Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Rozhýbávací víkend

(Eva, 28. 3. 2009 8:44)

Tento týden si dáme sobotu a neděli na rozhýbání metabolismu a spojíme ji s pohybem, někdy si tělo navykne a nereaguje pak na nic, tak hpo trochu oživíme.

Odtučnělý tvaroh - 50 g smácháme s jednou activií bílou a jednou polévkovou lžící Fit třeba jahodové - jen na ochucení. Pěkně to našleháme a mňam - přibližně 700Kj
Svačinka, křidýlka z grilovanéjo kuřítka a 200ml kefírového odtučnelého mléka. Asi 610kJ

Oběd salát ze zeleniny, můžete přidat i zelí nebo čekanku, stačí ale i běžná zelenina,balkán, sekané vajíčko a pol.lžíce jogurtového dibu z bílého jogurtu rošičky sójové om a kdo chce i třeba česneku 150 G KUŘÁTKA nebo pečené rybičky, dle chuti.Asi 1800 Kj
Svačinka - Dopijeme kefírové mléko a dýme si velkou barevnou papriku. Asi 900Kj
Večeře - dojíme salátek a můžeme podle chuti doplnit neslazeným mléčným nízkotučnám výrobkem, já mám ráda Gottage - asi 1100Kj a spát až po dvou hodinách a ještě nějakou malou aktivitu.
5110Kj
No a další den zase bílkoviny vynecháme a jíme sacharidy z, zeleniku a ovoce.

Hlo se to..

(Olinka, 28. 3. 2009 7:59)

Evičko, od včera jsem o 80dkg lehčí a to jsem dva dny nebyla jaksi....čili 96,1kg!hurá!přemýšlela jsem jestli ten dnešní bílkovinný den nedat v pondělí po té zítřejší večeři v restauraci, co myslíš?

Tak jdu

(Eva, 27. 3. 2009 22:00)

Tak jdu vybalit potravinový nákup a do pomalého hrníčku dám do rána dělat maso na zítřejší oběd, kluci si to chválí, prý je maso lepší než dort, měkoučké a šťavnaté.Ráno vložím ten jídelníček, pa, pá.

Všem děvčatům

(Eva, 27. 3. 2009 21:57)

Já se ještě tady dívám na tu Jančinu fotogalerii, fakt je z ní pěkná holka, byla taková maminovatá a nyní je úplně připravená na krásné letní ohozy.

díky

(Lenička, 27. 3. 2009 21:46)

díky Evi, měla jsem to sem dát sama, ty moje "úspěchy)"podotýkám, že jsem rebel a jídelníček jsem několik týdnů nedržela, ale váha se držela stejně)no změna je změna)všem držím palečky) zvládnem to, pomalu ale jistě)

Lenka K 31 let

(Lenka K, 27. 3. 2009 21:34)

Holky vytrvejte,Lenička K - daří se mi hubnout dál, ještě mám do ideální váhy 13 kg)od 22.1. jsem zhubla z 80,2 na 73,9kg.

Chleba

(Eva, 27. 3. 2009 21:03)

Taková směs je vhodná ,Pavli, ale hlídek Kj přibližně podle mne.

Evičce

(Olinka, 27. 3. 2009 21:02)

Evi,naznač alespoň co se tam bude vyskytovat,budu to naupovat ráno u nás v obchodě a není tady moc velký výběr.

Ráááááno , jinak umřu

(Eva, 27. 3. 2009 20:58)

Nyní jsem přijela domů ze Zlína a potřebuji vydechnout, ráno vložím jídelníček, nebojte se, taky vyřídím všechny emaily , co přišly a pošlu plány těm, kterým jsem dnes odeslala obálky.Ta sobota hne s váhou všem.Tak ráno, ještě udělám Janče novomanželce fotogalerii celkovou, poslala nová fota, je úplně štíhlá, proti tomu na veselce byla ještě veliká, podíváte se na ni a doufám pochválíte, je to jedna z mých prvních obětí a je z ní taky moc pěkná mladá dáma, jdu to dělat, ať se můžete pokochat.

Ivetce a všem

(Olinka, 27. 3. 2009 20:39)

Ahojky, děkuji za zprávičku, potěšila mne. Já ani na váhu nejsem naštvaná, nabírala jsem to dlouho, tak to taky bude chvíli trvat než to půjde dolů. Teď vážím, co naposledy snad před sedmi lety,jsem spokojená.Ale stejně jsem zvědavá, co ráno ta digi mrcha ukáže!

Evičce

(Pavla F, 27. 3. 2009 20:27)

Evičko prosím tě... přítel mi dovezl domácí pekárnu... a nakoupil mi směsi na pečení chleba.. v Lidlu... já si vybrala tu s celozrnným chlebem...a peču si domácí vícezrnný... přidávám do něj pár semínek slunečnice... pak je super chutný...Z jednoho kg dělám dva chlebíky... na program cereální.. 100g směsi má napsáno že obsahuje 1467 Kj...takže 750 g chleba má 7335Kj a 100g chleba hotového má tedy 978 Kj. U nás je totiž problém občas sehnat ty chleby které občas píšeš v jídelníčku... a mně dokonce dost chutná a už jsem si na něj zvykla... Je tedy vhodný nebo není při tom jídelníčku který mám od tebe napsaný???

Ivetce

(pavla F, 27. 3. 2009 20:14)

Ivetko.. asi na tom něco bude.. občas mám pocit jako bych měla prasknout a váha mi skočí nahoru o pár dekagramů... a občas se zase cítím lehká jako pírko... a váha mně ráno jen překvapuje... jak kdy.. je pravda že pořád nemám ms... i když dnes sem se pěkně svíjela... ale zase nic...no asi to budou ty hormony... které jsou pořád ve mě.Snad se mi ta váha zase poposune.... i když je pravda...že mi evička psala že nemám hubnout víc jak 1 kg týdně... za prvních 10 dní jsem klesla o hned o 4. Ani se nedivím že se mi to zastavuje... a nehubnu tak jako na začátku.. změnila jsem stravu... frekfenci jídel... a hlavně dobu jídla...dřív to byl max. vydatný oběd... a hlavně večeře... včetně oplatku a chipsů... nebo nějakého toho dortíku.. ted když mám hlad tak šáhnu po celozrnném chlebíku...rajčeti.. paprice...

Olince

(Iveta,42 let, 27. 3. 2009 19:14)

Zrovna,dnes jsem na tebe myslela,jak se asi máš,co váha a jak studuješ.Hele o váze mi ani nemluv.Během 3 dnů,skoro 2 kila dole,tak jsem juchala,ale pak najednou šup 70 dkg nahoře,infarktová situace,pak sice něco málo dolů,ale 3 dny to stálo,pak něco málo dolů,takže po týdnu jsem na tom stejně.Takhle se toho nového kostýmku nedočkám.A já bych ho tak potřebovala.Něco přece na tu klientelu musí zabrat.Tento týden stál za prd.Jo a to počasí mě už taky pěkně kaká.Nové lodičky jsem si sice koupila,za odměnu 5 kg dole,ale musela bych je v tom sajrajtu nesit ještě v rybářskejch holinách.

Pavlíně

(Iveta,42 let, 27. 3. 2009 19:02)

Taky jsem to měla tak jako ty.Po porodu jsem všechno schodila,ale do roka jsem měla váhu opět stejnou jako před porodem.Vždyť,když se kojí,musí se jíst zdravě,že,zbytky přece nebudu vyhazovat,že,ono mezi námi,ty polívčičky,lipánky jsou tak dobré.A mým velkým problémem bylo moje zajídání stresu sladkým.A že těch stresů se 4 dětma bylo.Jenže jsem se nedokázala ovládat.Ale teď,co jím s Evičkou,to docela zvládám.I když jeden absťák už jsem měla.A to jsem byla na zabití.

Evičce

(Iveta,42 let, 27. 3. 2009 18:48)

Tak 3 pokus,snad se zadaří.Evi prosímtě já jsem asi trochu mimo mísu,potraviny jsem sice nakoupila,ale netuším,co s nimi.Budeš dávat nějakej jídelníček?

Pavle

(Pavlína 38l, 27. 3. 2009 18:39)

Vydrž a nevzdávej to,mě se začala váha díky Evičce hýbat až teď 1,5 roku po porodu,předtím i po cvičení jsem snad tloustla a zhubnout třeba 3 kg mi trvalo i 2 měsíce a protože to pořád nešlo a já se kvůli tomu trápila a pořád dokola to vzdávala a docpávala sladkým ,nakonec jsem paradoxně až po porodu přibrala 15 kg(jinak po porodu jsem za 14 dní měla váhu jak před otěhotněním ) a teď se toho pracně zbavuji,opravdu vydrž to se zlomí a nálada se spraví ony ty hormony jsou mrchy hnusný :-)))

Olince

(Eva, 27. 3. 2009 15:58)

Oli, příště se ozvi dřív, nenech to ustálit, napíši na email.

Martině

(Eva, 27. 3. 2009 15:57)

Gratuluji, mám radost s Tebou.

Pavle

(Eva, 27. 3. 2009 15:57)

Udělej to, jak radila Lída T a pak se mi ozvi na email.

ahoj holky

(Martina, 27. 3. 2009 15:42)

Ahojky zdravím vás všechny.Zatím jsem si dopisovala s paní Evičkou.Ale chci se o svojí radost podělit i s vámi.Když jsem poprvé Evičce psala měla jsem skoro 79 kg.Dnes po dvou měsících držení diety(nebo správným stravováním) mám 69kg a jsem tak nadšená že pokračuji znovu 1. měsícem.Začala jsem každý den cvičit aerobic a ted se již nestydím si občas zajít do fitka.Cítím se skvěle a o 10 let mladší.A můj největší dík Evičce je,že nekouřím.Po 23 letech kouření mě tou zdravou stravou a cvičením tak nakopla že jsem už víc jak měsíc nekuřák.Mimochodem pro všechny trochu optimismu.Nemám štítnou žlázu=jsem na Letroxu, je mi skoro 40 a fakticky ty špeky dolů jdou.Tak hodně sil všem do dalšího krásnění.pa pa


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »