Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Nevím

(Lída T., 23. 1. 2009 6:29)

Já bych aspoń zezačátku Kj nepřidávala a uviděla bych, jk to jde, potom třeba, jo, já jsem už zhublá, někde v Co je nového je to celé rozepsané, díky tomu mne přešlo porozvodové smutnění a našla jsem si v posilce nového kamaráda, dokonce bývalý začal dolézat.Ta jeho nová je proti mně nyní kulatější. Jenže co do chlapa, který nemá odpovědnost a zradil a šel od dětí za jinou, já už ho nechci.

Lídě

(Lenka S., 23. 1. 2009 6:22)

Liduš, má to 0,17 Kj na 100 ml, je to hodně?? A jak jsi na tom ty s hubnutím? Už jsi zhubla?

Pítí

(Lída T., 23. 1. 2009 6:06)

Já pila 1,5l lépe 2 l jemně perlivé vody a nebo neslazeného čaje za den, 2 kávy p za den s trochou pol.mléka a někdy večer 1 až 2 defcky vína. To ale ne každý den. Musíš se podívat kolik to má Kj , já to nepila s žádnou příchutí. Nebo si kápni pár kapek citronu do minerálky.
Lepší je neperlivá, ale to já nespolknu.

Tak dneska začínám!!

(Lenka S., 23. 1. 2009 5:56)

Dobré ráno všechny spoluhubnoucí.
Tak ode dneška začínám, na snídani tvaroh, dalamanek, rajče a plátek šunky. Moc mi to chutná a strašně se těším. Jen mám ještě dotaz, mohu pít citronovou aquilu? V nápojích se ještě nějak neorientuji. Díky moc.

Jana XY 48let

(Janička, 22. 1. 2009 20:59)

Já jsem ani nevěřila , že ve svém věku mohu s váhou pohnout, kdyby to bylo jen pět kg , byla bych ráda, ale bude to mnohem víc, to jsem sama sobě slíbila, hlad nemám a když tak si klidně vezmu mezijídlo a nic se neděje.

ahoj

(Katka B, 29 let, 22. 1. 2009 20:47)

Ahoj holky,
musím napsat, že i já denně čtu tyto stránky a všechny vaše příspěvky, moc podpoří. Jídelníčky jsou super, opravdu je vše k sehnání a taky bych moc chtěla touto cestou poděkovat paní Evě. Myslím, že je to pro nás konečně to pravé ořechové. Jsem tedy teprv na začátku, takže mám před sebou ještě dlouhou cestu, ale věřím, že vydržím, když to tady všechno čtu, tak přece taky musím!!!

Lucii Z.

(Martina P, 22. 1. 2009 18:50)

Zdravím všechny dámy, moc obdivuji všechny, co už zhubly, jsem na tom stejně jako Lucie Z., také čekám na jídelníček a budu začánat na 84 kg při výšce 168 cm. Stejně jako Lucie mám v plánu zhubnout aspoň 10 kg, ideálních by pro mne bylo těch 15 kg. Takže díky všem za příspěvky, motivaci a podporu :-)
Martina

Rychlý a jednoduchý recept

(Anna a Jaroslav(Abendy), 22. 1. 2009 15:13)

Vařená prsa se zeleninou - vlastně dvě jídla

Prsa vařím dohromady se sáčkem mražené zeleniny "Celer a mrkev",osolím, 2 malé lžičky Podravky, je možno i 1 čili papričku a je hotovo.Vývar použijeme jako polévku,nechám část zeleniny a "zakvrdlám" jedno vajíčko (alternativa polévek v jídelníčku).Ze zbytku vychladlé zeleniny,uvařených kuř.prsíček,2 lžic nízkotučného jogurtu,několika cherry rajčátek a lehkého "poprašku" koření gyros je hotový salátek na oběd i druhý den ...

To chce iba klidek...

(Anka D.Slovensko,, 22. 1. 2009 13:46)

Cauko dievcatka!Kazdy den som na Evkinej stranke, citam si vsetky Vase prispevky. Uz som si precitala rady, povzbudenia, recepty. Tiez som si pozorne pozrela, ako sa dari aj darilo s dennym ubytkom vahy dievcatam.Som vdaca, ze tieto Evkine jedalnicky prinasaju zarucene vysledky a to kazdemu, kto si uvedomi podstatu zdraveho stravovania a zaroven starostlivost o svoje telo. Ja uz mam 56 rokov, tak som uz kopec blbosti urobila,vlastne som si len ublizovala.Iste sa aj Vam pri skusani roznych diet prihodili spatne jo jo efekty.Zacala som teraz 6.1.09 s vahou 81,4 kg teraz mam 78kg. V pase som schudla 7 cm, prsia 5 cm, boky 5 cm. Moj ciel je 65 kg.Cesta je este dlhsia ale kracam k cielu trpezlivo, bez stresov, hladu a dolezite je, ze nemam chut na sladke.Vsetkym Vam zelam pohodu a trpezlivost, ved tiez sme nepribrali za 2 mesiace, tak pomalicky nech kilecka odkladame do neznama.Zdravi, Anka

začátek

(lenička, 22. 1. 2009 10:51)

čau dámy holky bojovnice za své štíhlé tělíčko a spokojenost ))))dnes jsem začala s jídelníčkem a zatím mám spíš pocit že to nemůžu stihnout sníst, dala jsem na radu ostatních diskutujících a jídlo si nakrájela na malé kousky)hodně zeleniny to je změna veliká, nebot mám alergii na rajčata a tak jsem se přejedla všech okurek, paprik a jiných zeleninek takže ted do sebe dostat zeleninu byl docela oříšek, ale dcera (15 měsíců) mi polovinu vždycky sní takže si musím schovat co chci sníst, což je docela zábava a nějak zapomínám, že mi to moc nechutná) blbost-chutná ale sladkosti byly předtím lepší než se krmit zelím, že? co si budu namlouvat) ted je vše jinak a baví mě to, v podstatě jsem začala už před několika dny s malinkými porcemi a prokládat vše zeleninou takže vím že ono to jde a je mi líp než když jsem snědla předtím oplatky a jiné blbiny(jinak jde všechno snadněji když nemusím shánět různé zvláštní potraviny, jídlo je opravdu běžné, koupím v každé večerce apod takže je to fakt super, jsem hrozně nadšená že můžu jíst normální jídlo a přitom dělám něco dobrýho pro sebe) to je změna)minulý rok jsem zkusila herbal.... no znáte to asi samy) změna žádná-kromě jediné-z mateřské to finančně zabolelo( a to dost)takže děkuji že jste tu a tu jsou moje míry a váha- dnes ráno začínám na 80,2kg 48,1pr.tuku! a jen 29,3pr.vody!!!míry prsa 107,pas 98,boky 115,stehna 69, ruce 39. fotku pošlu co nejdřív, at mám památku jak už nikdy nebudu vypadat)jo ještě jsem zapoměla jsem vysoká(ha ha ha) 156cm.co je malý je milý že?tak ahoj lenička z brna

těším se!

(Olga, 22. 1. 2009 10:15)

Ahoj holky,
tak já také čekám s mamkou na poslání jídelníčku a už se moc těšíme. Budeme si vařit společně, aby to šlo lépe!Jak jste spokojené s jídelníčky?Dá Vám hodně času sehnat potraviny a následně si připravit pokrmy?Držím palečky nám všem baculkám:-).

Čekání

(Eva, 21. 1. 2009 22:29)

No čekání je trochu, tak týden je bohužel realita, vždyť chodím do práce, ale nyní má syn po zkouškách a má volno, pomůže mi, už jsem mu to všechno vysvětlovala včara, tak to snad půjde rychleji.

Alena N. 55let konec

(Alena N, 21. 1. 2009 22:10)

Ahojky, všechny boubelky, současné nebo minulé. Chtěla bych Vám napsat pár postřehů z mého hubnutí.
Je mi 55 let a již jsem podstoupila několik diet.
Asi 5 let zpět jsem často držela dietu tkzv. dělenou stravu při které jsem nějaké kilčo shodila, ale stále to nebylo to pravé ořechové, protože jsem se držela faktu, že mohu jíst jakékoliv množstí potravin avšak oddělené
( živočišné - rostlinné). Stravovací návyky jsem měla špatné, nesnídala jsem což můžu dnes potvrdit, že je to hrozná blbost a co se týká množství snědeného jídla bylo také špatně. Nechci tady rozebírat podrobnosti, ale
jednoduše řečeno postupem času jsme nehubla, i když jsem stále jedla dělenou stravu.
Jednoho dne jsem na internetu našla nabídku na hubnutí a hned jsem se zkontaktovala s paní Evou.
Na základě jejích informací, jídelníčků a mnoho dobrých rad jsem se pustila do diety dne 6. 10. 2008.
Ten den kdy jsem začala s dietou jsem se v dopoledních hodinách se stala babičkou.Proto je tento den pro mne velice důležitý.
Z počátku to bylo dosti náročné na přípravu jídla do práce, protože jsem si skutečně připravovala vše poctivě
včetně vážení všech potravin a dělám to dodnes. V přípravě už mám styl, takže vše dělám automaticky, ale stále mám před sebou jídelníčky a váhu.
Přiznávám, že jsem trochu lajdák na cvičení, ale budu se snažit vše napravit hlavně až bude lepší počasí, kdy
určitě procházky a vůbec pohyb venku vše usnadní.
No a nyní Vám oznámím moje výsledky.
Na počátku mého hubnutí ( 6. 10.08) jsem vážila 91 kg, míra v pase byla 106 cm.
K dnešnímu dni ( 21. 1. 09) vážím 75,1 kg a v pase mám 91 cm ( zhubnutí 15,9 kg).
Tím bych mnohokrát chtěla poděkovat paní Evě. Protože mohu říct, že skutečně při dodržování jejích rad a pokynů jsem toto dokázala, i když je pravdou, že to chce velmi pevnou vůli.
Zdravotní potíže nemám žádné, cítím se velice dobře, mám spoustu energie.
To je asi vše, co jsem Vám všem chtěla napsat a doporučuji těm ,kterým obezita vadí z estetických důvodů nebo zdravotních, s tím začím něco dělat.
Přeji všemh kdo chce zhubnout mnoho úspěchů a pevnou vůli.Mějte na mysli, že to děláte pro svůj spokojený a dlouhý život.
Ahojky Alena N.

Lucce Z

(Renča, 21. 1. 2009 22:06)

Luci je to paráda nedivím se že se těšíš,myslím,že jsme se tak těšily všechny.A ta odměna když vidíš jak ty kilča mažou dolů.Je to bomba.Uvidíš jak budeš spokojená.A navíc ta podpora od ostatních K NEZAPLACENÍ!!!!!R

Ňam

(Eva, 21. 1. 2009 20:23)

To musím taky vyzkoušet, zdravím.E

Taky na zítřek

(Monika J., 21. 1. 2009 20:14)

mám nízkotučný tvaroh smíchaný s nastrouhanou mrkví, cibulkou, zel. paprikou a troškou šunkového salámu. Osoleno, opepřeno a zakápnuto citr. šťávou. K tomu cel. pečivo, mňam.

na zítřek

(Eva, 21. 1. 2009 20:03)

Na zítřek mám do práce nakrájenou bílou ředkev , červenou a zelenou papriku, sakané surini tyčinky a strouhaný sýr, smícháno, jemně pocukrováno gr.koř.- ale fakt jenom trošku, celozrnné pečivo a je oběd jako vyšitý nebo svačinka před odchidem domů, aby nebyla chuť sežrat ledničku. dopoledne asi budu mít 4 kusy ovoce, snídaně klasika , pečivo, kuř.šunka , rajče, káva a čaj.

porce a mezijídla

(Eva, 21. 1. 2009 19:10)

Ještě se vracím k porcím, je mnohem lepší než si je navyšovat, používat opravdu mezijídlo, nic to nenaruší,ideální je zelenina a cel.pečivo, bílá ředkev a bílá paprika , které jsou na trhu jsou ideální.
Nikdy nelitujte, toho, co jste si nevzaly, víte přibližné složení, litujte jen zdravých věcí, až budete takhle zdravě jíst delší dobu, budete mít spousty energie a vyčistí se vám pleť, játra budou lépe fungovat a nebudete mít v těle tolik splodin.

Čeká mě start

(Lucka Z, 21. 1. 2009 19:01)

Ahoj, všechny vás zdravím a hrozně obdivuju co jste dokázaly.Jakmile mě dojde od pani Evy jídelníček,tak budu taky bojovat,ale hrozně se těším.Držte palce,začínám na 84 kg a můj cíl je dostat dolů 10-15 kg.Mějte se

Nápad

(Eva, 21. 1. 2009 18:16)

Na Hypernově mají ve slevě ledový salát, nasejete si ho a přidejte tuňáka ve vlastní š´távě nebo v tomatě 80g a máte vystaráno nejmíń na dvě porce s cel.pečivem.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »