Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Ještě jeden dotaz na jídelníček

(Hanule, 27. 4. 2009 16:53)

Dnes jsem Vám poslala email, ve kterém jsem se ptala na jídelníček. Teď při pročítání komentářů v návštěvní knize mě napadl ještě jeden. Prosím Vás, může te mi odpovědět podle čeho se Vaše jídelníčky sestavují. Děkuji

Dotaz na chuť na sladké

(Eva, 27. 4. 2009 16:29)

Ještě k chuti na sladké a nezvladatelné chuti na něco:
Řešení je prosté stačí během dne mít pravidelný příjem dlouhých sacharidů, chuzě pomalu vymizí! Tento jev totiž vzniká rozkolísanou hladinou krevního cukru. Tu si rozkolísate buď sladkosti, v tom případě vám cukr ihned vyletí a za 1-2 hodiny spadne = dostanete chutě. Nebo si ji rozkolisáte hladověním, po cca 3-5 hodinách bez jídla vám cukr klesne = dostanete zase chutě !
Přečtěte si oddíl - Závislost na sladkém nebo chemie těla? - najdete v dlouhém sloupci vlevo.

Nová fota

(Eva, 27. 4. 2009 15:55)

Večer bude nová fotogalerie.

Studenec

(Eva, 27. 4. 2009 15:50)

Ten Studenec se mi vrátil, je jich víc a já to poslala prostě naslepo, ozvi se mi na email, ať to mohu poslat znova.

Není za co

(Eva, 27. 4. 2009 15:49)

Přece jsem to slíbila, že budu odpovídat, každé odpoledne nebo večer jsem na netu, tak mi to nedávej jako zvláštní zásluhu, co slíbí, to splním, dnes jsem to odeslala všem , od kterých jsem měla vše u sebe.

Evičce

(Diana, 27. 4. 2009 13:02)

Děkuji Evičce,že mi pokaždé ochotně odpoví na moje dotazy,když je problém!Jsem moc ráda,sama bych se v tom plácala.Dnes mám mimořádný den a za chvíli jdu do práce,tak si jdu navážit jídlo.....
Díky za tyto stránky a všechny Vás moc zdravím :o)

Ahojky

(Jana D. /36let/, 27. 4. 2009 9:36)

Ahojky,
tak dneska to už je 7dní, co jsem se pustila do velkého boje s mojí nesnesitelnou váhou /a doufám, že tentokrát VYHRAJU JÁ/. I přesto, že jsem v sobotu byla s manželem na sváteční večeři /10výročí svatby/,mám už dole nějaké to slušné kilíčko.
Na začátku.....97,9 a dneska ráno 94,4. To jde, ne?
Sice to ještě není na mé postavě znát, ale já mám super pocit a chuť bojovat dál.
Taky jsem chtěla říct, že jsem už taky jak závislák, jen příjdu do práce nebo domů, pustím počítač a koukám, co je nového. Všechny vás obdivuji a je to pro mě tak strašná motivace, že si to ani neumíte představit. Jsem strašně šťastná, že jsem našla Eviny stránky a že mám tu možnost, být jedna s těch, která pod jejím vedením zkusí se sebou něco udělat. EVČO MOC DĚKUJI.Už jsem asi nakazila i mého manžela, sleduje, jak hubnu a jen se mile culí. Dokonce mi včera řekl /nevím, jak to mám vzít/, že kdybych chtěla, že by mi zaplatil po shození lyposunkci, čeho budu potřebovat /břicho , zadek atd./ Jsem z toho tak trochu zmatená, já se totiž bojím jehel. Nemáte nikdo zkušenosti? Tak zatím ahojky a ať nám to všem pěkně jde. Jana D.

Ivetě

(Hanka R. ,41, 27. 4. 2009 8:27)

Ivet, určitě bych si s tebou ráda dopisovala.Řekni si Evči o můj mail. H

Dáje

(Eva, 26. 4. 2009 23:12)

Díky , Dájo, za krásná slova, ať se daří i Vám.E

Dája C. 46 let

(Dája C., 26. 4. 2009 22:59)

Milá paní Evo,
posílám Vám srdečný pozdrav a věřte, že na Vás často vzpomínám.Hubnutí pod Vaším dohledem jsem skončila na začátku prosince.Od té doby si sestavuji jídelníčky sama podle zásad z Vašich www stránek a musím říci, že i když někdy zhřeším, jsem moc spokojená. Váhu si pořád držím a cítím se skvěle.Od včera chodím na obědy zase do školní jídelny, tak doufám, že se mi podaří
váhu udržet.Pro jistotu jsem instruovala kuchařky,kterou vařečku mají na mě použít, kdybych chtěla přidat,ale snad to nebude třeba.Myslím, že jsem si na ten nový, zdravější způsob života zvykla.Dnes už si třeba neumím představit den bez snídaně.Na Vaše stránky se chodím dívat skoro každý den a obdivuji, kolika lidem jste pomohla a vrátila jim radost ze života. Vždycky si vzpomenu, jakou jsem já měla radost z každého ztraceného dekagramu a jak mě to vždy nabudilo k další aktivitě.Jsem moc ráda, že jsem na Vaše stránky narazila a že jste se mě ujala.Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně štěstí a spokojenosti . Dája C.

Ad divný dotaz

(Eva, 26. 4. 2009 16:03)

No kdysi, když jsme se chtěli brát , jsem nabízela manželovi, že se přestěhuji do jeho domu a můj prodáme,tam u něho v jednom bytě tchýně bydlí, nechtěl o tom ani slyšet, asi si to soužití už uměl představit.
Jenže já mám dva chlapce, už nyní si říkám, co nedělat, aby mne snachy neměly za protivnou bábu. Nerada bych o vnoučátka přišla kvúli nějakým nesrovnalostem.

ad divný dotaz

(Věra C., 26. 4. 2009 15:44)

Moje tchyně, než zemřela, s námi nemluvila 2O let.Neznala ani vlastní vnučky, naše dcery.Neměla zájem. Když jednu z dcer potkala, oslovovala ji slečno a vykala jí. Vůbec jí nenapadlo, že je její babička.Myslím, že to byla především její škoda, že se ochudila o vztah s rodinou vlastního syna. Přitom mezi námi nikdy žádný otevřený konflikt nebyl. Kdoví, asi byla cvok.

po půl roce

(Martina, 26. 4. 2009 11:59)

Ahoj děvčata, zdravím vás všechny, které bojujete s kily. Byla jsem jedna z Vás a musím říct, že do dneška si držím stále svou novou hmotnost. Skončila jsem loni v listopadu a i přes Vánoce mám pořád stejnou váhu. Je to bomba. Ode dneška se chci opět zapojit do hubnoucího procesu abych si na léto ještě trošku přizvedla své už dobré sebevědomí. Takže nevzdávejme to a s chutí do toho!
28.9.81kg
14.12.2008 72 kg
Změny mír tenkrát
před a po
pás 96 90
boky 112 106
stehna 67 63
Co jsem ukončila před Vánoci to hubnutí, musím říct, že mi váha do dneška zůstala stejná 72-73 kg. To je bomba!!!!

Nedělní grilování

(Eva, 26. 4. 2009 9:08)

Tak těm třem pánským žaludkům jsem nachystala libové vepřové a kuřecí plátky naložené v bazalce , co pěstuji, a v ol.oleji a tročce gr.koření, pro sebe mám z pangase a zeleniny napíchaná dvě ražniči, pokořením je to také, ale nebudu na ně dávat olej.
Příloha bude asi šílená, každý chce něco jinéjo, budou šťouchané brambory s petrželkou, těstovinový salát s pórkem, sýrem a jogurtem vylepšeným lžící majolky a míchaný salát a já ještě míchaný šopský s troškou Balkánu, saláty myslím do večera padnou a brambor trochu musí zbýt chlapcům na zítra.
Takže hurá ven, na sluníčku, v létě ráda vařívám venku.

Doplněk k divnému dotazu

(Eva, 26. 4. 2009 8:40)

Jen chci dodat, že nijak moc jedovatá slovně není, ale snaží se stále využívat mého muže jakom pracovní sílu a s něčím otravuje, třeba po nás chce kromě jiných nákupů v obchodě koupit přání, ale našemu Jiřímu ani k svátku nepopřeje, nikdy se nezeptá, jak se máme , když jí jen sami říkáme, že jsme spokojení, je na ní přímo vidět, že nám to nepřeje a stále jen mluví o lidech ze strany menželovy sestry, která si ji v době nouze a nemoci k sobě vzít nechtěla, to jsme udělali my a ona ji má stejně nejhodnější. Asi bych nikdy neuměla dělat mezi svými dětmi takové rozdíly. No pěkného života si tou závistivostí a nepřejícností nepřidá, to ubírá síly a sžírá zlé lidi.

Divný dotaz

(Jana S., 26. 4. 2009 7:22)

Evi i já mám takovou tchýni,s manželem jsme spolu chodili 3 roky než se vzali,ale i když jsme čekali dceru tak manželovi dokonce říkala ať si mne nebere.Když se narodila malá bylo na tchýni vidět jak moc se přemáhá aby jí vůbec pochovala.Ke všemu s ní bydlíme v baráku tak to nebylo lehké období.Dokonce i když jsem vážila po porodu 57kg při výšce 168cm zdála jsem se jí tlustá.Nic nebylo platné,že mi manžel říkal,že jsem štíhlá,že ona mi závidí.Začala jsem držet dietu a jojo-efekt hned nastoupil i 8kg navíc.Díky manželovi a jeho podpoře jsem ty urážky vydržela a nyní po 14 letech společného soužití je u nás klid.Tchýně už dávno pochopila,že manžel stojí při mě a že lepší manželku pro svého synáčka by nenašla.Aspoň toto řekla své nejlepší kamarádce přede mnou!!Ale stejně já už jí nikdy neodpustím jak se ke mne chovala,ale můžu říct,že například kamarádka má tchýni daleko daleko horší ta ji dokonce sfackovala,kvůli úplné hlouposti,vyštvala je z rodinného domku,tak to je opravdu neštěstí.Tak všem chci jen říct,že pokud nebydlíte s tchýní tak i když je jedovatá vyslechněte jí,ale druhým uchem vypusťte.Nestojí nám za ty nervy. Užívejte si rodinky a hezkého počasí ahoj Jana

Do nového dne

(Eva, 26. 4. 2009 0:20)

Jestli ještě váháte, určitě je více cest , ale váhu snižte i mírně obézním hrozí o 50 procent větší nebezpečí předčasné smrti než lidem s normální váhou. Hrozí jim také o dvě třetiny vyšší nebezpečí, že zemřou na srdeční nebo mozkovou mrtvici, a až čtyřikrát větší nebezpečí úmrtí na cukrovku a ledvinové nebo jaterní choroby. Pravděpodobnost úmrtí na rakovinu je o šestinu vyšší.
Nikdy jsem v televizi ani v knížkách neviděla dlouhověkého člověka , který by byl tlustý.

Divný dotaz

(Eva, 25. 4. 2009 21:55)

Když u nás moje tchýně bydlela, myslela jsem si, že její skoro nenávist ke mně přešla, ale nyní mám zase při každé návštěvě pocit skoro fyzického zla, které na mne z ní proudí, ona snad nemá radost, že je její syn šťastný, že si spokojeně žijeme, mám z ní pocit, že nám nic dobrého nepřeje. Já na ni nereaguji, jsem dost otrlá, abych se s tím rychle vypořádala, ale někdy mne mrzívá, že je taková zlá.
Máte ve svém okolí někoho takového?

výlet

(Květa 45, 25. 4. 2009 20:15)

Evi to jsme na tom byla dnes stejně. Já jsem také neodolala krásnému počasí a užila si super "vejšlap" s hůlkama, dnes ale bohužel bez manžela, byl v práci. když se mnou manžel začal vyrážet tak to do kopce taky funěl víc než já, i když hodně jezdí na kole, tak tady to je přece trochu jiný způsob pohybu. Ted se ale hodně zlepšil a vzájemně se v rychlosti chůze motivujeme. už mám konečně i krokoměr, takže chůzi s hůlkama třikrát zdar. přeji všem pěknou neděli a Evi Tobě děkuji za tip na rybí týden, určitě vyzkouším.

Pozdrav

(Eva, 25. 4. 2009 20:05)

Děkuji Evo CH, potěší to moc.
Právě před chvílí jsme se vrátili z výšlapu s hůlkami /asi 8 km/, světe div se, manžel mi nemohl stačit, do kopce je to teda bomba, co dva kroky vzpěr a člověk ani neví , že šel dovrchu, bylo to krásné.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »