Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Míry

(Eva, 31. 3. 2009 20:20)

Po zhubnutí 24kg, čtyři a půl měsíce- prsa úbytek 20cm, pas 27cm, boky 33cm.
Po dalším cvičení - Po zhubnutí 26kg úbytek prsa 20cm, pas 30cm, boky 35cm
Úplně se to stydím napsat, řeknete si, taková bývalá tučnice nám chce radit, no ale nebylo by to fér nenapsat.
tehdy pas: 115 nyní 85 cm
tehdy prsa: 125 nyní 105 cm
tehdy boky kolem břicha a zadku: 140 nyní 105 cm
Tehdy znamená dobu, kdy už jsem si ani nepořizovala nic nového a při pohledu do zrcadla mi bylo zle.

Míry

(Jana, 31. 3. 2009 19:51)

Dobrý večer paní Evičko chtěla bych se zeptat kolik máte teď míry v pase a přes boky když máte tak malé kalhoty.To jste tedy šikula a fakt před Vámi smekám.Je to fuška dát tolik kil dolů.Já mám 66kg na 168cm ale zas v pase 75cm a přes boky 102cm tak typ hrušky a nejspíš to máme rodové tak s tím asi moc nenadělám vždy mi zhubnou první prsa ale boky se nehnou.Děkuji za odpověď Jana

Jana XY 48let story

(Janička, 31. 3. 2009 17:28)

Většinu svého života jsem měla problémy s váhou, jako dítě jsem hodně tancovala a cvičila a byla stejně oplácaná. Každé těhotenství mi přineslo něco navíc a pohodlíčko doma dalších deset. Pak jsem se naštvala a začala držet tvrdou dietu a skoro nejedla, zhubla jsem , ale začaly mi padat vlasy . To byl konec úsilí a já zase přibírala. Pak jsem držela dietu, která povolovala jíst jen bílkoviny, zhubla jsem dost, ale už jsem se na to po dvou měsících nemohla ani podívat, tak jsem nejedla zase nic a pak raketově tloustla při normální stravě.No a stovka byla tady. Přestala jsem taději chodit do společnosti, můj život se změnil. Jinak se žije kolem stovky a jinak se 75 kg.
Zdravotní problémy se hlásily a špatně se mi dýchalo. Manžel mne kritizoval, ale konkrétně neuměl pomoci. Byl to smutný život, nadváha ničila moje tělo i duši, útěchou bylo jídlo a čtení.
Manžel si našel jinou ženu a hádali jsme se.
Tak to je situace, kdy jsem smutně sedávala v jídelně a jen se tak rýpala v jídle, aby si někdo nemyslel, že moc jím. Myslela jsem na vše, na to, zda takový život má smysl, na to, že nemám ani kamarádku a bylo mi fakt děsně.
Jednou si ke mně přisedla známá tvář od nás z podniku a s chutí snědla část porce na talíři, k salátu si pak ze sáčku vytáhla kus celozrnného rohlíku a hodovala si dál.
Nebyla štíhlá, ale byla spokojená a usměvavá, byla jiná než já v té době. Opatrně jsem se netaktně zeptala, nebojíte se, že přiberete?
Paní se usmála a řekla , že jí jen kolik tělo potřebuje a já se v duchu ptala , co tím myslí. Začaly jsme spolu sedávat a bavit se o všem možném, vyprávěla mi, že už pár kg zhubla a cítí se fajn a někdy zase bojuje sama se sebou, aby vše dodržela a dala mi kontakt sem. No a ta paní byl Macík, co si nyní dává pauzu. Stále jsem si říkala, že nebudu přece chtít na někom , aby se se mnou bavil o mých špecích, ale nedalo mi to a i já odhodila zábrany a začala.
Dala jsem si to jako dárek k Vánocům.No co, už jsem v životě rozházela víc než pár stovek.
27.12. 102kg
31.3. 90
To je výsledek, popravdě jsem se moc lámat přes koleno nemusela, jsem takový člověk, který má smysl pro hru.Macík mne podporoval, chodil se mnou cvičit, vlastně chodí, s Evou si píšeme, když se něco děje a budu pokračovat, ať to leze pomalu, ale já mám zábavu.
Nedávno si manžel přišel pro nějaké věci a zůstal paf, no ať je tam, co je, já mám klid a mohu chodit na cvičení a ven a ne mu doma vyvařovat a tloustnout s děti jsou už samotné, tak vás holky pozdravuji a vytrvejte, já si tak hraji a není to špatné a Tobě ,Macíku, vařím zítra ve čtyři kávičku, tak dofrč.

Sladké

(Eva, 31. 3. 2009 17:02)

Bylo by dobré si asi přečíst příspěvek"
Závislost na sladkém nebo chemie těla?
Najdeš jej zase v tom dlouhém sloupci na levé straně stránky.

Daně

(Eva, 31. 3. 2009 14:30)

Dano, gratuluji a ozývejte se častěji, taky změny mír byste sem mohla vložit, no a samo časem fota, pozdravujte Pavlu.

Krize - už jsem tady

(Eva, 31. 3. 2009 14:29)

NEBYLA JSEM TU OD RÁNA, TAK SE OMLOUVÁM ZA POZDĚJŠÍ REAKCI, TA KRIZE PŘIJDE NA KAŽDÉHO, měla jsem jich milion, mně ta sušenka s vodou pomohla, taky jak píšeš, to hroznové víno mi pomáhalo, snědla jsem ho i dost, teplý čaj jahoda se smetanou od jemči a když bylo nejhůř, jak mi poradila jednou paní Pavla, Lepikol - přírodní vláknina v kapslích, ale zapíjela jsem max. 4-5, 8 je teda dávka moc velká.

krize

(Krista, 31. 3. 2009 11:02)

Ahoj Pavlo,přečetla jsem si tvůj příspěvek a jako bys mi mluvila z duše,taky jsem v té době měla takovou krizi a měla jsem v jídelníčku zmrzlinu a taky bebe no a to mě ještě víc rozhodilo,že jsem si přidala trochu zmrzliny a Bebe dobré ráno a večer sladký jogurt.Byla jsem najednou hrozně hladová.Pak to přešlo a je to zase dobré.Nejvíc jsem v pohodě,když dodržuji jídelníčky jak jdou za sebou.No,ale to asi byla krize po těch určitých dnech.Vydrž zase bude dobře a bez hladu.Krista

Pokračování

(Dana 33, 31. 3. 2009 10:59)

Zdravím, zase po čase se ozývám, abych se pochválila se svými výsledky, dnes ráno jsem se vážila a už mi do stovky chybí jen půl kila. Začínala jsem v lednu s váhou 117,5 kg, takže za 2,5 měsíce mám dole 17 kg, jsem nadšená. Musím se pochválit, protože si začali té změny všímat i ostatní a moc mě chválí. Pokračuji, protože to moje vysněná váha ještě není, ale rozdělila jsem si to na menší úspěchy, po kterých se odměním nějakým novým oblečením. Většinou jsou to nové kalhoty, když ty staré už na mě stejně visí. Tak jsem se dostala úspěšně z velikosti kalhot 40 na 35. Teď je moje meta 97,5 kg, což je 20 kg dole, a to bude oslava!!! Už tomu věřím, že to zvládnu a letos půjdu s dětmi i na koupaliště (snad po 10-ti letech) a nebudu si připadat jako velryba. Ještě máme pořád 3 měsíce do prázdnin před sebou, které můžeme zužitkovat pro svoji sebedůvěru.

existuje krize???

(Pavla F, 31. 3. 2009 10:11)

Existuje ta krize??? nebo je to jen v mé hlavičce???

Evičce, sacharidová krize???

(Pavla F, 31. 3. 2009 9:52)

Ahoj evičko. prosím tě porad mi včera jsem mněla druhý den dne 10tého.. a je to takový den.. kdy jsou menší porce.. dávala jsem si i mezisvačinky.. ale odpoledne jsem mněla hroznou chut na sladké.. né že bych mněla chutě v obchodě.. ale doma...jsem mněla hroznou chut... tak jsem si dala pár kuliček hroznového vína... a čtvrtku jablíčka.. přešlo to ale nevím jestli je to normální...mám pocit že dát si jednu bebe sušenku je jako přilévat olej do ohně... večer jsem to už ale nezvládla a dala jsem si jednu kostičku hořké čokolády.. dneska pro jistotu jsem zařadila mimořádný den.. teda poprvé
udělala jsem dobře?? co mám jíst když mně budou brát takové chutě na sladké??

Fotogalerie

(Eva, 30. 3. 2009 21:54)

Tak jsem vložila Olinku a zítra budu pokračovat další.E

Blanka M 35 let

(Blanka M, 30. 3. 2009 19:31)

15.1. 2009 - váha 69,4 kg
30.3. - 60,8 celkový úbytek na váze - 8,7 kg

A teď rozměry: pas - 73 - 7 cm
boky - 87 - 4 cm
prsa - 91 - 4 cm
zadek - 95 - 6 cm
stehna - 55 - 5 cm
paže - 30 - 1 cm

Musím podotknout,že postava vypadá v požádku a hlavně bez špeků!!! a to je opravdu ústěch. Dík za všechno.

Eva H 3

(Eva H 3 48 let, 29. 3. 2009 22:58)

29.1.2009 97,6
29.3.2009 84,6
Také jsem poslala fotky, tak jak na mne dojde řada, Eva je vyvěsí.
Ráda bych se podělila o tuhle úžasnou zkušenost s ostatními spolubojovnicemi i s těmi, kteří ač vědí o této možnosti, dávají přednost zázračným pilulkám a podobně. Vaše stránky jsem objevila mnohem dřív než kolegyně Jana, díky které jsem se nakonec rozhodla zkusit to a musím konstatovat, že skutečně nelituji. Bohužel, k mé škodě, jsem před tím opravdu pochybovala a to proto, že jsem se v životě již mnohokrát pokoušela zhubnout s velkým úsilím, které záhy bylo zmařeno takovým nárůstem váhy, že jsem v podstatě zanevřela na diety úplně. Nic v životě ale není náhoda a díky Vám jsem dostala ještě jednu šanci, jak s kilama zatočit. Nikdy bych nevěřila, že takového úžasného výsledku je možno dosáhnout v tak krátké době a přitom člověk nehladoví. Kdo to nezkusí, nepochopí. Fakt to funguje, jen je třeba trochu disciplíny. Nevím, jak Vám poděkovat. A všem, kteří se Vás snaží všelijakými nechutnými způsoby zastavit bych ráda vzkázala, že Vaše metoda je opravdu účinná a že si místo urážek a vyhrožování zasloužíte spíš obdiv a uznání. Je však jasné, jaké pohnutky asi mohou vést lidi k tomu, že druhého kritizují. Je to závist, protože úspěch nepatří jim, ale Vám. Jen doufám, že těch , kteří Vám fandí je většina.
Začínám třetí měsíc a rozhodně pokračuju. Já to dokážu, protože vím, že to půjde. Moc Vás zdravím a přeji krásný večer, Eva

Evičce

(Irena 32 let, 29. 3. 2009 22:41)

Určitě se neomlouvej,není přeci důvod.Ani bych se neurazila.Jenom jsem Tě opravila.Děkuji

Fotogalerie a omluva za moji roztržitost

(Eva, 29. 3. 2009 22:40)

Vložila jsem novou, paní Irenu - oprava, ale budu nyní dávat každý den novou, děvčata byla tak moc hodná, že poslala svá fota, moc jim všem děkuji, postupně to vložím, každý večer jednu a zároveň gratuluji k jejich odhodlání a výsledkům.

Omluva

(Eva, 29. 3. 2009 22:37)

No dnes mi těch fotek přišlo tolik, že nevím kde mne hlava stojí, nechtěla jsem Tě urazit a letím to napravit.Jinak je tam snad vše kolem vah dobře.

Evě

(Iveta,42 let, 29. 3. 2009 22:36)

Evi,prosímtě,co je to ta sacharydová vlna?Honí mě teď děsně mlsná.

Evičce

(Irena, 29. 3. 2009 22:31)

Děkuji za album,jenom malinká oprava:))Nejsem Libuška,ale Irena.

Fotogalerie

(Eva, 29. 3. 2009 22:28)

Vložila jsem novou, paní Libušku, ale budu nyní dávat každý den novou, děvčata byla tak moc hodná, že poslala svá fota, moc jim všem děkuji, postupně to vložím, každý večer jednu a zároveň gratuluji k jejich odhodlání a výsledkům.

Pro Věru

(Eva, 29. 3. 2009 21:57)

Pokud chce paní Věra hubnout dál, ať opakuje první měsíc.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »