Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Všem,co mě podpořily

(Iveta,42 let, 24. 4. 2009 8:35)

No to víte,že jsem to nevydržela a na tu váhu stejně vlezla.Po tom včerejším šílenství mám 30 dkg nahoře,ale můžu si za to sama.Tak jsem si dala k snídani celozrňáček s pomazánkovým máslem a mrkvičku.Tak doufám,že ten včerejšek se nebude už opakovat.Od rána se snažím dovolat na ústřednu objednat se na tu alergii,ale nikdo to nebere.Tam bych chtěla dělat.Hezký víkend přeju.A držte mi prosím palce.I když musím to zvládnout sama,já vím.Celou noc sem nespala,holka děsně kašlala,já zase smrkala a dnes mě bolí hlava.jdu dělat taťkovi ty vanilkové rohlíčky a pak 3 bit řezy.To zas bude lákadel.A babi nám upeče tvarohové buchtičky.Ach jo.To nemůže dělat třeba koprové,aby to nelákalo?

stopka

(kristýna, 24. 4. 2009 8:32)

já mám dneska překvapivě zase 87kg , a stále se to nehýbe a to už trvá skoro 14 dní tak nevím , asi to nějak kazím , či co... počkám na Evču co mi pak písne ... pěkný ránko Kristýna

Kmošce

(Iveta,42 let, 24. 4. 2009 8:29)

Váha se mi zastavila víckrát,ale max.na 3 dny a pak to zase šlo,stačilo jen zařaditMD,zeleninovej,bílkovinovej.Ale teď nic.

nový začátek

(Petra Ř, 23. 4. 2009 17:46)

Já začínám po dlouhé době znovu - byla jsem teď dlouho na neschopence kvůly operaci kolena a tak sem se zasekla na 86 kg. Teď jdu ale v pondělí na kontrolu a už bych měla jít do práce, takže konečně budu mít zase nějaký pohyb - tak doufám, že mě to ještě půjde. Bojím se aby se mi dařilo hubnout - ale jídelníčky mám a šlo to i předtím než se mi to stalo s kolenem, tak proč by nemělo jít teď - že jo:o(nO musím bejt silná a vydržet:)

fotky

(Petra Ř, 23. 4. 2009 17:44)

Chtělo bych pochválit Janu a Květu - jste obě fakt kočky, moc vám to sluší a můžete na sebe být pyšní. Jani to že ti jsou šaty velký je docela problém, ale zase budeš úplně krásná něvěsta - hubená jako panenka:o)A i všem ostatním přeju dál hodně štěští!!!!

překlepy

(kristýa, 23. 4. 2009 15:37)

pardon, mám v práci noťas a nedopisuju jak na klávesnici , tak pardon, za překlepy

ivetě

(kristýna, 23. 4. 2009 15:35)

já začala sama bez evči hubnutí , na začátku února srovnala jsem si porce na minimum a začala každej den na orbitreku po 10, pak 15, a teď mám 25 min. , pak jsem se docela lekla abych něco nepodcenila jojo efekt je sakra mrcha tak jsem se hlásila k Evči to jsem dala už z 96 na 90 sama a teď jsem tady mezi váma už valím druhý měsíc a mám 87-88 jak kdy prostě mi to tělo sakra dělá bbosti..
asi před 10 dny jsem to hodně ešila s Evčou , ale teď jsem nějk nahodila pozu a nevážím se ,ale hlídám se a pak se uvidí, jde to sakra mentsky ztuha , ale kdyžto nevyleze už nikdy nazpět ,i tak dobrý , myslím , že je to boj s naším super mozkem..- u mě právě vyhrává a tak čekám až se to zlomíííí

Taky stojíme..

(Olinka a mamka, 23. 4. 2009 15:32)

Ahoj holky,
taky s mamkou už týden stojíme na skoro stejné váze a zatím se teda nedepkujeme...Hrozně mě to skáče kolem 92,5-93 a mamce kolem 78,8-79..o víkend dáme dva mim. a snad to klesne...Ivet, jak je možné, že Ti nic nepomůže?Ani Evičky rady nepomohly?Na nás ten zeleninový ani bílkovinný den neměl účinek...Tak nevím, asi si tělo zvyklo, že už je tři měsíce omezované, ale my se nedáme!

všem hubnulkám)

(Lenička, 23. 4. 2009 15:19)

jo taky jsem chtěla říct, že pokud si na seznamu najdete v sekci zdraví téma výživa-objeví se vám jako druhé nejlepší dle kvality- stránky...hádejte třikrát)))no ano tyhle eviny stránečky) naše milované)co bysme si bez nich mnohé počaly, že?tak jen pochvala)

ivetě

(kristýna, 23. 4. 2009 15:12)

jasně klidně piš , kdy je potřeba , jak se dívám na hodiny za chvilk, já byla des poprvé na it???u máme sváču holky , já si tu dlachmím pod pultem bílej jogurt aktivia, ale bacha sladkej , to si dáme do nosu... slunko začíná svítit a tak si Ivi víc zacvičit??ja byla dneska poprvé na- vacu-shape- stle alias nafouknou vám prostor za zadkem , nasadí elegant sukni a natlakujou a vy jdete jako kdyby jste stoupaly vodou na Sněžku , no pocit lehkých nohou dobrý, makačka haha, a snad to bude vidět , počítají spálení kalorii a já dala 1000 za 30 minut... to je na ten koblih Ivi , a víš co mi ještě pomáhalo, jen si přivonět k jídlu ,na co jsem měla chuť -čokoláda a teď máme doma i oplatky a já je hned nesežeru a ani mě nelákají, já mám nejhorší období před mesíčkama , to bych vraždila chutěma...
jo a propo je fakt , ž ikdyž kila neletí závratně - u mě se fakt nepřetrhnu rychlost , to že se hejbeme a zvládme věci ,co by sem u nich dřív vypadaly , že to máme za pár.. je super, ne???

ahoj

(Lenička, 23. 4. 2009 15:11)

ahoj všechny) říkám si že se s vámi podělím o jeden názor, radu)))v pondělí jsem měla možnost se v jednom obchůdku se sport. výživou a tak bavit s ochotným prodavačem)ptala jsem se , když byl ochotný si jen tak povídat a nic nevnucoval)zajímala mne syrovátka-všude jsou na ni dva názory- pomáhá a nepomáhá při hubnutí)takže asi takhle- nejlíp se tělu zpracovává sojový protein, pak hned syrovátkový) jak je známo spousta lidí je přesvědčena o tom ,že když budou jíst ovoce zeleninu-zhubnou a ono neee) tedy zhubnou ale jen vodu nebo svaly( aby se hubnul tuk je zapotřebí jíst taky proteiny a cukry. takže doporučuje se klidně syrovátku přidat do dietního jídelníčku, připočítat ji tam a dát si ji třeba do kafe, výborný) nebo ještě líp když nemáte moc času přidat ovoce a syrovátk. nápoj a nemusíte si kupovat takový ty shaky na hubnutí co jsou plný sacharidů a chemie(jinak pan prodavač radil pohyb dle možnosti, ne se sedřít a pak toho rychle nechat) nevěřit spalovačům tuku, pokud neposilujeme nebo se nějak víc nepohybujeme nemají smysl) raději když chceme utrácet-koupit si nějaký kvalitní tabletky nebo želatinu na klouby, nejlíp pro sportovce, tzn.nějakou firmu co dělá pro sportovce výživ.doplnky. už z dřívějších zkušeností( dělala jsem ve zdravé výživě) vím, že tyhle přípravky nejlíp zabírají) ty z lékarny jsou podle mne tak půl napůl.jinak bylo doporučeno aby člověk navštívil lékaře a zjistil si svůj zdravotní stav, nejlíp dřív než začne s hubnutím, protože třeba vysoký krevní tlak je docela blbý pro rychlý zhubnutí( srdce dostává víc zabrat a spousta lidí se diví proč jim je špatně, když přece hubnou a dělají něco pro zdraví)no tak jen to jsem vám chtěla říct.třeba jsem někomu trochu poradila) i když od toho je tu naše Evička) mějte se všechny krásně)

Taky po měsíci

(Andrea, 23. 4. 2009 14:20)

Ahoj všechny hubnulky tak já se taky hlásím po měsíci. Začátek mám stejný jako Terezka 23.3, ale váhu trošku jinou 81,9 kg.
A dnes: váha 74,5 kg
po měsíci váha -7,4 kg
prsa -7 cm
pas -6 cm
břicho -7 cm
boky -7 cm
stehna -5 cm
a jedu dál druhej měsíc. Stěma depkama jsem na tom zatím dobře žádný nemám ba naopak začínám být spokojená sama se sebou a o tom to přeci je. Tak vydržte

Po měsíci

(Tereza O, 30 let, 23. 4. 2009 13:59)

Hezký den všem, tak po měsíci se opět hlásím.
Začátek 23.3. 68,8 kg
A dnes 23.4. 63,5 kg
pas -9 cm
boky -6 cm
Hodně lidí už si všimlo, jak jsem zhubla, ale ještě to není moje vysněná váha, takže jedu dál :-)))
Přeju všem pevnou vůli a hodně shozených kil.

Ivetě

(Kmoška, 23. 4. 2009 13:44)

Vydrž!!! Já začala dneska, zatím se držím, ale budu potřebovat morální podporu! Ještě to nemám v paži, ale myslím si, když si oddychneš pak to zase půjde. Váha se ti zastavila až po 2 měsících, nebo i dřív? Já jen abych věděla, na co se mám připravit. Hele svítí sluníčko, je jaro, ptáci cvrlikají,kytky voní, buď ráda na světě, vždyť už si toho dokázala tolik!! Nemusí pršet, jen když kape.

Kristýnce

(Iveta,42 let, 23. 4. 2009 13:42)

Hele dík za podporu,já to nechci vzdát,ale teď zrovna nevidím jiné řešení.Dík za podporu,je to fajn a pomůže to.Ale potřebovala bych mít některou zvás blízko.Jsi dobrá,že nehřešíš,to já jo.Dnes jsem byla po dlouhé době v pekárně a dala si koblihu.Ale vím,že je to hlavně v mé hlavě.Jenže moc dobře se znám a při depce a krizi to se mnou jde z kopce.Právě,že mi nezabírá nic.Ani mimořádné,ani bílkovinovej,zeleninovej.Jsem ráda,že si to napsala,že vím,že v tom nejsem sama.Mohla bych si Evče napsat o tvůj mejlík?

.....

(Irena 32 let, 23. 4. 2009 13:40)

Myslím,že by jsme tu měli být na sebe pyšní všichni.Ať už někdo schodil 8kg a někdo 30.Ono se taky jinak hubne s velkou nadváhou,jakou jsem měla(105,5)a mírnou jako třeba 80KG.Nejdůležitější je si ty schozená kila udržet!

Depka

(Irena 32 let, 23. 4. 2009 13:37)

Já se teda přiznám,že vůbec nedepkuji.Naopak,jsem na sebe tak "pyšná" a zároveň naštvaná,že jsem ty kila nechala dojít tak daleko.Takže i když váha stojí,vím,že za pár dní se zase pohne.
No u mě to dělá hodně to,že jsem prostě začala denně sportovat.Že jsem si vytvořila trochu lepší fyzičku a zvládnu to co dřív ne.Tak tohle je pro mě naprostá výhra:))Ženský říkaj,že jsem blázen..jedu si na kole zacvičit 7km,tam hodím hodinku step aerobic a zase 7km domů:))Ale zpátky už je to relax,je to spíš z kopce.
V tom sportu jsem našla to,co dřív ne.A teda je to hlavně o tom,že mě manžel dost podporuje.

Ivetě

(Irena 32 let, 23. 4. 2009 13:30)

Jo a pilates je takové cvičení..hodně založené na spávném cviku a dýchání

ivetě

(kristýna, 23. 4. 2009 13:30)

Ivi , drž se najeď zase na jídelák u mě váha stojí už přes týden , jim stejně , měla jsem i výjímečný dny podle rad Evči a snažím se pít tak 4l za den a stejně váha neklesá a já si říkala , že jsem divná... , že dělám něco špatně , ale na váhu stoupnu až po týdnu, měla jsem depky , že se to nehýbe , ale přeměř se -svaly jsou tešší a na cenťáky je to poznat... taky neklesám podle svých představ a měla jsem pak fakt blbou náladu a byla jsem pěkně protivná....teď to neřeším , ale snažím se ani trochu nehřešit -kdo z koho ... drž se a napiš...kristýna

Ivetě

(Irena 32 let, 23. 4. 2009 13:26)

Ivet,neházej to za hlavu.To zvládneš.Já už nějakou dobu jedu jídelníčky podle sebe a hubnu.Už to jde sice pomaleji.Ale pochopila jsem,že takhle to bude už celej život:))Samozřejmě,že sem tam nějaký prohřešek neuškodí:))
Tak nedepkuj,vypadáš báječně a ozvy se.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »