Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Holky BOMBA

(Jana M, 13. 1. 2009 15:21)

Lído, tak to je fakt BOMBA, ať vidí chlapeček, o co přišel. Pro mě by to byla ještě větší inspirace. Přeji ti , ať ti to jde ještě líp. Já jsem taky velice spokojená. Kolegině v práci to nemůže pořád rozdejchat, :-)) Všem hubnoucím přeji , ať jim to jde co nejlíp a hlavně jasnou hlavu a klid v duši . pa Jana

Holky - bomba

(Lída T., 13. 1. 2009 14:26)

Nejen ze mám další kilčo dole, ale jak jsem psala, jsem rozvedená, potkala jsem včera bývalého muže s jeho krasavicí, byla pěkně kulaťoučká, zastavil se, bavil se s dětmi a potom mi říkal , jak mi to sluší, v duchu jsem se musela smíchy válet po zemi, když jsem viděla, jak se ta jeho milá na to tvářila.

1.týden mám za sebou

(Renča, 13. 1. 2009 13:25)

Ahoj všechny spolubojovnice.Tak dnes mám za sebou 1.týden hubnutí.Mám dole 2,4kg.Bezva jde to!!!!!!!
Začínala jsem na 67,5 a mám 65,1.Týden utekl jako voda a kupodivu mě ani nijak ZATÍM nehoní mlsná.Z toho jsem měla opravdu hrůůůůzu.Tak se všechny držme a vzhůru do dalšího shazování těch odporných přebytků co jsme si tak rychle nastřádaly.Renča

Jedu v tom s vama, holky!

(Amalka, 13. 1. 2009 12:39)

Ahoj, ahoj, zdravim vsechny boubelky i neboubelky! Tak ja mam dnes treti den a k memu veeeeelkemu prekvapeni uz mam dole 1,3 kg! Tak drzim palce vsem bojovnicim! Pa

tak jsem se také přidala

(Andrea, 13. 1. 2009 12:22)

Ahoj,zdravím všechny,tak jsem se také přidala do vašich řad,dnes je to 9 den a musím říct,že to opravdu funguje,jsem moc ráda,že kila jdou dolů,dnes je to 3 den,co mi váha stojí,ale nevzdávám to a budu dále pokračovat

Lenička č.2

(Lenka M, 13. 1. 2009 9:33)

Ahoj holky, tak ja uz taky hubnu od 2.1. a jde to dobre.Obcas me prepadnou chute, ale udrzim se.Proto je nejlepsi si zajit na tyhle stranky a hned ma clovek tolik energie a elanu to nevzdat a chute jsou ty tam.....
2.1- 80,2 a dnes 13.1.-77.7kg. Tak papa, drzim palce Vam vsem.

Pro Leničku

(yveta, 13. 1. 2009 9:23)

Lenko, asi je to v tvém počítači, protože mě to naskakuje normálně. Takže to musíš na nějakého odborníka.
Jinak hlásím od včerejška ta váha opravdu jde dolu, dneska jsem se vážila (i když by se správně mělo vážit za týden kvůli lepšímu pocitu) a ejhle ono to opravdu funguje tak jak má. Tak jsem ráda, že to nepodstupuji zbytečně. Tak zatím papa

no jo

(lenička, 12. 1. 2009 22:52)

no jak píšu rychle tak tam mám chyby a tak - omlouvám se všem

díky

(lenička, 12. 1. 2009 22:50)

děkuju za váš názor a jdu do toho. ozvu se a budu informovat jak to jde, sleduju diskuzi takže držím palečky všem at se daří!jo nevíte v čem by mohl být problé, že mi to naskakuje hrozně pomalu, musím čekat i několik sekund než se mi načtou písmenka a i atémata jdou špatně, je to mnou nebo to tak prostě je? ráda bych se nezdržovala...když je ta myšlenka...

Ahoj holky

(Radka L, 12. 1. 2009 21:51)

Tak jsem dneska s mamkou taky najela na systém paní Evy. První den dopadl dobře, takže to určitě půjde dolů. Věříme tomu, takže to nebude problém. Moc se těšíme. Letos v květnu si nadělím na své třicátiny ten nejkrásnější dárek, co jsem si mohla přát, díky Evičce - moc děkuji předem. Držíme palce všem, které bojují jako my!

Leničce

(agáta, 12. 1. 2009 20:29)

Lenko, opravdu to není žádný podvod, s paní Evou to jde každému kdo chce, má vůli a dělá to pro sebe.
Všechny rady jsou stopro každému na tělo, a je opravdu jen a jen na každém, jak se k tomu postaví. Pokud váháš - přidej na misku vah na ano. To je moje rada. Já osobně mám jen ty nejlepší zkušenosti.

Leničko

(Jana Z, 12. 1. 2009 18:41)

Milá Leničko,já vydala podvodníkům tolik peněz,že je mě stydno to napsat-moje blbost!Ale Evička rozhodně podvodnice není,je to prima ženská,která se snaží pomoci druhým(a nemusela by).Já jsem zhubla 18kg,pořád pokračuji,protože mám velikou obezitu.A když to jde mě a druhým,půjde to i vám.Kdo zkusí,neprohloupí.Jen doporučuji,rozhodnutí je na vás.Jana Z

leničce

(Alena S., 12. 1. 2009 15:36)

Ahojky Leni,já hubnu s Evičkou od 4.10. z počátku to šlo raketově dolů, až jsme měla strach, že je to moc rychlý.Po měsíci se to srovnalo.Po dvou měsících jsme měla dole 8kg.A to bez hladovění a bez problémů.Po vánocích jsem chtěla zase najet na první měsíc, ale zatím jsem se k tomu nedostala, byla jsem nemocná, menstruace a pod. Takže jen jím podle jídelníčků Evičky a občas podle sebe.Snažím se dodržovat zásady a jde po pomalinku dolů i takhle.K dnešnímu dni mám dole 9,5kg, takže super.Podle mého názoru jít do toho má opravdu cenu.Není to žádný podvod a konkurence opravdu asi závidí.Jak tady psala jedna z holek , je to tím , že to určitě s Evičkou jde a celkem dost dobře.Takže hurá do toho.Držím Ti palečky,abys byla spokojená jako já a spousta dalších tady.Alena S

Jana XY 48let

(Janička, 12. 1. 2009 14:44)

Mně nikdo nikdy nic nesmazal, ale nikomu jsem nenadávala, já tedy hubnu v klidu.

konkurence

(Zlatka, 12. 1. 2009 14:21)

Mám pocit, že to byli lidi z hubnetesnami.cz a nějací prodejci Herbaleifu, já od nich taky dostávala vzkazy, když jsem propagovala kdysi jeden výrobek, jde jim o zákaznáky a servítky si tedy neberou.

Pro Lenku

(yveta, 12. 1. 2009 13:44)

Nojo Leni, ale já měřím 155cm a mívala jsem 59-60kg. To jsem si pískala. Předloni v listopadu jsem přestala kouřit a ty kila šly nahoru ať jsem chtěla nebo ne. Držela jsem tu dělenou stravu, ale začala jsem moc brzo už v únoru a pořád jsem měla chuť na cígo takže to prostě nešlo a teď po roce a něco nekouření už bych to mohla sundat. Takže jsem dneškem začala.

udržení váhy

(Lída T., 12. 1. 2009 12:10)

Tak já postupuji podle oddílu Co bude po zhubnutí, příjem jsem navyšovala jen na 3/4 doporučené dávky na den, úplně mi to stačí, jím méně velké porce víckrát za den a vybírám si, co jím, smažené a tučné , sladké a zákusky jím jen než jdu na cvičení.Někdy si na radu Evičky dávám den, kdy jím jen ryby a cel.opečivo a zeleninu a piji jako duha. Ale čaje.

Yvetě

(Lenka, 98kg, 12. 1. 2009 11:58)

přeji hodně sil do začátku, tvoji váhu bych hned brala a už bych ani nechtěla hubnout !!! :-)

Dnes začínám

(Yveta, 64,5 kg, 12.1.2009, 12. 1. 2009 9:46)

Ahoj všem spolubojovnicím. Tak neska jsem začala, ráno jsem si dala snídani, neslazený čaj s citronem a v klídku posnídala. Jenom mám obavy, až tohle všechno přestojím aby se mi kila pomalu plíživě nevrátily zpět. Kdo hubnete déle a už jenom udržujete kila? Napiště poznatky. A vy začínající se mnou napiště taky jak to jde a co děláte při pocitech hladu. Zatím ahojda mějte se krásně.

Zdravím všechny

(Lenka, 98kg, 12. 1. 2009 8:18)

Ahojda, tak i já jsem minulý týden naběhla na Evčin jídelníček, světe div se, já, co nikdy neshodila ani deko, váha mi pomalinku klesá :-)) A co je hlavní , skoro vůbec nemám chutě na sladké. Je to super změna, všem doporučuji!!!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »