Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

100 kg tanečnice? ANO!!!

(Lenka F., 16. 4. 2009 7:05)

ahojte všichni, v prvné řadě bych moc chtěla poděkovat pí Evě za pomoc. Vždycky jsem měla pár kg navíc, ale potom jsem podstoupila hormonální léčbu a během roku přibrala 12 kg, kterých jsem se ani za nic nemohla zbavit. Nakonec se povedlo i vytoužené miminko, ale to už jsem se dostala na 100 kg. Ale i při té váze jsem chodila na břišní tance, je to nádherný, a myslím si, že ženám přirozený, pohyb, a navíc krásně tvaruje postavu. Díky břišním tancům jsem se začala cítit jako žena a nyní, když jsem se zbavila díky pí Evě i 10 kg se cítím bezvadně!!! První metu mám za sebou, ale ještě budu pokračovat, chtěla bych dát dolu ještě 6 kg a věřím, že se mi to povede. Hezké jaro a tančete!!! je to super.... Lenka F. z fotogalerie

Marie K 2 64 let

(Marie K 2, 16. 4. 2009 6:16)

Dobré ráno,
Evičko děkuji za rady.

V listopadu 25.11.2008 jsem měla 105 kg no a nyní 15.04.09 88.2 kg.
Přeji krásný slunečný den.
Včera ve městě úžasný pocit bez špeků, ve výloze pohled suprový.V obchodě o
dvě čísla menší tričko a mám úžasný pocit.
Díky nikdy jsem nevěřila,že ještě něco takového dokáži bez stresu při
normální stravě.úžasné díky
Maruška K

Blance

(Eva, 15. 4. 2009 23:15)

Milá Blani, hezky se to čte před spaním, končím právě s počítáním a pádím do hajan.
Ono to bylo takové klidné a snesitelné, protože jsem to vyzkoušela na vlastním těle a nevymýšlela si blbosti jako je buněčná výživa, zázračné léky na hubnutí a přírodní doplňky stravy. Když to jen slyším , tak se zase klepu do čela.

Blanka konec dvou měsíců

(Blanka 44 let , 15. 4. 2009 23:11)

Dobrý den paní Evo. Tak jsem zase tady. Vím ,že moc často nepíšu,ale nemám přístup k internet ,protože ho v práci nemám. Uplynulo osm týdnů a mám vyčerpané jídelníčky. Jsem spokojená, protože kila mám dole. Moje váha byla 70,6 a nyní63,9 to je myslím pěkný úspěch.Je pravda ,že jsem mohla mít ještě méně,jenže jsem o velikonocích hřešila a váha mi stála . Ještě by jsem chtěla pokračovat a jít na 60kg. Tak budu dále papat podle Vašich jídelníčků. Nevím jestli mi potom řeknete, jak a co jíst na to zastavení a udržení váhy. Nebo co mám jíst v červnu na dovolené . Teď ale zatím musím pokračovat v jídelníčku . Začala jsem doma cvičit kalanetiku. Držela jsem opravdu hodně diet,ale žádná se tomuhle nemůže rovnat. Mám ze sebe radost a za to vděčím samozřejmě Vám.Blanka

Soutěž

(Eva, 15. 4. 2009 20:01)

To probíhá na www.dokonalezeny.cz a já to sponzoruji.

soutěž

(Petra Ř, 15. 4. 2009 18:30)

Prosím chtěla sem se zeptat kde je třetí soutěž???Já sem koukala do oddílu soutěže a tam sem jí nenašla. Nebo k jaké soutěži dává Evička rady???

Martině.

(Eva, 15. 4. 2009 16:55)

Recepty jde vkládat do komentářů v tom oddílu u nich, fotky vkládám já na požádání, když mi někdo pošle emailem, no a jinak taky gratulace je zhubnutí.

Marcele

(Eva, 15. 4. 2009 16:53)

Poslala jsem vám email.

zdravím všechny

(Martina (martinkaliskova@seznam.cz), 15. 4. 2009 15:46)

Moc příjemně mě překvapily vaše stránky, když tak člověk lítá po netu, tak to jsou samé reklamy na koktejly, prášky, speciální směsi, jídla a bůhví co ještě.
V únoru letošního roku jsem se(po nekonečných jojoefektech)konečně rozhodla se sebou něco udělat. Takže nyní z 101,3kg jsem už na 94, snažím se pokračovat a je to super. Jenže mi tak trochu dochází dech (popravdě řečeno, prostě mě to hubnutí, počítání, hlídání tak nějak nebaví) a proto jsem ho hledala nějakého toho parťáka a našla jsem vás :-))
Vaše stránky teprve prozkoumávám, ale vypadá to víc než dobře - chtěla jsem se zeptat, pokud bych si chtěla taky přidat nějakou tu fotku, nebo zajímavý recept, kterými si teď zpestřuju vaření, kudy tudy?
ahoj M.

kilča dolů

(marcela.holanova@tiscali.cz, 15. 4. 2009 14:30)

Je to už asi měsíc co jsem se sem hlásila že je chci taky dostat dolů - nemám ráda zrcadla a sebe v nich :o(
Posílala jste mi mailík, ale ten se mi někam bohužel zatoulal - můžu poprosit o jeho znovu poslání?
Díky moc a moc a už se těším na spolupráci
Marcela

Petra F 31 let konec prvního měsíce

(Petra F, 15. 4. 2009 12:59)

Dobry den,

hlasim se po ceske dovolene opet z Hamburku. Bylo to narocne, z navstevy na navstevu, jsme doma malo, tak nas (nejen) babicky rozmazluji. Snazila jsem se odolavat nastraham, kdyz uz bylo min casu na cviceni. Obcas ale nejake to kafe nebo deci vina navic bylo. Obavala jsem se vahy, ale nastesti dobry, mam 81 kg (celkem -9 kg za mesic), takze to slo dolu i tak. Privezla jsem si spoustu obleceni, ktere mi nebylo a zase uz je, skvely pocit. Taky manzel chvali a mam vas pozdravovat;-)

Co se tyka mer - v pase mam -10 cm, pres prsa -7 cm a pres boky -8 cm.

Dekuju, mejte se krasne, zase se ozvu!

P.

Jiřina končí první měsíc

(Jiřina P, 15. 4. 2009 12:35)

16.3.2009 88,8
12.4.2009 82,6
Dobrý večer,posílám váhu za první měsíc a v pase -10cm. Přes velikonoce jsem trohu hřešila,nepřibrala jsem ale ani nezhubla.Už zase jedu podle plánu

Co by se nemělo přehánět.

(Eva, 15. 4. 2009 12:00)

1. Bonbony proti kašli

Obsahují éterické silice, ty ve větším množství způsobují neklid a poruchy ledvin. Příliš mnoho mentolu má vliv na srdeční sval, způsobuje fibrilaci předsíní.
2. Brambůrky

Při jejich výrobě vzniká akrylamid, který ve větším množství může způsobovat rakovinu.

3. Vařené banány

Obsahují příliš velké množství tzv. hormonu štěstí – serotoninu, který může poškozovat srdce. Také syrové banány obsahují serotonin, ovšem v množství, které zdraví neohrožuje.
4. Smažené nudle, rýže, brambory

Potraviny bohaté na sacharidy (brambory, rýže, nudle) by se neměly příliš dlouho smažit. Uvolňují se z nich akrylamidy, které zřejmě způsobují rakovinu. Příliš mnoho akrylamidů obsahují také müsli, cornflaky či brambůrky.
5. Staré konzervy

Konzervy musejí po skončení doby trvanlivosti ihned do koše. Prošlými konzervami se totiž dá dokonce otrávit.
6. Lékořice

Produktů z lékořice by se měli vyvarovat lidé trpící vysokým krevním tlakem.

7. Lněné semínko

Napomáhá sice trávení, ale... Pokud se ale v žaludku rozmělní, vzniká linamarin – látka, která uvolňuje kyselinu kyanovodíkovou. Stačí tedy dvě lžíce lněných semínek denně..

8. Sluopky ovoce a zeleniny

Jejich slupka obsahuje často chemický postřik. Proto je nutné důkladně je před konzumací omýt a oloupat

Lenka F 35 let

(Lenka F, 15. 4. 2009 11:39)

Tak dnes večer posílám slíbené fotečky,děvčata, doufám , že je Eva vloží,
mám dnes přesně -10 kg tj. 85,8 kg z původních 96kg
zatím moc díííky a určitě pokračuji dál!!!!!!!!!!
Lenka

Gratulace

(Eva, 15. 4. 2009 11:33)

Moc zdravím a gratuluji, prostě jste šikulky, když se člověk odrazí od svého chtění, jde všechno.

Pavla S 26 let

(Pavla S, 15. 4. 2009 11:32)

Ahoj Evičko, mám ze sebe radost, začala jsem i hodně sportovat, viz ta posilovna a doma steper a činky. Teď si chci koupit ještě in-liny a budeme s kamarádkou jezdit. co se týče hladu,tak právě vůbec nemám hlad a co je ještě lepší nemám ani chutě:o). Jsem moc ráda, že jsem na tvé stránky narazila už jsem začínala být zoufalá a teď se cítím o 99% lépe. To je jedno procento je až se dostanu alespoň na těch mých 70 kg, na které jsem byla zvyklá...
Datum Moje váha [kg]
28.2. 96,2
14.4. 89,7
Zatím přeji hezký den Pavla

Jitka V 44 let

(Jitka V, 15. 4. 2009 10:50)

Tak Tě zase zdravím!
17.2.2009 69,7
15.3.2009 65,2
15.4.2009 62,3
Zasílám 2. měsíc. Po Velikonocích se v tom nějak točím, dnes jdu na hodinu kalanetiky, tak to zase rozpohybuju. Každý den si dávám kalanetiku na zpevnění, asi tak 15 minut. Teď jsem trochu hřešila, měla jsem takové dobrůtky jako svíčkovou s knedlíkem, sekaninu, bramborový salát a mazanec. Všechno jsem ochutnala, až se divim, že jsem nepřibrala. Nebylo toho sice kvanta, ale je to vyběhnutí z normálu.Teď máme po svátcích, tak budu zase sekat latinu, abych konečně dosáhla těch vytoužených 60 kg. Je to fajn, neříkám tomu ani dieta, je to takové příjemné stravování, po kterém se člověk cítí svěží, má spoustu energie. Díky tomu toto jaro opravdu nevím, co je to jarní únava, ještě mě nepřepadla. Vyčerpala jsem 2 měsíce, tak to vezmu znovu, myslím asi tak 2 týdny.
Tak se měj moc hezky a už mi pomalu připravuj rady na udržení váhy po dietě. Tak papa.

Iveta Ž

(Iveta Ž, 15. 4. 2009 10:19)

Krásný den přeji. Dlouho jsem se neozývala,ale musím s radosti oznámit ,že mám 5kg dole a jsem opravdu moc ráda. Jsem opravdu rada,že mohu s tebou hubnout. Už jsem si koupila maličkost za odměnu. Iveta Ž

Nápověda k soutěži

(Eva , 15. 4. 2009 8:35)

Při redukční dietě dochází ke snížení příjmu tuků na 30-35% energie na den.

Pro začínající

(Eva, 14. 4. 2009 22:31)

návštěvníka: Eva
Nadpis komentáře: Pro začínající
Text komentáře: Jedná se návrat k podstatě člověka, pokud tělo nemá dost bílkovin, stravuje po několika dnech své svalové tkáně, pokud nemá dost minerálů, vitamínů a vlákniny, onemocní , pokud nemá pravidelný alespoň minimální přísun sacharidů , ukládá zásoby jako o závod.
Výměny potravin jsou možné v té řadě, že bílkovina s nízkým obsahem tuku se dá vyměnit za jinou podobnou, třeba šunka za libové bílé maso, nízkotučný sýr, odtučněný tvaroh nebo šmakouna nebo vařené bílky, jde ne o tu konkrétní šunku, ale o bílkoviny.
Ovoce se mění jen za jiné ovoce, množství zůstává.
U pečiva jde o dodržení množství a celozrnnosti, konkrétní druh není podstatný, jen nesmí být to tukové a sladké - loupák atd.
Píši to proto, že mi napsala jedna klientka, že se nebude cpát pečivem a šunkou, ale o tom to přece není, volba je, jen myslet a zeptat se.
Můj postup byl ten, že jsem věděla kolik čeho chci za den do těla dostat a spasovala jsem to na normální potraviny, také co nejjednodušší, aby to mohl využít i pracující člověk, tak zvláštnosti nečekejte, vše je podle normálních receptů jen s omezením tuku a vše se dá také koupit v normálních obchodech.
Shrnutí výměn:

-zelenina za zeleninu a během dne možno porce navýšit a 2/3 proti jídelníčku
-ovoce za ovoce , ale množství zachovat
bílé maso za bílé maso nebo nízkotučný sýr, sójové maso -nebo šmakoun/ množství dodržet/
-bílkovina za jinou nízkotučnou bílkovinu / nízkotučný tvaroh za nízkotučný jogurt nebo sýr/
- já někdy nesehnala celozrn, pečivo, ale je lepší, dalamánek a kmínový chleba jím nahraď, nepředělávala jsem ty dny, kde se vyskytl


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »