Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Matrii M

(Lída T, 1. 2. 2009 11:51)

Gratuluju, to je teda nádherné, říct, za dva měsíce jsm někde nechala deset kg, jsi dobrá, nechceš poslat fotky?

Marie K

(Marie K, 1. 2. 2009 10:03)

Milá Zdeni,
zdravím Vás a jsem rozhodnutá se podílet na úbytku celoživotných kg se všemi děvčaty.Oslovila jsem pani Evičku a obdržím její recepty co nejdříve.Zatím si čtu s jejích úžasných stránek a pročítám vzkazy a prohlížím foto a jsem nadšena děvčaty,která vše dokázala. Na stránkách paní Evičky,jsem vyčetla základní rady a vše praktikuji než dojdou recepty chodím plavat,chůze a už mám své úbytky z kterých se velmi raduji zhubla jsem 2 kg a jsem pod 100 jsem ťastná a těším se na pomoc pani Evičky s jídlem proti špekům.Super ,děkuji, těším se na Vaši odpověd, můžeme si pomáhat navzájem. Komunikace mi velmi chyběla je nutností, moci si povídat o problémech.
Všem nám držím palečky a jdeme do toho.
Evičko, děkujeme za Vaše zkušenosti, o které jste schopna se rozdělit s dalšími trpícími - jde nadváha takto nazvat, díky.Maruška K

Zdeně

(Eva, 1. 2. 2009 9:54)

Napiš mi na email svoje příjmení, dělám to pod nimi, hned řeknu, zda už Tě mám hotovou.E

Marie M konec dvou měsíců

(Marie M, 1. 2. 2009 7:34)

Dobrý večer paní Evo,
opět hlásím moje výsledky:
začala jsem: 3.12. 80,0 kg
31.1. 70.1.
Zatím to stále jde, i když už pomaleji, ale jsem v pohodě. Takže jsem někde po 2 měsících nechala 10 kg. Chci ještě tak měsíc zkusit, jak to půjde a hlavně potom si to udržet !

Mějte se hezky a díky za vše.
Maruška

Dotaz k Vám, již zkušeným

(Zdenka, 31. 1. 2009 22:56)

Jak dlouho to trvalo, než jste začaly? Myslím, jak dlouho jste čekaly na jídelníček? Já už se nemůžu dočkat, ale pořád nic nepřichází. Docela bych uvítala, kdyby mi někdo sdělil své zkušenosti, kdo měl hodně moc přes 100 Kg. Jak to šlo? Děkuji za reakce.

Neboj

(Macek, 31. 1. 2009 12:16)

Určitě to půjde, třeba pomalinku, ale půjde.

První 2týdny

(PETRA Z, 31. 1. 2009 12:05)

Zdravím všechny hubnoucí dámy. Dneska vkládám svůj první příspěvek. Zítra končím 2.týden s paní Evičkou a je to super.
Začátek-2.1.jsem stoupla na váhu a málem jsem se zhroutila, když tam bylo 92kg-měřím 169cm!!! Okamžitě jsem začala jíst menší porce a hlavně v pravidelném režimu. A váha šla dolů. Pak jsem náhodou objevila tyto skvělé stránky a hned jsem kontaktovala paní Evu a od 19.1. bojuji s vámi:-)
19.1.jsem měla 88,9kg a dneska jsem nevěřila váze, ale bylo tam 86,3.
Vím, že začátek je vždy rychlejší, tak snad mi to kilčo týdně vydrží.
Jsem ráda, že to jde všem tak krásně, a hlavně mám inspiraci a povzbuzení, abych vydržela. To byl vždy můj problém, že jsem se vrátila k nepravidelné stravě a k dojídání hlavně večer.
Už se těším na jaro a hlavně doufám, že budu obnovovat šatník v menších velikostech.
Zdravím vás všechny Petra

kuskus

(Petra, 31. 1. 2009 11:48)

nevaříte někdo náhodou z kuskusu, cizrna, jáhly - jak je to s tímhle jídlem???Je to hodně kalorické??Z kuskusu sem našla pár salátu a vypadali hezky,ale vůbec nevím jak chutná a jestli se to k diete hodí - nemůžete mi poradit??

raději ne

(Eva, 31. 1. 2009 10:10)

Raději toho nechte, mám svoje muchy jako každý, možná mušky někdy i masařky, červenají se mi uši.

Maruška K

(Jana M., 31. 1. 2009 9:46)

Maruško to jste vystihla přesně!!! Evička je svkělá, plná dobra....

Dotaz na jídelníček

(Maruška K, 31. 1. 2009 8:33)

Vážená pani Evičko,
Dovoluji si Vás pozdravit a jsem nadšena s vašich stránek a tolik dobra,že je z nich pro neštastné ženy a dívky.
Bohužel je mi už 64 roků a celý život se trápím nadváhou.Nyní jsem se učila na internetu u syna a narazila na Vaše stránky.

Moje diety za celý život nelze popsat a nyní jsem zjistila,že je vše úplně špatně a výsledek je po celém mém životním úsilí zhubnout váha 112 kg.
Byli jsme v Jáchymově v lázních na léčení psala jsem si redukční dietu a nyní po přečtení všech vzkazů od děvčat a poučení na Vašich stánkách jsem na 100 kg.
Je možné mi poslat nějaký jídelníček na ukázku nebo se hned nějak registurji a posílám peníze.
děkuji Vám za vaše rady,pomoc,laskavost a jsem nadšena jak všem pomáháte.
pracovala jsem 40 roků ve zdravotnictví a pomoc jsem hledala marně.
Léčím se se štítnou žlázou a vysoký kravní tlak,
Samozřejmě mám poškozené klouby atd.

Po přečtení všech vzkazů je mi líto,že nejsem maladší,abych si toho zhubnutí déle užila.
Děkuji Vám za laskavou odpověd a těším se co mi poradíte. Poslala jsem Vám i el.dopis.

Jídelníčky

(Eva, 30. 1. 2009 22:16)

Syn mi pomáhal, tak jsem dnes odeslala další jídelníčky, ozvu se Vám všem zítra na emaily, komu jsem to posílala.E

Renče a Lucce Z

(Eva, 30. 1. 2009 22:08)

No můj syn dokonce jedl porce dvojnádobné, má hodně pohybu a po matuře býval dost obalený, zhubnul deset kg ani nevěděl jak, chlapci to mají snazší.
Jinak té slčně jsem odpovídala a odmítl mne.

paní Evičce

(Renča, 30. 1. 2009 21:09)

dobrý večer,manželovi samozřejmě dávám porce větší.To by asi nepřežil,kdyby měl dodržovat mé porce.Ale opravdu i jemu jde váha dolů,drží se a podporujeme se navzájem.(jen kdyby si to jídlo chtěl taky chystat sám).
Držím všem palečky VYDRŽÍME!!!!!!!

Majtince

(Lucka Z, 30. 1. 2009 17:23)

Ten jídelníček ti poslat nemůžu,to jem slíbila,ale pani Eva se ti ozve na email,když budeš chtít,stačí se ozvat :-).A k těm rybám,zní to docela dobře...

rybičky

(Jiřka, 30. 1. 2009 14:48)

Také děkuji za odpověď.Já s dietkou končila už dřív a teď už hlídám kilečka sama.Proto taky hledám nějakou radu.Vím že by Evička poradila,ale nechci otravovat(má nás na starost už hodně)tak čtu různé rady tady.Ryby mohu,prubnu.

Lídě T.

(Zuzka, 30. 1. 2009 14:29)

Děkuji za odpověď na otázku.Mám ryby ráda tak to zkusím.Teď jím ještě podle jídelníčků mám 75 a chci se dostat na 70.Ty jsi zhubla parádně určitě Ti to moc sluší, škoda že nemáš ve fotogalerii fotečku.Určitě by jsi se měla čím pochlubit,tolik kil dolů musí být znát.Ahoj Zuzka

jj, je to hodně o vůli a cílech...

(DIANA, 30. 1. 2009 14:01)

Janče staromanželce: však odhodlání drží:-) ..Janísku, vždyť ty jsi pro mne velká motivace-stačí kouknout do Tvé galerie (oh, až skoro závidím), že jsou výsledky:-)
...jen mi to jde zkrátka dolů cik-cak a po gramech a né po dekagramech a kilech jak ostatním:(

*****
A Agátce děkuji za přání pevné vůle.
Víte, já měla takovou radost, že jsem zvládla první den bez mezijídla a těšila jsem se ráno na váhu--- a ona mrcha nic a ještě mi přidala!

Vím, že je teď důležité to nevzdat, myslím, že tělo si zvyká a když pozná, že ho netrápím hlady, ale pravidelně trochu zásobuju, že z těch železnejch tukovejch zásob taky něco pustí:-)))

Hezký víkend všem! D.

sacharidy

(marta, 30. 1. 2009 12:38)

dlouhé sacharidy je tedy pečivo se zrníčkama?

Ještě k tomu opakování dnů

(Lída T., 29. 1. 2009 22:04)

No testovaly jsme to po vzájemné dohodě, je to bezva, že oběd se dělá na dva dny a vlastně vše, dala jsem tak dolů ta posledné 4 kg, šlo to taky a nebylo to tak náročné.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »