Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Nedělní ptáčci z pomalého hrnce

(Eva, 28. 3. 2009 21:57)

Osobně tyhle typicky české recepty opravdu nemusím, ale tohle mě velmi mile překvapilo a náramně jsem si pochutnala, doporučuji vyzkoušet i vám!!!!

Ingredience:

sůl, pepř

hořčice

cibule

kys. Okurka

šunka drůbeží

vajíčko

celý pepř, bobkový list, nové koření, kmín

Maso používám kuřecí.

Postup:

Nakrájenou na kolečka cibulku vhodíme do pomalého hrnce a začneme připravovat ptáčky. Plátky masa si naklepeme, potřeme hořčicí, položíme plátek kyselé okurky, vejce, kuřecí šunky a srolujeme. Spíchneme párátkem. Vložíme do hrnce, podlejeme vodou, zaplneme na rychlý stupeň na 2-3 hodiny, nebo na pomalý na 6-7. Ke konci vaření zahustíme jíškou a to buď kupovanou, nebo z vody a mouky udělanou doma. Nemusíte ptáčky ani vyndávat, já dělám rovnou v hrnci. Nechte mouku chvíli prohřát a můžete podávat. Nejvhodnější příloha je rýže .Tukem v celém receptu co nejvíc šetřím.

Upozornění

(Eva, 28. 3. 2009 21:38)

Ale nikdy nedávat víc než dva po sobě.

Návrh na den bez bílkovin

(Eva, 28. 3. 2009 21:37)

Ráno cel.pečico a zelenina čerstvá
Svačina - ovoce čerstvé
Oběd - rýžě, brambory nebo kuskus s dušenou mraženou zeleninou
Svačina ovoce
Večeře - jako snídaně

Alence

(Eva, 28. 3. 2009 21:35)

Alenko, dokázala jste na svůj věk velký výkon a doufám, že ještě někdy pošlete i současné foto.E

Alena N 55 let z fotogalerie

(Alena N , 28. 3. 2009 19:38)

Dobrý večer Evičko, opět týden utekl a já Vám podávám informace o mé váze.
29. 9. 2008 - 92 kg, výška 166 cm
28.3. - 69,5 kg
S pozdravem Alena.

Ještě si to trochu vylepšili

(Eva, 28. 3. 2009 18:20)

Ještě si to trochu vylepšili, nyní dělají něco z kuřecího, ale zase na sádle náplň do rolády, no nevím teda.

Babicovy dobroty dnes

(Eva, 28. 3. 2009 18:15)

Tak vaří tam vepřové rolády a dělají omáčku ze smetany a z másla ze šťávy z toho vepřového, paní je tlustá jako bečka, no fuj. Také tam říká, že má ráda třířádkový bůček, že prý po upečení krásně teče, je mi z ní na šavli, jak tohle mohou v době civilizačních chorob vysílat?

Odpovědi na otázky

(Eva, 28. 3. 2009 16:44)

Dochází ke snížení příjmu tuků na 30-35% v celkovém energetickém příjmu.
Ovoce a zelenina se tráví zhruba 2 hodiny.
Uhlovodany - mouka, rýže, brambory a chleba zhruba 3 hodiny.
Bílkoviny - maso, vejce a tučné sýry okolo 12 hodin.

Dietní nápady - nové fotky

(Eva, 28. 3. 2009 13:56)

Ještě tam dávám zelný salát s mrkví, ten dnešní, některé celozrnné lupínky, jak jste se mne ptali, uzeného kapříka a jen tak pro zábavu vařeného humra, co donesl manžel.

Oběd

(Eva, 28. 3. 2009 13:51)

Tak chlapci měli kuřátko a brambor kaši s salát se mnou,
No a já dušené krabí tyčinky a rachlý salát s trochou kukuřice, abych nevynechala sacharidy.
Základem takového salátu je v supermakketu koupená krabička provensálského vegetariánského salátu s fazolemi nebo žampiónového, podle toho kolik ho chceme dělat, bu´d velká nebo malá.
Já dělala moc, starší syn to má rád, tak bude uzobávat po miskách celý den. Nakrájela jsem dva čekankové lusky - ani nemusí být, ale měli je ve slevě, půl čínského zelí, barevnou papriku a do to zamíchala kupovaný provensálský salát a plechovičku sterilované kukuřice, zálivka není třeba je z toho kupovaného. Do té velké mísy jsem nastrohala za 30Kč Balkánského sýra a promíchala a moc dobré a hoooodně, jako když jsou doma chlapci a musí být stále něco v lednici, jedí to jako třeba vlašák s rohlíky, ale je to mnohem zdravější.
Tak k obědu jsem měla ty dušené tyčinky a tenhle salát a mám teda dost a letím ven věšet vyprané prádlo.Fotku oběda i salátu dávám do "Dietních nápadů" - Fotogalerie, kterou najdete v dlouhém sloupci na levé straně této stránky asi uprostřed.

Lídě M

(Eva, 28. 3. 2009 13:41)

Liduško, je to tzak před ms se nabírá do těla voda a zadržuje se.
No a s těmi chleby taky.
to jsem ráda, že Ti těch pět kg přineslo radost, co sis koupila, psala jsi přece, že dopoledne jdeš do města nakupovat odměnu.

Chleby a stání váhy

(Lída M, 28. 3. 2009 12:50)

No mně Eva napsala , že celozrnné v vícezrnné pečivo z dom. pekárrny mám jíst podle jídelníčku jako v těch gramech , co je tam.
Iveto, před ms váha nejen stojí, ale prý jde i někdy nahoru a z nemocí dětí si nic nedělej, tím si musíme projít všechny, však s létem se to vylepší.

Všem

(Iveta,42 let, 28. 3. 2009 12:41)

Tak váha neustále stojí,navíc jsem to dostala.\venku hezky,já se na to tak těšila a nemám chuť na nic.Jo jedna chuť by byla,ale to tady ani nemůžu říct.Včera večer jsem dávala mrňouskovi poslední dávku antibiotika a večer měla teplotu nejmenší holka.Máme jít na maškarák a já nevím,jak to řešit,abych vyhověla všem.Hezký výkend a užívejte si snad už toho jara.

Lída M

(Lída M, 28. 3. 2009 11:57)

Píšu poprvé a nevím ani , jak to vyzní. Začala jsem hubnout tady zhruba před měsícem, nejsem nejmladší a moc jsem tomu nevěřila, objednala jsem si jídelníček od Evy a zároveň před tím jsem se dostala k hubnoucímu programu z jiných stránek, který byl levnější, ale jídelníčky tam nebyly , jen jakési obecné pokyny a recepty na jídla.Ten jsem držela asi 14 dní a zhubla jsem půl kg a navíc mi tam zakazovali jíst věci z mouky, což mi připadá dost divné, já tak nechci jíst celý život.Pak jsem teda začala s tímhle, už jsem byla takové naštvaná z toho minulého pokusu, ale pomalu to lezlo dolů a já neměla hlad a pečivo jíst mohla, tak jsem vytrvala.Celkem se dají měnit jídla podle toho, co mám ráda a není moc tučné a světe div se, já , která nemohla pěk let skoro nic zhubnout, mám dole 5 kg. No ve srovnání s dlouhodobějšími bojovnicemi to je málo, ale na měsíc je to akorát a já vytrvám dál a dám dolů dalších deset do července, to je moje rozhodnutí, jak to tu někdo psal, neberu to jako dietu , ale jako způsob života a cítím se fakt pěkně.Pozdravuji Tě , Evo, a ještě tyhle stránky provozuj, ráda sem chodím.

Olince

(Eva, 28. 3. 2009 11:33)

Já mám tento:
http://im.aukro.cz/item590100795_stepper_olpran_fitness_st_mc_004_puv_cena_1_990.html
ale popravdě jsem nyní propadla tomu eklitikalu, je to taky bezva:
http://im.aukro.cz/item594248028_elliptical_olpran_7146_bk_puv_4_690_novinka.html

Evičce

(Olinka, 28. 3. 2009 9:51)

Máme teď v plánu pořídit si stepper, potřebuji shodit stehna, to je můj největší problém.Našla jsem jeden pěkný, ke kterému dávají i dva páry činek, mohl by být dobrý:

http://www.fitness-doma.cz/Stepper_s_Cinkami-17369-p.html

Co myslíš?

Evičce

(Olinka, 28. 3. 2009 9:36)

Okolí si všímá a tiše závidí. Hlavně u mamky se všímají za poslední týden v práci a padají otázky typu: Manžel Vás poslal na nějakou rekontrukci nebo co? Jak jste to dokázala, že jste zhubla? Olinko, Vy jste nějak zhubla? A mamka jim řekla, že drží dietu s dcerou :-). Baví nás to strašně moc!Si piš. Já mám ještě kapku rýmu, ale jinak OK. Byla jsem na krvi, tak jsem zvědavá, jak dopadnou výsledky.
Dnes máme 12.den 2.měsíc, prokládáme to mim.dny a ovocnými. Pak najedeme znovu na 1.měsíc, půjde to tak udělat?

Olince

(Eva, 28. 3. 2009 9:14)

No a co okolí, už si toho všimlo? Obě toho máte pryč už dost, představ si deset kg masa nebo sádla, to je solidní objem.Jste dobré. Baví Vás to ještě a už jsi zdravá?

Evě

(Olinka, 28. 3. 2009 9:01)

My ani nemáme potraviny, u nás v jednotě nic nemají, ani odtučněný tvaroh, ani kefír.....já dnes 96,1kg a mamka má dnes 82,3kg.

Olince

(Eva, 28. 3. 2009 8:55)

No Oli, dělej, jak Ti to vyhovuje, no dlouho jsi nevkládala váhy a co maminka?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »