Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Další dnešní neplánovaný pohyb

(Eva, 2. 4. 2009 19:43)

navrhovala jsem synům, že by mohli spolu s manželem si vzít boxerky a zapózovat pro vás, děvčata, jako živý obraz se žehličkou, mopem a kyblíkem, ale naštvali se, honili mne po baráku a nakonec mne zlechtali, nelidové. Tak z toho tedy nic nebude, ale aspoň jsem se proběhla.

Nebyla jsem na cvičení ale chvíli venku

(Eva, 2. 4. 2009 19:01)

Právě jsem před chvílí doběhla ke kamerádce se psem, dala mu tam vodu a sam vypila čaj, řekly jsme si nové zprávy zu okolí a doběhla jsem zpět, ten obr prostě táhne, leze na něj jaro , tak s ním běhám. No už jdu zítra do práce , tak si musím zvykat.

Janě

(Eva, 2. 4. 2009 14:39)

Musíte se ozvat na el.adresu kgdolu@seznam.cz

HUBNUTÍ.

(jana MIKLASOVA, 2. 4. 2009 13:54)

V LEDNU 2009 JSEM BYLA NA OPERACI.DRALI MNĚ DĚLOHU A 2 VAJEČNÍKY.PŘED OPERACÍ JSEM MĚLA 74-75KILO. TED MAM 80KILO. RÁDA BY SHODILA NĚKAKÝ TO KILO. MOC MNE TO NEJDE DÁT KILA DOLU.PROSÍM VÁS O RADU JAK SHODIT TI KILA. MOC DĚKUJI JANA MIKLASOVA.

Ahojky

(Janča, staromanželka, 2. 4. 2009 13:19)

Ahojky Holky, venku je tak nádherně. Manžel nebude doma, tak jsem se rozhodla, že se setrou půjdu někam ven do Zlína, posedět. Když má manžel odpolední, tak se děsně nudím. Už se moc těším, jak vyletím z práce a zabavím se s přáteli. A to počasíčko.... Konečně můžu trochu poodhalit to, na čem jsem tak zapracovala. Přece jen, když se někdo s obdivem poohlédne, tak to moooc potěší. Mějte se tu krásně. Papa.

Hlava a jídlo, celkové pocity

(Eva, 2. 4. 2009 13:05)

No a srovnejte si své pocity, když sníte brambůrek vařený, pečené kuře nebo rybu a zeleninu a co dělá hlava, když sníte bůček, zelí a knedlíky? V tom druhém případě se vám krev přesune do trávicího traktu a játra jsou zaplavena tukem,přebytečné krátké sacharidy se ukládají na zadek a břicho,střeva jsou přetížena mastným obsahem, bude se vám chtít spát a vycházka vás spíš unaví.
V prvním případě zůstanete aktivní, jít ven v jarním počasí to láká, máme dobrou náladu, najedli jsme se pro své zdraví, žádné podvědomé výčitky.

Neukládá

(Eva, 2. 4. 2009 11:48)

PROSTĚ TĚLO SE NAUČILO NEUKLÁDAT KAŽDOU PITOMOST, ALE NEDÁ SE TO PŘEHÁNĚT, TAKY JARO A VÍC POHYBU.

Evě

(Jana M., 2. 4. 2009 11:40)

Evi fotku jsem posílala nedávno, tak ještě chvilku počkám. Předevčírem jsem mlsala sušenku s krémem a druhý den jse mměla o 20dkg méně. Včera jsem měla s dcerou točenou zmrzlinu a dnes je váha o 30dkg dole! Fakt to nechápu. Piju pravidelně tu syrovátku, může to být i tím??? Dnes mám k obědu brambory s tvarohem a jarní cibulkou - mńam :o)

Olince a Aničce

(Eva, 2. 4. 2009 11:31)

Aničko díky za údaje, tak jezdi návštěvní knihou dolů a někde je tam rybí týden, je moc dobrý, váha sletí dolů jako šíp.
Oli, už to nebolí, jen se budu muset držet v teple a na venkovní židle si dávat "podpdelník".

Gratulace všem

(Anička Č., 2. 4. 2009 11:24)

Všechny Vás zdravím. Dlouho jsem nesledovala stránky. Opět jsem zde našla mnoho inspirací a hlavně nových úbytků.
Děvčatům, které poslaly foto,gratuluji k úspěchu. Všem to moc sluší a z každé se stává "osobnost".
Já mám rozjetý 3.měsíc, jde to mnohem pomaleji, ale vyhovuje mi to. Měla jsem cíl 75kg do velikonoc, dnes vím, že to nedám, ale do prázdnin bych chtěla pod 70. Doufám, že s Vašim povzbuzením to dokážu taky.
Přeji všem konečně krásný slunečný den.

jeje..

(Olinka, 2. 4. 2009 11:22)

To je pěkně nepříjemný, to známe, člověk se vysvlékne a hned nastydne,ještě je tam chladno, jen sluníčko nás mate. Tak se, Evičko, brzy uzdrav.

Pozor

(Eva, 2. 4. 2009 11:19)

Dávejte se pozor, abyste nedopadly jako já.
Jsem dnes doma, já hloupá jsem to přehnala venku a chytila zánět moč. měchýře, no moje blbost, ale už beru léky, tak dobré, zítra jdu do práce.

Evičce

(Olinka, 2. 4. 2009 11:14)

Super, tak uvidíme, jdu makat na diplomce..pa

Jídelníček

(Eva, 2. 4. 2009 11:10)

No něco mne napadlo, ale ještě to není nic moc vcelku, musím to promyslet.

Jen tak..

(Olinka, 2. 4. 2009 10:54)

Ahojky Evi a holky,
tak jak užíváte dnešní krásný jarní den?Já měla od večera nervy na pochodu,protože jsme byli ráno u zubaře a to já nesnáším:-(!Ale už je dobře.
Váha dnes 95,3..nádhera, do toho ty nervy a nebyla jsem tři dny na wc, dnes dávám projímavý čajík a uvidíme:-).Zeleninový den mě zabetonoval, i když jsem hodně pila.
Mamka, to je moje hubenina, dnes má celkem -12kg, tj. 81,8!
Ještě nám chybí cca polovina druhého měsíce, jsme spokojené, hlady netrpíme, ani chutě moc nemáme.

Evi, nebudeš dělat nějaký speciální Velikonoční jídelníček?

Inspirace na neděli

(Eva, 2. 4. 2009 10:22)

Maso v alobalu

plátek masa(kuřecí,krůtí,vepřové,rybí),jakákoliv zelenina čerstvá i nakládaná,plátek šunky,plátek sýra,žampiony,sůl,oblíbené koření.
Plátek masa osolíme a okořeníme.Položíme na alobal a navrstvíme na něj různou zeleninu dle naší chuti,žampiony a vše přikryjeme plátkem sýra nebo šunky nebo obojím.Pevně zabalíme do alobalu,tak,aby nám nevytekla šťáva.Vložíme do rozpálené trouby a pečeme podle druhu masa 20-40 min.Na tento pokrm nepotřebujeme ani kapku oleje a maso zůstane krásně šťavnaté.
Podávám s vařeným bramborem nebo kuskusem a zelným salátem.
Rychlé a jarně barevné.

Nová fota a Dáje

(Eva, 2. 4. 2009 8:41)

Dájo díky a drž se, pěknéjarní dny.
Do fotogalerie Alenky N / najdete ji na levé straně stránky v dlouhém sloupci uprostřed / jsem přidala nová fota , váží nyní 69,5 kg z původních 92 kg.

Dája C. 46 let

(Dája C., 2. 4. 2009 6:59)

Začala jsem v neděli 5.10. s váhou 75,2kg
30.11. - 69,7 kg
1.11. - udržování bylo i přes Vánoce - 69,2
Milá paní Evo,
posílám Vám srdečný pozdrav a věřte, že na Vás často vzpomínám.Hubnutí pod Vaším dohledem jsem skončila na začátku prosince.Od té doby si sestavuji jídelníčky sama podle zásad z Vašich www stránek a musím říci, že i když někdy zhřeším, jsem moc spokojená. Váhu si pořád držím a cítím se skvěle.Od včera chodím na obědy zase do školní jídelny, tak doufám, že se mi podaří
váhu udržet.Pro jistotu jsem instruovala kuchařky,kterou vařečku mají na mě použít, kdybych chtěla přidat,ale snad to nebude třeba.Myslím, že jsem si na ten nový, zdravější způsob života zvykla.Dnes už si třeba neumím představit den bez snídaně.Na Vaše stránky se chodím dívat skoro každý den a obdivuji, kolika lidem jste pomohla a vrátila jim radost ze života. Vždycky si vzpomenu, jakou jsem já měla radost z každého ztraceného dekagramu a jak mě to vždy nabudilo k další aktivitě.Jsem moc ráda, že jsem na Vaše stránky narazila a že jste se mě ujala.Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně štěstí a spokojenosti . Dája C.

Evičce

(Iveta,42 let, 2. 4. 2009 6:47)

Hurááááááááá.Už je tam 6.K dnešní dni 8 kg a do dvou měsíců mi zbývá ještě přes týden.Musím to napsat 76,7 kg.No řekni nevypadá to krásně?

Pochvala pro muže Evi.

(Iveta,42 let, 2. 4. 2009 6:44)

Teda klobouk dolů.Já mám teda manžela zlato,nevyměnila bych ho za nic na světě,ale prádlo žehlil naposledy v 5 třídě a pak se museli koupit kalhoty nové.Je šikulka.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »