Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Jak je v pátek?

(Olinka, 27. 3. 2009 15:23)

Ahoj holky, jak se máte? Já už týden stojím na váze a netuším, proč..ach jo...Jinak u nás u Kladna hnusně zataženo, makám na diplomce:-(...pa

Pavle

(Lída T., 27. 3. 2009 10:11)

No nyní Ti asi Eva neodpoví, bývá dopoledne v práci, ale u mne před ms to dělá i kg nahoru, první tři dny ms jsou mimořádné a po nich jsem to řešila, ale nebývalo už co, zase to šlo dolů.

Evičce

(Pavla F, 27. 3. 2009 9:50)

Evičko prosím tě,, nevadí že mi ta váha tak skáče.. dnes ráno jsem stoupla na váhu... a zase mi ukázala že jsem přibrala...?? Nějak divně mi to skáče.. první dny mínus tři kilogramy a ted??? Nějak mi to skáče24.3 - 110,7, 25,3 - 110,3, 26.3 110,7, 27.3 111,3... spíš přibýrám než hubnu.. může to, že jsem zatím od porodu neměla cyklus mít na to vliv??? Vypadá to že se asi totiš konečně dostaví...snad

Ivetce

(Pavla 29, 27. 3. 2009 9:45)

Tak se čtyřmi dětmi si to už vůbec nedovedu představit... Přítel mně sice podporuje.. ale je pořád pryč.. takže s malou ( ta má 4 měsíce) a tou starší (4,5) mám co dělat.. u nás se už počasí trošku umoudřilo.. takže dost chodím s holkama ven...dnes asi ale ne... hodně moc tu u nás fouká.. a malinká už mněla zápal plic takže musím dávat pozor..... Zahrádku máme taky..... a těším se až zas něco na ní budu kutit... vdyť přece nejlíp se mi hubne při rytí a sázení.. okopávání atd...

Pavle

(Iveta,42 let, 27. 3. 2009 9:01)

Držím palce,si moc šikovná,že to zvládáš sama se dvěma mrňousi.S tím cvičením,to znám.Půjčila jsem si od mamky rotoped a na tom jsem začala,ale musímmho vrátit,tak musím něco vymaslet.Ale do cvičení jako takového se nedonutím.Mám 4 děti a když si lehnu na zem na posilovací cviky,tak když mi u toho ten nejmenší neasistuje,po pár minutách zjišťuju,že usínám.Ale až začne být venku hezky,bude toho pohybu určitě víc.Těším se na zahrádku.A se svými dětmi máš určitě pohybu dost.

Rozhýbávací sobota - nákup

(Eva, 27. 3. 2009 6:24)

Tento týden si dáme sobotu a neděli na rozhýbání metabolismu a spojíme ji s pohybem, někdy si tělo navykne a nereaguje pak na nic, tak hpo trochu oživíme.
Odtučnělý tvaroh - vanička
Nízkotučné joguty s příchutí i bílé
Zelenina dle chuti
Vajíčka, drůbeží šunka, eidam 20%
Kus pečeného nebo grilovaného kuřete
Kefírové mléko nízkotučné

TERČE

(Eva, 27. 3. 2009 6:19)

Přeji Ti zdraví miminko, každá doba chce své, jsi už čtvrtá, který trochu změnila jídelníček, něco zhubla a napsala, že čeká mimi, tak si to užij a až nebudeš kojit plně, zase začni, ale neuspěchávej to.

Děkuji za pomoc.

(Tereza Veitová, 26. 3. 2009 21:48)

Milé dámy, píši do této rubriky poprvé a vlastně i naposled, dosud jsem si dopisovala pouze s paní Evou, které tímto chci moc a moc poděkovat za její podporu, pomoc a rady, musím říct, že byla pro mne jediná, kdo měl snahu mi s mým hubnutím pomoci!! U mne spíš než klasické hubnutí šlo o špatné stravovací návyky a psychiku? Paní Eva a její jídelníček mi pomohl, jak se říká za pět minut dvanáct. Je mi 34 let, měřím 160 cm a vážím 65 kg, není to ještě ideální stav, ale dozvěděla jsem se, že jsem těhotná, proto zatím od diety odstupuji, ale jen co se mi ve zdraví narodí mimo, okamžitě se na Eviny stránky vrátím. Držím palce všem, kdo se snaží jakýmkoliv způsobem zlepšit svůj život. Děkuji Terča.

Ještě cm

(Lucka Z,32 let, 26. 3. 2009 19:49)

Tak ještě dodávám míry po 2 měsíčním hubnutí
-10kg
prsa -5cm
pas-7cm
boky-10cm
břicho-7cm
stehna-4cm
No a ty fotky nevim,nevim jsem docela stydlivka :-)

moc děkuju

(pavla F, 26. 3. 2009 18:46)

moc děkuju za odpověd, spadl mi kámen ze srdce, ale vidím že nejsem jediná která kouká spíš na cm než na kilogramy.já zatím schovalankalhoty, které jsem nosila poslední měsíce, a vytáhla menší do kterých jsem se nevešla.

Kdy tu budu?

(Eva, 26. 3. 2009 17:04)

Tak já jsem nyní přišla z práce a z nákupu, zapnula myčku a pračku, dělám chlapcům tousty a za půl hodiny letím na cvičení, ale od 20.00 tu jsem naplno, prostě den blbec, Jirka dovezl diety už přepálené a vypočítané, já měla taky něco hotového, na poště jsem měla 14 obálek, přes sobotu a neděli udělám další, nebojte se, zatím se vše vždy dodalo, ale musím taky cvičit, abych byla ve formě a krmit hlavního počítače jídelníčků, přijede z kolejí vždy vyhladovělý jako vlk.Sama bych to při práci nestihla všechno realizovat a nezdržovat.Já vím, léto se blíží a já se budu snažit nezdržovat.

Pro Hanku Š.

(Zuzka, 26. 3. 2009 16:40)

Ahoj Hani, taky jsem z Hradce Králové a tak Tě zdravím.Už jsem po mejlu v kontaktu s Danuškou z fotogalerie,to je fajn že tu je další z našeho města. Zuzka - taky z fotog.

Pro Hanu Š.

(Milena K., 26. 3. 2009 14:53)

Zdravím všechny hubnulky,i já děvčata hubnu s vámi!Zatím mám dole necelé 3kg,ale víc mi ubývají cm!HANI Š.-Ty jsi z Hradce Králové?Nejste tu někdo z okolí Hradce nebo Pardubic?Já jsem od Holic vČ.!
také jsem si koupila stepper a je to moc dobrá věcička,fakt bych řekla,že cm přes zadek,boky a stehna víc ubývají!Všechny děvčata zdravím....

Lucka Z

(Lucie Z, 26. 3. 2009 14:20)

Zdravím vás,tak poslušně hlásím,že už mám 2 měsíce za sebou(teda až zítra).
Uteklo to ani nevím jak,ale skončit ještě nechci.K mé vysněné váze mě chybí ještě asi 6 kg.
Za ty 2 měsíce jsem sundala 10 kg a cítím se výborně.Chtěla bych vám moc a moc poděkovat.
Chci se zeptat,jaký je teď postup?Chci dolů ještě těch 6 kg :-) Mám začít od prvního měsíce?Tento poslední týden se váha už moc nehýbala.
V jídelníčku jsem momentálně na 7 dni 2.měsíce.Moje úbytky jsou v "Co je nového" nebo v přiloženém souboru.
Děkuju za odpověď Lucka Z,32 let

Hana Š.

(Hana Š, 26. 3. 2009 14:15)

Ahoj Evi, po delší době zase hlásím váhu- k dnešnímu dni od samého počátku( 100,4) rovných 15 kg dole.Hurá hurá.
Už jsem se dostala do sukně, která je ZKUŠEBNÍ a oblíknu ji.Stejně tak jednu letní sukni, která je mi větší než když jsem si ji kupovala.Další šaty,které mi koupil manžel a hrozně ho mrzelo,že se do nich nedostanu.Tak dostanu a zapnu.
Najednou vyhrabávám ze skříně dávno zapomenuté věci,které jsem měla třeba jen 1 na sobě.
Váha už nejde dolů tak rychle, ale to je asi pochopitelné.Ale vzala jsem si to za své jako styl, nikoliv jako dietu,takže mi to zas tak nevadí. Do léta těch 20 kilo bude dole.Konečně si nakoupím hezké věci a ne pytle.

Zdravím z Hradce a přeji krásný víkend.Hana

Pavle

(Eva, 26. 3. 2009 13:58)

S tou kůží - mně je 43 a půl a zůstalo miněco na břichu, ale spíš po dětech, jinak Ti může jana potvrdit, že mi neplandá nikde nic, ale mazala jsem se pleť mléky a dělám to vlastně pravidelně asi jako každá z nás.

Pro pavlu F

(Janča, staromanželka, 26. 3. 2009 13:42)

Pavli, asi většina holek tady podle mne cvičila a tak jsem si připadala blbě, protože já jsem krom pár občasných lehkých cviků nic nědělala, protože jsem docela trpěla na kyčle a již dříve na záda, takže že bych dala nějak moc velkému sportu se říct nedá. Začala jsem cvičit pořádně až tak po 16 zhubnutých kilech. Koupila jsem si stepper. Na ten bych ani nemohla vylézt, kdybych byla ještě cvalík. Pak jsem chodila cvičit 1x týdně s Evičkou, doma ten stepper. Mám dole 26 kilo a kůže mi nezůstala, jen malinký špíček, který se špatně stahuje, protože je hodně popraskaný=strie. Pak jsem byla u jedné dámy,na bodyter a ta mi řekla, že tento jídelníček musel být opravdu výživný, protože mám krásnou, jemnou, vyplou kůži, která nevisí. Ale tohle jsou moje zkušenosti. Tak přeji hodně zdarů a úspěchů.

Pavle

(Eva, 26. 3. 2009 10:46)

není špatný feniklový s kmínem, když kojíš.

Evičce

(pavla F, 26. 3. 2009 10:10)

S těmi tekutinama musím dát za pravdu.. jen jedna láhev vody denně je určitě asi málo... piju kopřivový čaj přes den.. kojící .. ten musím... a večer projímavý... k tomu ještě dvě kávy bez kofejnu.... s mlékem... a slazené.. ale sacharinem... snad to neva... a to cvičení???? Je pravda že na mně bude kůže viset??? když nebudu cvičit??? Známí mně tím dost vyděsily...

Pavle

(Eva, 26. 3. 2009 7:25)

Ještě je dobré navýšit příjem tekutin.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »