Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Krize

(Iveta,42 let, 23. 4. 2009 12:12)

Tak to vzdávám.Do konce týdne se nevážím.Jíst budu málo,ale všechno.Nahoru nechci,ale potřebuju pauzu.Nemám sílu,nervuju se tím,že váha stojí a nedaří se mi.Uvidím v pondělí,ráda bych začala od prvního měsíce a střídala 2 normální a dva MD,jak mi radila Eva.Tak se držte,já se zase ozvu.

Kristýně.

(Iveta,42 let, 23. 4. 2009 12:09)

Co je to to pilátes?Zní mi to jako ryba.Já cvičím podle DVD od Evči.Hele co to znamená nemít chutě na sladký?To já neznámI po 2 a půl měsících mám pořád mlsnouz hubu.Více se sice ovládám,ale není to stopro.Píšeš,že ti váha stojí.Co to znamená?Já mám po 14 dnech váhu stejnou.Nemám sílu pokračovat.Sice mi to trošku sleze dolů,ale pak hup nahoru a stojí to.Pak zas málo dolů,buď to zase stojí a nebo hup nahoru.Mám krizi a nevím si s ní rady.

Dianě

(Iveta,42 let, 23. 4. 2009 12:03)

Bylo mi to jasné,byla to nadsázka,ale hlavně,že tě to rozesmálo.Hezký den.Já jsem dnes vymrzlá.Doma zima a venku ještě hůř.Tak dostal taťka příkaz zatopit.

práce

(kristýna, 23. 4. 2009 11:03)

tak holky pár dnů jsem tu nbyla a teď jsem si to přelouskala , je to jako bych něka patřila... jinak váha mi moc neklesá , jen cenťáky a dneska jsem se byla u nás napsat v jednou centru - procedůry na celulitidu , tak ty peníze co bych prožrala zainvestuju do sebe a pak písnu - jestli to funguje , ju?? jinak nevím jak u vás , ale sport je akt super , ještě jsem se dívala na pilates- zadarmo i video na internetu a chtěla bych to zkusit.... cvičíte to někdo a jaká??? hele a taky vás těší jak opadává chuť na sladky??? ale kořeněný bych si teda dala , nebo třeba feferonkovej salát , ale asi to zdravím zrovna nezáří, co? ak přeju pěknej trochu pošmournej den kristýna

Tak vás zdravím a jedu

(Eva, 23. 4. 2009 5:37)

Zdravím a ještě nyní ráno jedu se synem k doktorce, večer měl teplotu a i v 18 je v tomto případě jako mimi, slíbila, že nás o půl sedmé vezme a neměla bych tam klid , musím vědět, co mu je.
No a potom frčím hned do světa na tu pracovní cestu, doufám v to, že tam získám zajímavé a využitelné informace, ráno dám něco na poštu a návrat v pátek večer.E

Ivetě

(Diana, 22. 4. 2009 23:52)

Ivet,ted jsi mne rozesmála,že nebudu vědět,co s penězma!Výplatu jsem už neviděla asi 2měsíce:o(!Ale ted je práce hodně,tak snad už z toho něco kápne:o)po 22hodině jsem přišla z odpolední a jak jsem včera nespala,tak toho mám už nějak dost,tak jdu spát...

Cesta

(Eva, 22. 4. 2009 22:27)

Na net se sice dostanu, ale budu na služební cestě dva dny a na vše budu odpovídat až v sobotu a v neděli, mějte se zatím pěkně.E

Fotogalerie

(Eva, 22. 4. 2009 22:26)

Tak Květušce jsem to založila, je nyní pěkná, ještě jsem vložila úžasná dokumentární fota do galerky Jany M. - její proměna je tedy dokonalá.

Tohle používám někdy já

(Eva, 22. 4. 2009 15:58)

Sojafit nápoj natural 100g 170kJ

Myslím , že ano

(Eva, 22. 4. 2009 15:55)

Myslím , že ano, já používám někdy sójové.E

Dotaz

(Krista K. 52let , 22. 4. 2009 15:30)

Ahoj Evi,mám dotaz, co bys řekla na pohankové mléko do kávy,bude dietnější než kravské mléko?Dík Krista

PSČ

(Eva, 22. 4. 2009 15:29)

Prosím, pište mi do dopisů PSČ, já dnes posílám a nevím zda to jedné paní dojde, takových Studenců je víc.E

Květce

(Eva, 22. 4. 2009 14:43)

Večer to založím a děkuji za fotky.E

Do večera to napravím

(Eva, 22. 4. 2009 14:42)

Byla jsem dopoledne pryč něco vy\řizovat, nyní zabalím dopisy a odnesu na poštu a v posvečer odpovím na emaily, jsem dnes nějak na roztrhání.E

Foto

(Květa 45, 22. 4. 2009 13:00)

Zdravím všechny spoluhubnoucí kočky. Dneska jsem poslala Evičce na mail fotky, chvíli mě to trvalo, musela mě s tím pomoc dcera, tak snad vše dojde v pohodě.Yačala jsem s hubnutím 2.2 2009 a dnes mám dole 13 kg. původní váha byla 87,9 a dnes74,8. ještě by to chtělo doladit na těch 70kg. v neděli jsem měla pořádnou žravku, byla to katastrofa. v pondělí jsem na sebe byla samozřejmě pěkně naštvaná, ale najela jsem zase na jídelníčky od prvního měsíce, tak už se to srovnalo. někdy si s náma to tělíčko pěkně zašpásuje.tak jen vydržet. zdravím vás všechny a přeji hezké sluníčkové dny. evičce patří velké poděkování za to že s náma o své zkušenosti poděluje a samozřejmě za jídelníčky a dobré rady. Evi moc moc díky.

Ivetce

(Lenička, 22. 4. 2009 10:50)

čau Ivi) depky hod za hlavu) kašli chvíli na váhu, zkus pár dnů dělat že není a jez co máš, ono je to hrozný ty krize)znám)dyt víme)já jsem lajdák, už jsme si psaly)jdu ted chvilku hají, zas mámm kašel a rýmu,malá v noci vzhůru,no k.o. vše( ale já jsem optimista- bude líp)zvládneš to a v létě budem všechny udivovat jak jsme krásné a veselé)pa a myslím na tebe)až bude čas kounku na netu na tu biorez...,ted se mi klíží oči a malá spí, musím využít klid)

ahoj

(Lenička, 22. 4. 2009 10:46)

ahoj všechny)jsem tu taky aspon dvakrát denně , jen není tolik času abych odepsala, to už mi dcerka nedovolí) pár minut a dost, pak hned mamááááá) ale je to fajn) jen ted pořád jěště jsme trochu nachlazený, malá kašle hrozně , naštěstí teplotu nemá)jenže jak už jsem minule psala v noci- dnes zas od půlnoci do dvou ráno- jak ji polžím do postele-řve a řve( chovy chovy a je klid) dala jsem do ní pak už natvrdo nurofen a usnula do půl hodiny) jenže manža vstává v pět do práce, musím ho budit, sám není schopen( a malá vstala v sedm, no hodně jsem se vyspala)vím, že jsou horší věci , ale já jak nemám min 7-8 hodin spánku jsem na nic( ještě že je malá jinak tak hodná)jinak jsem dnes na 73,2 z původnách asi 81 kileček, což se mi moc líbí, minulý rok jsem si koupila bezva bílou košili, ale nedopnula jsem ji,nosila jsem ji místo svetru, rozeplou, ted? v pohodě se v ní hýbu) huráááááá) díky moc Evi)a koupila jsem, si oblečko na dovolenou,abych měla motivaci)no pár kil to bude chtít dát dolů do července)ale zvládnu to) jo taky jsem chtěla říct, že jakmile jím sladký, tzn.poruším jídelníček ,a.) sním kdeco b.)jsem hrozně unavená, ospalá, bez energie c.)že mám výčitky svědomí říkat asi ani nemusím))) ale je zvláštní jak to tělo funguje jinak než na začátku) fajn)už se seznamujem)mějte se krásně)

Jídelníček

(marcela.holanova@tiscali.cz, 22. 4. 2009 9:25)

Hezký sluníčkový den - všem,
paní Evičko, dostala jsem od vás uvítací mailík a obratem jsem vám psala zpět že do toho jdu - jen to rychle zaplatit a zatím bez odezvy :o(.
Vím jsem hrozná .o)ale mě ty moje špeky už straší :o( a přeci jen se blíží to léto - tak by to chtělo ty kyla dát pryč....
Díky moc Marcela

Pro všechny hubnulky

(Iveta,42 let, 22. 4. 2009 8:53)

Koukám,že nejvíc píšu já.No to už je závislost.minimálně dvakrát denně se musím juknout,co ty kočky,jak se jim daří nebo nedaří.Tak teď nevím,jestli nemám pokračovat v mé studentskopečetní dietě.Po včerejším úletu o 30 dkg míň.HAHAHA.Tak doufám,že už to zase půjde dolu.Já vím,že bych to neměla říkat,ale taková dieta by mě bavila.Tak hezký den.Mě se k rýmě ještě přidala hlava.Holka v noci děsně kašlala a já neměla doma nic na kašel.Tak to moje sportování ten můj hříšek vyrovnalo.

Háně

(Iveta,42 let, 21. 4. 2009 22:39)

No,ať dělám,co dělám,dnes vyhrála ta mlsná huba.Kytičky na zahrádce mám ráda,sleduju,jak kvetou,ale od včerejška bych se dívala raději přes zavřené okno,dohnala mě alergická rýma.Ale to počasí je fajn,jsem s mrňouskem hodně venku,pracujeme na zahrádce,sedíme na houpačce a snažím se sportovat.Dík za podporu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »