Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

pro Květu

(e.vina, 23. 2. 2009 20:45)

Květo, posílám odkaz na cvičení na míči podle Hanky Kynychové. Je to super, zkus to.
http://www.hejbejse.tv/on-line-televize/cviceni-na-velkem-mici

Možná trošku zpoždění

(Eva, 23. 2. 2009 20:03)

Dnes jsem odeslala další porci obálek, ale holky, ohlásila se nám do práce kontrola a chce dost dokumentů tři roky pozadu, budu se snažit odpovídat a vše plit, ale prodleva je možná u jídelníčků tak o tři dny. Až odejdou příští středu bude líp. Fakt se budu snažit a syn zase přes neděli bude pomáhat.

Dana L 48 let

(Dana L, 23. 2. 2009 18:57)

Ahoj Evičko,

k dnešním dni mám dole 10 kg. Paráda. Zítra to bude 6 týdnů. Myslím, že můžu být já sama s úbytkem spokojená. Potřebovala bych poradit. V sobotu se chystáme na oslavu narozenin. Mám na to po stránce jídelníčku připravit už teď nebo to mám nechat až na dny poté. Nemyslím si, že se tam budu přejídat nebo nadměrně pít. Zatím jsem byla poctivá a na nějaké návštěvě jsem si dala max skleničku vína.
Poraď, prosím na email.
Díky moc a měj se fajn.
Dana L

Dobíjení energie

(Květa 44 let, 23. 2. 2009 18:26)

Ahojky všem, moc ráda čtu odkazy v návštěvní knize, je to super na motivaci a doplnění energie do dalších dní. k odkazu na eliptický trenažer mohu přidat také svoji zkušenost, že je fakt lepší trochu připlatit, určitě se to ve finále vyplatí. Občas mě ale chybí ta pevná vůle, jinak cvičím spíš na lehčí převod na zahřátí a pak trochu toho posilování. Nemáte někdo nějaké cviky na míči?

Evě

(Jana M., 23. 2. 2009 16:02)

Je pravda, že je drahý, ale když jsem se pídila po různých diskuzích, tak všude radili, ať si hlavně nekupuji levné značky (to platí i pro Olpran), ani v různých supermarketech nic nebrat. Já sama nevím - nemám s tím zkušenost. Prý mají špatné ložiska, či co... Kettler má servis zdarma a přímo doma u zákazníka. Mě se zdál také drahý, takjsem si ho koupila přes inzerát za 5 000,-. Mám ho tři roky a jsem moc spokojená :-)

Janě

(Eva, 23. 2. 2009 14:53)

To je fajn, jsem ráda , když to je, no ten stroj je na nás asi dost drahý myslely jsme si my dvě, tak něco kolem 4000Kč by nám asi stačilo.

Cvičení

(Pavlína Š.38 let, 23. 2. 2009 14:41)

Po nemoci jsem začala znovu cvičit na velkém balónu,koupila jsem k němu knížku ,,Cvičíme na velikém míči´´ ,je k tomu i DVD se cvičením a dnes jsem k tomu pro zajímavost napojila tělo na sledovač tepové frekvence (je to pás pod prsa a hodinky) a po 25 min. cvičení mi to ukázalo ,že jsem 70% cvičila v hubnoucí tepové frekvenci,tak mě to potěšilo a jinak teď v tom hlubokém sněhu projížďka s 30kg (myšleno s dítětem) kočárem je posilovna jako blázen :-))Navíc u nás samý kopec.Při znalosti svého těla budu mít určitě nejmíň 1 kg nahoru :-)))

Evě

(Jana M., 23. 2. 2009 13:34)

Lidi dokážou vymyslet kde co, no....A vždy se najde nějaký "blbec", který to koupí :o))

Evi jak mě stála váha, tak dnes jsem měla o 1/2 kg méně! Mám velkou radost, když mě váha ukazuje 61,8kg :-)

Bačkory Janě

(Eva, 23. 2. 2009 11:32)

To je teda blbost, co?

Tělocvik

(Eva, 23. 2. 2009 11:15)

zdeni, to mne čeká po příjezdu z práce a Jani jdu se na ten odkaz mrknout.Dík.E

Chápete to???

(Jana M., 23. 2. 2009 10:33)

http://www.aukro.cz/item563073460_novinka_nahradi_stepper_lymfodrenaz_a_schody.html

Evě

(Zdeňka, 23. 2. 2009 10:15)

Evi,stejně po víkendu i před víkendem,sníh se sype a sype,takže mám rotoped i trenažér v jednom,mám zapojené jak svaly,tak klouby,několikrát denně odklízím sníh,no a v létě jsme tu měli tak schopného pokrývače,že i ten se postaral o můj pohyb,takže na půdě sněhu,jak na dvoře,vynáším ho ven.Taky dobré cvičení,co říkáš?...pa Zdeňka

Evě

(Jana M., 23. 2. 2009 10:04)

http://www.omlazeni.cz/crossovy-elipticky-trenazer-39-4065-0.html
posílám odkaz na diskuzi. Já mám Kettler Verso 100

Eliptical

(Jana M., 23. 2. 2009 10:00)

Evi já ho mám posílám odkaz. Je to moc fajn, zapojuje mnohem více svalů, než na rotopedu a rozhodně neničí klouby
http://www.fitness.cz/elipticke-trenazery/crossovy-trenazer-kettler-verso-107-s3554636

Všem

(Eva, 23. 2. 2009 8:42)

Tak co, jak je po víkendu? Já se snažím nyní jezdit každý den na spinkole , no teda ještě budu muset trénovat, není to nic moc , přiznávám, jakou máte výdrž Vy, jakou volíte zátěž a co všechno vlastně cvičíte?Cvičíte pravidelně? osvědčil se vám ekliptický trenažer? Kamarádka si ho chce se mnou napůl koupit.

Ivetce a všem...

(Olinka, 22. 2. 2009 21:02)

Na váhu se neboj stoupnout, musíme tělo trošičku přemluvit, bylo zvyklé jíst větší množství jídla a teď je mu to divné.Já měla dneska taky špatnou náladu, že jsem po včerejším dni (procházka,tanec) měla o 20dkg více, ale co se dá dělat. Snad na zítřek už to klesne. A podle mne je pomalejší hubnutí lepší, bez jojo efektu.Já dala dolů od září 2007 celých 15kg, z toho s Evičkou 6kg.
S mamkou je to super, že to držíme spolu a podporujeme se. Táta se ke kafíčku taky krmí dortíčkem a sušenkou a nám to ani nevadí:-), jde jen o zvyk a o představu, kolik tuku v tom je. Dneska si táta načal brambůrky a máma mu říká: v tom je tuku jako v 5kg brambor:-)...mějte se holky!

Chuť dietních jídel

(Eva, 22. 2. 2009 18:07)

Držte se toho, že i dietní jídlo má být chutné, trocha koření a sójovky ničemu neublíží, taky kdo snáší česnek a cibulku, používejte ji, na zapečenou zeleninku si klidně dejte plátek nízkotučného sýra a bude to ňam. Taková dušená předvařená čočka nebo fazolky, dobře ochucené s jedním vajíčkem nebo dvěma bílky, celzrnný chleba, taky nejsou jako dietní jídlo k zahození.E

Odpověď Olince

(Iveta,42 let, 22. 2. 2009 17:33)

Olinko díky za zprávičku,potěšilo mě to.Dnes se cpu chlebem a zeleninou,tak uvidím zítra,ale na váhu se nepořítím s takovým elánem,budu se bát,že to neklesne.Je fajn,že to držíte s mamkou,taková podpora určitě moc pomáhá.Já mám 4 děti,tak jim tiše závidím,když jim nandavám na talíře.Manžel mi sice fandí,ale kávičku s dortíčkem si klidně přede mnou dá.Tak snad se dostanu do stavu,kdy mě to nechá chladnou.Hezký zbytek neděle.Mě čeká večerní maraton přípravy našeho 4 členého demoličního komanda ke spánku.Taťka mi odjel na hokej,tak je to jen na mě.

Draze

(Lída T, 22. 2. 2009 12:10)

Draho, to chceš jako říct, že jsem dopadla blbě, když jsem se naučila vybírat si stravu, která mi vyhovuje a netkoustnu po ní, začala jsem cvičit a zhubla 22 kg?
To jsme asi všechny tady hloupé, že se snažíme něco dát dolů a cítit se lépe? Takoví lidé mi teda lezou dost na nervy. To jsi asi nezažila tu dobu, kdy se snažíš zhubnout a nejde to.

Pomalý hrnec

(Zuzka, 22. 2. 2009 12:07)

Dnes jsem v něm dělala vepřové plátky na žampionech,všem moc chutnalo.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »