Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Monice a Evě

(e.vina, 2. 1. 2009 11:29)

Moni, tu váhu mám vysněnou i já,začínala jsem taky na 74kg a po dvou měsících (v polovině prosince) jsem měla 69kg.O svátcích jsem se snažila alespoň váhu udržet, což se mi celkem povedlo, mám teď 69,5kg. Nyní budu pokračovat a doufám, že se mi též podaří dostat se na těch 64-65kg. Tobě Moni moooc gratuluji a držím palce, ať si váhu udržíš.

Evi, já tvou odpověď našla teprve teď ve spamové poště, tak se omlouvám, že jsem nereagovala. Budu teď tedy pokračovat dál. Ale s fotkou jsem na tom stejně jako Monča a nerada se fotím.
V pondělí jdu na akvaaerobik, tak už se těším, že ty kila půjdou zase dolů. :o) Jinak jsem hodně chodila plavat a taky na dlouhé procházky, ale v rychlejším tempu.
Tvoje stránky jsou stále lepší a přehlednější, ráda sem chodím, díky moc!
Všem držím palce a přeji hodně zdraví a taky trochu štěstí!
Eva

Nevím,

(Monika J., 2. 1. 2009 10:47)

ještě jsem se k tomu neodhodlala. Přemýšlela jsem o tom, tak možná, ale trochu se stydím.

Moni

(Eva, 2. 1. 2009 10:39)

Moni a co fotky, nedáš?

Končím

(Monika J., 2. 1. 2009 10:33)

Tak jsem se po 4 měsících dopracovala k vysněné váze z téměř 74 na 65 kg. Ze začátku to šlo rychle, pak už o poznání pomaleji, ale vydržela jsem a mám z toho ohromnou radost. Tím to samozřejmě nekončí, dala jsem si novoroční předsevzetí, že si váhu udržím. Děkuji tímto Evě za trpělivost, za rady, a vůbec za všechno, co pro nás dělá. Neloučím se, budu se sem na Vás chodit dívat, jak Vám to jde, a taky dám vědět, jak to jde mě. Všem stávajícím hubnoucím, i těm kteří ještě váhají přeju pevnou vůli a ať se dopracují k vysněné váze a jsou zdravé a spokojené. Mějte se hezky v tom Novém roce, M.

Holky nebojte,zvládneme to

(Jana Z, 2. 1. 2009 8:06)

Pavlo a Marie-nebojte,máte podporu a určitě to zvládnete.Já mám ještě velký kus před sebou-nechala jsem tu váhu narůst hodně,proto začněte co nejdříve,abyste neměly tolik práce s hubnutím.Držím palce!

Tak jo

(Marie K, 1. 1. 2009 19:47)

Probrala jsem to s maminkou a se setrou, pročetly jsme to tu křížem krážem, je tu moc zajímavostí a rozhodla jsem se , že se o to pokusím, ty dvě do mne hustily moc, jsou obě v normě.Tak už jsem Evě napsala.
Jano Z gratuluji, teda jsi prokoukla.

Pro Marii K-Ládínkovu ženu

(Jana Z, 1. 1. 2009 17:11)

Milá Marie,pokud chcete opravdu zhubnout-udělejte to hlavně pro sebe!Zkuste to s Evičkou,já mám dole 19 kg od 5.9.Vyzkoušela jsem i tablety,utratila hodně peněz a nezhubla.Je třeba změnit jídelníček,budete se cítit lépe a manžel vás jistě bude podporovat.Držím palce a určitě to dokážete!

Ahoj děvčata v roce 2009

(Zlatka, 1. 1. 2009 16:13)

Našla jsem, že Eva vložila do "Zhubneme do jara - odlehčené receptíky" nějaký nový jídelníček, zítra to zkusím.

pro Marii K

(Alena S., 1. 1. 2009 16:05)

Dobrý den, jestli můžu doporučit, tak to zkuste s Evičkou.Určitě ne žádné prášky...to je humus.Tady u ní nejde vůbec o to se trápit hlady, ale neučit se správně jíst, to je základ.Já podle jejich jídelníčků(tedy až na dobu mezi svátky do dneška) jedu třetí měsíc a mám dole 9 kg.Vlastně musím se přiznat teď jen 8kg, ale můžu si zato sama.Kapánek jsem hřešila, ale od zítra zase začnu a vím, že do týdne to bude pryč.Cítím se moc fajn, stejně jako ostatní děvčata, uvidíte sama....stojí to za vyzkoušení. Ještě bych Všem chtěla popřát hodně, zdravíčka, štěstíčka, lásky a pěkných výsledků v hubnutí do Nového roku.

Ládínkova žena

(Marie K, 1. 1. 2009 14:08)

Tak jsem tady, Láďa mne sem dotáhl, ráno jsme spolu rozebírali moc věcí, jenom abych se ho trochu zastala, my jsme spolu fakt dost sportovali a užívali si života, jenže přišly děti, já zlenivěla, spíš nejsem moc ochotná se někam vypravit, na druhé straně musím říct, že když jsme neměli hlídání, Láďa ho vždy sehnal a zaplatil. No přibrala jsem tou pohodlností 15kg za pět let od svadby. Já uvažuji nad zhubnutím, ale před ním jsem to raději neříkala, myslela jsem, aby se mi nesmál, nevěděla jsem ani, že ho to tak trápí. Uvažuji buď o nějakých lécích nebo o tom, že bych napsala Evě, no ještě nevím. Ovšem o Láďu přijít nechci, včera byl pod parou, ale jinak je fajn, nepije, nekouří, má dobrou práci a o rodinu se stará, takže nám vlastně tyhle stránky pomohly promluvit si o jednom problému.Za ten včerejší blábol tady se mi omluvil, no chlap, někdy mluví a nemyslí. Co si myslíte, jaký způsob by byl nakonec pro mne lepší ? Zdravím všechny , Marie.

Miladě a všem, kdo bužírovali

(Eva, 1. 1. 2009 13:42)

Náhodou sis to krásně udržela, sedm kg je přece pěkné!!!!!!!!!!!!!
Můj muž mne moc podporoval , na Silvestra jsme dali chlebíčky dětem do kuchyně, a v obýváku jsme měli nakrájené sýry, ananas, grep a ještě další ex.ovoce, děti nakonec chodily jíst také ovoce a chválily si, jak je to osvěžující, jediný hřích byl šampus s kompotovanými jahodami, však to všechno odezní, přeji mnoho zdraví, situace se uklidní, soustřeďte se na ovoce a zeleninku, cel.pečivo a nízkotučné pečivo, maso dávejte nejvýše obden, tráví se dlouho.E

Milada B,65let

(Milada B, 1. 1. 2009 13:40)

Můj manžel letos zešílel, jak se nikdy o pečení nezajímal - já vždy upekla těch 9 druhů, tak on se do toho vložil, začalo ho to bavit a upekli jsme 22 druhů. Po dvou velkých krabicích jsem dala svým dvěma dcerám a pořád tam toho je pro jednu bangladéšskou vesenici. Docela by si užili. Zkrátka všechno věci, které miluju - co vlastně z jídla nemiluju, že. S příchodem svátků mi totálně odešla vůle. Ale nezoufejme! Ode dneška se do toho pouštím znovu s novou vervou a věřím, že to zase půjde. Sedm kg je dole a pokračování bude.Tabulka dosavadních úbytků je v Co je nového.

Pro Ládíčka

(Jana Z, 1. 1. 2009 7:37)

Pokud jí chcete pomoct,asi byste s ní měl promluvit,místo toho pomlouvání tady.Proč přibrala?Není ve stresu,je vůbec šťastná?Hubnout jde,ale to musí každý chtít,no,nevím,když si tady přečte ty vaše "řeči",jestli nejprve nezmnění vás.

Už jsem střízlivější

(Láďa, 1. 1. 2009 0:42)

Měla to být legrace a měl jsem v palici , ale asi dost křeč, no jsem nešťasný, moje žena je fakt hodně silná a o hubnutí nikdy nemluví, je spokojená a ráda sedí u telky, já to zadal do vyhledávače, protože si nevím rady, zítra jí to ukážu, nevíte, jak je to blbé pro chlapa, když by ji chtěl mít zase pěknou a sportovní a ona nic. Život s ní v takovém stavu je děs, dal jsem si předsevzetí, že ji tenhle rok buď změním, nebo budu muset změnit prostě svůj život, to by mne mrzelo, ale takhle žít do konce nechci.

Salát z brambor, hrášku, okurky

(Ilona, 31. 12. 2008 23:29)

5 brambor
2 dl hrášku (čerstvý nebo mražený)
1 salátová okurka
šťáva z citronu
1 čl oregana
1 čl bazalky
1 pl oleje
sůl
1/2 čl asafoetidy

Vařené brambory nakrájejte na kostičky, hrášek uvařte a sceďte, okurku oloupejte a nakrájejte, smíchejte všechny přísady v míse.

Ládíčku...

(Anna, 31. 12. 2008 22:15)

...jsi kretén na entou. Musím to napsat tak, jelikož bys to jinak nepochopil. Tady jsou stránky pro inteligentní lidi a ne pro takové kretény jako ty! Snad se ti rozsvítí v roce 2009 hodně štěstí...

Moje krásná žena

(Láďa, 31. 12. 2008 21:03)

Holky, moje žena je tlustá jako slon, ale po každé další sklenici se mi zdá štíhlejší a hezčí, navrhuji to jako metodu!!!!!!!!!!!Nebo že bych si našel štíhlejší milenku? To by mohla být metoda číslo dva, ta tlustá by nám mohla vařit a prát, aby nebyla opuštěná, ale Evo ty už jsi s kategorii milenek, Ládíček

Vínečko bíííléééé................

(Darja, 31. 12. 2008 19:43)

Zdravím , Evi, jsem už trochu v náladě, ale hlásím , že za těch 14 dní dietky mám dole dvě a půl kg, zítra večer pošlu rozpis.Kalhoty na mně lítají a přítel si toho všiml, tla la la,ahooojky.

Silvestr

(Zlatka, 31. 12. 2008 15:56)

Zdravím všechny zdejší kočičky, přeji štěstí a zdraví a optimismus, já už mám nachystané jednohubečky podle Evči a jdu na vycházku, abych měla nějaký pohýbek a chystám i tanec, sice doma s přáteli, ale přece.

Nový rok

(Petra, 31. 12. 2008 14:46)

Milé spolubojovnice a Evičko všem bych chtěla popřát do toho roku 2009 hodně pohody, radosti, lásky, pevné vůle a hlavně zdravíčka. Ať se máme všichno v Novém roce moc hezky a i celé naše rodiny a přátelé. No a v Novém roce se tu zase sejdem a budem hubnout dál a snad stále stejně úspěšně.Evi, Vám děkuji úplně za všechno co jsem se díky Vám naučila a pochopila.Hodně štěstí všem


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »