Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Šťastné a veselé

(Zuzka, 23. 12. 2008 20:20)

Všem děvčatům přeji šťastné a veselé vánoce a do nového roku 2009 hodně zdravíčka a štěstíčka a samozřejmě mnoho úspěchů v hubnutí.Zuzka

spokojené vánoce

(JaninaMK, 23. 12. 2008 13:04)

Dovolte, abych i já se k vám připojila, jmenuji se jana a tuto dietu držím 3neděle a mám už skoro -5kg . Je to úžasné.
Přeji Vám spokojené vánoce a mnoho zdaru v příštím roce. Vaše spolubojovnice Jana

Krásné svátky

(Jana Z, 22. 12. 2008 18:35)

Milí přátelé a hubnoucí spolubojovnice-chtěla bych vám všem popřát klidné,spokojené Vánoce a ať ve zdraví vykročíte do roku nového.Prožijte ho radostně,ve zdraví a štěstí,ať zdárně pokračujete v hubnutí a ty,které už dosáhly vysněné váhy,ať si ji udrží.Veselé a krásné svátky-Jana Z

Míše N

(Eva, 22. 12. 2008 11:38)

Míšo napiš mi na kgdolu@seznam.cz

Radka T - konec 2 měsíců

(Radka T, 21. 12. 2008 14:56)

K dnešnímu dni jsou výsledky mého hubnutí : váha : -9,8 kg ......BMI:22,68
přes prsa : -6 cm
v pase: -10 cm
přes boky: -11,5 cm
Jsem velice spokojená a už si toho všimlo i moje okolí.
Chtěla bych Ti velice poděkovat, protože Ty jsi jediná, kdo mi pomohl.

Evičko,
chtěla bych Ti i ostatním děvčatům popřát krásné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a hlavně klid a zdraví v celé v Tvé rodině.

Pro Jarku

(Monika J., 21. 12. 2008 9:48)

Také jsem to o tom cukroví nemohla najít, je to v "Recepty hubnoucí ženy 2 a dietní vánoce". Možná, že už jsi to našla. M.

Anka

(rozum100@seznam.cz, 20. 12. 2008 23:47)

Dobry den pani Evička,
ja uz dlhsie citam Vasu stranku, a sledujem tu spokojnost dievcat s ubytkami vahy. Som zo Slovenska, Žilina, Mam prave dnes uz 56 rokov, a vahu 79 kg, vysku 161 cm.Chcem Vas aj ja pekne poprosit o zaslanie jedalnicka, aby som schudla na vahu 65 kg./13 kg/ ci sa mi to podari a za ake obdobie, vdaka

Miluška G

(Miluška G, 20. 12. 2008 19:49)

Dobry den pani Evo,zdravim Vas zo zasnezeneho Montrealu,namiesto Na kubu sme odleteli s manzelom za dcerou a vnucatami do Kanady.Chcela by som Vam este jednou podekovat za moznost upravit si svoju vahu,zostala som stat, ale je to dobre,az sa vratim budem pokracovat.Zelam Vam krasne vianoce a vela zdravia v Novom roku a hlavne silu citat vsetky nase listy a staznosti,ktore Vam piseme. S pozdravom z dalekej Kanady Mila G

Díky

(Jarka, 20. 12. 2008 6:54)

moc Vám děkuji.

Kde hledat

(Eva, 19. 12. 2008 9:54)

Na levém boku stránek je sloupec a tam je oddíl Co bude po hubnutí? - tam.

poraďte

(Jarka, 19. 12. 2008 9:43)

kde prosím najdu toto?
18.12. - 15. Dala jsem si cukroví, lze předcházet nějak ztloustnutí a vlčímu hladu po poklesu gl. v krvi?

Jsem zde nová a nevím jak se mám orientovat. Moc díky za radu.Jaruš

Hubne celá rodina

(Anna a Jaroslav ( Abendy), 19. 12. 2008 8:45)

Ahojky všem! Tak jsme "zvládli" s přítelem dva měsíce a ty úbytky jsou pro nás skvělé. A bez nějaké zbytečné námahy. Jen mě trochu trvalo,jej přesvědčit ke konzumaci tvarohu.Teď už je to bez protestů a i rybičkové pomazánky děláme pouze s tvarohem . Nekončíme,při našich kg - "číslech",na kterých jsme nyní,některé třeba začínají.Stejně je to super,odložit zbytečnou zátěž.Dokonce jsem napekla.I když cukroví by němělo být příliš v jídelníčku ,použila jsem celozrnnou mouku a cukren.Zásady budeme dodržovat i nadále a v lednu si "dáme" opět celé dva měsíce od začátku.Všem přeji krásné svátky a hlavně bez stresu,který víme,kde se nám pak ukládá :o) a v roce 2009 hlavně hodně zdravíčka a hojně opuštěná kilíčka :o)

Hezké ráno

(Marcela, 19. 12. 2008 8:04)

Přeji hezké ráno, k dnešnímu dni mám dole celkem 10 kg, (tři kila ještě před dietou) jsem šťastná jako blecha, sice mám krize, váha stojí nebo trochu stoupne, ale vždycky se to dalo spravit. Teď na Vánoce dietu přeruším, ne úplně, ale nejsem schopná držet dietu a rodině vyvařovat vánoční dobroty. Samozřejmě se budu hlídat a zařazovat mimořádné dny, ale známe to - vánoční návštěvy a tak. Budu se řídit radami Evičky jak o Vánocích a budu si držet palce. A vám všem přeji krásné vánoce a do nového roku vše nejlepší, a hlavně pevnou vůli vydržet v našem odhodlání. Těším se na zdejší setkání po Novém roce. Mějte se krásně. Marcela

Váha

(Zlatka, 18. 12. 2008 14:17)

Čtu tady, že Vám to stojí, to mně když váha stála dva dny, dala jsem si dva mimořádné dny, potom dva dny z jídelníčku a potom jeden zeleninový a jeden mimořádný a rozjelo se to pěkně, vyzkoušejte to, no nevím, jestli jsem to sem mohla napsat, snad jo.

Váha stojí

(Hanka, 18. 12. 2008 14:10)

Mně váha taky stojí, respektive na 2 dny stoupne,pak zase klesne a pořád nehubnu.Je to teda poměrně demotivující.No nicméně alespoň nepřibírám tak, jako bych před Vánoci normálně nabrala.Ale stejně-to co sním mi připadá takové minimum, že by s tím ani vrabec nevyšel.Sned to bude v pondělí lepší.

4 dny mi váha stojí

(Pett, 18. 12. 2008 11:02)

Ahojda všichni - poslední čtyři dny mi váha stojí - nejdřív sem si říkala, že je to normální, protože sem to už četla u hodně z vás - ale teď už mi chybí takové to povzbuzení co je každé ráno když sem se vážila a viděla jako to klesá:o)No dneska mám vánoční večírek - takže to vím že si dám nějakou skleničku vínka a budu se snažit nejíst všechny ty ochutnávky cukroví co všichni nanosej:o)No a zítra zkusím asi MD a snad se mi to zase rozjede - jediný co mi dodává optimizmus je že nepřibírám co jsem schodila.o)No ale doufám, že se mi to rozběhne - už začínám panikařit:o(JInak teď před vánocema nemám bohužel moc času sem chodit.ale to je teď asi u nás všech:o)Tak se mějte krásně a užívejte vánoce

skončila jsem druhý měsíc

(e.vina, 17. 12. 2008 0:01)

Zdravím všechny,i já jsem v neděli ukončila druhý měsíc hubnutí. Zvykla jsem si na lepší stravovací návyky, chodím plavat a je mi podstatně lépe,i když kila
neubývají tak rychle,jak jsem si představovala. Ale to nevadí, důležité je,že je mi lépe a už vím,že to jde i dolů a ne jenom nahoru! :o)
Chtěla bych se dostat tak na 64kg,začínala jsem na 74, teď mám 69kg a v pase i přes boky o 6cm méně. Jsem vlastně v polovině, tak to asi ještě nějakou chvilku potrvá, protože o Vánocích to rozhodně moc dolů nepůjde, ale pevně věřím, že s radami od Evičky ani nahoru. :o)

Evi, moc děkuji za tvoje stránky, je to tu fajn!

Přeji celé "hubnoucí rodince" krásné Vánoce a mnoho štěstí a hlavně zdraví v novém roce. A ať nám všem jdou kila třeba pěkně pomalu, ale hlavně napořád dolů!
Peču cukroví, ale ještě jsem žádné neochutnala! Zatím mě to moc neláka, ale o svátcích si ke kafíčku určitě nějaký kousek dám.
Mějte se všichni krásně a hlavně se ničím nestresujte, ani nějakým tím kilem navíc. :o)
Eva

Zdravím děvčata

(Zlatka, 16. 12. 2008 21:53)

Jsem zase o kg lehčí, od 1.11. mám dole 6,5 kg, je mi 52, tak jsem spokojená, že to vůbec jde a neumírám hlady, jako u jiných diet.

Hubne celá rodina

(Anna a Jaroslav ( Abendy), 16. 12. 2008 14:24)

Pár poznatků jak hubnout s „láskou“ a v pohodě
K tomu, aby se Vánoce nestaly obdobím plným strachu z jídla stačí dodržovat základní pravidla zdravé výživy. Základem jídelníčku by mělo být rozdělení jídla do 4-5 denních porcí. Do nich by se mělo započítávat i snědené cukroví. To co může přivodit kilogramy navíc jsou totiž právě sladkosti například cukroví, čokolády nebo vánočka, které jíme mezi jídlem a zapomínáme je započítávat do energetického příjmu.Další důležitou zásadou je dodržování pitného režimu.Za den bychom měli vypít 2,5 až 3 litry tekutin. Doporučuje se pít hlavně vodu, minerální vody, či čaje.
Pokud už se vrhneme na smažení řízků ve fritovacím hrnci nezapomínejte pravidelně měnit nebo přefiltrovávat olej. Řízky by se měly dávat smažit jen do rozpáleného oleje, aby do sebe nenatáhly zbytečně moc tuku. Fritovat by se mělo jen v kvalitním rostlinném oleji k fritování určeném.
Vylaďte si teplotu
Lidské tělo spotřebuje velké množství energie na udržení stálé tělesné teploty. Pobyt v místnosti, která je o tři stupně chladnější než je 25 °C znamená spálení 570 kcal. Tělo ale energii pálí i když se potí. Na 1 litr vypocený v sauně tělo spotřebuje 600 kcal.
O váze rozhoduje především i bazální metabolismus
Pokud chcete nepřibírat na váze, měli byste znát skutečnou energetickou potřebu svého těla, tedy svůj bazální metabolismus(BMR). Výše hodnoty BMR vyjadřuje přibližní množství energetického příjmu, které tělo potřebuje k tomu, aby dokázalo zachovat základní životní funkce. Ten je u každého člověka jiný, a je ovlivněn například genetickým vlivem, či tělesnou stavbou. Jiné potřeby také mají ženy a muži.
Hodnota bazálního metebolismu je důležitá i proto, abychom si neublížili poklesem příjmu energie pod její hodnotu. Pokud se tak stane, organizmus začne fungovat "na úsporný režim", hodnota bazálního se snižuje a pak je velice těžké i při přísnější dietě zhubnout.

BMR(ženy) = 655,0955 + (9,5634 × váha v kg) + (1,8496 × výška v cm) - (4,6756 × věk v letech)
BMR(muži) = 66,473 + (13,7516 × váha v kg) + (5,0033 × výška v cm) - (6,755 × věk v letech)

např. 50ti letá žena s váhou 65 kg a výškou 165 cm si BMR vypočítá podle uvedeného vzorce takto:
BMR = 655,0955 + ( 9,5634 × 65 ) + ( 1,8496 × 165 ) - ( 4,6756 × 50 ) = 1348 kilokalorií = 5640 kilojoulů

Děvčatům

(Eva, 14. 12. 2008 20:47)

Nebojte se, když o svátcích pojedete na návštěvu, jezte vše a jen malé porcičky a potom dejte nějaký mim den , dva, ovocný, přes svátky to držte , však přijde leden , všední dny a vy už víte, jak to udělat, aby klesala.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »