kg. Cítím se o hodně lehčí. Jsem ráda, že jsem na vaše stránky narazila. Můj problém byl ve stravování. Určitě chci pokračovat dále. Chtěla bych Vám poděkovat, že jste byla vždy ochotná odpovědět na otázky, když potřeboval člověk poradit!
Dříve prsa 104cm nyní 98cm
Pas 97cm nyní 87cm
Boky 112cm nyní 102cm
Začátek před dvěma měsíci 86,9
21.4 77,3


Mějte se Petra

Lucie H 27 let

(Lucie H, 21. 4. 2009 15:13)

Posílám vám fotky a dávám svolení, abyste je večer vložila. Je to strašný se na sebe podívat jak jsem vypadala po porodu. Je to focené na začátku prosince.To jsem měla 93 kg.No hrůza.Teď mám 81,3 kg a cítím se fajn.Ještě bych chtěla tak 8 - 10 kg a bude to fakt super.Chci být pěkná mamina a manželka.Musím si udělat nějakou pěknou fotku se Sárou to je moje 5 měsíční beruška.

stepper

(Háňa, 21. 4. 2009 14:36)

ahojky....prosím poraďte,koupila jsem si v německu ve slevě stepper i s gumama na posílení rukou....
Návod byl jasně v němčině,tak jsem hledala něco podobnýho u nás na internetu...zarazilo mě,že píšou,že se má na něm šlapat maximálně 15min. zdá se mi to málo i když nevím jestli bych to vůbec vydržela...ale mám teď už stejně měsíc ortézu na koleni,tak se zatím teoreticky připravuju....
Pokud s tím máte někdo zkušenosti,tak prosím poraďte....
Zatím pa a přeji krásné "letní" dny bez krizí a hlavně bez kil....papa

pro Ivetku

(Háňa, 21. 4. 2009 14:30)

Ahojky Ivetko....vydrž,zase to přejde....sedni si na zahrádku a pokochej se sluníčkem....tady u nás už kvete bez a tak sladce voní -třeba najdeš taky nějaký kvítek,nebo se zadíváš na nějaké pěkné místečko a hned ti bude líp....každá krize přejde...nejdřív,ale člověk musí dopadnout tak trochu na dno,aby se mohl zase pořádně odrazit....Tak držím palce :o)))

Ivetko držím ti pěsti

(Krista K. 52 let, 21. 4. 2009 14:09)

Ahoj všem,Ivi držím ti palce atˇtě ta mrška večer nedohoní:-))))To víš,že jsem take někdy jak na houpačce,vydrž zas bude líp.Já sladké nemusím,ale ujiždím na uzeninách!!!!!Přeji hodně pevnou vůli pa Krista

Jen rychlé info

(Eva, 21. 4. 2009 12:31)

Možná večer bude další fotogalerie.

Ivetce

(Olinka, 21. 4. 2009 11:13)

Ivet, klídek!!Depka vleze občas na všechny, já jí mám teď permanentní už skoro týden a ještě než dodělám školu tak depka bude..ale na sladký nemám chutě!Sama se divím.Mě osobně bílkovinný a zeleninový den nepomohl, a co takhle střídat normální dny s mimořádnýma? To taky nic nedělá? Nám zbývají 4 dny druhého měsíce a od pondělka najíždíme znova na první měsíc, tak uvidíme. Já ještě potřebuju dolu dost kg, ale dnes mám 93kg (moje váha naposledy v osmé třídě!!!).Tak si kup něco pro radost na sebe a na váhu chvíli nemysli, vždyť 5kg, co chceš dát dolů je oproti těm mým 25 skoro nic :-)).

Otázka

(Jana D., 21. 4. 2009 11:10)

Evi, prosím tě, jak je to se zařazováním "polystyrenových " chlebíčků RACIO do jídelníčků?

Díky Jana D.

všem spolubojovnicím

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 11:02)

POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC!Potřebuju psychopodporu,mám děsnou depku a krizi,jdu raději ven na zahrádku,abych něco nesežrala.Mám rýmu,váha stávkuje a odpoledne se musím jít školit.Včera byl děsně náročnej den,byla jsem vyplivlá,taťka na odp a odnesly to děti.To mi taky nepřidalo.Holka dostala 4 z matiky a svůj první menzes.Byla ztoho vykolejená,bylo mi jí líto.Už to jsou starosti.No mějte se,budu se těšit na zprávičky od vás

Všem

(Jana D., 21. 4. 2009 10:59)

Ahojky holky /tedy omlouvám se, že vás oslovuji tak osobně/.
Už skoro týden nedělám nic jiného , než sleduju a čtu tyhle Eviny úžasné stránky. Taky si nikdo neumí ani představit, jak jsem vyhlížela poštu s dopisem pro mě....podklady od Evy. I já jsem ta, která celý život jen hubne a zase tlousne. Ani nepočítám kolik jsem za ty roky už utratila za různé "určitě působící" metody a přípravky. Jojo, při klukovi jsem v 27 letech přibrala neuvěřitelných 36kilo /to už předtím jsem nebyla žádný střízlík/. Před 2roky jsem tvrdým cvičením v posilovně a tvrdou dietou zhubla na 85kilo /cca 7kilo/. Ale potom , co jsem přestala cvičit a nastoupila po letech znovu do práce, kde jen celý den sedím, jsem zase tam , kde před lety.....98kilo. Děs. Bolí mě celé tělo, jsem jak medvědice, protivná, hnusná atd. Ale co vám budu psát, vždyť to všechny aspoň trošku znáte. Proto mi tyhle stránky připadají jak zázrak ,pomoc v pravé chvíli. Tak jsem se do toho dneska pustila a doufám a věřím, že budu pilná a trpělivá ,jak vy a shodím těch cca 25kilo. Bude to boj, ale já se nedám. A s pomocí Evy a vás to doufám KONEČN2 dokážu a budu se zas moct s chutí podívat na sebe do zrcadla /které teď obcházím/.
Tak mi držte všichni palce....DĚKUJI.

Kmošce

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 10:58)

Vítám tě mezi náma.No já teda ze začátku hlad měla,dost často jsem si musela dávat mezijídla.Pro čokoládu všechno a bála jsem se,že bez ní prostě nepřežiju.Ale celý měsíc,co jsem najela na jídelníček jsem si čokoládu ani nic sladkého nedala.Ale pak přišla krize a ta přijde na každého.A nejhorší je to první zobnutí,alespoň pro mě,protože pak už se v tom vezu.Já jsm dost velký pesimista,ale dokázala jsem to taky,za dva měsíce 9 kg-bomba.Ale chci ještě 5,ale mrcha stávkuje.Ale Eva snad něco vymyslí a ono se to zase rozjede.Tak se drž.

Kristě a Jiřce

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 10:47)

Teda to jsou výkony.Já mám dnes depku,váha mrcha stávkuje a mě honí žravá.Měly ste taky doby,kdy vám váha skočila nahoru a pak ste to dávaly dolů těžko?Ráda bych dolů ještě 5 kg,ale nechce to jít.A já mám chuť s tím šlehnout a nacpat se.Já vím,že je to blbost,ale dneska si ta moje hlava vede svou.I když jsem měla ráno vztek a chtěla si dát buchtu,stejně jem zase okorně najela na zeleninový den a to jsem měla včera bílkovinovej,ale obávám se dne a hlavně večera.Když mám depku a ještě k tomu alergickou rýmu,stává se ze mě otesánek.Držte mi palce.

Irče

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 10:42)

Teda si šikulka.Já mám krizi,vždycky s velkým úsilím schodím několik deka a nejednou hup šup nahoru a týdenní snaha nikde.A nejhorší je,že bych si dala něco sladkého.Tak ať se ti daří,já bych ráda dala ještě dolů 5 kg,snad se to podaří i když v dnešním psychorozpoložení tomu samozřejmě nevěřím.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »