Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Tast

(Monika 45let, 18. 4. 2009 11:09)

Krásný den každé ženě i muži,které chodí na této stránky..udělala jsem si test po pravdě a mám 33bodů....od 13.4.jsem zhubla 4kg,teprve začínám,ale je to krásný začátek,ještě mě čeká 16kg,ale s Vámi i s p.Evou to zvládnu,to už vím....chtěla bych patřit mezi Vás....moc Vás vážím,to,co už jste dokázaly na své postavě...přeji Vám vše nejjjjjjjjj...........M.

Taková bežná sobota

(Eva, 18. 4. 2009 7:43)

snídaně
Chléb celozrnný 50g 370 kJ
Rajčata 100g 100kJ
Sýr Cottage light 100g 360kJ
dopolední svačinka
Mandarinky 2 kusy 320kJ
Kiwi 2 kusy 250kJ
oběd grilujeme špízy
Salát zelný 200g 420kJ
Kuřecí maso na špízu 250g 1 720kJ
Chléb celozrnný 50g 370kJ
odpolední svačinka
Sýr Sedlčanský Hermelín pikantní 50g 650kJ
Chléb celozrnný 40g 290kJ
Okurky salátové 200g 140kJ
večeře
Salát zelný zbytek od oběda 200g 420kJ
Chléb celozrnný 40g 290kJ

Celkem 5700Kj

Můj výsledek

(Eva, 17. 4. 2009 22:45)

1)občas 1
2)ano 3
3) ne 0
4)občas 1
5)ano 3
6)ne 1
7)ano 3
8)občas 1
9)ne 0
10)ano 3
11) ne 0
12)občas 1
13) ne 0
14) ne 0
15) ano 3
16) ano 3
17)občas 1
18) ne 0
19) ne 0
20) ano 3
Výsledek 27 - jestli jsem dobře počítala
39 – 20 bodů: Víte, co chcete

Jste lidé, kteří přesně vědí, jak vypadáte a jak působíte na ostatní. Jste objektivní a dobře si uvědomujete, že každý člověk je rozdílná osobnost s rozdílným vzhledem. Hubené modelky v časopisech vás nechávají chladnými. Máte období, kdy jste se svou postavou spokojeni, jindy zase ne. Vaše sebevědomí je však zdravé a patříte mezi zlatý střed.

Nový test - dám i samostatně

(Eva, 17. 4. 2009 22:32)

TEST - Vaše postava




Na každou otázku odpovídejte ANO, OBČAS nebo NE.


1) Téměř permanentně držím dietu nebo se omezuji v jídle

2) Svůj jídelníček volím podle toho, co je zdravé a přínosné pro tělo

3) Oblečení v mém šatníku je spíše v tmavých barvách

4) Myslím si o sobě, že by mé tělo mohlo vypadat mnohem lépe

5) Jojo efekt je pojem, který je mi velmi dobře známý

6) Ostatní říkají, že vypadám dobře, ale já si to nemyslím

7) Pravidelně se snažím cvičit

8) V posilovně nebo fitku jsem pomalu jako doma

9) Nesnesu narážky na svou postavu

10) Neustále sleduji, jakou postavu mají ostatní lidi

11) Kdybych měl(a) peníze na plastiku, tak neváhám a jdu do toho

12) Na mém těle je spousta věcí, které bych chtěl(a) změnit

13) Když vidím v médiích hubené modelky, přepadá mě vztek a závist

14) Jsem ochoten(a) investovat velkou sumu peněz do hubnoucích pilulek

15) Rád(a) si užívám života, ale jde to jen tehdy, když jsem spokoje(a) s tím, jak vypadám

16) Zásadně si vybírám oblečení, které skryje mé nedostatky

17) Problémy s postavou mám už od pubertálního věku

18) Zkouším být spokojen(a) s tím, jaký(á) jsem, ale moc se mi to nedaří

19) Nerad(a) mluvím o své postavě

20) Vyhýbám se místům, kde se musím svlékat (bazén, veřejné sprchy…)




Vyhodnocení testu

Za každou odpověď, na kterou jste odpověděli ano, si přičtěte 3 body. Za každé občas si připočtěte jeden bod a za každé ne si připočtěte 0 bodů.




60 – 40 bodů: Naprostá nespokojenost

Patříte mezi ty, kteří jsou se svou postavou naprosto nespokojeni. Připadáte si buď tlustí nebo hubení, a i kdybyste měli ideální míry, budete si o sobě myslet, že vypadáte hrozně. Chybí vám sebevědomí a s tím je třeba něco udělat. Zaměřte se na vnitřní krásu člověka a užívejte života. Přestaňte se užírat svým vzhledem a změňte své hodnoty, nebo se z toho jednou zblázníte.




39 – 20 bodů: Víte, co chcete

Jste lidé, kteří přesně vědí, jak vypadáte a jak působíte na ostatní. Jste objektivní a dobře si uvědomujete, že každý člověk je rozdílná osobnost s rozdílným vzhledem. Hubené modelky v časopisech vás nechávají chladnými. Máte období, kdy jste se svou postavou spokojeni, jindy zase ne. Vaše sebevědomí je však zdravé a patříte mezi zlatý střed.




19 – 0 bodů: Postava jako z časopisu

Buď vypadáte naprosto skvěle nebo si to alespoň o sobě myslíte. Vaše sebevědomí přerůstá v gigantické rozměry a možná si občas o sobě myslíte, že jste více než ostatní. Na straně druhé, přesně víte, co chcete a na ostatní působíte velmi přesvědčivě. Patříte mezi typy lidí, kterým ostatní závidí. Asi také mají proč.

Záleží na těle

(Eva, 17. 4. 2009 22:15)

Každý je na tom jinak, třeba Macek dala udržovačku jen 14 dní, myslím že je to optimální, aby se tělo uklidnilo, ale zase moc neustálilo na určité váze.

Dotaz

(Hanka R. 41 let, 17. 4. 2009 22:12)

Zdravím Evi, v současné chvíli mám dole s Vámi něco přes 9 kilo a budu mít za sebou tři měsíce jídelníčků. Ráda bych ale zhubla ještě tak 5-6 kilo. Ale ... z různých odborných knih jsem vyčetla, že je potřeba po třech měsících dietu přerušit. Mám tedy měsíc,dva vydržet na "udržovačce" a pak ta kilča "dorazit"? Nebo mám pokračovat, tj. jet znovu od prvního dne jídelníčků ještě 1-2 měsíce do zhubnutí toho co chci? Díky za info. Hanka

Raději bych pomlčela o mojí výjiměčnosti

(Eva, 17. 4. 2009 21:24)

Mám v sobě kousek medovníku, odpoledne, ale pak jsem byla běhat, tak mám čisté svědomí, ráno to snad bude dobré, jednorázový úlet nevadí, horší je dlouhodobá nezdravá strava a přejídání, nejedla bych ho, ale naši chlapi se s ním tak ládovali, že se to nedalo vydržet.
Ale zase se musím pochválit, že jsem realizovala ten v pondělí doporučovaný detox střev stravou celé čtyři dny a pila jsem dost i kozí kléko a cítím se po tom fakt skvěle, ještě k tomu tématu čtu jednu knížku, tak třeba v tom budu ještě pokračovat, něco na tom bude, že čistá játra a tlusté střevo je základ svěžesti.

Všem spoluhubnulkám

(Iveta,42 let, 17. 4. 2009 21:08)

Eva píše,že si sťežuju na hríšky,ale je to opravdu tak.Snažím se držet,s tou mojí mlsnou hubou je to opravdu mnohem lepší,ale chutě mám pořád.Ale pravdu má v tom,že za to může hlavně moje hlava.Ale hlavně stres.To jsem pak jako praštěná,nevím,co bych do tý klapačky dala.Najednou si prostě musím zobnout a jakmile si zobnu jednou,je dost těžké odolat dalšímu.Jednou večer jsem ztrestala dvě řady studentský pečetě.Nejdřív jednu a pak jsem šla pro další.Při konzumaci mi bylo fajn,ale pak jsem měla v puse jako v polepšovně.A dneska nám babička upekla buchtu.A tu já můžu.No ne že bych si nedala,snad vydržím.Dnes jsem měla v jídelníčku vánočku,ale musím přiznat,že jse to nahradila biskupským beránkem.No já vím,že to nebylo zrovna to pravé ořechové.Já byla hodně na sladký.K snídsani bábovky a uchty,když nebylo upečeno,tak se mi nechtělo ani stávat.No to jsem se rozkecala,tolik věcí na sebe nabonzovala.Takže tě Leni velice dobře chápu.Ale taky to určitě dokjážeš,vždyť něco si dolu dostala.

Leničce

(Iveta,42 let, 17. 4. 2009 20:56)

Hele ty si asi taky číslo,co?Ale určitě moje krevní skupina.O alergii vím o čem mluvíš,taky jí mám,ale já sennou rýmu.Ale musím říct,že mi velice pomohla biorezonance.Jen nevím,jestli to u vás někde blíž je.Kdybys měla zájem,písni si Evičce o můj emailík a já ti řeknu něco víc.A máš pracdu,Evička je opravdu vyjímečná a přitom dokáže být úplně obyčejná i když by jí úspěch mohl stoupnout do hlavy.

sportem ke zdraví

(kristýna, 17. 4. 2009 20:50)

tak holky a kluci právě jsem dorazila ze svojí sport. projížďky , vzala jsem kolo a našeho velikýho psa a hnala jsem si to k lesu , ale ouha já se stratila ,a je tam tma jak v p... ještě že jsem tam nebyla sama... můj manžel to komentoval, že jsem byla odvážná a mohla jsem dovést i večeři-divočáka... tak dneska to mám vážně spokojeně spálený-tuky měla jsem taký strach , že jsem vyjela o 3 km úplně jinde, no nejsem holka šikovná??? a zítra na sraz s holkama ze střední... tak snadse mě moc neleknou- mám stále hodně nad /váhu jakou jsem měla.../tak písnu v neděli jak se nám to krásně vydařlo, mějte krásnej víkend...kristýna

Fotogalerie

(Eva , 17. 4. 2009 19:52)

Už jsem ji založila a zítra večer udělám Ivetce M, také dnes poslala fotky, ona si tu stěžuje na své hříchy, ale uvidíte, zítra, jak se změnila a zeštíhlela.
Andrea je pěkná a Ivetku zítra taky pochválíte.E

Velká omluva Andree

(Eva, 17. 4. 2009 18:37)

Paní Andrea mi poslala fotky a nějak se mi zatoulaly do spamů a já je nevystavila, večer to napravím a moc se za svoji lemláckost omlouvám, nebyl to zlý úmysl.

všem hubnulkám)

(Lenička, 17. 4. 2009 17:07)

ahoj všem spolubojovnicím) dnes jsem začala od znovu, jelikož moje pevná vůle není vůbec pevná)pokud je tak jenom vůle(no zkusme to odznovu) všem co pročítají tyhle stránky- čtěte a obracejte se přímo na Evu,ona je moc super človíček, poradí co dál)je to ale o tom, co člověk chce nebo nechce pro sebe udělat)opravdu žádný zázrak nehledejte, jde to je si říct,tak ted to zvládnu a budu na sebe přísná, a co tak čtu většině lidičkám se to pak líbí a nechtěli by se vrátit do starých kolejí)já sama bojuju sama se sebou, nejsem zářným příkladem)od konce ledna jsem zhubla pro mne neuvěřitelných skoro 7 kilo, mohlo to být mnohem víc, nebýt té hlavy) potřebovala bych drába, jenže konkrétního a živýho) v rodině tohle chybí, manža se láduje vším možným, maminka kterou často navštěvuji jí dvakrát za den a tak, že zdravá výživa to fakt není)samý uzeninky, sladkosti, tučnosti, většinou mi to naštěstí ani nikdy nechutnalo)kromě sladkého, to je můj problém, kdo zná, ví své)ale protože jsem dělal pár let ve zdravé výživě, znám spoustu alternativ, byví mne experimentovat, jen ta potr. alergie mi to ztěžuje)nemůžu celozrný chleby, většinou, protože to je samá slunečnic, len nebo taky ze zeleniny rajče, pak ořechy vlašáky, no občas se přidá ještě něco, sezonně(žádná sranda, hrozí mi anaf.šok takže si dávám bacha)jenže ono je spousta věcí pro které stojí za to se sebou něco dělat, nejen věcí, i lidí a tak. mám skoro 18. měs. dceru,takže bych ji někdy ráda třeba vzala na kolo,to neumím dodnes, v naší rodině sport?co to je? něco sprostého?(((prostě jen si vzít oblečeníčko velikosti třeba 40 ne 46.dost dlouho mi nesportování vyhovovalo, ale jen do doby, kdy poznáte chlapa, co rád kolo, plavání a tak ...a vezmete si ho za muže)no dost mých řečí, chci jen říct že mi to pomáhá, že jsou tu tyhle stránky, a Evi-nečervenejte se, vždyt je to vše pravda co holky píšou a jste bezva) i když bych vás měla kontaktovat častěji, jenže v mé povaze je dáno- neotravuj, dělej že nejsi a já se to už asi deset let snažím odstranit a furt ne a ne)uvidíme, jestli to 4. 7. zhubnu ještě aspon těch pár kilo, abych se mohla projít v plavkách jako člověk ane jako delfín, či velryba)pa a všem držte se , zvládnem to)

Odpověď na dotaz

(Eva, 17. 4. 2009 17:01)

"Poraď, Evi, co dělat, abych se neměla po příchodu z práce chuť naládovat vším, co je doma, než začnu dietu , ráda bych tomu předcházela.Marika"
Tak to rozebereme podrobněji, může se to hodit více lidičkám.
Tak vyzkoušejte takové normální postupy, vycházejme z toho, že z nás opadne stres a chceme si doma vydechnout, s tím máme podvědomě spojenou nějakou konzumaci.
1. Bylo by tedy dobré se na to připravit dopředu. Vycházejme z toho, že chceme zaplnit žaludek, navodit dlouhodobý pocit sytosti, zvadnout pomalu hladinu krevního cukru, abychom neměli vlčí hlad večer a při tom zkonzumovat co nejméně Kj. To je nářez a u někoho k tomu ještě přistupuje vytahaný žaludek.
Takže příprava předem bude spočívat v tom, že si doma do krabičky nebo sáčku do lednice nakrájíme zeleninu, to bude plnidlo žaludku. Dlouhodobou sytost vyvolají nízkotučné bílkoviny - tak si nachystejme kefírové nízkotučné mléko nebo nízkotučný jogurt smíchaný s odtučnělým tvarohem, samotný jogurt není pro náš účel dost hutný. Poslední chystání bude o zdvyžení hladiny krevního cukru - buď půlka cel.rohlíku nebo jedna oválná Bebe dobré ráno s creáliemi.
2. Bylo by dobré se připravit i v práci, před odchodem si vypít čaj, kdo má vytahaný žaludek ať přidá 5 kapslí lepikolu - vláknina v kapslích a zapije a snězte si ke kávě jdnu oválnou Bebe před odchodem z práce.
3. Po příchodu domů si uvařte čaj a kávu, pomalu konzumujte nachystané věci, v polovině konzumace je odneste ze stolu a chvíli čtěte nebo něco dělejte, pokud hlad už není konzumujte až za delší dobu zbytek. Pokud zase cítíte, že ještě chcete jíst, napijte se a pomalu ve dojezte, do večeře byste měla v pohodě vydržet a tělo bude odlehčené , nebudete se cítit tak unavené.
Napište své dojmy, jak to na vás zabralo.

Monice

(Eva, 17. 4. 2009 16:49)

Snažila jsem se odpovědět na enmail, ale otázka mi není ani nyní moc jasná, je lepší se zeptat na konkrétní potravinu.

Dobrý den p.Evičko.

(Monika 45let, 17. 4. 2009 10:17)

Našla jsem tyto Vaše stránky a jsem z nich moc nadšená,dne 13.4.jsem já i můj přítel začali hubnout.Já se zakulatila o 20kg díky menopauze a začala jsem i přibírat po vodě.Měla jsem strašné deprese z nadváhy,ale Vaše stránky mě vrátily zpátky na zem a začínám ze sebou něco dělat.Děkuji Vám....chtěla bych se jen zeptat,jestli mohu jíst potraviny,kde je uvedeno,že neobsahují sacharidy.Pokud budete tak laskavá napište mi na Moooncik07@seznam.cz ještě jednou děkuji.M.

Ilona A 29 let

(Ilona A skoro dva měsíce pryč, 17. 4. 2009 9:38)

Dobrý den paní Evičko, jen díky Vám jsem to zvládla, proto moc děkuji!!
Dnes ráno jsem měla zase míň 74,8 kg (dříve 85 kg) a určitě to půjde ještě dolů.
Jídelníčky už moc nedodržuji, ale vím CO mám jíst a KDY mám jíst. Naučila jsem se stravovat podle Vás a FUNGUJE TO!!! A také jsem se naučila každý den sportovat, a jsem se na něm asi závislá!! Nejdu spát dokud si neujedu minimálně 20 minut na rotopedu. A to i třeba hodně pozdě večer.
Míry: prsa - 3cm, pas - 8 cm a boky - 6 cm méně.
Moc děkuji a ještě se ozvu, jak pokračuji
Nahledanou

Končím s počítáním, jdu spát

(Eva, 16. 4. 2009 23:53)

Zítra tady ale odpoledne rozeberu zajímavý dotaz:
"Poraď, Evi, co dělat, abych se neměla po příchodu z práce chuť naládovat vším, co je doma, než začnu dietu , ráda bych tomu předcházela.Marika"
Tak to rozebereme podrobněji, může se to hodit více lidičkám.

Katce M

(Eva, 16. 4. 2009 22:32)

No svalová hmota je těžká, doporučuji po cvičení jíst jen malý kousek sacharidů a velký nízkotučných bílkovin a co cm? Zbytek rady máš v emailu.Myslím, že se cvičením je ten úbytek akorát.

Katka M

(Katka M 43 let, 16. 4. 2009 22:30)

Dobrý den paní Evo,
po delší době chci i já nahlásit své výsledky začátek 13.3 - 80,4 kg
16.4 - 75,6 kg
takže paráda.Cvičím denně pilates 45 min a pak jízda na orbitreku 20 min.Je to správně? Zdá se mi, že by váha mohla jít rychleji dolů.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »